skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Leidschendam

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Leidschendam en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Leidschendam en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Katwijk
Leiden
Leiderdorp
Lisse
Noordwijk
Oegstgeest
Voorburg
Voorschoten
Wassenaar
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Leidschendam

Werkzaam in Leidschendam en omgeving

Ongediertebestrijding Leidschendam

Ongedierte, die vind je overal. Elke mens, en ook jij, zal tenminste een keer last gehad hebben van ongedierte. Toen je zulke ongedierte gevallen meemaakte, wist je wel wat je moest doen en wie je moest benaderen voor de ongediertebestrijding in Leidschendam? Hoe kun je af zijn van ongedierte? Het kan ook zo zijn dat je wellicht tot heden nog steeds last hebt van ongedierte. Wie benader je dan daarvoor in Leidschendam? Wij kunnen deze vragen voor je beantwoorden! Dit komt, omdat wij de beste ongediertebestrijdingsdienst zijn. Wij hebben al jaren ervaring in ons vak en daardoor kunnen wij elk type en grootte ongedierte zeker bestrijden. Tja, je hebt het goed gelezen. Type en grootte! Wil jij nu nog meer weten over de verschillende Leidschendam ongedierte die zich het meest voordoen?

De bestrijding  wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijding Leidschendam. Onze ongediertebestrijding Leidschendam zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke bestrijding, daarvoor is onze Leidschendam ongediertebestrijder goed opgeleid. Bestrijding is een specialistisch werkje voor een ongediertebestrijding Leidschendam. Onze Leidschendam ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige bestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de bestrijding voor u doen door lokale Leidschendam ongediertebestrijders. Om meer te weten hierover kun je de volgende alinea lezen. Daarin sommen we ongedierte voor je op en lichten wij hun eigenschappen toe. Verder zul je ook nog enkele tips aantreffen voor de preventie van ongedierte. Wist jij dat wij voor onze diensten geen vaste prijzen kunnen hanteren?

De diverse meest voor komende ongedierte

Ongediertebestrijding LeidschendamGedurende onze werkzaamheden, zijn wij in de praktijk verschillende soorten Leidschendam ongedierte tegengekomen. De meest voor komende ongedierte zijn onder andere:

 • Houtwormen: tref je aan in hout. Deze kunnen zijn jouw houtentafel, -stoel en zelfs jouw -huis. Dit ongedierte vreet aan hout, waardoor er gaatjes ontstaan. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijding Leidschendam voor een professionele bestrijding. De Leidschendam ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele bestrijding. De goedkoopste vorm van bestrijding is het laten verwijderen door een ervaren Leidschendam ongediertebestrijder. Ongediertebestrijding Leidschendam is gegarandeerd de beste bestrijding specialist in de regio Leidschendam. Kies een lokale Leidschendam ongediertebestrijder die je kunt helpen met bestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de bestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijding Leidschendam.

 

 • Kakkerlakken: hebben een bruine en soms zelfs een zwarte kleur. Dit ongedierte houdt zich schuil op plekken waar het lekker koel is. Kakkerlakken brengen ziektekiemen met zich mee, waardoor je er ziek van kunt worden.

 

 • Bedwantsen: tref je in de meeste gevallen aan in jouw matras. Dit ongedierte doet zich ook voor tussen muren. Indien je gebeten bent door dit ongedierte, kun je rode plekken en jeuk krijgen. Soms is het zo erg dat mensen niet tegen deze jeuk kunnen. Ben jij er wellicht ook allergisch tegen? Wacht dan niet te lang, maar raadpleeg meteen jouw Leidschendam huisarts! Wij doen uw bestrijding in uw buurt. Als u de ongediertebestrijding Leidschendam inschakelt, dan zorgt de Leidschendam ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de ongediertebestrijding . Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijding Leidschendam u zo spoedig mogelijk met de bestrijding. Onze Leidschendam ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijding Leidschendam kan ook buiten de openingstijden de bestrijding uitvoeren.

 

 • Muizen en ratten: tref je aan op onhygiënische plekken. Soms kun je ongedierte ook tegenkomen op plekken waar het koel is. Het lastige van muizen en ratten is dat dit ongedierte een ongeneeslijke ziekte meenemen in hun pis. Deze ziekte heet de Ziekte van Weil. Indien je bijvoorbeeld op jouw blote voeten hebt getrapt op hun pis, kun je niet genezen worden en ervan sterven. Aan de hand van een inspectie door de ongediertebestrijding Leidschendam wordt de bestrijding  uitgevoerd bij uw gewenste locatie. Als ervaren Leidschendam ongediertebestrijder weten wij als geen ander wat er nodig is om van ongedierte af te komen daar we ons langer dan 10 jaren gespecialiseerd hebben in ongediertebestrijding. Laat u terugbellen door een Leidschendam ongediertebestrijder voor informatie over de beste aanpak en ongediertebestrijding in Leidschendam. Onze Leidschendam ongediertebestrijder brengt wering aan en ontzegt u van het probleem met onze professionele ongediertebestrijding. Onze Leidschendam ongediertebestrijder staat klaar voor al jouw klussen m.b.t ongediertebestrijding.

 

 • Mollen: bevinden zich in de grond en graven daarin. Hierdoor ontstaan gaten in de grond. Indien je bijvoorbeeld daarin getrapt hebt, kun je erdoor zakken. Soms kan het zo erg zijn dat jij jezelf kunt bezeren en een beenbreuk kunt krijgen.

