skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Heerhugowaard

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Heerhugowaard en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Heerhugowaard en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Heerhugowaard
Planetenwijk
Centrumwaard
Molenwijk
Rivierenwijk
Zuidwijk
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Heerhugowaard

Werkzaam in Heerhugowaard en omgeving

Ongediertebestrijding in regio Heerhugowaard   

Heerhugowaard, een ontzettend prachtig stadje in Nederland. Wat het zo minder maakt in dit stadje, is dat de mensen daar vaak te kampen hebben met diverse ongedierte soorten. Ben jij wellicht ook woonachtig en/of werkzaam in Heerhugowaard en heb jij ook te kampen met diverse ongedierte soorten? Voor jou zijn wij dan de beste oplossing! Wij zijn Ongediertebestrijding in regio Heerhugowaard en zijn al jaren bezig met de bestrijding van diverse ongedierte soorten in Heerhugowaard. Heb jij enig idee wat ons zo speciaal maakt? Dit komt, doordat wij niet alleen de mensen in Heerhugowaard willen en kunnen bijstaan met de bestrijding van diverse ongedierte soorten, maar ook gebieden rondom dit prachtig stadje. Dubbel voordeel is dat toch? Wij streven ernaar om zoveel mogelijk mensen te helpen, omdat wij aan de hand van onze ervaring weten hoe lastig ongedierte kunnen zijn. Wil jij weten welke ongedierte soorten er zijn en welke wij voor je kunnen bestrijden? Wens je daarnaast ook eventueel preventieve maatregelen tegen hen te gebruiken? Op onze pagina ben je dan op het juiste adres! Wij willen ook met je meedelen dat wij voor onze diverse diensten geen vaste prijzen voor je kunnen hanteren. De redenen hiervoor sommen wij hieronder voor je op. Lees dus maar lekker verder om nuttige informatie te vergaren inzake ongedierte!

Diverse ongedierte soorten in Heerhugowaard die wij kunnen bestrijden

Ongediertebestrijding HeerhugowaardIn Heerhugowaard zijn wij echt veel ongedierte tegengekomen en ook die hebben wij moeten bestrijden. Hieronder kun je meer lezen over de ongedierte soorten die wij voor je kunnen bestrijden:

 • Kakkerlakken: zijn meestal bruin of zwart van kleur. Dit ongedierte brengt ziektes met zich mee. Je kunt ze vinden op plekken waar het lekker koel is en waar de mens zich zelden bevindt. Enkele voorbeelden van deze plekken zijn onder andere tussen oude krantenpapier, tussen oude (ongebruikte) spullen, etc. De bestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke bestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Bestrijding is een specialistisch werkje. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige bestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de bestrijding voor u doen door lokale ongediertebestrijders
 • Mieren: komen in de zomer in grote aantallen tevoorschijn. Mieren houden namelijk van etenswaren, snoepgoed en ook lichamen van dode dieren. Deze dingen zijn dus de dingen die zij vaak genoeg eten. Daarnaast houden mieren zich schuil op plekken waar er veel schaduw is. Voorbeelden hiervan zijn onder bomen, in jouw huis (tussen spleetjes van jouw muur), tussen oude krantenpapier, etc. Mieren houden er ook van om hun eieren op die plekken te leggen. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele bestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele bestrijding. De goedkoopste vorm van bestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste bestrijding specialist in de regio. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met bestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de bestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.
 • Vliegen: kun je aantreffen op onhygiënische plekken en daarnaast ook in jouw keuken. Enkele voorbeelden van de onhygiënische plekken zijn vuilnisbelten, op de lichamen van dode dieren, etc. Zij houden ook ervan om zich in jouw keuken te bevinden, omdat ze ervan houden om ook van jouw eten te profiteren. Op de onhygiënische plekken en ook in jouw keuken kunnen vliegen hun eieren achter laten. Denk er maar aan dat vliegen hun eieren kunnen achter laten op jouw etenswaren, omdat jij die niet hebt afgedekt. De eieren van vliegen zijn klein en hebben een witte kleur. Wij doen uw ongediertebestrijding in uw buurt. Als u de ongediertebestrijder inschakelt, dan zorgt de ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de ongediertebestrijding. Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijder u zo spoedig mogelijk met de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder kan ook buiten de openingstijden de bestrijding uitvoeren.
 • Duiven: tref je aan op jouw dak, plafond en tussen jouw dakgoten. Ook deze prachtige vogels categoriseren wij tot ongedierte, omdat wij vaak genoeg werden ingeschakeld tegen de bestrijding van hen. Duiven houden namelijk ervan om hun uitwerpselen overal in jouw omgeving te deponeren. Ook sjouwen ze met takjes van de ene naar de andere plek. Op die manier maken zij heel veel rommel.
 • Wespen: kun je overal in jouw omgeving aantreffen. Dit ongedierte houdt in de meeste gevallen van zoetigheid. Je kunt ze daardoor aantreffen op bloemen, snoepgoed, fruit, frisdrankjes, etc. Wespen houden er namelijk ook van om hun huisjes te bouwen in jouw omgeving. Het is dan belangrijk dat je deze huisjes vroegtijdig verwijdert, zodat je nadien geen vast (meer) kan krijgen van wespen. Dit ongedierte staat bekend voor het feit dat zij prikken. Wanneer zij jouw geprikt hebben, kunnen de angels soms ook vastzitten aan jouw huid. Prikjes van wespen jeuken en doen vaak genoeg ook zeer. Indien je hebt opgemerkt dat je er niet tegen kan, is het dan raadzaam dat je jouw huisarts raadpleegt.
 • Mollen: wonen in de grond en houden van graven. Dankzij hun graafwerkzaamheden, hebben mensen ons ingeschakeld om hen te bestrijden. Mollen graven soms zoveel dat de bodem niet meer stabiel is, gaatjes daarin ontstaan en dat zij voor beschadigingen zorgen in de bodem. Ook hebben wij gevallen meegemaakt dat lekkages in rioolpijpen zijn ontstaan dankzij de graafwerkzaamheden van mollen.
 • Ratten: zijn zeer gevaarlijke ongedierte soorten. Zij zijn groot en vaak genoeg (donker)bruin van kleur. Ratten brengen de ziekte van Weil in hun pis. Deze ziekte is namelijk ongeneeslijk. Indien je getrapt hebt daarop, kun je geïnfecteerd raken. Heel vaak zijn mensen gestorven door deze gevaarlijke ziekte, alleen omdat zij op blote voeten getrapt hebben op de pis van ratten. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele bestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele bestrijding. De goedkoopste vorm van bestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste ongediertebestrijding  specialist in de regio. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met ongediertebestrijding in regio Heerhugowaard tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de bestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.

