skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Emmen

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Emmen en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Emmen en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je ook graag in:

Coevorden
Hardenberg
Hoogeveen
Klazienaveen
Meppel
Staphorst
Steenwijk
Wolvega
Zuidwolde

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Emmen

Werkzaam in Emmen en omgeving

Ongediertebestrijding Emmen

Inwoners van Emmen! Ben jij ook woonachtig op Emmen? Heb jij momenteel last van ongedierte en weet jij geen raad meer wat je moet doen? Heb jij daarnaast zo hard uw best gedaan om deze te bestrijden en is het je niet volkomen gelukt? Overvallen van ongedierte kan een ieder voor komen. Ook jij dus! Wij zijn een bestrijdingsdienst en zijn al jaren gespecialiseerd in het bestrijden van ongedierte. Al jaren lang hebben wij dit werk gedaan voor onze klanten, dus ook zij kunnen jou vertellen over hun ervaringen met ons. Wij proberen zo goed mogelijk te werk te gaan, door in beginsel eerst goed naar onze klanten te luisteren. Zij dienen hun verhaal (de klacht) aan ons in details te vertellen. Op die manier krijgen we een beter beeld van het probleem en weten wij hoe wij het probleem zullen aanpakken. Heb jij nu al behoefte in onze diensten? Lees hieronder meer over ongedierte en hetgeen wij jou te bieden hebben.

Waarom moeten ongedierte bestreden worden?

Ongediertebestrijding EmmenHet is naar onze mening heel erg belangrijk dat ongedierte bestreden worden, omdat de meeste van hen schadelijk zijn voor de mens. Voor jou dus ook. Naast de schadelijke heb je ook ongedierte die lastig overkomen. In de volgende alinea zul je meer lezen wat wij nou bedoelen met schadelijke en lastige ongedierte.

 

Welke soorten ongedierte zijn er in Emmen?

In Emmen zijn wij diverse ongedierte tegengekomen. Hierdoor kunnen wij een beter onderscheid maken tussen schadelijke en lastige ongedierte. Lees hieronder meer over deze twee categorieën.

 

Schadelijke:

 • Kakkerlakken: zij brengen ziektekiemen met zich mee. Zij houden zich schuil op plekken waar het koel is en waar er veel schaduw te waarnemen is.
 • Muizen/ ratten: zij brengen een gevaarlijk en tot nu toe ongeneeslijke ziekte met zich mee. Deze ziekte heet de ziekte van Weil. Ratten en/of muizen kun je aantreffen op plekken waar dicht en koel is, maar daarnaast ook waar het onhygiënisch is.
 • Mollen: deze bevinden zich in de grond. Zij staan bekend voor hun graafwerk. Dit ongedierte houdt van graven en kan beschadigingen creëren in jouw pijpleidingen en bedradingen in de bodem.
 • Houtwormen: zij bevinden zich in houtwerk. Je kunt bij deze denken aan jouw houten bed, kast en eventueel huis. Zij knagen aan hout dat er gaten beginnen te ontstaan. Indien het probleem zich verergert, kan het maken dat jouw houten huis kan instorten dankzij deze houtwormen.
 • Vliegen: deze tref je aan in de buurt van voedsel en op plekken waar het niet hygiënisch is. Denk bijvoorbeeld aan de keuken (op jouw eten) en in jouw vuilnisbak. Deze vliegen zijn heel vaak geneigd om hun eitjes te leggen in voedsel. Hun eitjes hebben een witte kleur en zijn vast aan elkaar. Indien je dit aantreft in jouw voedsel, is het belangrijk dat je het dan weggooit. Deze eitjes zijn schadelijk voor de mens, omdat je er ziek van kunt worden.
 • Bedwantsen: kun je aantreffen tussen jouw muren. Daarnaast bevinden zij zich ook in jouw matras of zelfs in meubels. Indien je gebeten bent door bedwantsen, kun je er jeuk van krijgen. Je dient wel voorzichtig te zijn, omdat niet een ieder tegen de beten kunnen. Ben jij ook zo een persoon? Ga dan direct naar jouw huisarts!

