skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Leidschendam

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Leidschendam en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Leidschendam en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Katwijk
Leiden
Leiderdorp
Lisse
Noordwijk
Oegstgeest
Voorburg
Voorschoten
Wassenaar
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Leidschendam

Werkzaam in Leidschendam en omgeving

Ongediertebestrijding Leidschendam

Ongedierte, die vind je overal. Elke mens, en ook jij, zal tenminste een keer last gehad hebben van hen. Toen je zulke gevallen meemaakte, wist je wel wat je moest doen en wie je moest benaderen voor de bestrijding? Hoe kun je af zijn van ze? Het kan ook zo zijn dat je wellicht tot heden nog steeds last hebt van ongedierte. Wie benader je dan daarvoor? Wij kunnen deze vragen voor je beantwoorden! Weet jij waarom? Dit komt, omdat wij de beste ongediertebestrijdingsdienst zijn. Wij hebben al jaren ervaring in ons vak en daardoor kunnen wij elk type en grootte ongedierte zeker bestrijden. Tja, je hebt het goed gelezen. Type en grootte! Wil jij nu nog meer weten over de verschillende ongedierte die zich het meest voordoen? Om meer te weten hierover kun je de volgende alinea lezen. Daarin sommen we die voor je op en lichten wij hun eigenschappen toe. Verder zul je ook nog enkele tips aantreffen voor de preventie van ongedierte. Wist jij dat wij voor onze diensten geen vaste prijzen kunnen hanteren?

De diverse meest voor komende ongedierte

Ongediertebestrijding LeidschendamGedurende onze werkzaamheden, zijn wij in de praktijk verschillende soorten ongedierte tegengekomen. De meest voor komende zijn onder andere:

 • Houtwormen: tref je aan in hout. Deze kunnen zijn jouw houtentafel, -stoel en zelfs jouw -huis. Zij vreten aan hout, waardoor er gaatjes ontstaan.

 

 • Kakkerlakken: hebben een bruine en soms zelfs een zwarte kleur. Zij houden zich schuil op plekken waar het lekker koel is. Kakkerlakken brengen ziektekiemen met zich mee, waardoor je er ziek van kunt worden.

 

 • Bedwantsen: tref je in de meeste gevallen aan in jouw matras. Zij doen zich ook voor tussen muren. Indien je gebeten bent door bedwantsen, kun je rode plekken en jeuk krijgen. Soms is het zo erg dat mensen niet tegen deze jeuk kunnen. Ben jij er wellicht ook allergisch tegen? Wacht dan niet te lang, maar raadpleeg meteen jouw huisarts!

 

 • Muizen en ratten: tref je aan op onhygiënische plekken. Soms kun je ze ook tegenkomen op plekken waar het koel is. Het lastige van muizen en ratten is dat zij een ongeneeslijke ziekte meenemen in hun pis. Deze ziekte heet de Ziekte van Weil. Indien je bijvoorbeeld op jouw blote voeten hebt getrapt op hun pis, kun je niet genezen worden en ervan sterven.

 

 • Mollen: bevinden zich in de grond en graven daarin. Hierdoor ontstaan gaten in de grond. Indien je bijvoorbeeld daarin getrapt hebt, kun je erdoor zakken. Soms kan het zo erg zijn dat jij jezelf kunt bezeren en een beenbreuk kunt krijgen.

 

 • Mieren: tref je overal in jouw omgeving aan. Zij houden in de meeste gevallen van zoetigheid. Wees dus alert wanneer je pas een lekkere chocolade taart hebt gebakken! Daarnaast vind je mieren ook op dode dieren. Denk hierbij aan een dode hagedis. Na een uur of minder zul je opmerken dat het dode beest omringd is door mieren.

 

 • Vlooien: tref je aan op jouw honden en katten. Merk je op dat zij te veel jeuken aan hun lichaam? Wellicht hebben zij last van vlooien. Breng ze dan meteen naar de dierenarts voordat de jeuk erger wordt.

