skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Katwijk

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Katwijk en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Katwijk en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Katwijk
Voorburg
Leiderdorp
Noordwijk
Oegstgeest
Leiden
Leidschendam
Wassenaar
Voorschoten
Lisse
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Katwijk

Werkzaam in Katwijk en omgeving

Ongediertebestrijding Katwijk

Ongedierte zijn de minst gewenste levende wezens op aarde. Thans, dit is wat wij hebben meegemaakt in de praktijk. Heb jij momenteel last van ongedierte? Bevind jij je in Katwijk? Behoef je momenteel de beste bestrijdingsdienst die ongedierte voor je kan bestrijden? Geweldig! Bij Ongediertebestrijding Katwijk ben je dan op het juiste adres! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in de bestrijding van ongedierte en daardoor kunnen wij elk soort van ongedierte voor je bestrijden. Bij ons ben je dus in goede handen. Wij streven ernaar om niet alleen de mensen in Katwijk van dienst te zijn, maar ook de gebieden rondom Katwijk. Wil je nog meer kennis vergaren inzake ongedierte en de preventie daarvan? Hieronder kun je meer over deze twee aspecten lezen. Ook vertellen wij jou waarom wij bij de vaststelling van de kostenplaat geen vaste prijzen voor je kunnen hanteren.

Ongediertebestrijding KatwijkOngediertebestrijding in Katwijk

Ongedierte heb je in diverse soorten. Enkele van ze zijn gevaarlijk, maar daarnaast heb je ook anderen die gewoon als last worden ondervonden door de mens. In de praktijk zijn wij een tal van ongedierte soorten tegengekomen. Deze zijn onder andere:

 

 • Duiven

Duiven worden door ons ook als ongedierte gezien, omdat wij in de praktijk veel situaties hiervan moesten bestrijden. Dit ongedierte houdt er namelijk van om takjes van de ene naar de andere plek te brengen. Daarmee bouwen zijn in de meeste gevallen hun huisjes. Duiven kun je vinden in jouw plafond, op het dak en tussen jouw dakgoten. Vaak genoeg hebben we van onze klanten ook te horen gekregen dat duiven ervan houden om voor chaos in het plafond te zorgen. Duiven houden er daarnaast ook van om hun uitwerpselen overal in jouw omgeving te deponeren.

 

 • Wespen

Wespen zijn ongedierte die je liever niet moet lastig vallen. Je kunt ze overal in jouw omgeving tegenkomen. Vaak genoeg bouwen ze hun huisjes ook in jouw huis. Wespen kunnen je individueel alsook collectief prikken. Ook zijn wij mensen tegengekomen die allergisch zijn tegen deze prikken. Indien jij zo een persoon bent en/of zo een persoon kent, is het dan raadzaam om de huisarts te raadplegen. Allergie is niet te onderschatten!

 

 • Mollen

Mollen zijn ongedierte die zich in de grond bevinden. Dit ongedierte is te herkennen aan hun lange klauwen en hun lange snuit. Zij houden namelijk van graven, waardoor hun graafwerkzaamheden de mens kan verhinderen. Enkele voorbeelden hiervan is dat jij kunt vallen in de kuiltjes die mollen gegraven hebben en lekkages kunnen ontstaan in jouw rioolpijpen.

 

 • Mieren

Mieren zijn klein en houden in de meeste gevallen van zoetigheid. Je treft ze in de meeste gevallen aan op snoepgoed, jouw pas klaargemaakte voedsel en ook op het lichaam van dode dieren. Het is daarom altijd belangrijk om jouw snoepgoed en voedsel goed af te dekken. Daarnaast is het ook raadzaam om het lichaam van een dode dier weg te zetten of te begraven. De grootste groepen mieren zijn we in de meeste gevallen aangetroffen in de zomer. Dit ongedierte legt vaker hun eieren op plekken waar de mens weinig te zien is. Ook doen zij dat tussen oude krantenpapier.

 

 • Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn ongedierte die ziektekiemen met zich meebrengen. Zij hebben een bruine of soms zwarte kleur en houden zich schuil op plekken waar het lekker koel is. Ook op die plekken leggen kakkerlakken hun eieren. In de praktijk zijn wij de eieren van kakkerlakken ook vaker tegengekomen tussen oude opgestapelde krantenpapier, net als mieren dus.