 

 • Mieren: tref je overal in jouw omgeving aan. Dit ongedierte houdt in de meeste gevallen van zoetigheid. Wees dus alert wanneer je pas een lekkere chocolade taart hebt gebakken! Daarnaast vind je dit ongedierte ook op dode dieren. Denk hierbij aan een dode hagedis. Na een uur of minder zul je opmerken dat het dode beest omringd is door ongedierte.

 

 • Vlooien: tref je aan op jouw honden en katten. Merk je op dat zij te veel jeuken aan hun lichaam? Wellicht hebben zij last van dit ongedierte. Breng ze dan meteen naar de Leidschendam dierenarts voordat de jeuk erger wordt.

 

 • Vliegen: tref je aan op onhygiënische plekken. Een voorbeeld hiervan is een vuilnisbelt. Daarnaast houden ongedierte ook ervan om hun eieren te leggen op voedsel. Heb jij zojuist lekkere kip klaargemaakt? Dek die dan goed af, omdat de eieren van vliegen daar gelegd kunnen worden. Zij brengen ziektekiemen met zich mee.

 

 • Wespen: tref je overal aan. Sommige mensen kunnen niet tegen hun prikjes. Indien jij zo een persoon bent en wordt geprikt door een wesp, dien je jouw huisdokter te raadplegen.

 

 • Duiven: houden van rommelen met takjes. Zij bevinden zich in plafonds, op daken en tussen dakgoten. Ook laten zij uitwerpselen overal achter.

Enkele tips voor de preventie van ongedierte

Het is heel erg belangrijk dat jij ongedierte in Leidschendam weet voor te komen, want hierdoor ben je dan ook vrij in jouw menselijke handelingen.

De tips die wij jou meegeven zijn onder andere:

 • Dek jouw voedsel altijd af. Zoals je eerder hebt gelezen, houden vliegen ervan om hun eieren te leggen op jouw voedsel wanneer je die niet afdekt. Indien zij hun eieren daarin gelegd hebben, jij niet alert was geweest en het voedsel opeet, kun je er ziek van worden.
 • Doe oude krantenpapier weg. Kakkerlakken en mieren zijn gewend om hun eieren te leggen in krantenpapier. Kakkerlakken bijvoorbeeld brengen, zoals eerder gelezen, ziektekiemen met zich mee.
 • Ruim jouw omgeving regelmatig op. Heb jij oude ongebruikte spullen en/of dozen liggen op jouw terrein of in jouw huis? Het is dan handig om deze weg te doen, omdat je woonplekken creëert voor ongedierte.
 • Rouleer spullen in jouw omgeving regelmatig. De roulatie van spullen in jouw kamer bijvoorbeeld, kun je om de twee weken doen. Plaats spullen vandaag aan de linkerkant en over twee weken aan de rechterkant. Op die manier hebben ongedierte geen vaste plek om te wonen en verdwijnen zij.
 • Reinig jouw omgeving regelmatig. Dit kun je heel simpel doen. Mix schoonmaakmiddelen met water en begin te dweilen of te strooien met het mengsel. Je kunt het liefst een schoonmaakmiddel gebruiken dat een sterk geurtje heeft. Ongedierte zijn bang voor schoonmaakmiddelen met sterke geurtjes. Behoef je daarna toch nog een fris geurtje? Geen nood, want die kun je na een uur ook erbij doen.

Punten waar je op moet letten wanneer je ons inhuurt

Bij het inhuren van ons Leidschendam team, moet niet schrikken van de prijzen. Dit komt, doordat wij gelet hebben op:

 • Het type ongedierte.
 • De grootte van het ongedierte.
 • De grootte van de situatie.
 • De tools die ons team moet inzetten voor de ongediertebestrijding.
 • De bestrijdingsmiddelen die van belang zijn voor de ongediertebestrijding in Leidschendam.
 • De afstand die ons team moet afleggen om het ongedierte te bereiken.

Ongediertebestrijding Leidschendam

Je ziet dus dat wij ervaring hebben en dat wij daardoor dit handig artikel hebben geschreven. Het belangrijkste advies dat wij jou willen meegeven, is dat het belangrijk is om ongedierte in Leidschendam vanaf kleine situaties te bestrijden. Je ziet zelf dat wij punten hebben aangekaart waar wij op letten bij het inhuren van ons Leidschendam team en daarom is het niet handig voor jou om ons in te huren wanneer de situatie al verergerd is. Op die manier zal je dus dieper in jouw zak gaan. Daarnaast willen wij ook aangeven dat wij altijd bereid zij om jou in Leidschendam te helpen, ongeacht de type en grootte van het ongedierte. Wens je ons nu al in Leidschendam te benaderen? Vraag dan vandaag nog een offerte op. Wij hopen je dan zo gauw als mogelijk in Leidschendam van dienst te zijn!

Het is geen makkelijk klusje om een ongedierte plaag in Leidschendam aan te pakken. Je hebt niet alleen de juiste gereedschappen en materialen nodig, maar ook passende kennis en ervaring over ongedierte. Maak het niet moeilijk voor jezelf door het ongedierte probleem in Leidschendam zelf aan te pakken. Laat dit moeilijk klusje over aan professionals van ongediertebestrijding Leidschendam. Onze ongediertebestrijding staat altijd klaar om je van dienst te zijn.

Klik hier om terug te keren naar de homepage

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button