 

 • Vliegen: tref je aan op onhygiënische plekken. Een voorbeeld hiervan is een vuilnisbelt. Daarnaast houden zij ook ervan om hun eieren te leggen op voedsel. Heb jij zojuist lekkere kip klaargemaakt? Dek die dan goed af, omdat de eieren van vliegen daar gelegd kunnen worden. Zij brengen ziektekiemen met zich mee.

 

 • Wespen: tref je overal aan. Sommige mensen kunnen niet tegen hun prikjes. Indien jij zo een persoon bent en wordt geprikt door een wesp, dien je jouw huisdokter te raadplegen.

 

 • Duiven: houden van rommelen met takjes. Zij bevinden zich in plafonds, op daken en tussen dakgoten. Ook laten zij uitwerpselen overal achter.

 

Enkele tips voor de preventie van ongedierte

Het is heel erg belangrijk dat jij ongedierte weet voor te komen, want hierdoor ben je dan ook vrij in jouw menselijke handelingen. De tips die wij jou meegeven zijn onder andere:

 • Dek jouw voedsel altijd af. Zoals je eerder hebt gelezen, houden vliegen ervan om hun eieren te leggen op jouw voedsel wanneer je die niet afdekt. Indien zij hun eieren daarin gelegd hebben, jij niet alert was geweest en het voedsel opeet, kun je er ziek van worden.
 • Doe oude krantenpapier weg. Kakkerlakken en mieren zijn gewend om hun eieren te leggen in krantenpapier. Kakkerlakken bijvoorbeeld brengen, zoals eerder gelezen, ziektekiemen met zich mee.
 • Ruim jouw omgeving regelmatig op. Heb jij oude ongebruikte spullen en/of dozen liggen op jouw terrein of in jouw huis? Het is dan handig om deze weg te doen, omdat je woonplekken creëert voor ongedierte.
 • Rouleer spullen in jouw omgeving regelmatig. De roulatie van spullen in jouw kamer bijvoorbeeld, kun je om de twee weken doen. Plaats spullen vandaag aan de linkerkant en over twee weken aan de rechterkant. Op die manier hebben ongedierte geen vaste plek om te wonen en verdwijnen zij.
 • Reinig jouw omgeving regelmatig. Dit kun je heel simpel doen. Mix schoonmaakmiddelen met water en begin te dweilen of te strooien met het mengsel. Je kunt het liefst een schoonmaakmiddel gebruiken dat een sterk geurtje heeft. Ongedierte zijn bang voor schoonmaakmiddelen met sterke geurtjes. Behoef je daarna toch nog een fris geurtje? Geen nood, want die kun je na een uur ook erbij doen.

 

Punten waar je op moet letten wanneer je ons inhuurt

Bij het inhuren van ons team, moet niet schrikken van de prijzen. Dit komt, doordat wij gelet hebben op:

 • Het type ongedierte.
 • De grootte van het ongedierte.
 • De grootte van de situatie.
 • De tools die ons team moet inzetten om het ongedierte te bestrijden.
 • De bestrijdingsmiddelen die van belang zijn voor de bestrijding.
 • De afstand die ons team moet afleggen om het ongedierte te bereiken.

Ongediertebestrijding Leidschendam

Je ziet dus dat wij, aan de hand van de bovenstaande vastleggingen, ervaring hebben en dat wij daardoor dit handig artikel hebben geschreven. Het belangrijkste advies dat wij jou willen meegeven, is dat het belangrijk is om ongedierte vanaf kleine situaties te bestrijden. Je ziet zelf dat wij punten hebben aangekaart waar wij op letten bij het inhuren van ons team en daarom is het niet handig voor jou om ons in te huren wanneer de situatie al verergerd is. Op die manier zal je dus dieper in jouw zak gaan. Daarnaast willen wij ook aangeven dat wij altijd bereid zij om jou te helpen, ongeacht de type en grootte van het ongedierte. Wens je ons nu al te benaderen? Vraag dan vandaag nog een offerte op. Wij hopen je dan zo gauw als mogelijk van dienst te zijn!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button