skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Tilburg

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Tilburg en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, ongediertebestrijding en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Tilburg en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je graag in:

Tilburg
Waalwijk
Rijen
Goirle
Oisterwijk
Drunen
Vught
Dongen
Loon op Zand
Oirschot
Kaatsheuvel
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Tilburg

Werkzaam in Tilburg en omgeving

Ongediertebestrijding Tilburg

Ongedierte kan de nodige overlast veroorzaken, zo ook in Tilburg. Daarom is het zaak direct in actie te komen wanneer jij te maken hebt met ongedierte. Je kunt zelf de ongediertebestrijding van de beestjes doen, maar je kunt de ongediertebestrijder van ongediertebestrijding Tilburg ook inschakelen. Zoek jij nog een onze ongediertebestrijder die jou van dienst kan zijn? Dan ben je bij ongediertebestrijder Tilburg aan het juiste adres! Wij werken met gediplomeerde bestrijders uit de omgeving van Tilburg. Het grote voordeel hiervan is dat wij jou altijd snel van dienst kunnen zijn. Dit is zeker het geval dankzij onze spoedservice, waardoor jij onze ongediertebestrijder dag en nacht kunt bereiken. Zelfs in de weekenden kun jij contact opnemen met onze bestrijders voor ongediertebestrijding. Dit geldt zowel voor particulieren als voor ondernemers. Bang dat ongediertebestrijding te duur is? Dat is bij onze ongediertebestrijder niet nodig. Wij hanteren namelijk scherpe tarieven bij ongediertebestrijding!

Waarom een ongediertebestrijder uit Tilburg inhuren?

Ongediertebestrijding TilburgNiet iedereen staat gelijk te springen om een onze ongediertebestrijder voor ongediertebestrijding in te schakelen. Op zich ook logisch, want dit brengt de nodige kosten met zich mee. Zeker wanneer er sprake is van een plaag kan ongediertebestrijding behoorlijk wat kosten. Toch is het wel verstandig om zo snel mogelijk een onze ongediertebestrijder in te schakelen bij de aanwezigheid van ongedierte. Ongemerkt kunnen de beestjes namelijk ontzettend veel schade aanrichten. Om deze schade te herstellen, moet jij diep in de buidel tasten. Kies dus eieren voor je geld en schakel een ongediertebestrijder van ongediertebestrijding Tilburg in wanneer er ongedierte aanwezig is.

Wil jij niet dat ongedierte terugkeert in jouw woning? Dan doe je er ook goed aan een ongediertebestrijder in te schakelen. Ten eerste bestrijdt onze ongediertebestrijder het ongedierte in de kern. Hierdoor weet jij zeker dat alle beestjes daadwerkelijk verdwijnen. Er blijft er geen één over, waardoor jij niet bang hoeft te zijn dat je binnenkort weer te maken hebt met hetzelfde ongedierte. Indien jij zelf voor ongediertebestrijding kiest, is dit natuurlijk maar de vraag. Een ander voordeel dat het inschakelen van onze ongediertebestrijder met zich meebrengt, is dat wij preventieve maatregelen treffen. Dankzij deze maatregelen wordt de kans op een terugkeer van het ongedierte aanzienlijk kleiner. Wij kunnen overigens ook preventieve maatregelen treffen tegen andere soorten ongedierte.

Welke diersoorten zorgen voor problemen

Ongedierte komt in iedere woning in Tilburg voor. Niet alle beestjes zorgen echter voor problemen. Wil jij er zeker van zijn dat de beestjes in jouw huis niet schadelijk zijn? Werp dan eens een blik op het onderstaande overzicht. Jij ziet in dat geval direct welke diersoorten problemen kunnen veroorzaken.

Particulier of zakelijk

Heel Tilburg kan te maken krijgen met ongedierte. Een paar beestjes is niet zo’n probleem, maar het moeten er niet te veel worden. Indien het aantal ongedierte grootse vormen aanneemt, is de kans op schade namelijk een stuk groter. De grootste overlast ervaar jij waarschijnlijk indien er ongedierte aanwezig is in jouw woning. Is hier inderdaad sprake van? Laat onze ongediertebestrijder dan eens langskomen. Hij zorgt er namelijk voor dat het ongedierte binnen no-time uit jouw woning verdwijnt.

Het is natuurlijk hartstikke vervelend wanneer ongedierte in jouw woning zit. Wat misschien nog wel vervelender is, is ongedierte in jouw bedrijfspand. Waarom? Omdat sommige beestjes enorme schade aanrichten. Zo kan er bijvoorbeeld schade ontstaan aan producten die jij produceert. Zeker binnen een bedrijf dat werkt met voedsel is ongedierte niet wenselijk. Ongedierte kan echter ook schade aanrichten aan het pand zelf. Zo kan het aan allerlei materialen gaan vreten. Neem bijvoorbeeld elektriciteitskabels. Indien er muizen of ratten aanwezig zijn, blijven deze kabels vaak niet onbeschadigd. Wanneer het ongedierte aan de kabels geknaagd heeft, ontstaat vaak kortsluiting. En bij korstsluiting kan er maar zo brand uitbreken. Genoeg redenen dus om ook voor ongediertebestrijding binnen Tilburgse bedrijven een beroep te doen op onze ongediertebestrijder.

