skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Hoorn

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Hoorn en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Hoorn en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Alkmaar
Bergen nh
Castricum
Den Helder
Enkhuizen
Heemskerk
Heerhugowaard
Medemblik
Schagen
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Hoorn

Werkzaam in Hoorn en omgeving

Ongediertebestrijding Hoorn

Heb jij hedendaags te kampen met ongedierte? Wat kun je allemaal doen tegen hen? Wie kun je vooral raadplegen om ongedierte voor je te bestrijden? Bevind jij je in Hoorn? Wie is nou de beste bestrijdingsdienst voor de mensen in Hoorn? Heel veel vragen en die kunnen wij het best voor je beantwoorden! Wie zijn wij? Wij zijn de beste bestrijdingsdienst die de mensen in Hoorn kunnen bijstaan in het bestrijden van ongedierte. Wij snappen best wel hoe lastig het is om last te hebben van ongedierte. Het is ook altijd belangrijk om elke kleine situatie van ongedierte te bestrijden alvorens die zich verergeren. Weet jij waarom? In de vastleggingen hieronder zullen we de redenen aan je toelichten. Daarnaast zul je ook informatie over de meest voor komende ongedierte tegenkomen en de preventie daarvan. Lees dus lekker verder om meer weet te krijgen over ongedierte.

De meest voor komende ongedierte

Ongediertebestrijding HoornWij hebben al jaren ervaring in ons vak. Op deze manier kunnen wij ongedierte op diverse gerichte manieren bestrijden. Wij kijken in zulke gevallen echt goed naar de situatie die zich bij jou afspeelt. Hieruit hebben wij een lijst met de meest voor komende ongedierte voor je kunnen opsommen en daarnaast ook met hun eigenschappen. Deze zijn namelijk:

 • Mollen: houden van graven en bevinden zich in de grond. Zij graven altijd in de grond, waardoor de mens, wellicht jij ook, last krijgen van hen. Zij zorgen voor heel veel beschadigingen in de grond. Denk bij deze aan jouw riolering waarin lekkages kunnen ontstaan. Daarnaast kunnen andere dieren en zelfs de mens in de grond vallen, wanneer zij hebben getrapt op de plek waar de mollen gegraven hebben. Zodoende kunnen zij zichzelf bezeren.
 • Mieren: houden in de meeste gevallen van zoetigheid. Het is daarom belangrijk om al jouw eten, vooral snoepgoed, goed te bewaren. Indien dat niet gebeurt, vieren mieren zeker wel feest! Daarnaast kun je mieren ook aantreffen op dode dieren. Heb jij het wel eens meegemaakt dat een dode vleermuis omringd wordt door mieren? Tja, daar heb je het dan! Mieren leggen hun eieren meestal op plekken waar de zon niet schijnt. Voorbeelden hiervan zijn in huizen en tussen oude krantenpapieren.
 • Houtwormen: bevinden zich, zoals het woordje vanzelfsprekend is, in houtwerk. Zij vreten bijvoorbeeld aan jouw houtenstoel, -tafel, -kast en zelfs -huis. Kleine aanvallen van houtwormen dien je zeker te melden bij ons, want indien die situatie zich is gaan verergeren kan het zo zijn dat bijvoorbeeld jouw huis kan instorten. Bizar!
 • Wespen: vind je overal in en buiten jouw huis. Stel je eens voor dat jij jouw terras aan het afstoffen bent en je geen wespen in de buurt zag. Heel toevallig word je aangevallen door wespen. Deze wespen kregen het gevoel dat zij ze wilden aanvallen, terwijl je ze niet zag. Het kan ook voor komen dat mensen allergisch zijn tegen prikken van wespen. Hierdoor wordt hun lichaam extreem rood, begint die extreem te jeuken en worden de builden groter dan normaal. Ben jij ook zo een persoon? Het is dan raadzaam om jouw huisdokter te raadplegen.
 • Vlooien: tref je in de meeste gevallen aan op jouw huisdieren. Heb jij honden en katten thuis? Merk je op dat deze huisdieren te veel aan hun huid jeuken? Het kan dan zijn dat zij last hebben van vlooien. Hoe weet je dan hoe vlooien eruit zien? Zij zijn klein en hebben een bruine kleur. Sommige huisdieren hebben een dun huid, waardoor zij niet te veel aan hun huid kunnen jeuken. Het is altijd raadzaam om jouw huisdier naar de dierenarts te brengen wanneer jij gevallen van vlooien meemaakt. Bespaar jouw huisdieren dus de aanvallen van vlooien!
 • Muizen en ratten: brengen een zeer gevaarlijke ziekte met zich mee. Het gaat bij deze om de Ziekte van Weil. Waarom is deze ziekte dan zo gevaarlijk? Dit komt, omdat die ongeneesbaar is. Muizen en ratten brengen deze ziekte over in hun pis. Indien tenminste een muis zich bevindt in jouw slaapkamer, kan die muis daarin ook pissen. Heb jij niet opgelet en daarop getrapt? Dan kan het fataal voor je aflopen, omdat je ervan kan sterven. Weet jij waar je muizen en ratten in de meeste gevallen kunt aantreffen? Zij bevinden zich in de meeste gevallen op plekken waar het koel is, oftewel waar de zon zelden schijnt.
 • Vliegen: kun je aantreffen op jouw voedsel. Weet jij wat ze kunnen veroorzaken? Zij kunnen hun eieren dan leggen op jouw voedsel. Indien jij deze eieren niet gezien hebt en jouw voedsel hebt opgegeten, kun je er ziek van worden. Deze eieren brengen ziektekiemen met zich mee. Hoe kun je de eieren van vliegen herkennen? Die zijn te herkennen aan de witte kleur die zich als klontjes voordoen. Daarnaast bevinden vliegen zich ook op plekken waar het onhygiënisch is, zoals vuilnisbelten.
 • Kakkerlakken: tref je aan op plekken waar het koel is. Ook zij brengen ziektekiemen met zich mee. Hun eieren leggen zij ook op koele plekken. In de meeste gevallen zijn deze, net als mieren, ook tussen oude krantenpapieren.