 

Manieren hoe je diverse ongedierte soorten preventief kunt voorkomen

Je hebt dus geen moeilijke dingen te doen in huis om ongedierte te voorkomen. De preventieve voorkoming van ongedierte kan dus heel simpel geschieden. Hieronder geven wij jou enkele preventieve maatregelen mee:

 • Ruim oude krantenpapier op en doe ze permanent weg. Op die manier hebben kakkerlakken en mieren geen broedplekken meer.
 • Ruim oude (ongebruikte) spullen op en doe ze permanent weg, want hierdoor hebben ongedierte geen woon- en broedplekken meer.
 • Dek jouw etenswaren altijd goed af. Laat namelijk niets open, omdat vliegen de kleinste openingen kunnen gebruiken om hun eieren op jouw etenswaren te deponeren.
 • Maak jouw dakgoten, daken en plafond om de een of twee maanden schoon. Je kunt ook de loodgieter inhuren om dit voor je te doen. Op die manier hebben duiven dan geen woonplekken meer.
 • Bestrijd de huisjes van wespen wanneer die nog in de beginfase zitten, zodat je later geen aanvallen van wespen hoeft mee te maken.
 • Geef gebruikte spullen in jouw omgeving om de een of twee maanden een andere plek. Deze roulatie is belangrijk, zodat je ongedierte geen kans geeft om in jouw omgeving te wonen.
 • Reinig jouw omgeving met bestrijdings- en/of schoonmaakmiddelen met sterke geurtjes.

 

Punten waarnaar wij kijken om de kostenplaat vast te stellen

Voor de verlening van onze diensten, letten wij op enkele punten. Deze zijn namelijk:

 

 • De afstand van ons naar jou toe.
 • De ongedierte soort.
 • De grootte van de plaag.
 • De tools en middelen die wij moeten inzetten.
 • De totale tijd die wij besteed hebben voor de ongediertebestrijding.

Ongediertebestrijding Heerhugowaard

Je merkt dus op dat wij jou veel informatie kunnen verschaffen. Op die manier hopen wij ook dat wij je voldoende geïnformeerd hebben over ongedierte, de preventie daarvan en de vaststelling van de kostenplaat. Wij hopen dat je vanaf nu alert zal zijn en elke kleine situatie van ongedierte  door ons laat bestrijden. Het is dus ten alle tijden belangrijk om ongedierte te bestrijden, omdat het dan goed is voor jouw gezondheid en dat je daarnaast ook rust hebt in jouw leven. De ongediertebestrijding in Heerhugowaard wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke bestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Ongediertebestrijding is een specialistisch werkje. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige ongediertebestrijding in Heerhugowaard aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de bestrijding voor u doen door lokale ongediertebestrijders.

Wens je ons momenteel in te schakelen? Vraag dan eerst een offerte op. Tot gauw!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button