skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Haarlemmermeer

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Haarlemmermeer en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Haarlemmermeer en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je ook graag in:

Almere
Huizen
Naarden
Zeewolde
Blaricum
Eemnes
Lelystad
Laren
Bussum
Muiderberg
Hilversum
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Haarlemmermeer

Werkzaam in Haarlemmermeer en omgeving

Ongediertebestrijding Haarlemmermeer

Het moeten bestrijden van ongedierte is niet bepaald een klus waar je eenvoudig over na moet denken omdat er altijd meer erbij komt kijken dan je wel zou vermoeden. Het heeft allemaal te maken met de complexiteit van de bestrijding vanwege het groot aantal soorten waar er sprake om kan zijn. Het bekendst zijn kakkerlakken of muizen, maar kan er ook van overlast gesproken worden wanneer er grote hoeveelheden duiven zich beginnen op te houden rondom het huis of de tuin verstoord wordt door een mol. Er is gelukkig voor elk ongedierte wel een passende bestrijding mogelijk en kan dat alleen maar plaatsvinden wanneer er een ongediertebestrijder erbij wordt gehaald.

Die zal eerst nagaan wat er precies gaande is

Ongediertebestrijding HaarlemmermeerOmdat de bestrijding helemaal afhankelijk is van het soort ongedierte, zal er eerst een analyse moeten worden gemaakt van de situatie. Een grondige visuele inspectie zal al veel opleveren en weet de bestrijder uit ervaring waar het ongedierte zich bij voorkeur zal verschuilen. Soms wordt er gebruik gemaakt van hulpmiddelen zoals camera’s om in afgesloten ruimtes zoals onder de vloeren, een kijkje te kunnen nemen. Na een grondige inspectie komt er vaak meer aan het licht en kan men grondig te werk gaan bij de bestrijding. Het is immers de bedoeling dat het werk uitgevoerd zal worden naar volle tevredenheid van de klant.

 

Even wat over ongedierte zelf

Ongedierte kan gezien worden als elke ongewenste soort die niet alleen een gevaar vormt voor de gezondheid, maar ook nog veel schade kan veroorzaken. Een mol vormt op zich geen gezondheidsrisico’s met zich mee, maar verricht wel veel schade in de tuin. Duiven kunnen tal van ziektes overbrengen en kan hetzelfde ook gezegd worden van muizen en ratten. De laatste twee zijn ook nog verwoede knaagdieren en kunnen binnen een kort tijdsbestek heel wat schade veroorzaken aan niet alleen het meubilair, maar ook de bekabeling. Alles gaat bovendien bijzonder snel en kenmerken de meeste soorten ongedierte met een voortplantingsratio die al binnen enkele weken voor een ware plaag zal zorgen. In sommige gevallen is het mogelijk om er snel bij te zijn en met gebruikmaking van bestrijdingsmiddelen zoals rattengif of mottenballen, het ongedierte een halt toe te roepen. Omdat ongedierte nu eenmaal over de eigenschap beschikt om zich razendsnel aan te kunnen passen, kan het effect van de bestrijding maar van korte duur zijn.

Hulp van een bestrijder is dan onvermijdelijk

De bestrijding kan dus vrij complex zijn en laat je dat gerust over aan een ongediertebestrijder. Die zijn er in getraind om alle soorten ongedierte te herkennen en de daarbij horende bestrijding te gebruiken. Alles hangt echter af van een groot aantal factoren en behoeft elk geval een aparte aanpak. De gebruikte middelen moeten wel tot uiting komen en dient de plaatsing dan ook op de juiste manier te gebeuren. Soms worden er daarom gaten geboord in wanden om in de holle ruimtes ook toegang te krijgen.  alle plekken waar het ongedierte zich kan verschuilen of gebruikt om zich te kunnen verplaatsen, dienen behandeld te worden met het juiste middel. Op het erf of terrein rond het huis moet er in sommige gevallen ook werkzaamheden worden verricht om te voorkomen dat vanuit de omgeving steeds sprake zal zijn van het “binnenvallen” van het ongedierte.

 

Ongediertebestrijding Haarlemmermeer

Een standaardprijs voor de bestrijding is dus niet vast te stellen en zal men eerst langs moeten komen om de situatie te bekijken. Dat kan geheel vrijblijvend zijn, maar is het in sommige gevallen nodig om een uitgebreid onderzoek te verrichten. Daar zijn er altijd kosten aan verbonden, maar is het voordeel hiervan wel dat de bestrijding gericht kan worden aangepakt. De kosten zijn in deze gevallen ook effectief berekend en kan er de garantie worden gegeven dat je geen cent meer wordt betaald dan er nodig is. Het begint allemaal met het benaderen van zo een bestrijder en probeer je die zoveel als mogelijk van informatie te voorzien. Alles helpt natuurlijk een handje mee om na te gaan wat er precies gaande is. Het bedrijf zal daarna zeker een kijkje moeten nemen en maak je afspraken op basis van wat er uit de bus komt. Verstandig is het in ieder geval om het niet op één offerte te houden, maar meerdere bedrijven te benaderen.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top