skip to Main Content
Ongediertepreventie

Weet je niet precies van welke ongedierte je last hebt? Bekijk dan onderstaande afbeeldingen en klik op de afbeelding. Vervolgens krijg je meer informatie over het ongedierte en wordt er uitgelegd hoe jij deze zelf kan bestrijden en voorkomen. Staat jou ongedierte er niet tussen of wil je direct een specialist inschakelen? Neem dan contact op met een lokale ongedierte bestrijder via 085 – 130 84 22.

      Bedwantsen

          Boktor

           Duiven

       Houtworm

     Kakkerlakken

          Mieren

          Mollen

          Motten

          Muggen

          Muizen

      Papiervisjes

          Ratten

     Rioolvliegjes

         Spinnen

       Steenmarter

         Vliegen

          Vlooien

         Wespen

       Zilvervisjes

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Heb je last van ongedierte? Dan zorgt dit ongetwijfeld voor overlast. De beestjes verplaatsen zich namelijk door jouw hele woning wanneer je geen actie onderneemt. Vaak gaan ze op zoek naar voedsel. Ongedierte richt echter ook vaak schade aan. Zo vreten veel beestjes zich doorgaans een weg door allerlei materialen. Deze materialen raken hierdoor beschadigd. Daarnaast kan ongedierte in jouw etenswaren terechtkomen. Eet je het voedsel wel gewoon op? Dan kun je gezondheidsklachten krijgen. Kortom: reden genoeg om ongedierte uit jouw woning te weren. Schakel in dat geval de Bestrijdingsservice in. Onze bestrijders zorgen er namelijk voor dat ongedierte wegblijft uit jouw woning!

Zelf ongedierte uit jouw woning weren

Ontdek je ongedierte in jouw woning? Dan is de kans groot dat je de beestjes doodmaakt. Veel mensen denken dat zij zo verlost zijn van het ongedierte. Dit kan inderdaad, maar vaak is dit niet het geval. Er zijn namelijk vaak meerdere beestjes aanwezig in een huis. Je moet in dat geval de hele populatie te lijf gaan om er vanaf te komen. Heb je vaak last van ongedierte in huis? Dan kun je zelf actie ondernemen om ongedierte buiten te houden. Zorg er allereerst voor dat je gaten en kieren dicht. Dit zijn namelijk de plekken via waar het ongedierte jouw woning binnenkomt. Daarnaast is het zaak geen aangename omgeving te creëren voor de beestjes. Zorg dat ruimtes niet te vochtig worden en stook de temperatuur niet te ver op. Laat ook vooral geen etensresten slingeren. Doe je dit allemaal wel? Dan is de kans groot dat veel ongedierte de weg naar jouw woning weet te vinden.

Ongediertepreventie uitbesteden aan de Bestrijdingsservice

Lukt het je niet om ongedierte uit jouw woning te weren? Niet getreurd. In dat geval kan de Bestrijdingsservice jou namelijk van dienst zijn. Onze bestrijders weten namelijk hoe zij jouw woning ongediertevrij moeten houden. Zij beschikken over de benodigde kennis en hebben daarnaast een aantal handige hulpmiddelen. Hierdoor wordt het voor ongedierte een stuk lastiger om zich in jouw woning te vestigen. Toch zijn er genoeg mensen die niet direct een beroep doen op de Bestrijdingsservice. Dit komt voornamelijk doordat het geld kost om onze bestrijder langs te laten komen. Bedenk echter wel dat de kans op ongedierte in huis een stuk kleiner wordt wanneer je de Bestrijdingsservice inschakelt!

De Bestrijdingsservice: zowel particulier als zakelijk

Ongedierte duikt niet alleen op in woningen. Nee, want ook bedrijven krijgen regelmatig met allerlei beestjes te maken. Dit is natuurlijk niet gek, want ongedierte heeft hier geregeld vrij spel. Tijdens kantooruren lopen er altijd wel mensen op de werkvloer. In de avonduren en ’s nachts is er vaak niemand aanwezig. En wat te denken van het weekend? Indien er ongedierte aanwezig is, hebben de beestjes twee dagen lang vrij. Hierdoor kan er veel schade ontstaan binnen jouw bedrijf. Wil je dit voorkomen? Dan kunnen onze ongediertebestrijders je van dienst zijn. Je bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor particuliere, maar ook voor zakelijke ongediertepreventie. Met onze hulp wordt de kans op ongedierte in jouw bedrijfspand een heel stuk kleiner.

Wacht niet te lang met bestrijden

Door ongediertepreventie blijft ongedierte vaak buiten de deur. Het is helaas nooit mogelijk om ongedierte volledig uit jouw woning te weren. Heb je ondanks ongediertepreventie alsnog last van beestjes? Dan kan de Bestrijdingsservice jou helpen om het ongedierte uit te roeien. Wacht hier vooral niet te lang mee. Doe je dit wel? Dan kan er een plaag ontstaan. In dat geval richt het ongedierte alleen nog maar meer schade aan. Laat ongedierte daarom direct bestrijden door de Bestrijdingsservice wanneer je beestjes hebt opgemerkt!

|
Back To Top Call Now Button