skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Den Bosch

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kan onze ongediertebestrijder je helpen met ongediertebestrijding in Den Bosch en omgeving. Onze ongediertebestrijder heeft ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) voor de juiste ongediertebestrijder of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Den Bosch en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Den Bosch
Ammerzoden
Berlicum
Den Dungen
Empel
Rosmalen
Schijndel
Sint-Michielsgestel
Vlijmen
Vught
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Den Bosch

Werkzaam in Den Bosch en omgeving

Ongediertebestrijding Den Bosch

Sommige vinden het maar een lastig insect, anderen hebben er een grote angst voor. Voor sommige wordt de angst pas opgewekt wanneer ze beginnen te vliegen. Ja, je raadt het goed, ik heb het over kakkerlakken. Kakkerlakken zijn insecten die lijken op kevers. Ze zijn platte diertjes die meestal een lichtbruine kleur hebben en lange voelsprieten. Ze komen vaker dan je zou denken voor en zijn een van de lastigste ongedierte die je in jouw huis zou kunnen hebben. Het is daarom belangrijk dat je ze bestrijd voordat ze een plaag worden. Hoe eerder kakkerlakken bestreden worden, hoe beter.

Ongediertebestrijding-Den-BoschDe Latijnse naam voor kakkerlakken is Blattodea en in Nederland zijn er (gelukkig) maar vijf soorten uit de 4690 grote kakkerlak soorten te vinden. In de Nederlandse huizen komen er weleens kakkerlakken plagen voor, dit zijn de Duitse en Amerikaanse kakkerlak. Bij een groep van 20 kakkerlakken is er reeds sprake van een plaag, dit komt onder andere doordat ze zich heel snel kunnen voortplanten. Hoeveel eitjes ze leggen per keer hangt af van de soort kakkerlak. Het voortplantingsproces van de kakkerlakken hangt veel af van hun omgeving, de temperatuur en de aanwezigheid van voedsel en / of voedselresten spelen hier een belangrijke rol. De gemiddelde kakkerlak draagt ongeveer 30 eitjes in een eipakket en deze worden na 3 tot 5 weken gelegd.

Behalve dat deze beestjes eng en vies zijn, zijn zo ook heel schadelijk voor onze gezondheid. Ze nemen heel gemakkelijk bacteriën mee en kunnen schimmels en verschillende ziektekiemen verspreiden. Kakkerlakken staan bekend voor het overbrengen van voedselziektes. Ze kunnen bijvoorbeeld over jouw voedsel heen lopen en daar resten achterlaten, eet je daarna van dezelfde maaltijd wordt je besmet en tast dit jouw gezondheid aan. De meest voorkomende bacteriën die door kakkerlakken worden verspreid zijn:

 • Salmonella: 1 van de 4 grootste veroorzakers van diarree
 • Escherichia Coli: meest geassocieerd met braken na voedselziektes.
 • Listeria Monocytogenes: veroorzaakt listeriose, te merken aan koorts en diarree

Kakkerlakken zijn over het algemeen in de avond actief en verschuilen zich door de dag heen op donkere plekken zoals achter een koelkast of onder de keukenkast. Ze zijn te herkennen aan de sporen die ze achterlaten: schaaltjes, uitwerpselen, en afgevallen huid zijn enkele voorbeelden hiervan. Hoe kun je voorkomen dat je last krijgt van een kakkerlakken plaag? Hier enkele tips:

 1. Zorg er voor dat je keuken altijd goed schoon is. Zoals eerder aangegeven gaan kakkerlakken af op eten, laat geen voedsel –en kookresten staan. Een voorbeeld hiervan is olie op het fornuis na het bakken.
 2. Let op de vochtige ruimtes. De badkamer en het toilet zijn voor deze insecten zeer aantrekkelijk.
 3. Gooi de ramen vaker open. Door met de temperatuur in huis te spelen laat je de kamer luchten en creëer je geen lekkere plek voor de insecten
 4. Controleer kieren en kleine openingen. Kakkerlakken zijn zulke kleine insecten en kunnen zich via ventilatieroosters een weg naar binnen zoeken.
 5. Durf ze te slaan! Realitiet leert dat als er een kakkerlak is, er nog meer in de buurt zijn. Het is dus aangeraden de ene kakkerlak gelijk te doden, dit voorkomt een kakkerlakken plaag.
 6. Schakel de juiste ongediertebestrijder in. Mocht je er te laat bij zijn, dan is onze ongediertebestrijder die met een professionele aanpak en de juiste redmiddelen de kakkerlakken kunnen uitroeien.

