Ga naar hoofdinhoud

Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22
Veilige en schone werk- en ontvangstplek

Overlast van ongedierte in je bedrijf kan leiden tot zowel financiële- als imagoschade. Ook is er een verhoogd risico op gezondheidsproblemen voor het personeel en gasten. Voor bedrijven bieden wij daarom ongediertepreventie en -bestrijding aan.

Preventie is belangrijk voor bedrijven die kwetsbaar zijn doordat ze bijvoorbeeld werken met, of opslaan van, voedsel. Een ongediertebestrijder kan dan periodieke controles uitvoeren en preventiemaatregelen nemen mocht dat nodig zijn. Voorkomen is namelijk beter dan genezen.

Last van en plaag gekregen in of om je bedrijf? Wij kunnen je natuurlijk helpen met de bestrijding van het ongedierte en de experts zullen ook tips geven om terugkeer te voorkomen. Indien gewenst kan na het bestrijden ook gekozen worden voor periodieke controles en preventiemaatregelen.

Bescherm je bedrijf, personeel en gasten. Bel ons vrijblijvend op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in. Een lokale bestrijder zal je direct te woord staan om je meer informatie te geven.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt ongedierte in het bedrijf gesignaleerd!

Je belt ons en wordt direct doorverbonden met een lokale bestrijder voor het maken van een afspraak.

Een professionele ongediertebestrijder komt je kant op en helpt je graag met zowel bestrijden als preventie!

Een nieuwe tevreden klant!

Gratis offerte ontvangen?

Direct in contact met een lokale ongedierte bestrijder

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HOTEL,
HORECAZAAK OF BEDRIJFSPAND?

√ OVERAL IN NEDERLAND

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Zakelijke klant

Een schoon bedrijf voor je klanten en personeel

Ongedierte wil je niet in je bedrijf. Als ondernemer heb je namelijk klanten, bezoekers, patiënten of cliënten over de vloer. Het is je plicht om hun gezondheid en die van je personeel te beschermen. Daarnaast kunnen ze ook op andere vlakken veel overlast aanrichten, denk bijvoorbeeld aan schade aan het fundament van het pand of documenten. Gelukkig hebben wij een landelijke dekking van ongediertebestrijders die jou graag willen helpen met het bestrijden en voorkomen van ongedierte. Heb jij last van ongedierte in het bedrijf? Neem dan contact op met een lokale ongediertebestrijder van Bestrijdingsservice en werk binnen de kortste keren weer in een fijne en schone werkomgeving!

|
Back To Top
Call Now Button