skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Lansingerland

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Lansingerland en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Lansingerland en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Bergen
Castricum
Den Helder
Enkhuizen
Heemskerk
Heerhugowaard
Hoorn
Medemblik
Schagen
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Lansingerland

Werkzaam in Lansingerland en omgeving

Ongediertebestrijding Lansingerland

Hallo! Heb jij wel eens last gehad van kakkerlakken of andere ongedierte soorten? Bevind jij je in Lansingerland? De laatste tijden hebben wij veel gevallen van kakkerlakken moeten bestrijden in Lansingerland. Kun je aan de hand van de drie zinnen hiervoor gissen wie wij zijn? Wij zijn de beste ongediertebestrijdingsdienst in Lansingerland! Zoals je gelezen hebt, hebben wij kakkerlakken meerdere malen moeten bestrijden in Lansingerland. Hieruit concluderen wij dat de mensen in dit stadje altijd hulp nodig hebben van ons inzake de bestrijding van kakkerlakken. Zit jij momenteel ook in die positie? Of ken je iemand in Lansingerland die zich momenteel in die positie bevindt? Zoek niet te ver, want wij kunnen jou de beste oplossing aanbieden als je af wilt zijn van kakkerlakken. Naast onze ongediertebestrijdingsdiensten die wij uitvoeren voor de mensen in Lansingerland, willen wij jou ook aangeven dat wij ons ook willen richten op de gebieden die zich rondom Lansingerland bevinden. Dubbel voordeel dus! Heb je interesse om nog meer te weten over andere ongedierte soorten en hun eigenschappen? Behoef jij ook preventieve maartregelen tegen hen? Wil je daarnaast ook weten waarop wij letten voor de vaststelling van de kostenplaat? Het is dan raadzaam om verder te lezen om meer informatie over deze drie punten te vergaren.

Andere ongedierte soorten

Ongediertebestrijding LansingerlandIn en rondom Lansingerland zijn wij heel veel ongedierte soorten tegengekomen in de praktijk. Dit heeft dus gemaakt dat wij de meest voor komende hieronder voor je kunnen opsommen met hun eigenschappen:

 • Kakkerlakken: zijn wij in de meeste gevallen aangetroffen op plekken waar het lekker koel is. Op deze plekken schijnt de zon dus zelden. Dit ongedierte brengt ziektekiemen met zich mee en daarom dien je hen te bestrijden. De koele plekken zijn tevens de broedplekken van kakkerlakken. Daarnaast zijn wij de eieren van kakkerlakken ook meerdere malen tegengekomen tussen oude krantenpapier.
 • Mieren: hebben wij in grote groepen het meest aantroffen in de zomer. Wij hebben opgemerkt dat mieren van zoetigheid houden. Daarnaast hebben wij hen ook gezien op etenswaren en op het lichaam van een dode dier. Een voorbeeld van dit laatste punt is dat mieren zich bevinden op het lichaam van een dode hagedis. Ook mieren leggen hun eieren op plekken waar het koel is. Meestal hebben deze plekken veel schaduw. Net als de kakkerlakken, zijn wij de eieren van mieren ook heel vaak tegengekomen tussen oude krantenpapier.
 • Vliegen: houden ervan om zich schuil te houden op onhygiënische plekken, bijvoorbeeld vuilnisbelten. Vliegen houden ervan om zich daarnaast ook in te nestelen op etenswaren. Zij leggen hun eieren op onhygiënische plekken en daarnaast op etenswaren. Ook vliegen brengen ziektekiemen met zich mee. Stel je maar eens voor dat een vliegje haar eieren gelegd heeft op jouw voedsel, jij die niet gezien hebt en jouw voedsel hebt opgegeten. Vaak genoeg kun je er ziek van worden. De eieren van vliegen zijn te herkennen aan de witte kleur.
 • Wespen: kun je heel vaak overal in jouw omgeving tegenkomen. Dit ongedierte staat bekend voor hun prikgedrag. Zij bouwen vaak genoeg overal hun huisjes. Heb jij opgemerkt dat wespen in jouw huis hun huisje gebouwd hebben? Worden die steeds groter en hebben de wespen zich vermenigvuldigd? Schakel ons dan in voor de bestrijding daarvan. Het is totaal niet prettig wanneer je geprikt wordt door een groep wespen. Soms is de mens er zelfs allergisch tegen en daarom dienen zij zodoende de huisarts te raadplegen daarvoor. Allergie is niet te onderschatten!
 • Duiven: zijn vaak genoeg aan te treffen in het plafond, tussen dakgoten en op het dak. Dit ongedierte houdt ervan om rommel te maken met takjes. Die brengen ze van de ene naar de andere kant. Dit heeft gemaakt dat mensen ons vaak hebben ingeschakeld voor de bestrijding van duiven. Duiven houden daarnaast ook ervan om hun uitwerpselen overal in jouw omgeving achter te laten.
 • Houtwormen: kun je uitsluitend aantreffen op houtwerkjes. Trouwens, de naam van dit ongedierte is vanzelfsprekend. Houtwormen vreten namelijk aan houtwerkjes, waardoor gaatjes daarin ontstaan. Enkele voorbeelden van houtwerkjes die zich in jouw huis kunnen bevinden zijn houtenkasten, -stoelen, -bedden, -tafels en ook -schuren. Indien je kleine situaties van houtwormen aantreft in jouw houtwerkjes, is het altijd beter om ons per direct in te schakelen. Indien de situatie zich verergert, kunnen gaatjes in jouw houtenschuur bijvoorbeeld ontstaan en die kan dan ook instorten.
 • Mollen: tref je in de grond aan. Dit ongedierte graaft er namelijk in en dit wordt door de mens als last ondervonden. Hun graafwerkzaamheden maken dat gaatjes in de bodem ontstaan. Ook zijn wij gevallen in de praktijk tegengekomen waarbij de graafwerkzaamheden van mollen ervoor hebben gezorgd dat lekkages zijn ontstaan in rioolpijpen.