Heb je bij jouw thuis een kakkerlakken plaag ontdekt en wil je deze zelf middels niet-giftige bestrijdingsmiddelen verwijderen, dan kan het op de volgende manieren:

 • Natte dweil – een natte dweil op de vloer van de keuken werkt als een soort val. Gezien kakkerlakken ook van vocht houden wordt dit heel aantrekkelijk voor ze. Onder de dweil blijven ze rustig zitten, de volgende ochtend kun je ze heel gemakkelijk dood slaan of trappen.
 • Bak water en olie – zoals de natte dweil zal het water de kakkerlakken aantrekken. Olie zorgt ervoor dat hun luchtwegen verstoppen en dus zullen verdrinken.
 • Lijmvallen – dit wordt vaker gebruikt om muizen op te vangen, maar werkt even goed voor dit soort insecten. Door deze op de juiste plek te leggen heb je gemakkelijk 4 tot 5 kakkerlakken kunnen vangen.
 • Geluid – je kunt kakkerlakken ook met geluiden afschrikken. Met een voorwerp tegen iets slaan bijvoorbeeld kan de insecten afschrikken. Maar er worden tegenwoordig ook apparaatjes verkocht die werken met elektromagnetische straling of ultrasone geluidsgolven.

Er zijn ook giftige manieren om van deze beestjes af te komen. De giftige stoffen hebben een verlammende werking op de insecten en doden ze meteen. Enkele hiervan zijn:

 • Spuitbussen – deze zijn gemakkelijk in haast elke winkel te vinden voor effectieve ongediertebestrijding door de juiste ongediertebestrijder . Er zijn verschillende typen: vliegende en kruipende insecten. Ze bevatten chemische ingrediënten die de kakkerlakken snel kunnen doden bij ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder. Het bevat een natuurlijke insecten gif die de kakkerlakken verlamt bij ongediertebestrijding.
 • Lokdozen – als je weet waar de kakkerlakken zich schuil houden zijn lokdozen handig te gebruiken. Ze bevatten giftige stoffen die het zenuwstelsel van de insecten kan aantasten bij ongediertebestrijding door een professionele ongediertebestrijder.

Ongediertebestrijding bij kakkerlakken kunnen best moeilijk en onmogelijk te bestrijden zijn, maar natuurlijk zijn er genoeg experts die precies weten hoe ze een kakkerlakken plaag zouden moeten aanpakken. Onxe ongediertebestrijder helpt je graag. Het eerste voor een ervaren ongediertebestrijder bij ongediertebestrijding in Den Bosch is natuurlijk de plaaglocatie vinden. Als de ongediertebestrijder dit niet op tijd doet, bestaat het risico dat deze plaag gaat groeien en gaat uitbreiden bij de buren. De juiste ongediertebestrijder kan je telefonisch advies geven voor ongediertebestrijding, zorg ervoor dat je deze aanwijzingen van de ongediertebestrijder goed opvolgt. Professionele aanpak door de ongediertebestrijder  van ongediertebestrijding bij kakkerlakken wordt net als mierenbestrijding uitgevoerd. In de naden en kieren wordt door de ongediertebestrijder bij ongediertebestrijding een lokgel in kleine druppeltjes aangebracht. De gel bevat een stof die geschikt is voor het bestrijden van kakkerlakken. Alhoewel bij sommige ongediertebestrijding onze ongediertebestrijder kan vragen om het huis te verlaten, is dit bij kakkerlakken niet nodig, indien je dat zelf nodig vindt. Het is bij ongediertebestrijding door een ongediertebestrijder ook niet schadelijk voor kinderen en huisdieren.

Ongediertebestrijding van kakkerlakken door de juiste ongediertebestrijder op een professionele manier kun je bij de gemeente langslopen of naar toe bellen voor meer informatie. Ze hebben een gespecialiseerde instantie die ervoor moet zorgen dat er optimaal aan ongediertebestrijding door de juiste ongediertebestrijder gedaan wordt. Voor de bewoners van en rondom de gemeente Den Bosch kan er voor ongediertebestrijding contact gemaakt worden met een ervaren ongediertebestrijder bij het Meldpunt Ongediertebestrijding. Middels een telefoontje kan er een afspraak gemaakt worden met de juiste ongediertebestrijder, de kosten voor de ongediertebestrijding kunnen liggen tussen de 100 en 125 euros.

Ongediertebestrijding in Den Bosch

Kakkerlakken zijn een van de lastigste ongedierte die je in jouw huis zou willen hebben. Het is daarom belangrijk te werken aan het voorkomen van deze insecten. De tips die hierboven zijn genoemd zullen je daarmee goed op weg helpen. Alhoewel je altijd eerst zelf de ongediertebestrijding van kakkerlakken zal willen doen, is het haast onmogelijk de ongediertebestrijding zelf te doen. Er zijn hiervoor speciale professionele middelen nodig. De fout die we meestal maken is dat we de kakkerlakken die we zien doden, maar niet op zoek gaan naar de plaag. De belangrijkste regel bij kakkerlakken blijft: waar er één is, zijn er meer!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button