skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Nijmegen

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kan ongediertebestrijding Nijmegen je helpen. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Nijmegen en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je graag in:

Nijmegen
Malden
Heilig Landstichting
Overasselt
Wijchen
Heumen
Groesbeek
Berg en Dal
Weurt
Ubbergen
Lent
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Nijmegen

Werkzaam in Nijmegen en omgeving

Ongediertebestrijding Nijmegen

Heb jij last van ongedierte in Nijmegen? Wacht dan vooral niet met ongediertebestrijding. Jij wilt mogelijk de ongediertebestrijding zelf uitvoeren, maar dit is niet verstandig. Waarom niet? Omdat ongedierte in negen van de tien keer niet goed bestreden wordt door mensen zelf. Hierdoor blijven de beestjes aanwezig. Dit is niet het geval wanneer jij ongediertebestrijding Nijmegen er bij betrekt als ervaren ongediertebestrijder . Doordat wij werken met gediplomeerde vakmannen, garandert onze ongediertebestrijder jou dat ongedierte verdwijnt. Heb jij in het weekend plots te maken met veel ongedierte? Geen probleem, want wij hebben een speciale spoedservice voor ongediertebestrijding. Hierdoor kun jij ons 24/7 bereiken voor een ongediertebestrijder tot aan huis. De ongediertebestrijding geldt niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Bang dat jij een torenhoge rekening krijgt? Dat is niet nodig. Wij bieden ongediertebestrijding in Nijmegen namelijk aan tegen scherpe tarieven. Onze lokale bestrijders verlossen jou dus snel en voor een mooi prijsje van ongedierte in jouw woning of bedrijfspand!

Waarom een ongediertebestrijder uit Nijmegen inhuren?

Ongediertebestrijding NijmegenDe belangrijkste reden om een ongediertebestrijder uit Nijmegen in te huren is dat jij de schade zo beperkt. Sommige soorten richten namelijk ontzettend veel schade aan. Dit is zeker het geval wanneer er sprake is van een plaag. Het heeft dan geen zin om zelf de ongediertebestrijding met vallen te plaatsen of insecticide te gebruiken. Waarom niet? Omdat het ongedierte zich sneller voortplant dan jij de beestjes kunt bestrijden. Een ongediertebestrijder weet hier echter wel raad mee. Hij bestrijdt het probleem namelijk in de kern. De plaag wordt op deze manier volledig uitgeroeid met professionele ongediertebestrijding.

Een ander groot voordeel aan het inschakelen van een ongediertebestrijder is dat jij zelf geen gevaar loopt. Ongediertebestrijding van sommige soorten ongedierte brengt namelijk risico’s met zich mee. Dit is zeker het geval wanneer jij met vergif werkt. Jij kunt dan immers zelf ook in aanraking komen met het middel. Dit kan gevolgen hebben voor jouw gezondheid. Daarnaast zijn sommige beestjes gevaarlijk. Dit is onder meer het geval bij wespen. Heb jij een wespennest gespot? Ga deze dan niet zelf verwijderen, maar laat de ongediertebestrijding over aan een ongediertebestrijder. Indien jij het toch zelf doet, moet je er rekening mee houden dat je een flink aantal keer gestoken wordt. Wespen worden namelijk agressief wanneer zij zich bedreigd voelen.

Tot slot is een ongediertebestrijder in staat om de kans op ongedierte in de toekomst te verkleinen. Hij kan namelijk een aantal preventieve maatregelen treffen. Zo kan hij er bijvoorbeeld voor zorgen dat het voor ongedierte lastiger wordt om jouw woning of bedrijfspand binnen te komen.

Waar heb je last van?

Zie jij beestjes lopen in jouw woning of bedrijfspand? Dan weet jij mogelijk direct waar je mee te maken hebt. Dit is echter niet altijd even makkelijk. Sommige soorten lijken namelijk veel op elkaar. Daarnaast is het ongedierte dat jij ziet mogelijk onbekend bij jou. Daarom hebben wij hieronder een overzicht opgesteld, zodat jij direct kunt zien waar jij last van hebt!