Specialist inhuren? Hieronder een kosteninschatting

Ben jij van plan ongediertebestrijding in Tilburg in te schakelen? Dat is een uitstekende keuze. In dat geval weet jij immers zeker dat je verlost wordt van de beestjes in jouw woning of bedrijfspand. Nadeel is alleen dat er kosten verbonden zijn aan de diensten van ongediertebestrijding in Tilburg. Nu wil jij ongetwijfeld weten wat wij rekenen voor ongediertebestrijding. Voordat wij een inschatting kunnen maken van de kosten, moeten we echter eerst weten wat het probleem precies is. Ten eerste is het soort ongedierte belangrijk. Ieder ongedierte wordt namelijk op een andere manier bestreden en de ene bestrijdingsmethode is goedkoper dan de andere. Ten tweede speelt de omvang van het probleem mee in het bepalen van de prijs. Hoe meer beestjes er aanwezig zijn, des te meer middelen wij moeten inzetten. Zo zetten wij bij een plaag vaak meerdere bestrijders in om het ongedierte te lijf te gaan. Tot slot is ook de locatie nog belangrijk. Zit het ongedierte slechts in één ruimte? Dan zijn de dienste van ongediertebestrijding  Tilburg aanzienlijk goedkoper dan wanneer het door het hele huis of in een bedrijfspand zit.

Ongediertebestrijdingsplan

Om het probleem in kaart te brengen, komen wij altijd eerst bij jou langs voor een inspectie. Onze ongediertebestrijder kijkt uiteraard eerst met wat voor een ongedierte jij te maken hebt. Ook kijkt hij direct naar de omvang van het probleem. Vervolgens speurt hij naar aanwijzingen, om te kijken waar het ongedierte allemaal zit. Heeft hij alles in beeld gebracht? Dan stelt hij een ongediertebestrijdingsplan op. In dit plan zie jij precies wat er allemaal gaat gebeuren. Uiteraard zijn ook de kosten hierin opgenomen. Na zo’n inspectie zijn wij immers in staat een goede inschatting te maken van het probleem, waardoor ook duidelijk is wat jij ongeveer kwijt bent aan ongediertebestrijding Tilburg.

Voorkomen is beter dan genezen

Ongedierte is vaak betrekkelijk klein. De beestjes hebben dan ook genoeg aan piepkleine openingen om binnen te komen. Ieder pand in Tilburg heeft wel een aantal kleine openingen. Niet gek dus dat er in ieder gebouw wel ongedierte voorkomt. De aantallen verschillen soms behoorlijk van elkaar. Duikt er in jouw woning of bedrijfspand veel ongedierte op? Vraag jezelf dan eens af of dit niet aan jou ligt. Ongedierte komt namelijk om een aantal redenen naar gebouwen toe. Om jou een handje te helpen beestjes zoveel mogelijk buiten de deur te houden, geven wij hieronder een paar tips.

  • Een schone omgeving is belangrijk om ongedierte buiten de deur te houden. De meeste soorten vinden het namelijk heerlijk om op smerige plekjes te verblijven. Zorg er dan ook altijd voor dat jij jouw woning of bedrijfspand regelmatig schoonmaakt. Een schoon gebouw is namelijk een stuk minder interessant voor ongedierte.
  • In een woning wordt veel gegeten. Niet gek ook dat er geregeld etensresten blijven slingeren. Ruim deze na de maaltijd altijd op. Laat jij de boel liggen? Kijk dan niet raar op wanneer er plots ongedierte opduikt. Kruimels en ander etensresten zijn voor ongedierte namelijk prima voedsel. Gooi het dan ook zo snel mogelijk weg. Doe dit bij voorkeur in afsluitbare afvalbakken, zodat ongedierte hier niet in kan komen.
  • Ga op zoek naar manieren waarop de beestjes binnenkomen. Vaak is dit via een kier, opening of scheur in bijvoorbeeld de muur. Kom jij veel van dit soort openingen tegen? Probeer deze dan zoveel mogelijk te dichten. Door deze openingen te dichten, wordt het voor het ongedierte namelijk stukken moeilijker om binnen te komen.

Voor welke diersoorten dien je direct professionele hulp in te schakelen?

Zie jij ongedierte in jouw woning of bedrijfspand lopen? Dan wil dit niet altijd zeggen dat jij direct een ongediertebestrijder in moet schakelen. Lang niet alle ongedierte is schadelijk. Neem bijvoorbeeld spinnen. Ze zijn weliswaar en, maar jagen uitsluitend op ander ongedierte. Deze beestjes doen jou dus geen kwaad. Helaas zijn er ook genoeg soorten ongedierte die wel behoorlijk wat schade aan kunnen richten. In sommige gevallen is het zelfs raadzaam om direct professionele ongediertebestrijding in te schakelen.

