skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding in Zaandam

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Zaandam en omgeving. Onze ervaren ongediertebestrijder  heeft ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in voor een ervaren ongediertebestrijder.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder Zaandam komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Zaandam en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je graag in:

Zaandam
Westzaan
Purmerend
Ijmuiden
Assendelft
Beverwijk
Diemen
Bloemendaal
Wormer
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Zaandam

Werkzaam in Zaandam en omgeving

Ongediertebestrijding Zaandam

Ongedierte vind je overal ter wereld. Zelfs ook bij jou thuis kunnen deze organismen zich bevinden. Heel veel mensen hebben thuis en ook op het werk last hiervan. Het maakt niet uit of er nou veel of weinig van deze organismen zich bevinden in jouw omgeving, maar ze moeten zo gauw als mogelijk bestreden worden door een ervaren ongediertebestrijder. Kan jij dat niet zelfstandig doen? Heb jij hulp nodig en weet jij niet waar je terecht moet? Hier ben je dan op het juiste adres! Onze ongediertebestrijder is gespecialiseerd in het bestrijden van de ongedierte. Onze vakkundige ongediertebestrijder heeft al jaren ervaring in hun vak, dus een goede en klantvriendelijke service is bij ons gegarandeerd. In de volgende vastleggingen zul je meer lezen over de soorten ongedierte die er bestaan, hoe de preventie daarvan kan plaatsvinden en ook waarop je kunt letten indien je onze ervaren ongediertebestrijder.

Ongedierte

Ongediertebestrijding ZaandamEr bestaan diverse soorten dieren die tot dit onderwerp behoren. Je kunt bij deze denken aan dieren die als een last worden gezien, te weten:

 • Bedwantsen

Deze kun je aantreffen in jouw matras, kussen, bankstellen en ook tussen de muren van jouw huis of werkplek. Wanneer je gebeten wordt door bedwantsen, kunnen die beten zorgen voor jeuk en rode plekken op jouw lichaam.

 • Duiven

Duiven behoren tot vogelsoorten. Mensen zijn van mening dat het verzorgen van deze vogels vaak voor geluk zorgt, indien jij jouw eigen business hebt bijvoorbeeld. Maar wist jij dat deze vogels ook een last kunnen zijn? Zij maken vaak veel rommel en zitten overal hun uitwerpselen achter te laten. Daarnaast kunnen duiven ook ziektes verspreiden. Een voorbeeld hiervan is E. Coli. Bij deze ziekte vindt de verspreiding van een bacterie plaats die als gevolg de ontsteking van de dikke darm heeft.

 • Houtwormen

Zij knagen aan stukken hout. Je kunt hierbij denken aan meubels en huizen. Indien deze houtwormen geknaagd hebben aan delen van een huis, kan dat maken dat die kan instorten. Het kan zo ver komen, omdat het geknaag de draagconstructie van het huis verzwakt heeft.

 • Kakkerlakken

Ziektekiemen bevinden zich bij kakkerlakken. Je snapt dat deze organismen heel veel gevolgen met zich kan brengen. Deze ongedierte is best wel eng om naar te kijken. Zij houden zich schuil op plekken waar er schaduw is. De ongediertebestrijder vindt ze wel altijd.

 • Mieren

Mieren kun je in de droge tijd het meest ontmoeten. Gedurende de droge periode trekken zij massaal naar jouw huis en zelfs ook bedrijfspand. Deze ongedierte worden als last ondervonden in de keuken bijvoorbeeld. Je bent een lekkere taart aan het bakken en je ziet ze één voor één steeds dichterbij komen. Heel erg lastig is dat! Ook zorgen zij ervoor dat jouw eten besmet kan worden.

 • Mollen

Deze organismen kunnen heel goed graven in de grond. Hierdoor kan schade in de grond ontstaan. Denk hierbij maar aan graafwerkzaamheden die belemmerd kunnen worden en het struikelen mensen en/of dieren die op plekken lopen waar de mollen het meest hebben gegraven. Onze ongediertebestrijder kan ze wel voor u vangen.

 • Ratten en/of muizen

Ratten en/of muizen kunnen een ongeneselijke ziekte met zich meebrengen, te weten de ziekte van Wijl. Deze organismen zijn heel erg vies en gevaarlijk. Zij bevinden zich op smerige en soms verlaten plekken waar er schaduw is. Onze ongediertebestrijder weet deze te bestrijden.