Bedrijf, huis of appartement?

Binnen het bedrijfsleven is ongedierte helaas ook niet meer weg te denken. Ook in Nijmegen duiken er geregeld beestjes op in bedrijfshallen of winkels. Heb jij ook te maken met ongedierte in jouw bedrijf? Dan kan ongediertebestrijding Nijmegen het voor je verrichten. Door de jaren heen hebben wij het ongedierte in verschillende bedrijven succesvol ongediertebestrijding gedaan. Niet alleen in fabrieken, maar ook op kantoor en in winkels. Zelfs in de horeca lukt het onze ongediertebestrijder om ongediertebestrijding  van beestjes te doen. Voor deze laatste branche hebben wij verschillende technieken. Waarom? Omdat jij moet voorkomen dat jouw gasten resten van ongedierte in hun voedsel krijgen. Onze ongediertebestrijder weet precies hoe dit te doen.

Onze ongediertebestrijder richt zich echter niet alleen tot het bedrijfsleven. Ook in jouw huis of appartement kunnen wij namelijk ongedierte bestrijden. Ongediertebestrijding in een woning kent voor onze lokale bestrijders inmiddels geen geheimen meer. Wij kennen verschillende technieken, waardoor het voor de ongediertebestrijder makkelijk is de beestjes te lijf te gaan. Onze ongediertebestrijder bestrijdt het ongedierte altijd in de kern. Hierdoor verzekeren wij jou dat ongediertebestrijding Nijmegen de plaag succesvol uitroeit.

Gemiddelde kosten van het inhuren van een specialist

Ongediertebestrijding  door een ongediertebestrijder klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig. Toch zit er ook één klein nadeel aan: de kosten die de ongediertebestrijding met zich meebrengt. Gelukkig bieden wij onze diensten tegen scherpe tarieven aan. Wat zijn de kosten van ongediertebestrijding Nijmegen? Daar doen wij op voorhand geen uitspraken over. Wat hier de reden van is? Wij weten namelijk niet wat en hoe groot het probleem is. Heb jij last van mollen? Die kunnen wij bijvoorbeeld makkelijker bestrijden dan zilvervisjes. Daarnaast moeten wij eerst weten hoe groot het probleem precies is. Is er sprake van een plaag? Dan valt het bestrijden duurder uit dan wanneer het slechts een klein probleem betreft.

Uiteraard spelen er nog meer zaken mee in het bepalen van de kosten van ongediertebestrijding in Nijmegen. Zo is het voor de ongediertebestrijder lastiger om ongedierte te bestrijden in een groot bedrijfspand dan in een kleine woning. Het ongedierte heeft in een kleine woning namelijk minder mogelijkheden om zich te verbergen. In dat geval sturen wij minder bestrijders dan bij ongedierte in een bedrijfspand. Hoe meer bestrijders wij in moeten zetten, des te hoger de totale kosten worden. Tot slot is de inzet van het materieel van invloed op de prijs. Sommige bestrijdingstechnieken kosten immers meer dan andere manieren.

Ongediertebestrijdingsplan

Jij bent er natuurlijk niet echt happig op om een ongediertebestrijder in te schakelen wanneer je niet weet wat het gaat kosten. Logisch. Hier hebben wij echter wat op gevonden: het ongediertebestrijdingsplan. Wij kunnen zo’n plan ook opstellen voor jouw situatie. Hiervoor komen wij bij jouw woning of bedrijf langs voor een inspectie. We kijken naar het soort ongedierte waar jij mee te maken hebt, hoe groot het probleem is en welke techniek wij in kunnen zetten. Zodra wij dit in kaart hebben gebracht, kunnen wij een inschatting maken van de kosten. Uiteraard beginnen wij pas met ongediertebestrijding in Nijmegen wanneer jij ons goedkeuring hebt gegeven.

