skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Den Haag

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kan onze ongediertebestrijder je helpen met ongediertebestrijding in Den Haag en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, ongediertebestrijding en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale onze ongediertebestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Den Haag en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je graag in:

Rijswijk
Voorburg
Wassenaar
Leidschendam
Wateringen
Kwintsheul
Poeldijk
Nootdorp
Delft
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Den Haag

Werkzaam in Den Haag en omgeving

Ongediertebestrijding Den Haag

Last van ongedierte in Den Haag? Dan is het zaak om direct in actie te komen! Je kunt vergif en vallen plaatsen om bestrijding te doen, maar je kunt dit ook laten doen door onze bestrijder. Nu vraag jij je ongetwijfeld af waarom je juist voor onze onze ongediertebestrijder moet kiezen uit het grote aanbod ongediertebestrijders in Den Haag. Ten eerste omdat ongediertebestrijding Den Haag werkt met een spoedservice. Dankzij deze spoedservice kun je ons altijd en overal bereiken. Daarnaast bieden we ook een 24/7 regeling waarbij je ons op elk moment van de dag kan bellen. Hierdoor kan ongediertebestrijding Den Haag gelijk starten. Daarnaast werkt ongediertebestrijding Den Haag uitsluitend met gediplomeerde vakmensen uit de regio. Uiteraard hanteren wij een scherp tarief, omdat wij weten dat mensen niet veel geld uit willen geven aan ongediertebestrijding van ongedierte. Heb jij te maken met ongedierte in een bedrijfspand? Ook dan kun je bestrijden aan ongediertebestrijding Den Haag overlaten!

Waarom een ongediertebestrijder uit Den Haag inhuren?

ongediertebestrijding Den HaagDe reden waarom jij een ongediertebestrijding Den Haag inhuurt is simpel: je wilt verlost worden van het ongedierte. Hier kan onze onze ongediertebestrijder jou inderdaad prima bij helpen. Door de kennis en bestrijdingstechnieken van ongediertebestrijding Den Haag doen we dit vrij effectief. Ben jij een dierenvriend en wil je de beestjes niet doden? Dan kan onze ongediertebestrijder ze desgewenst ook voor je verjagen of vangen. Door een beroep te doen op onze ongediertebestrijder word jij altijd dus verlost van het aanwezige ongedierte.

Zijn er slechts een paar beestjes aanwezig in jouw woning of bedrijfspand? Dan probeer jij vast en zeker eerst de bestrijding zelf te doen. Gaat het inmiddels al om grote aantallen? Geef de bestrijding dan direct uit handen aan onze ongediertebestrijding Den Haag. Waarom? Omdat er dan waarschijnlijk al sprake is van een plaag waarvan de ongediertebestrijding door professionals gedaan moet worden. Bij een plaag heeft het geen zin om bestrijding met een paar vallen of een beetje vergif te doen. Er komt dan namelijk meer ongedierte bij dan dat er sterft. Indien jij bestrijding door onze professional ongediertebestrijding Den Haag uit laat voeren, hoef je hier niet bang voor te zijn. Ook in het geval van een plaag ben je bij ons goed. De bestrijders van ongediertebestrijding Den haag roeien een plaag altijd in de kern uit. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat het ongedierte straks ook daadwerkelijk verdwenen is. En dit is maar de vraag wanneer jij ongediertebestrijding zelf gaat doen.

Wie veroorzaken het probleem?

In Nederland komen veel verschillende soorten ongedierte voor, zo ook in Den Haag. Van sommige beestjes weet jij ongetwijfeld direct welk ongedierte het is. Dit geldt echter lang niet voor al het ongedierte. Benieuwd met welke beestjes jij te maken hebt? De ongediertebestrijder heeft hieronder een overzicht met verschillende soorten ongedierte opgesteld.

Zakelijk of particulier?