 • Vliegen

Vliegen worden ook als een last gezien, omdat zij zich ook in het menselijk voedsel kunnen bevinden. Hierdoor kunnen zij hun larven leggen in jouw voedsel bijvoorbeeld, die dus weer ziekte tot gevolg heeft. De vakkundige ongediertebestrijder  bestrijdt deze tot de laatste.

 • Vlooien

Deze zijn parasieten die zich bevinden in huisdieren zoals honden en katten. Deze parasieten zorgen ervoor dat het huid van honden en katten, na hen gebeten te hebben, veel begint te jeuken. Hierdoor kunnen de hondjes bijvoorbeeld ernstig aan hun huid beginnen te jeuken totdat wondjes beginnen te ontstaan. Het kan zodanig erg worden dat deze wondjes inwendig verzorgd moeten worden.

 • Wespen

De mens kan niet altijd tegen prikken van wespen. Mensen zijn soms allergisch hiertegen, waardoor hun lichaam ernstig begint op te zwellen en rood begint te worden. Allergie is geen grap en hierdoor dient de mens wel alert te zijn. Onze ongediertebestrijder past de juiste technieken bij het bestrijden van deze ongedierten.

 • Zilvervisjes

Zilvervisjes, ook wel suikergasten genoemd, zijn onhygiënische organismen. Deze kunnen de gezondheid van de mens schaden en kunnen zich in alle panden bevinden. Ook hiermee weet onze ongediertebestrijder raadt mee.

 

Ongediertepreventie

Diverse manieren om te voorkomen dat de bovengenoemde ongedierte in jouw omgeving komen, kun je onder andere:

 • Een vakkundige ongediertebestrijder in ongediertebestrijding contacten om hun werkzaamheden uit te voeren met als doel om de ongedierte te voorkomen.
 • Jouw omgeving schoon te houden. Je kunt dit doen door wekelijks oude spullen op te ruimen. Let wel: alle hoeken in jouw huis en/of werkplek dienen schoon te zijn, omdat ongedierte zich daar schuil kunnen houden.
 • Jouw keuken schoon te houden door geen etensresten achter te laten. Laat aan het eind van elke dag ook geen borden, bakken en bestek achter, maar plaats die onmiddellijk in jouw kasten.
 • Zorg ervoor dat je alle kasten in jouw huis en/of op jouw werkplek vaak genoeg controleert en opruimt.
 • Jouw eten goed te af te dekken.
 • Geen oude kranten opstapelen op bepaalde plekken, omdat je hier een broedplaats creëert voor mieren en kakkerlakken.

 

Waar je op moet letten voor een kosten plaatje

Alvorens jij besluit om een ervaren ongediertebestrijder van ons in te huren, zijn er wel aspecten waar je op moet letten. Voor de dinesten van onze ongediertebestrijder hanteren wij variabele prijzen voor diensten van onze ongediertebestrijder, omdat de situaties bij al onze (potentiële) klanten kunnen verschillen. Onze prijzen verschillen, omdat:

 • Het bestrijden per ongediertesoort door de ongediertebestrijder een rol speelt. Je snapt dat alle ongedierte van elkaar verschillen en dat de bestrijding door de ongediertebestrijder van de ene langer kan duren dan de andere.
 • De grootte van de issue belangrijk is voor de ongediertebestrijder. Heb in jouw hoofd dat de grootte van de plagen van elkaar verschillen, omdat bepaalde groot en daarnaast ook klein kunnen zijn.
 • De locatie en de situatie kunnen verschillen. Plekken die moeilijk begaanbaar zijn voor de ongediertebestrijder, kunnen meer tijd en geld in beslag nemen.
 • Ons inzet (denk maar aan materiaal, apparatuur en bestrijdingsmiddelen die de ongediertebestrijder nodig heeft) dan zal verschillen.
 • De tijd die de ongediertebestrijder nodig heeft om het ongedierte te bestrijden en in de toekomst te voorkomen zal verschillen.

Ongediertebestrijding Zaandam

Tot slot ben je te weten gekomen welke ongedierte er allemaal zijn, waar je ze kunt vinden en welke gevolgen zij met zich meebrengen. Daarnaast weet je nu ook wat je allemaal kunt doen om deze organismen te voorkomen. Als laatst proberen wij jou ook uit te leggen waarop je kunt letten alvorens jij onze ongediertebestrijder inhuurt, omdat wij variabele prijzen aanbieden aan onze (potentiële) klanten voor diensten van onze ongediertebestrijder. Dit hangt allemaal van de situatie af. Onze ongediertebestrijder is  ten alle tijden bereid om onze klanten te helpen, maar weet dan ook dat het voorkomen van deze ongedierte het beste is voor de mens.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button