 

De algemene preventieve maatregelen tegen ongedierte

Aan de hand van de vastleggingen hierboven, weet je nu meer over diverse ongedierte soorten. Het is natuurlijk ook belangrijk om te weten hoe je ongedierte preventief kunt voorkomen. Hiervoor hebben wij hieronder enkele simpele manieren voor je opgesomd:

 • Gooi oude krantenpapier weg, zodat mieren en kakkerlakken geen broedplekken meer hebben in jouw huis en omgeving.
 • Dek jouw voedsel af tegen aanvallen van vliegen en mieren. Ook hier kun je jouw snoepgoed goed bewaren, zodat mieren geen feest vieren in jouw huishouding.
 • Maak jouw plafond, dak en dakgoten regelmatig schoon. Op die manier hebben duiven dan de gelegenheid niet om daarin te wonen. Ook kun je hiervoor een loodgieter inhuren.
 • Ruim oude ongebruikte spullen op en doe ze permanent weg. Op die manier hebben ongedierte geen plek om in jouw omgeving te wonen. Ook kun je jouw gebruikte spullen regelmatig een andere plek geven. Dit kun je doen door spullen in jouw huis te rouleren. Om dieper hierop in te gaan kun je jouw kast die nu aan de linkerkant staat, over drie weken aan de rechterkant plaatsen.
 • Reinig jouw omgeving regelmatig. Dit kun je doen door bijvoorbeeld jouw huis te dweilen met een sterk schoonmaakmiddel. Ook dit middel kun je strooien buiten jouw huis. Vaak genoeg houden ongedierte niet van middelen met een sterk geurtje.

Ongediertebestrijding Lansingerland

Wij kunnen bij de verlening van onze diensten geen vaste prijzen hanteren. Dit komt namelijk, doordat wij letten op de volgende punten:

 • De afstand die wij moeten afleggen een rol speelt. Hoe verder, hoe hoger het bedrag.
 • Het ongedierte soort ook de prijs bepaalt.
 • De grootte van de plaag een belangrijke rol speelt.
 • De tools en bestrijdingsmiddelen die wij moeten gebruiken ook belangrijk zijn voor ons.
 • De totale tijd die wij besteedt hebben, niet weg te denken is.

Wij hopen jou voldoende geïnformeerd te hebben aan de hand van de informatie hierboven. Het is nog steeds altijd belangrijk om ziektes te voorkomen. Schakel ons dus in en vraag vandaag nog jouw offerte bij ons op. Wij hopen je gauw van dienst te zijn!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button