Ga naar hoofdinhoud
Vliegenstrips

Dit zijn de beste vliegenstrips

Vliegen kunnen veel overlast veroorzaken. Voordat je het weet heb je er veel meer in huis en in de tuin zitten, waardoor ze bijvoorbeeld ook op jouw eten gaan zitten. Je wilt er daarom het liefst zo snel mogelijk wat aan doen. Je kunt hiervoor een vliegenstrip ophangen in de woning of op een plek waar zich vaak vliegen zich vaak bevinden. Maar wat zijn deze vliegenstrips en wat doen ze eigenlijk?

Wat is het voor product?

Een vliegenstrip is een eenvoudig product om vliegen te bestrijden. Het is namelijk een strip om op te hangen, waarna de kleefstof zijn werk gaat doen. Deze kleefstof is vermengd met een lokmiddel, waar de vliegen op af komen. De vliegenplakstrips kun je in verschillende modellen aanschaffen. Er zijn namelijk strips voor op de muur, maar ook vliegenstrips bij het raam. Afhankelijk van jouw probleem kun je dus bekijken waar je de beste bestrijding uit gaat voeren. Daarbij hoef je dus geen vliegenmepper meer te gebruiken. De vliegenplakstrip doet al het werk voor jou en binnen een korte tijd zijn alle vliegen gevangen.

Vliegenstrips kopen

Een vliegenstrip is eenvoudig aan te schaffen. Een vliegenstrip kopen kan namelijk op meerdere punten, waardoor je gelijk met de bestrijding kunt beginnen. Je kunt bijvoorbeeld al bij Bol.com gaan kijken. Hierdoor hoef je niet de deur uit als het niet nodig is. Vliegenplakstrips hebben over het algemeen dezelfde werking. Wel kan de plak en aantrekkingskracht per merk verschillen. Daarom hebben wij de best beoordeelde hieronder voor jou op een rijtje gezet.

Roxasect InsectenbestrijdingLuxan stripsGuard´n Care-plakstrip

Vliegenstrips gebruiksaanwijzing

De vliegenstrips zijn eenvoudig in gebruik. Het is afhankelijk van het merk vliegenstrip hoe je deze daadwerkelijk moet gebruiken, maar het idee is hetzelfde. Als je de vliegenplakstrips in handen hebt en deze op moet hangen is dit binnen enkele minuten geregeld. Je haalt het kokertje uit de verpakking en haalt de deksel eraf. Daarna trek je de vliegenvanger uit de huls en kunt de koortjes met punaises ophangen. Je kunt deze het beste aan het plafond hangen, zodat de kleefstof nergens aan blijft plakken. Ook kun je ze in een houten raamkozijn hangen, zodat de vliegen direct gevangen worden als ze naar binnen proberen te komen.

Stickers voor op het raam

De vliegenstrip voor het raam is ook een goede oplossing wanneer er vaak vliegen jouw woning binnenkomen via het raam of veel op het raam zitten. De vliegenstrips vangen de vliegen direct wanneer zij in de buurt van het raam willen komen. De vliegenstrips voor het raam komen ook in verschillende varianten. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar de Vapona raamstickers. Deze vliegenstrip zorgt dat vliegen door de kleur worden aangetrokken en richting de sticker gaan. Een ander merk vliegenstrip voor het raam is Aoroxon. Ook deze plak je bij het raam, waarna de vliegen er naartoe getrokken worden en blijven plakken.

Vapona window stickerAeroxon vensterinsecticide spiraal

Schakel ongedierte specialisten in

Een vliegenstrip kopen kan een eerste oplossing zijn. In sommige gevallen is het echter nodig om een ongedierte specialist in te schakelen. De vliegenplakstrips werken namelijk alleen bij een kleine plaag. Bij een grotere overlast kan een bestrijder van Bestrijdingsservice langskomen om je van je probleem af te helpen. Een lokale bestrijder is te bereiken via 085 – 130 84 22.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Call Now Button