Is er ongedierte aanwezig in jouw huis? Dan ondervind je hier ongetwijfeld hinder van. Daarom is het noodzakelijk om de beestjes te lijf te gaan. Zoek jij nog een professionele onze ongediertebestrijder die dit voor jou kan doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De juiste ongediertebestrijder weet namelijk precies hoe wij ongedierte in jouw woning moeten bestrijden. Door de jarenlange ervaring van ongediertebestrijding Den Haag is geen ongedierte ons te gek. Ook de omvang van het probleem maakt bij ons niets uit. Ongediertebestrijding Den Haag zorgt er te allen tijde voor dat jouw woning na bestrijding weer vrij is van het ongedierte dat de overlast veroorzaakte. Onze bestrijders garanderen dat de ongediertebestrijding Den haag rust brengt.

Veroorzaakt ongedierte overlast binnen jouw bedrijf? Ook dan kunnen onze ongediertebestrijder jou van dienst zijn. Voor ongedierte in bedrijfspanden hebben wij speciale bestrijdingstechnieken. Waarom? Omdat het niet in ieder bedrijf mogelijk is dezelfde methodes toe te passen als in huizen. Denk bijvoorbeeld eens aan de horeca. Hier is het bijvoorbeeld verboden om ongediertebestrijding te doen met vergif. Indien het vergif of de uitwerpselen van het beestje in voedsel terechtkomen, kan dit gezondheidsklachten veroorzaken bij de consument. Omdat wij onszelf hier bewust van zijn, gebruiken wij binnen het bedrijfsleven vaak aangepaste, veilige bestrijdingstechnieken bij ongediertebestrijding Den Haag.

Wat zijn de kosten voor het inhuren van een specialist?

Ongediertebestrijding door onze ongediertebestrijder brengt kosten met zich mee. Veel mensen willen op voorhand weten wat deze kosten zijn. Het is echter lastig om vooraf een prijsindicatie te geven. Dit heeft verschillende oorzaken. Zo hangt het er vanaf met hoeveel bestrijders wij aan het werk moeten. Bij slechts een paar beestjes is één onze ongediertebestrijder vaak wel genoeg. Is er sprake van een plaag? Dan is de kans echter groot dat er meerdere bestrijders van ongediertebestrijding Den Haag in moeten zetten. De kosten vallen in dit laatste geval ook hoger uit.

Het is echter niet alleen de omvang van het probleem dat meespeelt. Ook de manier van bestrijding heeft zo zijn weerslag op de kosten. Zo is de ene bestrijdingsmethode een stuk goedkoper dan de andere. Dit wil echter niet altijd zeggen dat de goedkoopste bestrijdingsmethode ook de meest effectieve is. En dan hebben we natuurlijk nog het soort ongedierte waar het om gaat. Zo is niet iedere soort even makkelijk te bestrijden. Last but not least speelt ook de locatie mee. Zit het ongedierte op moeilijk bereikbare plekken? Dan is bestrijding een stuk duurder dan wanneer de beestjes zich op makkelijk bereikbare plekken bevinden.

Ongediertebestrijdingsplan

Wil jij onze onze ongediertebestrijder inschakelen voor ongediertebestrijding in Den Haag? Dan komen wij altijd eerst bij jou langs om ongediertebestrijdingsplan op te stellen. Hiervoor voert onze ongediertebestrijder een inspectie uit. Zo kan hij de omvang van het probleem in kaart brengen. Ook is er zo een nauwkeurige schatting te maken van de kosten. Het ongediertebestrijdingsplan wordt vervolgens aan jou voorgelegd ter goedkeuring. Ben je akkoord? Dan begint onze onze ongediertebestrijder met de ongediertebestrijding.