Voorkom het probleem

Het liefst zou jij natuurlijk helemaal niet te maken krijgen met ongedierte. Dit is echter een utopie. Waarom? Omdat er in iedere woning en elk bedrijfspand ongedierte voorkomt. In de meeste gevallen merk jij hier echter niets van. De beestjes houden zich immers schuil, omdat zij bang zijn voor mensen. Komen de beestjes steeds vaker tevoorschijn? Dan is dit vaak een teken van een groeiend probleem. Heb jij hier regelmatig last van? Dan moet je de oorzaak mogelijk toch echt bij jezelf zoeken. Misschien doe jij wel niet genoeg om het ongedierte buiten de deur te houden. Wat je precies kunt doen? Wij geven je hier een aantal tips om het probleem te voorkomen.

  • Ontlucht jouw woning of bedrijfspand geregeld. Hoe je dit doet? Door ramen tegen elkaar open te zetten bijvoorbeeld. De luchtvochtigheid in een ruimte of pand wordt zo een stuk lager, waardoor de kans op ongedierte kleiner is.
  • Ruim vuile vaat direct op. Laat het vooral niet in de spoelbak of op het aanrecht staan, want hier komt zeker weten ongedierte op af. Pak het dus direct in de vaatwasser of was het met de hand af.
  • Sluit aangebroken verpakkingen af. Indien verpakking niet afgesloten worden, kan ongedierte er namelijk makkelijk bij. Doe etenswaren bij voorkeur in afsluitbare bakken. In dat geval heeft ongedierte namelijk geen kans om erbij te komen.
  • Heb jij huisdieren? Maak dan wat vaker schoon dan normaal. Ongedierte lift namelijk vaak mee op de vacht van een huisdier. Mensen met huisdieren hebben daarom vaak sneller last van ongedierte dan mensen zonder huisdier.

Welke type huizen hebben er sneller last van?

Vaak wordt beweerd dat ongedierte voornamelijk voorkomt in oude huizen. Waarom? Ten eerste omdat deze woningen vaak slecht geïsoleerd zijn. Dit komt voornamelijk doordat er scheuren in muren en vloeren zitten. Via dit soort openingen kan ongedierte een woning natuurlijk makkelijk binnenkomen. Ook al betreft het een opening van slechts een paar millimeter, de meeste beestjes weten zich hier doorheen te wurmen. Door de slechte isolatie is de luchtvochtigheid in oude woning vaak ook hoog. En laat een aantal beestjes hier nu net dol op zijn!

Ongedierte komt dus geregeld voor in oudere huizen. Ook nieuwbouwwoningen komen echter niet ongeschonden uit de strijd. Hier zit namelijk ook ongedierte. Het zijn alleen wel vaak minder beestjes. Dit komt in eerste instantie doordat het lastiger is een nieuwe woning binnen te dringen. Er zijn immers maar weinig kieren en gaten, waardoor ongedierte veel moeite heeft om binnen te komen. Bovendien zijn de omstandigheden in een nieuw huis niet ideaal. Waarom niet? Omdat het er vaak warm en droog is. Veel ongedierte houdt juist van koel en vochtig. Er zijn echter ook wel beestjes die houden van warm en vochtig. Deze omstandigheden treffen wij vaak aan in badkamers of keukens in nieuwbouwwoningen.

Het type huis dat het snelst last heeft van ongedierte is een studentenwoning. Wij zijn bij veel van dit soort woningen binnen geweest en het is er bijna altijd een zooitje. Overal liggen etensresten en er wordt niet of nauwelijks schoongemaakt. Hierdoor is het dus ook niet gek dat er ongedierte opduikt. De beestjes hoeven hier immers niet of nauwelijks moeite te doen om aan voedsel te komen. Bovendien kunnen zij zich prima verschuilen op een smerige plek, want deze zijn er vaak genoeg.

En hoe zit dat in Nijmegen?

