skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Maastricht

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Maastricht en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Maastricht en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je ook graag in:

Beek
Brunssum
Geleen
Heerlen
Hoensbroek
Kerkrade
Landgraaf
Margraten
Sittard
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Maastricht

Werkzaam in Maastricht en omgeving

Ongediertebestrijding Maastricht

Wanneer het gaat om ongedierte, dient er geen moment getwijfeld te worden aan het bestrijden ervan. Wat schijnbaar als een oppervlakkig probleem lijkt dat je wel zelf kunt oplossen, ontpopt zich al snel tot een ware plaag en zal de schade dan voor een groot deel al geleden zijn. de bestrijding wordt ook een stuk ingewikkelder (en dus duurder) wanneer het ongedierte zich niet alleen al heeft verspreidt, maar ook goed heeft kunnen nestelen op de moeilijkst bereikbare plekken. Dat mag jou dus niet overkomen en is alertheid altijd geboden om bij het minste teken van ongedierte meteen in te kunnen grijpen. Ook na de bestrijding is alertheid geboden en is het na traject dus ook van groot belang.

Ongedierte is veel meer dan je zou verwachten

Ongediertebestrijding MaastrichtKakkerlakken en muizen vallen er zeker onder, maar zijn er ook heel wat soorten die wat minder voor de hand zijn. Zo kunnen de onschuldig uitziende duiven al veel overlast bezorgen, niet alleen in de vorm van hun ontlasting die corrosief werkt, maar ook nog tal van ziektes over kan brengen. Ook in de tuin kan een mol al veel schade veroorzaken en wordt dus ook voor deze gevallen de hulp van een bestrijder ingeroepen. Ook al het klein ongedierte zoals luizen of termieten, dient gelijk aangepakt te worden voordat ze de kans krijgen om zich goed in te nestelen. Termieten kunnen soms wel een hele poos ongemerkt hun “werk” voortzetten en komt men pas per toeval erachter dat de kleine beestjes zich al heer en meester in het huis hebben gemaakt. Van het ene komt het ander en trekt ongedierte elkaar aan.  Stofmijten die zich nestelen in kieren en spleten in de vloer of zich gaan verschuilen in het meubilair, kunnen voor een allergische reactie zorgen bij kinderen en weet men in de eerste instantie niet wat er precies gaande is. Personen met huisdieren, dienen extra alert te zijn omdat ongedierte gebruik kan maken van de huisdieren om van buiten naar binnen te komen en is een goede hygiëne dus van groot belang.

Een vlugge inspectie kan al veel opleveren

Lang niet elk soort ongedierte, zal zich gelijk laten zien en is het daarom goed om te weten waar je allemaal naar uit zal moeten kijken. Gelijk zichtbaar zijn altijd de kleine keutels van bijvoorbeeld kakkerlakken en muizen, maar kunnen die zich ook bevinden op plekken die niet gelijk in het oog springen. Kijk dus ook eens achter de kasten, schuif wat spullen opzij in de kelder of zolder en vergeet je niet om op het erf een ronde te maken. Ook plekken die in de winter warm blijven, zijn favoriet voor het ongedierte om er zich te vestigen. Het steeds op de uitkijk moeten staan om er op tijd bij te zijn, heeft allemaal te maken met de snelheid waarmee het ongedierte zich kan nestelen. Vooral in de periodes voor de koude wintermaanden, zal er sprake zijn van een snelle verspreiding waarbij al binnen een dag zo een hele groep zich een weg zal banen naar jouw huis. Zeker om mee te nemen zijn ook alle plekken buiten de woning zelf zoals een schuur of een apart staande garage. Die kunnen op den duur dienen als “uitvalsbasis” en zal de hele omgeving dan last beginnen te ondervinden.

Preventie is daarom van groot belang

Een inspectie zal alleen maar aan kunnen tonen dat er daadwerkelijk sprake is van ongedierte (of niet), maar moet de focus nog altijd liggen op de preventie. Voorkomen is immers beter dan genezen en is het vrij eenvoudig om maatregelen te treffen ter voorkoming van een plaag. Voeding en beschutting zijn de twee primaire punten waar elk ongedierte altijd naar op zoek is en zijn er een aantal plekken in en om het huis die precies aan deze behoeftes voldoen. Een warme plek op de zolder of de ruimte achter de (keuken) kasten, alles kan dienen als plek om zich veilig te verschuilen. Voor de voeding zijn er tal van opties beschikbaar zoals een openstaande vuilniston of de levensmidellen in de keukenkasten. Het is wel duidelijk, dat het niet mogelijk is om alle plekken en mogelijkheden die het huis biedt voor het ongedierte, te elimineren. Feit is wel, dat een opgeruimde omgeving veel minder aantrekkelijk is en is het belangrijk om ook nooit etensresten te gooien in een open vuilnisbak. Het is echter in veel gevallen toch nodig om op sommige plekken in en rond het huis, gebruik te maken van midellen die niet alleen het ongedierte af zullen schrikken, maar ook gelijk zullen doden. Deze preventieve aanpak heeft altijd succes wanneer er een ongediertebestrijder ingehuurd zal worden.

Die roep je dus ook in voor de bestrijding zelf

Waneer de preventieve aanpak achterwege is gebleven, zal er dus wel op een gegeven moment sprake zijn van een plaag of de aanloop ernaar toe en zoek je dus gauw het nummer op van een ongediertebestrijder. Die zal wel eerst een kijkje nemen om een analyse te kunnen maken van de situatie en zal de aanpak op maat vastgesteld moeten worden. De bestrijding is namelijk allesbehalve een eenvoudige zaak omdat er sprake moet zijn van een 100% verwijderen van alle ongewenste gasten. Het overleven van maar een klein deel van het ongedierte, zal al binnen een paar weken weer tot een plaag leiden. Dat is geenszins de bedoeling van elke zichzelf respecterende bestrijder en wordt de analyse dan ook nauwkeurig uitgevoerd. Geen plek wordt overgeslagen en dient er in sommige gevallen gebruik te worden gemaakt van speciale hulpmidellen zoals camera’s voor de moelijk bereikbare plekken. Na zo een inspectie wordt het plan van aanpak dus opgesteld en kan er niet alleen besloten worden welke midellen er gebruikt zullen worden, maar ook de plekken die allemaal een behandeling zullen ondergaan.

Ongediertebestrijding Maastricht

Om er zeker van te zijn dat er geen sprake meer zal zijn van terugkerend ongedierte, zal er gelijk ook op meerdere plekken, preventief gewerkt worden en wordt er daarom ook een ruime garantieperiode verbonden aan de bestrijding. Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van ongedierte dat de kop opsteekt, dan is een telefoontje al voldoende om snel weer de bestrijder thuis te halen om zonder kosten de bestrijding ter hand te nemen. De preventieve aanpak bespaart op termijn altijd al het ongerief van een ongedierteplaag en vallen ook de kosten voor de bestrijding (na het verstrijken van de garantieperiode) wel reuze mee.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top