 

De preventie van ongedierte

Er zijn namelijk simpele manieren om ongedierte te voorkomen. Weet jij hoe die kan geschieden? Hieronder geven wij jou de tips. Het belangrijkste is dat je deze tips niet alleen een keer gebruikt, maar dat je ze blijft monitoren. De tips zijn onder andere:

 • Dek jouw voedsel ten alle tijden af. Er zijn namelijk heel simpele manieren om jouw voedsel te beschermen tegen aanvallen van vliegen.
 • Ruim jouw omgeving regelmatig op. Heb jij ongebruikte spullen liggen in jouw huis en/of op het erf? Het is raadzaam om die weg te doen, omdat je woonplekken voor ongedierte creëert.
 • Verleg jouw spullen in jouw huis en op het erf regelmatig. Geef de spullen in jouw huis bijvoorbeeld om de drie weken een andere plek. Hierdoor zullen ongedierte niet geneigd zijn om te wonen in jouw omgeving.
 • Reinig jouw huis en eventueel erf regelmatig. Dit kun je om de twee weken doen aan de hand van schoonmaakmiddelen. Meng deze met water en strooi die op jouw erf. In huis kun je bijvoorbeeld het huis dweilen. Het is raadzaam om bij deze gebruik te maken van een sterk geurtje.

Ongediertebestrijding Hoorn

Het is volgens ons belangrijk om elke kleine ongedierte situatie ons team in de schakelen, omdat wij voor onze diensten geen vaste prijzen kunnen hanteren. Dit komt doordat:

 • Ongedierte soorten verschillen.
 • De grootte van het ongedierte een rol speelt.
 • De grootte van de situatie ook bepaald.
 • De bestrijdingsmiddelen en tools ook zullen verschillen.
 • De afstand een belangrijk is.

Wij hopen je aan de hand van dit artikel voldoende geïnformeerd te hebben. Wacht dus niet te lang, maar schakel ons direct in. Vraag dus vandaag nog jouw offerte op. Tot heel gauw, zullen we zeggen!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button