skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Leiden

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding te Leiden en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Leiden en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Katwijk
Leiderdorp
Leidschendam
Lisse
Noordwijk
Oegstgeest
Voorburg
Voorschoten
Wassenaar
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Leiden

Werkzaam in Leiden en omgeving

Ongediertebestrijding Leiden

Wist je dat 10 tot 20 procent van de Nederlandse bevolking gevoelig is tegen een wespen of bijensteek? Na een keer gestoken te zijn door een wesp of bij, bestaat de mogelijkheid dat de betrokkene een allergie ontwikkelt tegen deze insecten. Mocht je na de eerste steek geen allergie hebben opgelopen, dan kan dat alsnog bij de vijfde of zesde steek.
Wespen horen net als mieren tot de wespachtigen. De gewone wesp is de wesp die het bekendst is in Nederland en België. Hij heeft een geel-zwarte kleur, gestreept, en behoort tot de familie papierwespen. Alhoewel deze insecten niet erg groot worden, tussen de 17 en 20 mm lang, kunnen ze voor sommigen levensgevaarlijk zijn. De papierwespen maken papieren nesten die zijn samengesteld uit houtvezels. Deze nesten kun je meestal vinden op verlaten plekken, een verlaten hol, of een verlaten boom.

Wat te doen bij een wesp of bijenallergie?

Ongediertebestrijding LeidenEen wespensteek kan verschrikkelijk pijn doen. Bij een wespenbeet laat een wesp zijn gif achter onder de huid van de slachtoffers. Daarom is dit zo pijnlijk. Afhankelijk van de locatie van de steek en de betrokkene zijn pijngrens kan dit verschillen. Na gestoken te zijn ontstaat er een rood bultje dat erg kan gaan jeuken, maar gelukkig na een paar dagen alweer teruggaat. Een teken van een allergie kan een zwelling na een steek zijn op een plek elders dan de steek, maar de zwelling wil niet direct zeggen dat er sprake is van een allergie. Gaat hij niet terug en wekt de steek een andere reactie op dan is er sprake van een allergie.

Voor het vaststellen van een allergie zal de huisarts eerst enkele testen laten uitvoeren. Denk maar aan een bloedtest en huidtest. Tijdens de huidtest zal er handmatig gezuiverd wespengift op de huid worden geplaatst om de reactie te monitoren. Bij een bloedtest wordt het bloed geanalyseerd. De symptomen voor een ernstige allergie aanval zijn: rode bulten over het hele lichaam, opgezwollen lichaamsdelen, moeilijk ademen door interne zwellingen en met een piepend geluid, misselijkheid, verhoogde hartslag en erger nog een anafylactische schok. Bij zo een erge reactie zou de ambulance gebeld moeten worden.

Na de eerste allergie aanval zal de huisarts waarschijnlijk een noodset aan de patiënt voorschrijven. Zo een noodset bestaat uit een injectiespuit die tegen je dijbeen gedrukt moet worden na een steek, waardoor de naald vanzelf eruit springt en de injectievloeistof toedient. Er is tegenwoordig ook een immunotherapie waarbij in een aantal fases kleine dosis wespen of bijengif worden toegediend. Dit gaat ongeveer zeven weken door en na de zeven weken wordt er voor drie tot vijf jaar om de zes weken een injectie gegeven. Alhoewel dit veel zwaarder lijkt, betekend dit wel dat de patiënt daarna beschermd rondloopt.

Hoe wespen en bijen thuis te voorkomen?

Alhoewel ongediertebestrijding in Leiden door een professionele ongediertebestrijder van insecten in en rondom het huis makkelijker gezegd dan gedaan zijn, is het wel handig te weten hoe je deze thuis kan voorkomen.

  • Het eerste waarop je zou moeten letten bij ongediertebestrijding in Leiden door een professionele ongediertebestrijder is de aanwezigheid van zoetigheid in huis. Laat niet onbewust zoet op uw aanrecht, tafel of buitenterras staan. Wespen hebben zoetigheid nodig om hun jongen en zichzelf te voeden.
  • Heb je thuis kleine kieren en openingen, dan is het aanbevolen om deze te dichten of laten dichten. Niet alleen wespen, maar ook mieren, kakkerlakken en muizen kunnen deze openingen je huis binnen treden. Eenmaal binnen zullen zij de nieuw omgeving gebruiken voor het bouwen van een nest. Binnen in huis zijn ze natuurlijk ook veiliger dan buiten.
  • Ruim afvalbakken en zakken direct op. De resterende voedseldeeltjes kunnen de wespen aantrekken.

