skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Rhee

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Rhee en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Rhee en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Assen
Drachten
Groningen
Heerenveen
Leeuwarden
Noordwijk
Sneek
Stadskanaal
Tynaarlo
Veendam
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Rhee

Werkzaam in Rhee en omgeving

Ongediertebestrijding Rhee

Rhee is een ontzettend mooie plek in Nederland. Het jammere van deze plek, is dat de mensen in Rhee de laatste tijden veel te kampen hebben met ongedierte. Dit kunnen wij concluderen, omdat wij de laatste tijden veel werden ingeschakeld voor de bestrijding van ongedierte in Rhee. Heb jij nu enig idee wie we zijn en wat we doen? Wij zijn de beste ongediertebestrijdingsdienst in Nederland en willen vooral de mensen in Rhee bijstaan bij de bestrijding van ongedierte. Daarnaast zijn wij al jaren bezig met de bestrijding van ongedierte en hierdoor kunnen wij jou meer uitleggen over hen. Informatie die je daarnaast ook zult tegenkomen, is de preventieve voorkoming daarvan. Wij vinden dat het belangrijk is voor jou om te weten dat wij voor onze diensten geen vaste prijzen kunnen hanteren. De redenen hiervoor vermelden wij ook. Lees dus verder om meer te weten.

Ongedierte soorten

Ongediertebestrijding RheeDoor de jaren heen zijn wij diverse soorten ongedierte tegengekomen in de praktijk. Op die manier kunnen wij nu een onderscheid tussen de meest voor komende ongedierte voor je maken. Hieronder tref je informatie over de meest voorkomende ongedierte soorten in Nederland aan, opgesplitst in categorieën, met daarnaast enkele eigenschappen. Tref je deze soorten ongedierte in jouw omgeving aan? Dan hebben wij goed nieuws, omdat wij die voor je kunnen bestrijden! Lees mee om te weten over welke soorten ongedierte het gaan:

 • Knaagdieren:
  • Muizen: staan bekend voor hun knaagwerkzaamheden. Dit ongedierte kan in de meeste gevallen vooral aan houtwerkjes knagen, waardoor zodoende gaatjes ontstaan in bijvoorbeeld jouw houtenhuis. Zij houden zich schuil op plekken waar het lekker koel is. In de meeste gevallen schijnt de zon zelden op deze plekken.
 • Ratten: vertonen bijna dezelfde eigenschappen net als muizen. Zij houden zich ook schuil op koele plekken en houden daarnaast ook van knagen. Wat ratten zo gevaarlijk maakt, is dat zij een ongeneeslijke ziekte met zich meebrengen in hun pis. Deze ziekte heet de Ziekte van Weil en wordt ook wel de rattenziekte genoemd. Wanneer je dus op jouw blote voeten op rattenpis getrapt hebt, kun je geïnfecteerd raken en ervan sterven.
 • Kruipend ongedierte:
  • Kakkerlakken: kun je aantreffen op plekken waar het lekker koel is. Dit ongedierte brengt ziektekiemen met zich mee. Zij leggen hun eieren ook op koele plekken en in de meeste gevallen zijn we die eieren tegengekomen tussen oude opgestapelde krantenpapier.
 • Vlooien: tref je in de meeste gevallen aan op jouw huisdieren. Deze kunnen jouw honden en katten zijn. De aanwezigheid van vlooien kun je in de meeste gevallen herkennen aan het extreme jeukgedrag van jouw huisdieren. Vlooien zijn klein en hebben een bruine kleur. Sommige gevallen kunnen ook voordoen dat jouw huisdieren niet tegen de jeuk kunnen en dat zij wondjes beginnen te krijgen. Raadpleeg in zulke gevallen dan de dierenarts.
 • Mieren: houden in de meeste gevallen van zoetigheid. Je kunt ze overal in het huis aantreffen en vooral in de keuken waar zoetigheid aan te treffen is. Daarnaast houden mieren ook ervan om zich te bevinden op het lichaam van een dode dier. Ook de eieren van mieren zijn wij vaker tegengekomen tussen oude opgestapelde krantenpapier.
 • Bedwantsen: zij staan bekend voor hun bijtgedrag. Bedwantsen kun je herkennen aan de bruine kleur. Zij bevinden zich meestal op jouw matras en muren. Indien je gebeten bent door bedwantsen, kun je er rode plekken van krijgen. Die jeuken ook erg! Ook zijn er mensen die niet hiertegen kunnen. Indien jij ook zo een persoon bent, is het raadzaam om de huisarts te raadplegen tegen deze vorm van allergie.
 • Mollen: leven in de grond en houden van graven. Hun graafwerkzaamheden worden door de mens als een last ondervonden. Zij graven zodanig dat de mens, wellicht jij ook, last kan krijgen van lekkages in jouw rioolpijpen. Mollen hebben dan zodanig gegraven, dat jouw rioolpijpen zijn beschadigd. Daarnaast kunnen mensen en ook andere dieren bij onoplettendheid, vallen in de kuilen en zichzelf bezeren.
 • Houtaantasters:
  • Houtwormen: tref je, zoals het woordje vanzelfsprekend is, aan in hout. Voorbeelden waar je houtwormen kunt aantreffen zijn houtenbedden, -kasten, -tafels en ook -huizen. Deze houtwormen vreten alle houtwerkjes op, waardoor gaatjes daarin ontstaan. In sommige gevallen, kunnen huizen er zelfs ook van instorten.

