skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Krimpenerwaard

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Krimpenerwaard en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Krimpenerwaard en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Bergen
Castricum
Den Helder
Enkhuizen
Heemskerk
Heerhugowaard
Hoorn
Medemblik
Schagen
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Krimpenerwaard

Werkzaam in Krimpenerwaard en omgeving

Ongediertebestrijding Krimpenerwaard

Wij zijn Ongediertebestrijding Krimpenerwaard en hebben al jaren ervaring met de bestrijding van ongedierte. In Krimpenerwaard zijn wij heel veel ongedierte soorten tegengekomen en in de laatste jaren is de vraag naar onze diensten toegenomen. Dit heeft dus gemaakt dat wij niet alleen de mensen in Krimpenerwaard van dienst kunnen zijn, maar ook diverse gebieden rondom deze mooie stad. Om het beter aan je toe te lichten, willen wij dus vele plekken in Nederland van dienst zijn. Dat is zeer zeker handig voor Nederlanders. Tja, ook voor jou dus! Bevind jij je in Krimpenerwaard of in gebieden rondom deze stad en behoef jij momenteel de beste ongediertebestrijding die ongedierte voor je kan bestrijden? Je bent bij ons zeker op het juiste adres! Wij kunnen je ook meer vertellen over ongedierte soorten, mogelijkheden hoe je ongedierte preventief kunt voorkomen en punten waarop wij letten voor de kostenplaat. Lees dus zonder paniek verder om meer te weten te komen over al deze onderwerpjes. Wij wensen je natuurlijk heel veel leesplezier toe!

Ongedierte soorten die zich het meest voor komen in en rondom Krimpenerwaard

Ongediertebestrijding KrimpenerwaardDe ongedierte soorten die zich het meest voordoen in en rondom Krimpenerwaard, kunnen wij voor je opnoemen. Deze zijn onder andere:

 

 • Mieren

Mieren worden door de mens als last ondervonden, omdat zij bijvoorbeeld ook kunnen profiteren van jouw etenswaren. Om specifieker te zijn houden mieren onder andere van jouw eten, jouw snoepgoed, jouw frisdrankjes, etc. Mieren houden zich schuil op koele plekken, zoals in jouw huis (tussen ongebruikte spullen en openingen in jouw muur), onder bomen, in de grond, etc. Ook op deze plekken laten zij hun eieren achter. De eieren van mieren zijn klein en wit. Mieren tref je meestal in de zomer het meest aan, want het lijkt er ook op alsof zij ook vakantie hebben.

 

 • Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn enge en onhygiënische ongedierte. Zij bevinden zich in de meeste gevallen op plekken waar het koel is, zoals oude ongebruikte spullen, oude krantenpapier, plekken waar mensen zich zelden bevinden, etc. Opvallend is dat kakkerlakken ook daar hun eieren achterlaten. Kakkerlakken brengen ook ziektekiemen met zich mee en daarom is het belangrijk om ze te vernietigen.

 

 • Bedwantsen

Bedwantsen zijn ongedierte die jou kunnen prikken. Die zijn meestal zwart of donkerbruin van kleur. Zij bevinden zich in de meeste gevallen op jouw matras, bankstel, tussen muur openingen, etc. Indien je geprikt bent door bedwantsen, kunnen die beetjes ontzettend jeuken. Je houdt er meestal een rode kleur op jouw huid over. Indien je niet tegen de jeuk kan, is het raadzaam om jouw huisarts te raadplegen. Wellicht ben je dan allergisch tegen de beetjes van bedwantsen.

 

 • Wespen

Wespen kun je altijd overal in jouw omgeving aantreffen. Dit ongedierte houdt in de meeste gevallen van zoetigheid. Voorbeelden van plekken waar je wespen het meest kunt aantreffen zijn dan bloemen, snoepgoed, fruit, etc. Wespen staan bekend voor hun prikgedrag. Gevallen doen zich soms ook voor dat de angels van wespen aan jouw lichaam vast blijven wanneer zij jou geprikt hebben. De prikjes van wespen doen zeer en jeuken ook ontzettend. Indien je deze prikjes niet verdraagt, is het altijd beter dat jij jouw huisarts raadpleegt.

