skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Rosmalen

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Rosmalen en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Rosmalen en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je ook graag in:

‘s-Hertogenbosch
Goirle
Loon op Zand
Rijen
Sint-Michielsgestel
Tilburg
Vught
Waalwijk
Zaltbommel
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Rosmalen

Werkzaam in Rosmalen en omgeving

Ongediertebestrijding Rosmalen

Met ongedierte weet je het soms ook weer niet: het verspreidt zich nu eenmaal snel en steekt het toch de kop ondanks de voorzorgsmaatregelen welke er getroffen worden.  Wat in het begin maar op een “enkeling” lijkt, zal al binnen een paar weken uitgroeien tot een ware plaag en zal bestrijding ervan met spoed uitgevoerd moeten worden. Er zal anders sprake zijn van groot gevaar voor de gezondheid van de huisbewoners en kunnen sommige ongediertesoorten ook voor grote schade zorgen. Zelfs buitenshuis kan er sprake zijn van een plaag wanneer de tuin bijvoorbeeld omgewoeld wordt door mollen of duiven voor overlast beginnen te zorgen.

Bij ongediertebestrijding gaat het dus niet alleen maar om insecten

Ongediertebestrijding RosmalenHet idee dat men vaker heeft, is dat er bij ongedierte alleen maar sprake is van insecten zoals kakkerlakken of stofmijten. Deze groep vormt inderdaad de grootste groep die voor overlast zorgt. Echter is de groep veel ruimer en maken ook ratten, muizen en vleermuizen er deel van uit. Het gaat om alles waar je last van kan krijgen en er in de meeste gevallen ook sprake is van direct gevaar voor de gezondheid. Het lastige van ongedierte is wel, dat de verspreiding snel plaats vindt, vooral in de warme maanden. Na overwinterd te hebben, zal er de behoefte zijn voor meer ruimte en voedsel. De verspreiding vindt daarom in de directe omgeving plaats en is het altijd beter om ook die in de gaten te houden. Zo kan een verlaten pand al voldoende zijn om in de buurt voor overlast te zorgen. het is daarom belangrijk om alle factoren in acht te nemen om bij de ongediertebestrijding.

Voor de preventie komt er dus wel heel wat erbij kijken

Met wat gif rondstrooien is er dus helemaal niet bij wanneer het aankomt op een effectieve bestrijding en dient er dus een nauwkeurige analyse aan vooraf te gaan. Geen werk dus voor een amateur of doe-het-zelver, maar een professional die er weet van heeft.  Om een goed preventieplan op te stellen, is het van belang dat er een analyse wordt gemaakt van de situatie. Het wordt weer anders indien er al sprake is van overlast en dat eerst aangepakt dient te worden. daar is zo een bestrijder natuurlijk wel op voorbereidt en is na het bestrijden het pand en directe omgeving geheel vrij van het ongedierte.

Maar hoe gaat men dan te werk? Dat is een vraag die velen bezig houdt en komt dat door de efficientie waarmee er gewerkt wordt. Het is voor de bestrijder namelijk duidelijk dat er zo snel als mogelijk opgetreden dient te worden.

Natuurlijk komen ook de kosten erbij kijken

Al het bestrijden en de preventiemaatregelen komen wel met de nodige kosten en zijn daar grote variaties in. Alles hangt af van de mate van werk dat er allemaal verricht is en komen daar ook nog alle gebruikte middelen erbij kijken. Deze zijn uitsluitend te koop voor bedrijven en dienen ook op de juiste manier gebruikt te worden. daar gaan er altijd wel speciale trainingen aan vooraf en is dat nou het verschil met het zelf willen bestrijden van het ongedierte. Daar het vaker mis omdat men het probleem onderschat en veel te laat tot de ontdekking komt dat de gangbare methodes niet veel verlichting te bieden hebben.

Er wordt door het bedrijf dus flink geinvesteerd in niet alleen al het benodigd apparatuur en de erbij horende bestrijdingsmiddelen, maar ook in verschillende trainingen. Ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van ongediertebestrijding dienen op de voet gevolgt te worden moet het bedrijf zich ook houden aan alle regels op mileugebied.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top