 

De preventie van ongedierte

Ongedierte kun je op diverse simpele manieren preventief voorkomen. Aan de hand van onze jaren lange ervaring, hebben wij zodoende simpele tips voor je bedacht. Deze tips behelzen:

 • Het regelmatig opruimen van jouw huis en omgeving. Dit kun je doen door al jouw ongebruikte spullen weg te zetten. Ongedierte houden ervan om zich schuil te houden op plekken waar de mens niet of zelden tevoorschijn komt.
 • Het reinigen van jouw huis en omgeving. Dit punt is een heel belangrijk punt, omdat je hier het ongedierte op een simpele manier verjaagd. Het reinigen van jouw huis en omgeving kun je op een simpele manier doen. Je kunt bijvoorbeeld water mengen met een vloeibaar schoonmaakmiddel. Prefereer hierbij een sterk geurtje. Ga zodoende jouw huis dweilen. Het resterend deel kun je dan in jouw omgeving strooien.
 • Rouleer jouw spullen in jouw huis en omgeving. Je kunt al jouw gebruikte spullen om de twee of drie weken steeds weer een andere plek geven. Hierdoor hebben en krijgen ongedierte geen vaste plek om in te wonen en kunnen zij verdwijnen.
 • Doe oude opgestapelde krantenpapier weg. Op die manier voorkom je broedplaatsen voor kakkerlakken en mieren.

Het kostenplaat

Zoals je eerder hebt gelezen, hanteren wij geen vaste prijzen bij het verlenen van onze diensten. Dit komt, doordat:

 • De bestrijding van elk ongedierte soort verschilt.
 • De grootte van de plaag een grote rol speelt.
 • De bestrijdingsmiddelen en tools die ons team moet gebruiken voor de bestrijding, zal verschillen aan de hand van de situatie die zich bij jou afspeelt.
 • De afstand naar de plek waar het ongedierte zich voordoet, een rol speelt.

Ongediertebestrijding Rhee

Heb je nog vragen voor ons team die je beantwoord wenst te hebben? Spoor ons contactnummer dan op op onze pagina. Wees altijd gerust en stel jouw vragen maar! Of mooier nog, wens je ons team momenteel al in te huren voor de bestrijding van ongedierte? Vraag dan vandaag nog jouw offerte op!

Tot slot hopen wij dat wij jou, aan de hand van de bovenstaande informatie, meer hebben geïnformeerd over ongedierte en de bestrijding daarvan. Let wel, het is altijd beter dat je ons zelfs voor kleine gevallen van ongedierte inhuurt. Op deze manier is de situatie dan nog niet zo erg en hoef je dan niet zo diep in jouw zak te gaan. Het is natuurlijk ook voor jouw eigen welzijn! Wacht dus niet te lang, maar maak vandaag nog contact met ons op. Als de beste ongediertebestrijdingsdienst in Nederland, zijn wij bereid om jou te helpen met de bestrijding van alle ongedierte dat wij eerder opgenoemd hebben. Tot gauw!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button