skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Zoetermeer

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Zoetermeer en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Zoetermeer en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je ook graag in:

Bergschenhoek
Berkel en Rodenrijs
Bodegraven
Cappelle aan den Ijssel
Gouda
Krimpen aan den Ijssel
Nieuwerland aan den Ijssel
Schoonhoven
Waddinxveen
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Zoetermeer

Werkzaam in Zoetermeer en omgeving

Ongediertebestrijding Zoetermeer

Zoetermeer, een plek in Nederland waar men heel veel activiteiten kunt bijwonen. Voorbeelden van deze activiteiten zijn natuurparken bezoeken en outdoor activiteiten. Het is voorgekomen dat bezoekers gedurende deze leuke activiteiten last hebben gehad van ongedierte. Daarnaast hebben ook inwoners van Zoetermeer geklaagd van ongedierte. Best lastig is dat! Ben jij ook bezoeker geweest en/of woonachtig op Zoetermeer en heb jij ook te kampen hiermee? Wil jij meer weten over de soorten ongedierte, de gevolgen, de preventie en waar je allemaal op moet letten om een professional in ongediertebestrijding in te huren? Je bent hier op het juiste adres! Hieronder kun je meer lezen over het onderwerp ‘ongedierte’. Ook zijn wij bereid om jou, tijdens onduidelijkheden en/of meer vragen, te helpen hiermee. Wij zijn het antwoord en de solutie op jouw vragen en behoeften! Lees mee en stel jouw vragen maar!

Ongedierte

Ongediertebestrijding ZoetermeerOngedierte heb je in verschillende soorten. Enkele brengen meer gevaarlijke gevolgen met zich mee, maar de andere gewoon lastige. De combinatie van gevaarlijk en lastig is niet prettig voor de mens. Wij vertellen jou hieronder meer over de soorten ongedierte die wij kennen en waarmee wij het meest te kampen hebben op Zoetermeer:

 • Mieren categoriseren wij tot ongedierte, omdat vele mensen te kampen hebben met deze dieren. Zij komen in de droge periode het meest voor. Op Zoetermeer komen ze het meest voor gedurende de maanden juli en augustus, omdat het iets warmer is dan de overige periodes. Deze mieren bevinden zich in de meeste gevallen vooral in de keuken. Je bent hierdoor genoodzaakt om al jouw lekker eten goed af te dekken. Mieren richten zich in de meeste gevallen op zoetigheid. Stel je eens voor dat je een chocolade taart aan het bakken bent en je merkt op dat de mieren steeds meer en meer in groepen dichterbij jouw chocolade taart komen. Hierdoor kan je niet eens meer op jouw gemak jouw taart bakken.
 • Vliegen zijn lastige ongedierte die ziektes met zich kunnen meebrengen. Zij zijn te vinden op plekken waar voedsel onbedekt is en op vuilstortplaatsen (ook gewoon in een vuilnisbak bij jou thuis). Je dient ten alle tijden jouw voedsel af te dekken, omdat deze vliegen hun eieren daarin kunnen leggen. Uit deze eieren komen de larven die schadelijk zijn voor de mens. Indien jij deze larven per ongeluk hebt gegeten samen met jouw voedsel, kun je er ziek van worden.
 • Houtwormen zijn lastige wezens die gaten maken in houtwerk. Een voorbeeld hiervan is een houtenhuis. Stel dat je woonachtig bent in een houtenwoning en deze houtwormen al jaren aan het hout zit te vreten. Het kan zo erg worden dat jouw woning kan instorten. Hoe kun je de verschijnselen van de houtwormen herkennen? Je herkent ze aan de kleine bruine “eieren” die zij achterlaten. Deze bruine eieren zijn zo klein net als korreltjes bruine suiker. Indien je zulke verschijnselen ziet, dien jij te weten dat je te maken hebt met houtwormen.
 • Vlooien zijn kleine beestjes die je kunt aantreffen bij jouw huisdieren (honden en katten). Zij zijn zo klein, maar toch nog te zien met het blote oog. Beten van vlooien kunnen maken dat jouw huisdier aan zijn/haar zal beginnen te jeuken. Hierdoor kan het huid dan rood worden. Indien deze vlooien niet tijdig bestreden worden, kan jouw huisdier zodanig aan zijn/haar huid gaan jeuken totdat bloed tevoorschijn komt. Gedurende zulke gevallen dien jij de dierenarts in te schakelen zodat die na kan gaan of de jeuk ernstig is. Gevallen doen zich voor waarbij huisdieren intern geopereerd moesten worden.
 • Kakkerlakken behoren volgens ons tot dit onderwerp, omdat de mens ook last ondervindt. Je kunt hun vinden op plekken waar er geen schaduw is en waar het lekker koel is. Op zulke plekken leggen zij hun eieren. Deze eieren brengen ziektekiemen met zich mee, wat dus schadelijk is voor de mens.
 • Bedwantsen zijn beestjes die te zien zijn met het blote oog. Zij houden zich schuil in jouw woonomgeving alsook daar buiten. Je kunt ze aantreffen in bedden, matrassen, meubels, etc. Indien je geprikt wordt door eentje, kan jouw huid rood worden en ontzettend beginnen te jeuken. Raadpleeg jouw huisarts indien de jeuk steeds erger wordt!
 • Wespen zijn goed voor bloemen, maar kunnen als last worden gezien door mensen. Dit komt omdat niet een ieder tegen de prikken van wespen kunnen. Bepaalde mensen zijn er allergisch tegen. Indien jij ook zo een persoon bent, dien jij altijd voorzichtig te zijn. Wanneer jij wordt aangevallen door wespen, kan dit heel gevaarlijk zijn voor jou. De bulten op jouw lichaam zullen groter worden en het kan zo erg worden dat je begint te beven. Schakel jouw huisarts meteen in!
 • Ratten en/of muizen zijn smerige beesten die te vinden zijn op plekken waar er veel rommel is. Op plekken waar het niet fris ruikt en waar alles slordig staat kun je ratten en/of muizen aantreffen. Je dient jouw omgeving zo schoon mogelijk te houden om deze beesten te voorkomen, omdat zij een ongeneselijke ziekte met zich meebrengen. Uit hun pis kan ziekte van Wijl ontstaan. Indien je in aanraking komt hiermee, kan je de dood als gevolg hebben.
 • Duiven zijn mooie vogels die door ons ook gezien worden als ongedierte. Dit komt omdat zij zoveel rommelen en hun uitwerpselen overal kunnen achterlaten. Als mens ben je dan genoodzaakt om bijvoorbeeld steeds weer te schrobben om af te zijn van de uitwerpselen op jouw voorruit.

Preventief

Om de bovengenoemde ongedierte te voorkomen, kun je preventieve maatregelen treffen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Jouw omgeving preventief laten bespuiten door een professional in die branche.
 • Geen oude spullen (vooral dozen en kranten) in jouw huis laten. Zorg ervoor dat jij jouw heel huis tenminste op weekbasis opruimt en dat jij jouw spullen in huis rouleert.
 • Laat geen etensresten staan. Zorg er ook voor dat jouw wasbak en afdruiprek schoon achter gelaten worden alvorens jij uit huis gaat en/of gaat slapen.
 • Zorg ervoor dat je al jouw voedsel goed afdekt.

Kosten  

Voor de diensten die wij aan jou kunnen verlenen, hanteren wij variabele prijzen. Dit komt, omdat diverse aspecten een rol spelen. Denk maar aan:

 • De afstand van ons kantoor tot de plaats van bestemming.
 • De situatie per ongedierte soort. Per soort kan het langer duren en moeilijker zijn om de ongedierte te bestrijden.
 • De materialen, apparaten en bestrijdingsmiddelen die wij moeten gebruiken per ongedierte soort.
 • De tijd die wij zullen besteden om dat soort ongedierte te bestrijden.

Ongediertebestrijding Zoetermeer

Je bent tenslotte meer te weten gekomen over alle ongedierte soorten die er zijn, de gevolgen die zij met zich meebrengen, de preventieve maatregelen die je kunt treffen en ook waarop je dient te letten alvorens je ons inhuurt. Wij weten hoe lastig ongedierte zijn en zijn daarom bereid om jou van dienst te zijn.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top