skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Voorburg

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Voorburg en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Voorburg en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Amsterdam
Rotterdam
Den Haag
Utrecht
Eindhoven
Tilburg
Almere
Groningen
Breda
Nijmegen
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Voorburg

Werkzaam in Voorburg en omgeving

Ongediertebestrijding Voorburg

De laatste tijden hebben wij veel diensten moeten uitvoeren. Deze hadden namelijk te maken met de bestrijding van ongedierte. Wij zijn dus een bestrijdingsdienst, ook wel de beste bestrijdingsdienst voor de mensen van Voorburg. Bevind jij je hier? Heb jij te kampen met ongedierte en wil je zo graag af zijn van ze? Dat is totaal geen nood, omdat wij je kunnen helpen hiermee! Het maakt voor ons dan niet uit met welke type ongedierte jij te kampen hebt en hoe groot de situatie is bij jou. Het kan wellicht ook zo zijn dat je met meer dan maar één ongedierte te kampen hebt zonder dat je het weet. Wil je nog meer weten over het meest voor komende ongedierte? Lees verder om meer informatie daarover te krijgen. Wanneer je verder leest zul je ook tips tegenkomen die je kunnen helpen met de preventie van ongedierte. Tenslotte zul je informatie aantreffen waar je op moet letten wanneer je ons team wenst in te huren.

Ongedierte soorten

ongediertebestrijding voorburgOngedierte zijn wij in de praktijk in verschillen soorten tegengekomen. Hierdoor kunnen wij die voor je opsommen en een beetje vertellen over hen:

 • Vliegen: brengen ziektekiemen met zich mee. Deze zijn in de meeste gevallen overdraagbaar dankzij hun eieren. Vliegen bevinden zich in de meeste gevallen in voedsel en vuilnisbelten. Het is daarom belangrijk om altijd jouw voedsel af te dekken. Indien dat niet gebeurt en vliegen de kans zien om hun eieren te leggen in jouw voedsel, kun je door onoplettendheid ziek worden wanneer jij jouw voedsel hebt opgegeten. Daarom moet je ook altijd jouw voedsel controleren. Hoe kun je de eieren van vliegen herkennen? Zij zijn te herkennen aan witte klontjes.

 

 • Wespen: kunnen je prikken en die bevinden zich overal. Soms ben je bezig enkele werkzaamheden uit te voeren en word je onbewust overvallen door wespen. Je had niet de bedoeling om hen te hinderen. Sommige mensen kunnen niet tegen deze prikken en beginnen zonder te stoppen te jeuken aan hun lichaam. Hun lichaam zwelt daarnaast ook nog op. In zulke gevallen hebben deze mensen te kampen met allergie. Ken je zulke mensen of ben jij er ook eentje? Raadpleeg jouw huisdokter dan meteen!

 

 • Bedwantsen: deze kunnen je bijten. Ook hier kunnen mensen allergisch tegen zijn en moeten mensen per direct contact opnemen met hun huisarts. Bedwantsen bevinden zich tussen muren en soms ook in jouw matras.

 

 • Kakkerlakken: brengen, net als vliegen, ook ziektekiemen met zich mee. Kakkerlakken kun je aantreffen op plekken waar de zon zelden schijnt. Met andere woorden houden zij van koele plekken. Daar houden zij zich schuil en leggen zij hun eieren. De eieren kun je ook herkennen aan de witte kleur. Heel vies zijn die! Kakkerlakken hebben daarnaast een bruine en soms zwarte kleur.

 

 • Vlooien: bijten aan de huid van jouw huisdieren. Heb jij katten en/of honden thuis? Merk jij op dat zij veel jeuken aan hun lichaam? Het kan dan wellicht zijn dat ze te kampen hebben met beten van vlooien. Vlooien zijn kleine bruine ongedierte die zich meestal schuil houden op huisdieren. Zie je dat het jeukgedrag van jouw huisdieren is verergerd? Raadpleeg de dierenarts dan maar. Zij kunnen zeker inspelen op jeuk van jouw huisdieren.

