skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Zaanstad

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Zaanstad en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Zaanstad en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je ook graag in:

Huizen
Naarden
Zeewolde
Blaricum
Eemnes
Lelystad
Laren
Bussum
Muiderberg
Hilversum
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Zaanstad

Werkzaam in Zaanstad en omgeving

Ongediertebestrijding Zaanstad

Daar zie je nou iets plotseling door de keuken rennen of merk je dat er kleine keutels in de kasten liggen. Het is een beeld die iedereen wel zal overkomen en heeft dat nu eenmaal te maken met de snelheid waarmee ongedierte zich kan verspreiden. Snelle actie is daarbij wel vereist omdat het vermenigvuldigen nogal snel gaat bij ongedierte en je al binnen een paar weken te maken hebben met een ware plaag. Bij het waarnemen van de eerste tekenen van ongedierte, is het dus belangrijk om gelijk de hulp in te roepen van zo een ongediertebestrijder. Dat is heus niet te ver gegrepen omdat je eenmaal wilt dat die niet alleen zorg zal dragen voor het bestrijden, maar ook om te voorkomen dat het ongedierte weer snel de kop op zal steken.

Ongedierte kan zich op vele manieren verspreiden

Ongediertebestrijding ZaanstadHet lastige van ongedierte is nu eenmaal, dat het zich wel snel verspreidt en voor je het weet al een muis in het huis ziet rennen of een kakkerlak rond ziet vliegen. Dit soort ongedierte is nogal mobiel en kunnen relatief grote afstanden afleggen. Via een open raam of deur vinden ze dan hun weg in het huis. Ook bij het binnenhalen van spullen, komt het vaker voor dat er ongedierte ongemerkt ook mee komt. Nu hoeft bij ongedierte het niet speciaal te gaan om muizen of kakkerlakken, maar omvat de term veel meer dieren. Zelfs duiven en mollen vallen onder de categorie ongedierte en is het bestrijden daarom ook niet op een standaard wijze te verrichten. Elk ongedierte dient anders aangepakt te worden en is het van groot belang dat de effecten van zo een bestrijding nog lang merkbaar zullen zijn.  Daar wacht je niet te lang op omdat er al gauw sprake zal zijn van een ware overlast welke een gevaar kan vormen voor de gezondheid van alle huisbewoners. Ziektekiemen kunnen zich immers snel verspreiden met behulp van al het ongedierte en merk je daar in de eerste instantie niets van. Ondertussen worden door de urine en ontlasting, steeds meer ziektekiemen verspreidt.

Ook schade aan de tuin, het meubilair en natuurlijk het pand zelf, is typerend voor sommige soorten ongedierte zoals vleermuizen, ratten, duiven en mollen. Het gaat dus heus niet altijd om insecten en blijkt uit alles des te meer hoe uitdagend het werk van een bestrijder nu eenmaal is.

Een goede preventie helpt wel altijd mee

Met het pand en omgeving ontdaan van al het ongedierte, is het belangrijk om de aandacht te vestigen op de preventie. Dat zal ook verschillen per ongedierte soort, maar gaat het in de meeste gevallen om vrij eenvoudige maatregelen. Een opgeruimde omgeving en dito pand zijn natuurlijk het belangrijkste startpunt en zorg je er daarom voor dat alle overbodige spullen dus verwijderd worden. Niet alles opbergen in de kelder of zolder dus omdat het juist op die plekken is, dat ongedierte zich voor een langere periode ongemerkt kan nestelen met een ware plaag als gevolg. Niet alleen een veilige en warme plek is belangrijk, maar ook voeding. Laat etensresten dus nooit liggen en gooi alles weg in een goed afgesloten ton. Ook laat je vuil nooit te lang in de ton liggen omdat de geur alleen al heel wat ongewenste gasten aan zal trekken. Met deze eenvoudig zelf uit te voeren stappen, zal het ongedierte zich veel minder snel vestigen in het huis.

Anders wordt het wanneer het gaat om bijvoorbeeld het dichtgooien van alle spleten waar alle kleine beestjes in kunnen verschuilen en geldt hetzelfde ook voor alle kussen en matrassen waar je preventief te werk wilt gaan. Zo kunnen stofmijten zich niet erin gaan nestelen en helpt het regelmatig verwisselen van het beddengoed een stuk mee.

Bestrijding en preventie gaan hand in hand

Wanneer het erop aankomt dat de tijd aangebroken is voor de bestrijding, is het belangrijk om alle mogelijkheden te bekijken. Een goede bestrijder, zal het werk niet licht opvatten en alles in het werk stellen om eerst een nauwkeurige analyse te maken van de situatie. Dat is nodig om er zeker van te zijn dat de juiste aanpak en middelen gebruikt zullen worden bij de bestrijding. Een oppervlakkige bestrijding heeft weinig nut omdat zelfs bij het overblijven van enkele “individuen” de plaag al binnen een paar maanden de kop op zal steken. Ongedierte staat er nu eenmaal bekend om dat zij zich snel kunnen vermenigvuldigen.

Het is belangrijk om daarom wel even stil te staan bij het werk die een ongediertebestrijder allemaal moet verrichten. Het begint al bij de analyse van de plaag en wordt er daarbij steeds meer gebruik gemaakt van geavanceerd apparatuur zoals camera’s. Zelfs op de moeilijkst te bereiken plekken kan men zo een kijkje nemen. Nadat alles bekeken is, zal er een plan van aanpak komen. Die verschilt per situatie en waar men er zeker van moet zijn dat het beoogt effect bereikt zal worden. Na elke bestrijding wordt er namelijk een zekere garantieperiode aangeboden en zou het wel nadelig uitvallen wanneer de bestrijder alles uit eigen zak zou moeten bekostigen.

De kosten kunnen daarom sterk uiteenlopen

Omdat het bij de bestrijding nu eenmaal zo verschillend aan toe gaat, zal het kostenplaatje ook steeds anders uitvallen. Dat heeft voor een groot deel ook te maken met de middelen welke er gebruikt moeten worden en wordt er altijd ervoor gezorgd dat alles binnen de richtlijnen wordt gehouden. Dat dat betekent dat er gewerkt wordt rekening houdende met milieu en wetgeving. Alle bewoners, ook kinderen en huisdieren, mogen namelijk geen last ondervinden van de gebruikte middelen. De richtlijnen waar men zich aan moet houden, zijn dan ook streng en moet de gebruikte methode toch en bevredigend resultaat opleveren. Geen eenvoudige klus en is het werk die een ongediertebestrijder allemaal moet verzetten dus veel meer dan je zou verwachten.

Ondanks de uitdaging, wordt er altijd een bedrag in rekening gebracht waar de klant wel mee kan leven. Het aanbrengen van preventieve middelen zoals gif op bepaalde locaties en het eventueel plaatsen van een afscherming. Zo kan het wat groter ongedierte zoals mollen en duiven zich niet weer snel komen aanmelden.

Ongediertebestrijding Zaanstad

Wie ongediertebestrijding dus eens goed bekijkt, zal dus gelijk van mening zijn dat het om een complexe taak gaat waar er met tal van factoren rekening gehouden dient te worden. Gelukkig is dat helemaal geen probleem voor professionals en geven die ook nog de garantie dat alles inderdaad uitgeroeid is.  Het is daarom niet vreemd dat er altijd een ruime garantieperiode wordt gegeven en kan er altijd vrijblijvend advies worden gegeven. Door gezamenlijk te werken aan de bestrijding en preventie, zal het inhuren van een ongediertebestrijder zich beperken tot maar één bezoek.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top