Ga naar hoofdinhoud

Meer omzet door je aan te sluiten bij het netwerk van Bestrijdingsservice

Bestrijdingsservice zet leads door naar hun netwerk van lokale ongediertebestrijders in Nederland. Door samen te werken met lokale, gecertificeerde bestrijders bieden wij klanten een goede service.

Het platform van Bestrijdingsservice is online goed vindbaar doordat het hoog in de zoekresultaten van Google rankt. Deze resultaten zijn lastig, kostbaar en tijdrovend om te behalen met je eigen website. Wil je wel de lusten maar niet de lasten? Wij helpen je graag om via ons platform nieuwe klanten te genereren.

Groot platform

Groot netwerk

Meer klanten

Meer omzet

Goede service

Lage kosten

Werkwijze Bestrijdingsservice

Ongediertebestrijders in ons netwerk werken onder hun eigen bedrijfsnaam en geheel zoals ze zelf gewend zijn. Zij hebben het alleenrecht in een bepaalde regio. Dat wil zeggen dat alle telefoontjes en digitale offertes uit een bepaald postcodegebied rechtstreeks worden doorgeschakeld en doorgestuurd naar één bedrijf. Samen kijken wij welk lokaal postcodegebied nog vrij is en voor jouw bedrijf interessant is.

We streven met Bestrijdingsservice naar lokale hulp bij ongedierte problemen, zodat klanten snel, goed, vakkundig en tegen een marktconforme prijs geholpen kunnen worden.

Wij werken niet met wurgcontracten maar geloven is een fijne, langdurige samenwerking. Neem vrijblijvend contact op om de condities te bespreken.

Beeldmerk-bestrijdingsservice-60mm

Bestrijdingsservice

Bestrijdingsservice is in het leven geroepen voor iedereen die last heeft van ongedierte in huis in een bedrijfspand of elders. ‘Geen enkele ongedierte is voor ons te groot.’

Wij geloven dat een goede educatie helpt bij het voorkomen van ongedierte. Daarom staat onze website ook vol met tips en tricks hoe je specifieke ongedierte kunt voorkomen of zelf kunt bestrijden.

Mocht je behoeften hebben aan een professionele bestrijder, dan kunnen wij je doorverwijzen naar de juiste persoon. We werken samen met verschillende bestrijders (door heel Nederland) en zorgen ervoor dat er snel iemand langskomt.

Meer informatie

Ben jij telefonisch goed bereikbaar en streef jij net als ons naar een hoge klanttevredenheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil je meer informatie of jezelf direct inschrijven bij ons netwerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze voorwaarden

 • Je bent gediplomeerd via CPMV, EVM, KAD of anders.
 • Je hebt een 24/7 mentaliteit en telefonische bereikbaarheid.
 • Je levert snel, veilig en vakkundig werk tegen marktconform tarief.
 • Je neemt de telefoontjes die via ons landelijke 085 nummer binnenkomen op met je naam, bedrijfsnaam en Bestrijdingsservice.
 • Je stuurt de klant na de bestrijding een reviewverzoek om:
  • Je eigen dienstverlening te evalueren.
  • Reviews te verzamelen voor onder andere jouw bedrijfspagina op bestrijdingsservice.nl.
Aanmelden-ongediertebestrijder

Wil je meer informatie ontvangen over een samenwerking met Bestrijdingsservice?

  Back To Top
  Call Now Button