skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Emmen

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kan onze ongediertebestrijder je helpen met ongediertebestrijding in Emmen en omgeving. Onze ongediertebestrijder hebben ervaring met het herkennen, ongediertebestrijding en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte die onze ongediertebestrijder aantreffen tijdens ongediertebestrijding zijn plagen; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) voor een ervaren ongediertebestrijder of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Emmen en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Emmen
Barger
De Kiel
Erica
Exloo
Meppen
Odoorn
Roswinkel
Sleen
Wezup
Zweeloo
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Emmen

Werkzaam in Emmen en omgeving

Ongediertebestrijding Emmen

Inwoners van Emmen! Ben jij ook woonachtig op Emmen? Heb jij momenteel last van ongedierte en weet jij geen raad meer wat je moet doen? Heb jij daarnaast zo hard uw best gedaan voor ongediertebestrijding en is het je niet volkomen gelukt? Overvallen van ongedierte kan een ieder voor komen. Ook jij dus! Wij zijn een bestrijdingsdienst voor professionele ongediertebestrijding en zijn al jaren gespecialiseerd in het ongediertebestrijding van ongedierte. Al jaren lang doen we ongediertebestrijding  met onze ervaren ongediertebestrijder  voor onze klanten, dus ook zij kunnen jou vertellen over hun ervaringen met ons. Onze ongediertebestrijder probeert zo goed mogelijk de ongediertebestrijding  te doen, door in beginsel eerst goed naar onze klanten te luisteren voor de ongediertebestrijding  gedaan wordt. Zij dienen hun verhaal (de klacht) aan de ongediertebestrijder in details te vertellen. Op die manier krijgt de ongediertebestrijder een beter beeld van het probleem en weet de ongediertebestrijder hoe hij probleem zal aanpakken. Heb jij nu al behoefte in onze diensten voor ongediertebestrijding ? Lees hieronder meer over ongedierte en hetgeen je van onze ongediertebestrijder en ongediertebestrijding kan verwachten.

Waarom moeten ongedierte bestreden worden?

Ongediertebestrijding EmmenHet is naar onze mening heel erg belangrijk dat ongediertebestrijding effectief gedaan wordt door een ervaren ongediertebestrijder. De meeste ongedierten zijn schadelijk voor de mens. Voor jou dus ook. Naast de schadelijke treft onze ongediertebestrijder tijdens ongediertebestrijding  ook ongedierte aan die lastig overkomen. In de volgende alinea zul je meer lezen wat wij nou bedoelen met schadelijke en lastige ongedierte.

 

Welke soorten ongedierte zijn er in Emmen?

In Emmen heeft onze ongediertebestrijder tijdens ongediertebestrijding diverse ongedierte tegengekomen. Hierdoor maakt onze ongediertebestrijding een beter onderscheid maken tussen schadelijke en lastige ongedierte. Lees hieronder meer over deze twee categorieën.

 

Schadelijke:

 • Kakkerlakken: zij brengen ziektekiemen met zich mee. Zij houden zich schuil op plekken waar het koel is en waar er veel schaduw te waarnemen is. Een ervaren ongediertebestrijder weet ze wel te achterhalen.
 • Muizen/ ratten: zij brengen een gevaarlijk en tot nu toe ongeneeslijke ziekte met zich mee. Deze ziekte heet de ziekte van Weil. Ratten en/of muizen treft onze ongediertebestrijder aan op plekken waar dicht en koel is, maar daarnaast ook waar het onhygiënisch is.
 • Mollen: deze treffen we tijdens ongediertebestrijding in de grond aan. Zij staan bekend voor hun graafwerk. Dit ongedierte houdt van graven en kan beschadigingen creëren in jouw pijpleidingen en bedradingen in de bodem.
 • Houtwormen: zij bevinden zich in houtwerk. Je kunt bij deze denken aan jouw houten bed, kast en eventueel huis. Zij knagen aan hout dat er gaten beginnen te ontstaan. Indien het probleem zich verergert, kan het maken dat jouw houten huis kan instorten dankzij deze houtwormen. Maak snel contact met een ervaren ongediertebestrijder voor effectieve ongediertebestrijding.
 • Vliegen:deze tref onze ongediertebestrijder aan in de buurt van voedsel en op plekken waar het niet hygiënisch is. Denk bijvoorbeeld aan de keuken (op jouw eten) en in jouw vuilnisbak. Deze vliegen zijn heel vaak geneigd om hun eitjes te leggen in voedsel. Hun eitjes hebben een witte kleur en zijn vast aan elkaar. Indien je dit aantreft in jouw voedsel, is het belangrijk dat je het dan weggooit. Deze eitjes zijn schadelijk voor de mens, omdat je er ziek van kunt worden. Ongediertebestrijding zal je in staat stellen ze te bestrijden.
 • Bedwantsen: treft de ongediertebestrijder aan tussen jouw muren. Daarnaast bevinden zij zich ook in jouw matras of zelfs in meubels. Indien je gebeten bent door bedwantsen, kun je er jeuk van krijgen. Je dient wel voorzichtig te zijn, omdat niet een ieder tegen de beten kunnen. Ben jij ook zo een persoon? Ga dan direct naar jouw huisarts! En maak contact voor een ongediertebestrijder die de ongediertebestrijding in Emmen snel kan komen doen.