 

 • Ratten/ muizen

Ratten en muizen houden zich schuil op plekken waar de mens zelden aan te treffen is. Meestal zijn deze plekken onhygiënisch en koel. Ratten en muizen kun je van elkaar onderscheiden dankzij hun grootte. Ratten zijn groter dan muizen en vooral gevaarlijker. Zij zijn gevaarlijk, omdat zij een bekende ongeneeslijke ziekte met zich meenemen. Deze ziekte heet de ziekte van Weil en is overdraagbaar door rattenpis. Het is wel raadzaam om altijd tenminste badslippers aan te doen in jouw omgeving. Indien je op jouw blote voeten getrapt hebt op rattenpis, kun je dan geïnfecteerd raken en er zelfs van sterven.

 

 • Bedwantsen

Bedwantsen zijn ongedierte die je kunnen bijten. Zij hebben een donker bruine kleur en houden zich in de meeste gevallen schuil in en zelfs op jouw matras. Wanneer je dus in jouw diepe slaap bent, kunnen bedwantsen jou dan bijten. Daarnaast houden zij zich meestal ook schuil op muren. Wanneer je gebeten bent door bedwantsen, kun je er rode plekken van krijgen. Deze rode plekken jeuken dan ook ontzettend.

 

Hoe je ongedierte op simpele manieren preventief kunt voorkomen

Wij hebben simpele preventieve maatregelen voor je bedacht om ongedierte te voorkomen. Dit hebben wij kunnen doen, dankzij onze praktische ervaring. De preventieve maatregelen zijn onder andere:

 

 • Ruim al jouw oude (ongebruikte) spullen op en doe die permanent weg, daardoor creëer je geen woonplekken voor ongedierte.
 • Reinig daarna jouw hele omgeving. De reiniging kan plaatsvinden door water met een sterk schoonmaakmiddel te mengen. Dit mengsel kun je daarna strooien in jouw omgeving en eventueel jouw huis ook daarmee dweilen.
 • Dek jouw voedsel en snoepgoed altijd af, zodat je vliegen en mieren kunt voorkomen.
 • Laat jouw plafond, dak en dakgoten regelmatig schoonmaken door een loodgieter bijvoorbeeld. Op die manier creëer je geen woonplekken voor duiven.
 • Doe oude opgestapelde krantenpapier permanent weg, zodat je geen broedplekken creëert voor mieren en kakkerlakken.

 

De kostenplaat

Om het kostenplaatje voor je te bepalen, houden wij rekening met enkele punten. Die punten hebben dus gemaakt dat wij geen vaste prijzen kunnen hanteren voor onze diensten. De punten zijn onder andere:

 

 • Het ongedierte soort speelt een rol. Denk er maar aan dat meestal de bestrijding van wespen gemakkelijker is dan de bestrijding van mollen.
 • De grootte van de plaag. Indien je wespen voor 5 jaren hebt laten liggen, duurt de bestrijding daarvan langer dan een andere situatie van 2 maanden.
 • De tools en bestrijdingsmiddelen die wij zullen inzetten, een rol zullen spelen. De grootte van de plaag zal dan bepalen of we bijvoorbeeld meer bestrijdingsmiddelen nodig zullen hebben.
 • De afstand die wij moeten afleggen om het ongedierte te bereiken en vervolgens te bestrijden.

 

Wij hopen dat wij je aan de hand van de vastleggingen hierboven voldoende overtuigd hebben dat wij voor jouw geen normale ongediertebestrijdingsdienst zijn, maar wel de ongediertebestrijdingsdienst. De bestrijding van ongedierte in jouw omgeving, is bij ons dus in goede handen. Met andere woorden kun je ten alle tijden op Ongediertebestrijding Katwijk rekenen. Ben je reeds enthousiast geworden en wens je ons per direct in te schakelen? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons op. Voorkom ongedierte en schakel Ongediertebestrijding Katwijk maar in! Wij hopen jou in de vroege toekomst graag van dienst te zijn. Tot gauw, zullen we maar zeggen!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button