Hoe voorkom je het de volgende keer

Jij zit er ongetwijfeld niet op te wachten om telkens geld uit te geven aan Den Haag ongediertebestrijding. Logisch, want bij een grote hoeveelheid ongedierte gaat dit vaak gepaard met de nodige kosten. Het is echter betrekkelijk eenvoudig om te besparen op een ongediertebestrijder. Hoe? Door ongedierte buiten de deur te houden. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Probeer jij ook geregeld ongedierte buiten de deur te houden, maar wil het niet lukken? Geen paniek, want wij hebben hier een aantal tips voor jou op een rijtje gezet.

  • Maak regelmatig schoon. Nagenoeg alle ongedierte houdt van een smerige omgeving. Niet gek ook dat zij zich vaak vestigen in hoekjes en onder of achter meubels. Hier wordt immers niet of nauwelijks schoongemaakt. Richt je bij het schoonmaken dus niet alleen tot de plekken waar je makkelijk bij komt, maar ga ook eens onder stoelen, banken en kasten door.
  • Gooi etensresten direct in de prullenbak. Wanneer je dit niet doet, komt er vrijwel zeker ongedierte naar binnen. Het is voor hen namelijk niet bepaald moeilijk om zo aan voedsel te komen. Gooi je etensresten dus direct weg. Ook kleine kruimels dien je op te ruimen. Ga na het eten altijd met een doek over tafels en het aanrecht.
  • Sluit je woning af voor ongedierte. Plaats bijvoorbeeld horren voor ramen en deuren. Zo kan ongedierte niet langer via deze wegen naar binnen. Sluit daarnaast zoveel mogelijk kieren en scheuren in muren of vloeren af. Ongedierte komt namelijk vaak via dit soort openingen naar binnen.

Meest voorkomende beestjes in huizen

De meeste mensen zitten niet op ongedierte te wachten. Dit geldt ongetwijfeld ook voor jou. Toch komt er in iedere woning in Den Haag wel ongedierte voor. Het merendeel houdt zich goed verscholen, waardoor het niet opvalt dat zij aanwezig zijn. Daarbij komt dat sommige soorten ongedierte gewoonweg vaker opduikt in een woning dan andere soorten. Dit heeft onder meer met het soort huis te maken. Bepaalde soorten geven de voorkeur aan nieuwe huizen, terwijl anderen oude huizen prefereren. Benieuwd met welke soorten ongedierte jij het vaakst te maken krijgt in huis? Wij hebben hier de meest voorkomende soorten op een rijtje gezet.

  • Mieren: dit ongedierte komt voornamelijk in het voorjaar en de zomer voor in huis. Deze beestjes planten zich snel voort, waardoor er de nodige overlast kan ontstaan in huis. Met name wanneer er zoetigheid aanwezig is kom jij de mieren in huis tegen.
  • Spinnen: deze beestjes zijn eigenlijk het hele jaar door aanwezig in jouw woning. De meeste mensen hebben er een hekel aan, maar ze zijn zeer nuttig. Zo eten spinnen bijvoorbeeld ander ongedierte. De beestjes duiken zo af en toe op, maar houden zich vaak verborgen.
  • Muizen: nog zo’n ongedierte waar veel mensen een hekel aan hebben. Toch begeven muizen zich vaak in de buurt van mensen. Het ongedierte duikt dan ook geregeld in woningen op. Dit komt voornamelijk doordat zij hier makkelijk aan voedsel kunnen komen. Zeker in onhygiënische woningen duikt dit ongedierte vaak op.
  • Houtworm: de aanwezigheid van dit ongedierte is vaak slecht te merken. De beestjes houden zich namelijk schuil in houten objecten, zoals de dakconstructie of meubels. Aangezien zij zich een weg door het hout vreten, kunnen zij grote schade aanrichten.

Meest voorkomende beestjes in bedrijfspanden

Ook in bedrijfspanden komt geregeld ongedierte voor. Sterker nog, uit ervaring weten wij dat hier betrekkelijk vaak ongedierte opduikt. Hoe dit komt? Doordat er enkel tijdens openingstijden mensen aanwezig zijn. Zodra een bedrijf gesloten is, kan het ongedierte dus ongestoord zijn gang gaan. Aanwezigheid van ongedierte is echter niet wenselijk in een bedrijf. De beestjes kunnen namelijk aanzienlijke schade aanrichten.