 

 • Duiven: zijn geneigd om hun huis te bouwen met takken. Op die manier rommelen zij graag daarmee. Duiven bouwen hun huisjes in de meeste gevallen in plafonds, dakgoten en op het dak. Het ergste van duiven, is dat zij vooral hun uitwerpselen overal in jouw omgeving kunnen achterlaten. Stel je eens voor dat jij jouw auto pas hebt gewassen om naar een mooi trouwfeestje te gaan en toen jij op vertrek stond, neem je uitwerpselen van duiven aan op jouw autohoed. Een heel lastig gevoel is dat wel!

 

 • Mollen: houden van graven in de grond. Daar is waar zij bekend voor staan. Hun graafwerkzaamheden kunnen soms maken dat mensen en andere dieren in de grond kunnen vallen. Op die manier kunnen zij zich ook bezeren. Denk er ook aan dat je rioleringen in de grond hebt liggen en deze mollen voor lekkages in jouw riolering kunnen zorgen.

 

 • Ratten en muizen: bevinden zich op onhygiënische plekken. Op deze plekken is het in de meeste gevallen zo koel. Zij zijn zo gevaarlijk, omdat zij een ongeneeslijke ziekte meenemen in hun pis. Indien zij bijvoorbeeld in jouw kamer gepist hebben en jij met jouw blote voeten daarop getrapt hebt, kun je niet genezen worden. Het kan dan ook zo erg worden dat je ervan dood kan gaan.

 

 • Houtwormen: zij vreten houtwerkjes op. Deze kunnen dan bijvoorbeeld jouw houtenbureau, -stoel, -tafel, -klerenkast en zelfs -huis opvreten. Heb je enig idee wat de gevolgen zijn van een opgevreten huis? Daar kunnen gaten in ontstaan en indien het probleem zo erg wordt, kun jouw houtenhuis instorten.

 

Simpele tips voor de preventieve voorkoming van ongedierte

Simpele tips die je handig kunt gebruiken om ongedierte te voorkomen zijn onder andere:

 • Het ten alle tijden afdekken van jouw voedsel.
 • Jouw omgeving opruimen. Zorg er dus voor dat je alle ongebruikte spullen weg doet in de vuilnisbelt.
 • Jouw spullen in jouw omgeving regelmatig veranderen van plaats. Hierdoor creëer je geen woonplekken voor ongedierte.
 • Jouw omgeving regelmatig reinigen met schoonmaakmiddelen. Het beste dat je hier kunt doen, is gebruik maken van een sterke geur.
 • Oude krantenpapier weg doen in de vuilnisbelt, zodat je geen broedplaatsen creëert voor kakkerlakken en mieren.

 

Aandachtspunten voor het kostenplaat

Voor onze diensten kunnen wij geen vaste prijzen hanteren. Dit komt doordat:

 • Het type ongedierte verschilt.
 • De grootte van het type ongedierte een rol speelt.
 • De afstand die onze mensen moeten afleggen om het ongedierte te bereiken ook de prijs bepaalt.
 • Situaties van elkaar verschillen.
 • De bestrijdingsmiddelen die onze mensen moeten gebruiken zullen verschillen aan de hand van de situatie.
 • De tools die onze mensen moeten gebruiken dan ook afhankelijk is van het type ongedierte.

Ongediertebestrijding Voorburg

Aan de hand van de bovenstaande informatie, zul je nu zeker een beter beeld hebben over ongedierte in het algemeen. Daardoor hopen wij dat jij alerter zult zijn en op jouw omgeving zal letten. Een gezonde omgeving is het beste cadeau dat je jezelf kunt geven in het hedendaags leven, want naast al het harde werk moet jij je thuis ook goed voelen. Verder hopen wij ook nog dat onze tips jou kunnen en zullen helpen met de preventie van ongedierte. De punten waarop wij letten voor de bepaling van onze prijzen staan ook vermeld, zodat je niet schrikt wanneer jij het te betalen bedrag te horen/zien krijgt. Ben je reeds benieuwd om ons team in te huren? Vandaag kun je dan jouw offerte opvragen. Wij gaan voor de eeuwige preventie van ongedierte, dus houd elke kleine ongedierte en/of situatie in jouw omgeving in de gaten!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button