skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Purmerend

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Purmerend en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Purmerend en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Alphen aan den Rijn
Assendelft
Beverwijk
Diemen
Heemstede
Ijmuiden
Soest
Uithoorn
Zaandam
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Purmerend

Werkzaam in Purmerend en omgeving

Ongediertebestrijding Purmerend

Ongedierte worden door de mens als onwenselijke wezens gezien. Wij mensen hebben graag dat zij zich niet in onze leef- en werkomgeving bevinden. Heb jij momenteel last van ongedierte en heb je ook dezelfde mening als ons over hen? Wij zijn een bestrijdingsdienst die met jou kan meeleven! Wij snappen hoe lastig aanvallen van ongedierte zijn. Op die manier willen wij jou helpen met de bestrijding van ongedierte. Wij staan altijd klaar voor onze (toekomstige) klanten om grote als kleine ongedierte te bestrijden. Wist je dat er verschillende soorten ongedierte zijn? Lees verder om inzichten te krijgen in het meest bekende ongedierte! Daarnaast zul je ook informatie tegenkomen hoe je ongedierte op simpele manieren kunt voorkomen en waar je op moet letten indien je ons wenst in te huren. Als de beste bestrijdingsdienst wensen wij jou heel veel leesplezier toe!

Soorten ongedierte

Ongediertebestrijding PurmerendOngedierte zijn er in diverse soorten. Je staat er soms niet verstelt van dat bepaalde van ze ook behoren tot ongedierte. Naar onze ervaring delen wij ongedierte in, in:

 • Muizen en ratten:

Muizen en ratten kun je aantreffen op plekken waar het super koel is. Zij houden zich daar schuil. Deze plekken hebben in de meeste gevallen veel schaduw en zelfs in huis bij jou waar de zon totaal niet in kan schijnen. Muizen en ratten kunnen voor jou heel schadelijk zijn. Dit komt, doordat hun pis een ongeneeslijke ziekte heeft. Deze ziekte wordt de ziekte van Weil genoemd. Indien je op blote voeten getrapt hebt hierop, kun je dan niet genezen worden en ervan sterven.

 • Mieren:

Mieren houden in meeste gevallen van zoetigheid en dode dieren. Je kunt ze dus aantreffen in de keuken. Je bent bijvoorbeeld een lekkere flan aan het maken en gedurende het oplossen van karamel, komen deze mieren steeds dichterbij jou. Een heel irritant gevoel zal dat je zeker wel geven. Daarnaast zie je ze ook op dode dieren. Een voorbeeld hiervan is dat je een vleermuis hebt dood gemaakt en je vergat om die weg te zetten. Het lichaam van dat vleermuis ligt nu dus op de vloer en na een paar minuten of uren, zul je opmerken dat mieren beginnen te komen op dat lichaam. Het is opmerkelijk dat mieren zich in de droge tijd veel voordoen. Men zegt meestal dat deze mieren ook hun eigen zomer hebben en op die manier uit hun huis gaan. Je weet dus aan de hand hiervan wanneer je ze veel zult zien.

 • Mollen:

Mollen staan bekend voor hun graafwerk. Zij houden van graven en soms kan het zo erg zij dat mensen en dieren erin kunnen vallen. Pas dus op, want soms kun je zodanig vallen en een beenbreuk van krijgen.

 • Wespen:

Wespen kun je overal in jouw omgeving aantreffen. Je zal er dus erg last van hebben wanneer zij in grote groepen naar jou toe krijgt. Ook deze moet je bestrijden voordat zij jou in grote groepen zullen aanvallen. Aan de hand van een inspectie door de ongediertebestrijder wordt de ongediertebestrijding uitgevoerd bij uw gewenste locatie. Als ervaren ongediertebestrijder weten wij als geen ander wat er nodig is om van ongedierte af te komen daar wij van ongediertebestrijding Purmerend ons langer dan 10 jaren gespecialiseerd hebben in dit werk. Laat u terugbellen door een ongediertebestrijder voor informatie over de beste aanpak en ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder brengt wering aan en ontzegt u van het probleem met onze professionele ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder staat klaar voor al jouw klussen m.b.t ongediertebestrijding in Purmerend.

 • Houtwormen:

Zoals het woord al zegt, tref je houtwormen aan in houtwerk. Wat dacht je van jouw mooi houtenstoel, -bed en -huis? Wist je dat deze houtwormen zelfs grote delen van jouw huis kunnen vernietigen? Indien je ze in kleine groepen aantreft, is het beter om ze direct te bestrijden. Deze houtwormen vermenigvuldigen zich snel en voordat je denkt kunnen grote gaten in jouw huis ontstaan.