Nijmegen is een stad met de nodige studentenhuizen. Niet gek dus dat er in deze Gelderse stad veel ongedierte aanwezig is. Met name de woningen waar studenten verblijven puilen vaak uit van het ongedierte. Woon jij zelf in zo’n studentenhuis? Dan is de kans groot dat er in jouw woning ook ongedierte voorkomt. Zo duiken er vaak muizen en ratten op in studentenhuizen, maar ook kakkerlakken en zilvervisjes. Wat ook niet meespeelt is dat de meeste studentenwoningen vaak oud zijn. Ongedierte komt hier dus een stuk makkelijker binnen dan in bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning.

Woon jij niet in een studentenhuis, maar zitten er wel veel van dit soort huizen bij jou in de straat? Dan kun jij ook te maken krijgen met ongedierte. Zeker als je in een oud huis woont is de kans groot. Het ongedierte verspreidt zich meestal door de hele straat, waardoor er veel overlast ontstaat. Woon jij buiten het stadscentrum? Dan is de kans op ongedierte al een stuk kleiner. Veel ongedierte begeeft zich namelijk het liefst in de buurt van mensen. En in het centrum van Nijmegen wonen er nou eenmaal meer bij elkaar dan erbuiten. Uiteraard betekent dit niet dat jij helemaal niet te maken kunt krijgen met ongedierte wanneer je niet in het centrum van Nijmegen woont.

Mocht je last hebben van ongedierte in de openbare ruimte, dan is de gemeente verantwoordelijk voor de bestrijding. Hier lees je hoe de gemeente dit aanpakt.

Welke bedrijfspanden hebben er sneller last van?

Heb jij een winkel in het centrum van Nijmegen? Dan is de kans groot dat je vroeg of laat te maken krijgt met ongedierte. Waarom? Omdat bijvoorbeeld muizen en ratten zich vaak vestigen op plekken waar veel mensen komen. Zij vinden hier namelijk makkelijker voedsel. Het ongedierte verspreidt zich vervolgens door het hele centrum, waardoor er ongetwijfeld meer winkels en bedrijven last van krijgen. Voornamelijk de oude panden in de Nijmeegse binnenstad moeten het ontgelden. Ongedierte komt hier vaak makkelijk binnen, want er zijn talloze openingen aanwezig in muren en vloeren. Bovendien staan de deuren van deze winkels vaak wagenwijd open. Ongedierte komt in sommige gevallen ook via het riool binnen.

Naast winkels in het centrum krijgt ook de horeca in Nijmegen geregeld te maken met ongedierte. Logisch natuurlijk, want hier kunnen de beestjes allerlei etenswaren vinden. Het is daarom ook van belang om eten afgesloten te bewaren en de boel altijd schoon te maken na gebruik. Heb jij toch ongedierte in jouw horecabedrijf in Nijmegen? Ga dan niet zelf over tot bestrijding. Ongediertebestrijding in de horeca mag namelijk niet op iedere manier. Zo mag je bijvoorbeeld geen vergif gebruiken, omdat dit gevolgen kan hebben voor de gasten die komen eten. Wil jij er zeker van zijn dat het ongedierte op een wettelijk toegestane manier bestreden wordt? Laat ongediertebestrijding in Nijmegen dan aan onze ongediertebestrijder over.

Ongedierte duikt ook geregeld op in fabrieken of grote bedrijfshallen. Indien de beestjes hier aanwezig zijn, kunnen zij het productieproces flink verstoren. Dit is onder meer het geval bij de aanwezigheid van muizen en ratten. Zij knagen vaak aan kabels, waardoor machines kunnen sneuvelen. Ook papiervisjes zorgen echter voor veel schade. Zij kunnen een compleet papieren archief vernietigen. Het moge dus duidelijk zijn dat ongediertebestrijding door een van onze ongediertebestrijder noodzakelijk is wanneer er beestjes opduiken in jouw bedrijf!

Klik hier om verder te gaan naar de homepage.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top