 

Lastige:

 • Wespen: zijn te vinden in en rondom jouw huis. Overal kun je wespen tegenkomen. Een ieder weet dat je geprikt kan worden door een wesp, maar niet een ieder weet dat er mensen zijn die niet tegen de prikken van een wesp kunnen. Deze mensen zijn er allergisch tegen. Schakel snel een ongediertebestrijder om snel van ze af te komen.
 • Vlooien: tref je aan op jouw huisdieren. Indien je opmerkt dat jouw kat en/of hond continu aan zijn of naar lichaam jeukt, kan het gebeuren door beten van de vlooien.
 • Mieren: tref je in de meeste gevallen aan in de droge tijd. Gedurende deze periode komen zij vaker naar buiten. Zij houden in de meeste gevallen van zoetigheid, maar daarnaast ook van kadaver. Bewaar dus ten alle tijden jouw snoepgoed!
 • Duiven: tref je in de meeste gevallen aan in jouw plafond. Zij deponeren hun uitwerpselen overal en houden van rommelen.

 

Wie kunnen de inwoners van Emmen inschakelen om ongedierte te bestrijden?

Zoals je hierboven de onderscheid hebt gelezen, zul je nu denken dat je wellicht ook last van niet één maar meerdere soorten ongedierte hebt. Je was in beginsel niet van bewust dat bijvoorbeeld duiven ook getypeerd worden als ongedierte. Je stond er wellicht niet bij stil wat zij allemaal konden doen. Wij zijn daarom altijd beschikbaar om jou van dienst te zijn. In gevallen van ongedierte kun je gerust ons telefoonnummer en eventueel e mailadres opzoeken op onze website en per direct contact met ons opnemen.

 

Op welke wijze kunnen de inwoners van Emmen ongedierte in de toekomst voorkomen?

Nadat jij ons ingeschakeld hebt en wij het ongedierte thuis bij jou hebben bestreden, zul je zelf opmerken dat wij het werk met liefde gedaan hebben. Wij doen altijd ons uiterste best om al onze klanten tevreden te stellen en willen daardoor onze klanten ook behouden. Zodoende kun je onze professionals ten alle tijden om adviezen vragen hoe jij ongedierte in de toekomst kunt voorkomen. Zij zullen je exact zeggen wat je wel en niet moet doen en indien je de richtlijnen volgt, hoeven ongedierte jou niet meer lastig te vallen of wellicht in mindere mate.

 

Waarop dienen de inwoners van Emmen rekening te houden indien zij een bestrijdingsdienst inschakelen?

Voor de verlening van onze diensten kunnen wij geen vaste prijzen toerekenen aan alle klanten. Wij verlenen namelijk diensten aan onze klanten en geen producten bijvoorbeeld. Het verhandelen van producten gaat iets gemakkelijker dan het verlenen van diensten. Denk er maar aan: je produceert een bepaald goed en maakt kostprijscalculaties daarvoor. Deze prijs wordt dan eenmalig gehanteerd voor de serie die geproduceerd is. Op die manier kunnen klanten van alle plaatsen het goed voor hetzelfde geld op dezelfde plek kopen. Bij dienstverlening is het namelijk heel anders. Wij zijn genoodzaakt om variabele prijzen te hanteren voor onze klanten, omdat:

 1. De grootte van de situatie een rol speelt.
 2. Het type ongedierte een rol speelt. Bepaalde ongedierte zijn moeilijker te bestrijden en sommigen alweer niet.
 3. De plek waar het ongedierte zich bevindt. Indien de plek moeilijk begaanbaar is, zullen de kosten dan stijgen.
 4. De totale tijd die besteedt is aan de bestrijding van het ongedierte.
 5. De middelen en apparaten die gebruikt zijn om het ongedierte te bestrijden zullen ook een rol spelen.

Ongediertebestrijding in Emmen

Wij geven je bewust aan waarop onze ongediertebestrijder let indien je ons wenst in te huren. Op die manier hoef je er niet versteld van te staan wanneer je het prijskaartje krijgt. Over het algemeen willen wij met jou meedelen dat het altijd belangrijk is om jouw huis en omgeving altijd schoon te houden, omdat het beter is om het ongedierte te voorkomen dan te bestrijden.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button