 

 • Mollen

Mollen wonen en graven in de grond. Hun graafwerkzaamheden leiden vaak ernaar toe dat gaatjes in de grond ontstaan. Hierdoor is de grond meestal niet meer stabiel. Vaak genoeg vallen mensen in de gaatjes die mollen hebben gegraven en ook hebben mensen te kampen met beschadigingen (lekkages) in de grond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan waterleiding- en rioolpijpen die zich in de grond bevinden.

 

 • Vliegen

Vliegen houden meestal van menselijke etenswaren en onhygiënische plekken. Met andere woorden houden zij ervan om te profiteren van jouw etenswaren, waarbij zij ook hun eieren daarin kunnen leggen. Indien jij op jouw beurt jouw voedsel hebt gegeten met de eieren van vliegen erin, kun je er dan ziek van worden. Vliegen brengen dus ziektekiemen met zich mee, omdat zij vaak genoeg eerst op onhygiënische plekken waren voordat zij zich op jouw etenswaren bevinden. Enkele voorbeelden van onhygiënische plekken zijn de lichamen van dode dieren, vuilnisbelten, uitwerpselen van dieren, etc.

 

 • Duiven

Duiven zijn mooie vogels. Meestal symboliseren deze vogels vreugde aan. Helaas hebben mensen ook last gehad van deze mooie vogels, omdat zij van rommel houden. Duiven kun je aantreffen op jouw dak, tussen jouw dakgoten en in jouw plafond. Deze plekken zijn de meest bekende woonplekken van duiven. Duiven houden er namelijk van om hun uitwerpselen overal achter te laten. Ook houden zij ervan om rommel te maken met takjes, want daarmee bouwen zij hun huisjes.

 

Mogelijkheden om ongedierte preventief te voorkomen

De mogelijkheid om ongedierte preventief te voorkomen is er. Je kunt heel simpele manieren gebruiken in jouw omgeving om geen last meer te krijgen van ongedierte. Het is dan wel belangrijk dat je de mogelijkheden blijft hanteren in jouw omgeving, want zodra je bijvoorbeeld een maandje stopt, kunnen ongedierte zich dan weer voordoen. De mogelijkheden om ongedierte preventief te voorkomen, zijn namelijk:

 • Het afdekken van jouw etenswaren. Zorg er dan voor dat je helemaal geen kleine openingen laat, omdat mieren en vliegen gretig gebruik kunnen maken daarvan.
 • Gooi oude ongebruikte spullen weg. Voorbeelden hiervan zijn oude dozen, krantenpapier, etc. Wanneer je dit hebt gedaan, creëer je dus minder en/of geen woon- en broedplekken voor ongedierte.
 • Reinig jouw omgeving om de ene maand of zelfs om de twee weken. Dit kun je op een heel simpele manier doen. Je kunt bestrijdings- of schoonmaakmiddelen mengen met water. Voor wat schoonmaakmiddelen betreffen, kun je liefst een sterk ruikend geurtje prefereren. Dit mengsel kun je dan plaatsen in een spuitbus. Met deze spuitbus kun je dit mengsel dan spuiten in jouw omgeving.
 • Geef jouw gebruikte spullen om de twee weken of elke maand een andere plek in jouw huis. Dit is van belang, omdat je op die manier dan ook geen woonplekken creëert voor ongedierte.

 

Belangrijke punten voor de vaststelling van de kostenplaat

We kunnen voor onze diensten geen vaste prijzen hanteren. Dit komt, omdat de kosten per situatie zullen verschillen. Om nu de kostenplaat te bepalen, letten wij onder andere op:

 • De afstand van ons naar jouw omgeving.
 • Het ongedierte.
 • De grootte van de plaag.
 • De tools die wij moeten gebruiken voor de bestrijding.
 • De bestrijdingsmiddelen die wij moeten inzetten voor de bestrijding.
 • De tijd die wij gespendeerd hebben voor de bestrijding.

Ongediertebestrijding Krimpenerwaard

Wij hopen je aan de hand van dit artikel voldoende geïnformeerd te hebben inzake het onderwerp ‘ongedierte’. Ziektes voorkomen staat voor ons altijd op de eerste plaats en daarom willen wij die blijven behouden. Vraag vandaag nog een offerte op, indien je geïnteresseerd bent in onze diensten. Let wel, een gezonde omgeving is het beste presentje van de natuur naar jou toe! Wij hopen jou heel gauw te ontmoeten en van dienst te zijn. Tot gauw!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button