Zie jij ratten of muizen in of rond jouw woning of bedrijfspand? Dan is ongediertebestrijdingaan te raden. Waarom? Omdat deze beestjes de nodige schade aanrichten. Dit komt voornamelijk doordat zij aan alles knagen. Dit doen muizen en ratten om hun tanden kort te houden. Veel mensen wachten tot de beestjes zelf vertrekken, maar dit gebeurt niet. Sterker nog, het worden er juist alleen maar meer. Dit ongedierte plant zich namelijk in rap tempo voort. Om de schade in jouw woning of bedrijfspand te beperkten, is ongediertebestrijding dan ook noodzakelijk. Dit is ook het geval wanneer er houtworm aanwezig is in houten objecten. De beestjes tasten bijvoorbeeld houten constructiebalken aan, waardoor deze het op den duur kunnen begeven.

Ongediertebestrijding is niet alleen wenselijk bij schadelijk ongedierte. Ook bij vervelende beestjes wil jij er immers zo snel mogelijk vanaf komen. Denk bijvoorbeeld aan wespen. Dit ongedierte kan namelijk een nest bouwen in of rond jouw woning of bedrijfspand. Een wespennest kan na verloop van tijd duizenden wespen bevatten en dat zorgt voor de nodige overlast. Ongediertebestrijding van een wespennest brengt gevaren met zich mee, waardoor je hier een professionele ongediertebestrijder bij in kunt schakelen. Dit geldt eveneens voor bedwants. Dit ongedierte is lastig zelf door ongediertebestrijding te bestrijden. Om verlost te worden van deze vervelende, bijtende beestjes, schakel jij onze ongediertebestrijder in.

Welke komen het meeste voor in Tilburg?

Ongedierte komt overal voor, dus ook in Tilburg. De beestjes kunnen hier van de ene op de andere dag ineens opduiken in jouw woning of bedrijfspand. Hier zit jij ongetwijfeld niet op te wachten. Toch is de kans groot dat er ook beestjes in jouw pand zitten. Maar welk ongedierte komt eigenlijk het meest voor in deze stad? Dat is op voorhand natuurlijk lastig te zeggen. Dit hangt af van het soort gebouw waarin jij woont of werkt. Zo tref je in oude gebouwen bijvoorbeeld vaak kakkerlakken en zilvervisjes aan. Waarom? Omdat het hier betrekkelijk vochtig is. En daar zijn de twee genoemde soorten ongedierte over het algemeen dol op.

Daarnaast blijf jij als inwoner van Tilburg of omgeving ook niet vrij van wespen, muggen, vliegen en mieren. Dit ongedierte komt namelijk in het hele land veelvuldig voor. Verder kun jij ook nog te maken krijgen met houtworm, muizen, ratten en steenmarters. Heb jij één van deze soorten ongedierte gespot in of rond jouw omgeving? Ga dan direct over tot ongediertebestrijding. Deze beestjes richten namelijk ontzettend veel schade aan wanneer jij niets doet. We kunnen dus wel stellen dat in Tilburg allerlei verschillende soorten ongedierte voorkomt.

Wat kun je zelf proberen

Is er veel ongedierte aanwezig in jouw woning? Dan is er mogelijk sprake van een plaag. In het geval van een plaag kun je ongediertebestrijding in Tilburg het best overlaten aan een ongediertebestrijder. Gaat het slechts om een paar beestjes? Dan kun jij eerst zelf ongediertebestrijding te bestrijden. Tegenwoordig kun je bestrijdingsmiddelen voor vrijwel alle soorten ongedierte in verschillende winkels kopen. Denk hierbij aan een insecticide en vallen. Dit zijn over het algemeen effectieve manieren om zelf ongedierte te bestrijden.

Er zijn genoeg inwoners van Tilburg die insecticide of vallen gebruiken om ongedierte te bestrijden. Helaas weten onze ongediertebestrijder dat deze bestrijdingsmiddelen lang niet altijd op de juiste manier toegepast worden. Gebruik jij insecticide? Dan is het belangrijk dat je weet waar het ongedierte allemaal zit. Weet je dit niet? Dan vergeet je vast en zeker plekken. Je komt dan dus niet van het ongedierte af. Ook vallen worden vaak op een verkeerde manier gebruikt. Deze moeten namelijk op strategische plekken geplaatst worden om het ongedierte te vangen. Neem bijvoorbeeld muizen. Dit ongedierte loopt vaak strak langs de muur. Je hebt dus het meeste effect door deze vallen op de looproutes van muizen te plaatsen.

Naast speciale bestrijdingsmiddelen kun jij ongedierte ook te lijf gaan met huis-, tuin- en keukenmiddeltjes. Zo is er bijvoorbeeld veel ongedierte dat een hekel heeft aan sterke geuren. Azijn is zo’n middeltje met een sterke geur. Dit geldt eveneens voor een doorgesneden citroen of sinaasappel met daarin een aantal kruidnagels. De geur die van deze middeltjes afkomt, wordt door sommige soorten ongedierte niet als prettig ervaren. Hierdoor komen zij vast en zeker niet meer in de buurt van het product dat de geur veroorzaakt. In het beste geval keren zij jouw woning of bedrijfspand hierdoor zelfs de rug toe.

Klik om door te gaan naar de homepage.

Lees hier meer over Tilburg

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button