 • Vlooien:

Vlooien tref je aan op jouw huisdieren. Heb jij honden en poezen in jouw huis? Merk je op dat zij de laatste tijden te veel aan hun lichaam jeuken? Het kan wellicht zijn dat ze te kampen hebben met vlooien. Breng jouw huisdieren meteen naar de huisdokter om na te gaan of dit zo is. Vraag dan ook wat gedaan moet worden, zodat jouw huisdieren geen last meer zullen hebben van jeuk.

 • Kakkerlakken:

Kakkerlakken hebben een heel mooie bruine kleur, maar wist jij dat zij ziektekiemen met zich meebrengen? Zij zien er van dichtbij heel eng uit en kunnen ook schadelijk zijn voor de mens. Je kunt ze aantreffen op plekken waar de zon niet schijnt en waar het koel is. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele ongediertebestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele ongediertebestrijding. De goedkoopste vorm van ongediertebestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste ongediertebestrijding in Purmerend. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met ongediertebestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de ongediertebestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.

 • Duiven:

Duiven worden door ons ook tot ongedierte getypeerd, omdat wij hebben opgemerkt dat de mens ook last krijgt van hen. Zij zijn heel mooie vogels die in de meeste gevallen vreugde uitstralen, maar daarnaast zijn zij ook erg lastig. Zij bevinden zich meestal in jouw plafond, op jouw dak en tussen jouw dakgoten. Daar brengen zij takken en bouwen zij hun huisjes. Vaak genoeg laten zij hun uitwerpselen ook achter in jouw omgeving.

Wij doen uw ongediertebestrijding in Purmerend. Als u de ongediertebestrijder inschakelt, dan zorgt de ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de bestrijding. Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijder u zo spoedig mogelijk met de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder kan ook buiten de openingstijden de ongediertebestrijding uitvoeren.

De preventie van ongedierte

Ongedierte kun je op verschillende manieren voorkomen. Enkele voorbeelden geven wij jou hieronder aan:

 • Ruim jouw woonomgeving vaker op en houd die altijd schoon. De opruiming kan om de 2 of drie weken gebeuren. Stof af, ruim takjes op, bezem, etc.
 • Indien je spullen hebt liggen op de plekken waar ongedierte kunnen voorkomen, dien je jouw spullen regelmatig te verplaatsen. Geef ze bijvoorbeeld vandaag een plek aan de linkerkant en verplaats die over twee weken aan de rechterkant. Op die manier zullen ongedierte geen of zelden een vaste woonplaats hebben. Ook nog zullen zij het gevoel hebben dat zij niet daar kunnen wonen en kunnen zij zodoende verdwijnen.
 • Reinig jouw omgeving regelmatig. Nadat je hebt opgeruimd, is het ook goed om een sterk geurtje achter te laten. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een schoonmaakmiddel te gebruiken dat een sterke geur heeft.
 • Indien je toch nog een fris geurtje wilt, kun je die na een uur of half erbij doen. Een frisse omgeving is zeker wel wat je graag wilt hebben!

 

Het kostenplaatje

Voor onze diensten kunnen wij helaas geen vaste prijzen hanteren. De redenen hiervoor hebben wij hieronder voor je opgesomd:

 • Het type ongedierte kan verschillen.
 • De grootte van de plaag  die de ongediertebestrijder aantreft speelt een rol.
 • De bestrijdingsmiddelen die wij allemaal moeten gebruiken aan de hand van de situatie kan daardoor verschillen.
 • De tools die wij moeten gebruiken voor de situatie bij jou kan maken dat je meer of minder zal betalen.
 • De afstand die onze mensen moeten aanleggen om de plaag te bereiken zal ook een rol spelen.

Ongediertebestrijding Purmerend

Zo zie je dus dat de situatie die zich bij jou afspeelt een grote rol heeft op de prijs die je zal betalen. Op die manier proberen jou, aan de hand van dit artikel, te attenderen dat het belangrijk is om elke kleine plaag die je in jouw omgeving aantreft, per direct te bestrijden. De bestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke bestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Bestrijding is een specialistisch werkje voor een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige bestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de bestrijding voor u doen door lokale ongediertebestrijders.

Heb dus niet in jouw achterhoofd dat de plaag nog maar klein is en dat die zich niet snel kan vermenigvuldigen. Die gedachte is dus totaal fout. Wens je ons momenteel in te huren? Vraag vandaag nog een offerte op. Wij zijn altijd bereid om jou, ongedacht de grootte van de situatie bij jou, te helpen met het bestrijden van ongedierte!

Klik hier om terug te keren naar de homepage.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button