Wespennest verwijderen

Is het toch niet gelukt de wespen en / of bijen thuis te voorkomen, dan kun je de onderstaande tips gebruiken voor ongediertebestrijding door een professionele ongediertebestrijder van de wespen. Maar een wespennest hoeft pas verwijderd te worden wanneer buren, het gezin, klanten of personeel hiervan last ondervinden. Vooral mensen met een allergie willen van deze beestjes niets weten. Enkele tips voor ongediertebestrijding door een professionele ongediertebestrijder van wespennesten zijn:

  • Huismiddeltjes die kunnen helpen voor ongediertebestrijding door een professionele ongediertebestrijder van wespen en bijen zijn citroen en kruidnagel. Door een halve citroen met daarin een paar kruidnagels op tafel te leggen kun je wespen afschrikken bij ongediertebestrijding door een professionele ongediertebestrijder.
  • Een wespenval voor de ongediertebestrijding door een professionele ongediertebestrijder kun je zelf creëren met behulp van een plastic fles. Door de bovenzijde van de fles af te snijden en om te keren creëer je een ingang voor de wespen. Zet nu een beetje honing, stroop of suiker in de fles. De zoete geur zal wespen zeker aantrekken.
  • Alhoewel dit een tijdelijke werking kan hebben is het wel een handige tip. Koffiepoeder trekt door de zoete geur de wespen aan, maar het cafeïne gehalte daarin is voor de wespen zeker niet te veel.

Bij het treffen van een wespennest bij je huis dan is het aangeraden de ongediertebestrijder erbij te halen voor ongediertebestrijding door een professionele ongediertebestrijder. Wil je een wespenbeet laten verwijderen maak dan contact met een van de bedrijven voor ongediertebestrijding door een professionele ongediertebestrijder bij jou in de buurt. In Leiden kun je bij de bestrijdingsbrigade terecht voor een ervaren ongediertebestrijder. De professionele ongediertebestrijder van ongediertebestrijding Leiden is gespecialiseerd met verschillende ongedierte, en dus ook wespen. Op hun website www.debestrijdingsbrigade.nl zijn er verschillende partners met wie er contact gemaakt zou kunnen worden. Het kan dat er een tweede bezoek nodig is van een ongediertebestrijder, maar de meeste ongedierte kan de ongediertebestrijder binnen 1 dag verwijderen. Het verwijderen van een wespennest door een ongediertebestrijder gaat volgens de volgende stappen:

  1. Lokaliseren van wespennest – het is belangrijk te weten waar de bijen en wespen zich schuil houden. Waar je een wesp hebt gezien hoeft niet de precieze locatie van het nest te zijn.
  2. Kleding – na het vinden van de nest is het belangrijk dat je goed gekleed bent. Wespen zijn De ongediertebestrijder heeft meestal een speciale pak voor de bestrijding, omdat de wespen kunnen prikken.
  3. Benodigdheden – er zijn verschillende bestrijdingsmiddelen die in de winkel gehaald kan worden. De ongediertebestrijder zorgt ervoor dat zij de juiste en agressieve middelen bezitten voor het bestrijdingswerk
  4. Check-up – het is belangrijk na bestrijding door een professionele ongediertebestrijder terug te komen voor een nacontrole.

Ongediertebestrijding Leiden

Wespen en hun allergie staan bij de mensheid al sinds de oudheid bekend. We kennen allemaal wel het verhaal van de Farao van Egypte die door een insectenbeet is komen te overlijden. Dit gebeurd heden ten daagse nogsteeds. Gelukkig zijn er tegenwoordig wel handige injectiemethoden. Heb je thuis wespen aangetroffen kun je die natuurlijk door effectieve bestrijding door een professionele ongediertebestrijder met de juiste middelen verwijderen. Heb je een allergie, dan is het aanbevolen ongediertebestrijding Leiden voor een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. In Leiden kun je contact opnemen met ongediertebestrijding Leiden voor een professionele ongediertebestrijder in en rondom jouw huis.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button