Uit ervaring weten onze professionele bestrijders dat muizen en ratten een plaag zijn voor het bedrijfsleven. Dit ongedierte wurmt zich in allerlei kieren en gaten en weet zich goed verscholen te houden. De beestjes vreten ondertussen aan van alles en nog wat, om zo hun tanden kort te houden. Onder meer kabels moeten het ontgelden. Indien muizen en ratten aan de elektriciteitskabels vreten, kan dit voor kortsluiting zorgen. En kortsluiting kan in het slechtste geval brand tot gevolg hebben. Hier zit jij natuurlijk absoluut niet op te wachten. Ook papiervisjes richten binnen het bedrijfsleven vaak veel schade aan. Dit is zeker het geval wanneer het ongedierte in de papieren administratie zit. Het ongedierte voedt zich namelijk met papier, waardoor jouw complete archief vernietigd kan worden. Er zijn echter technieken die ongediertebestrijding Den Haag hanteert om deze plagen effectief te bestrijden.

Zie jij ook maar één van de hierboven genoemde beestjes in jouw bedrijfspand? Dan is Den Haag ongediertebestrijding een must. Althans, wanneer jij wilt dat de schade aan jouw bedrijf beperkt blijft. Doe in dat geval zo snel mogelijk een beroep op onze ongediertebestrijder. Hoe sneller jij ons inschakelt, des te eerder wordt het ongedierte bestreden. Wacht vooral niet tot het ongedierte vanzelf verdwijnt, want dit gebeurt niet. Indien jij niets doet, ontstaat er een plaag en wordt de schade alleen nog maar groter. Een gewaarschuwd mens telt voor twee!

Hoe zit dat in Den Haag

In Den Haag barst het van het ongedierte. Hoe dit komt? Omdat Den Haag een stad is met betrekkelijk veel inwoners. En ongedierte begeeft zich vaak in de nabijheid van mensen. Waarom? Omdat hier eigenlijk altijd wel wat te halen valt. Mensen laten namelijk vaak etensresten slingeren. Ongedierte hoeft in dat geval maar weinig moeite te doen om aan voedsel te komen. Overigens hoeft het ongedierte zich in een stad niet schuil te houden in een woning. Het komt ook vaak genoeg voor dat ongedierte in het riool zit, zoals bij muizen of ratten vaak het geval is. Via de riolering weet het zich toch vaak toegang te verschaffen tot huizen en bedrijfspanden. Als het ongedierte zich in de openbare ruimte op doet, dan is de gemeente verantwoordelijk.

Zowel in woningen als in bedrijfspanden komt vaak ongedierte voor. Dit geldt natuurlijk voor de oude gebouwen. Deze hebben vaak scheuren in de muren, waardoor ongedierte makkelijk naar binnen komt. Ook ligt de luchtvochtigheidsgraad hier vaak hoog door de slechte isolatie. Nieuwbouwwoningen zijn wat dat betreft een stuk beter geïsoleerd. Dit is echter ook direct weer een zwak. Sommige soorten ongedierte zijn namelijk dol op een warme, droge ruimte. In een nieuwe woning of bedrijfspand in Den Haag kom je daarom ook geregeld ongedierte tegen. En dan hebben we natuurlijk nog studentenhuizen. Ook Den Haag heeft er hier een groot aantal van. Studentenhuizen zijn vaak ware broedplaatsen voor ongedierte. Het is er meestal smerig en overal liggen etensresten. Kortom: kijk niet raar op wanneer jij binnenkort te maken krijgt met ongedierte in jouw woning of bedrijfspand in Den Haag!

Keer hier om terug te gaan naar de homepage.

Lees meer over De 5 grootste bedrijven in Den Haag

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button