 

Lastige:

 • Wespen: zijn te vinden in en rondom jouw huis. Overal kun je wespen tegenkomen. Een ieder weet dat je geprikt kan worden door een wesp, maar niet een ieder weet dat er mensen zijn die niet tegen de prikken van een wesp kunnen. Deze mensen zijn er allergisch tegen.
 • Vlooien: tref je aan op jouw huisdieren. Indien je opmerkt dat jouw kat en/of hond continu aan zijn of naar lichaam jeukt, kan het gebeuren door beten van de vlooien.
 • Mieren: tref je in de meeste gevallen aan in de droge tijd. Gedurende deze periode komen zij vaker naar buiten. Zij houden in de meeste gevallen van zoetigheid, maar daarnaast ook van kadaver. Bewaar dus ten alle tijden jouw snoepgoed!
 • Duiven: tref je in de meeste gevallen aan in jouw plafond. Zij deponeren hun uitwerpselen overal en houden van rommelen.

 

Wie kunnen de inwoners van Emmen inschakelen om ongedierte te bestrijden?

Zoals je hierboven de onderscheid hebt gelezen, zul je nu denken dat je wellicht ook last van niet één maar meerdere soorten ongedierte hebt. Je was in beginsel niet van bewust dat bijvoorbeeld duiven ook getypeerd worden als ongedierte. Je stond er wellicht niet bij stil wat zij allemaal konden doen. Wij zijn daarom altijd beschikbaar om jou van dienst te zijn. In gevallen van ongedierte kun je gerust ons telefoonnummer en eventueel e mailadres opzoeken op onze website en per direct contact met ons opnemen.

 

Op welke wijze kunnen de inwoners van Emmen ongedierte in de toekomst voorkomen?

Nadat jij ons ingeschakeld hebt en wij het ongedierte thuis bij jou hebben bestreden, zul je zelf opmerken dat wij het werk met liefde gedaan hebben. Wij doen altijd ons uiterste best om al onze klanten tevreden te stellen en willen daardoor onze klanten ook behouden. Zodoende kun je onze professionals ten alle tijden om adviezen vragen hoe jij ongedierte in de toekomst kunt voorkomen. Zij zullen je exact zeggen wat je wel en niet moet doen en indien je de richtlijnen volgt, hoeven ongedierte jou niet meer lastig te vallen of wellicht in mindere mate.

 

Waarop dienen de inwoners van Emmen rekening te houden indien zij een bestrijdingsdienst inschakelen?

Voor de verlening van onze diensten kunnen wij geen vaste prijzen toerekenen aan alle klanten. Wij verlenen namelijk diensten aan onze klanten en geen producten bijvoorbeeld. Het verhandelen van producten gaat iets gemakkelijker dan het verlenen van diensten. Denk er maar aan: je produceert een bepaald goed en maakt kostprijscalculaties daarvoor. Deze prijs wordt dan eenmalig gehanteerd voor de serie die geproduceerd is. Op die manier kunnen klanten van alle plaatsen het goed voor hetzelfde geld op dezelfde plek kopen. Bij dienstverlening is het namelijk heel anders. Wij zijn genoodzaakt om variabele prijzen te hanteren voor onze klanten, omdat:

 1. De grootte van de situatie een rol speelt.
 2. Het type ongedierte een rol speelt. Bepaalde ongedierte zijn moeilijker te bestrijden en sommigen alweer niet.
 3. De plek waar het ongedierte zich bevindt. Indien de plek moeilijk begaanbaar is, zullen de kosten dan stijgen.
 4. De totale tijd die besteedt is aan de bestrijding van het ongedierte.
 5. De middelen en apparaten die gebruikt zijn om het ongedierte te bestrijden zullen ook een rol spelen.

Ongediertebestrijding Emmen

Wij geven je bewust aan waarop wij letten indien je ons wenst in te huren. Op die manier hoef je er niet versteld van te staan wanneer je het prijskaartje krijgt. Over het algemeen willen wij met jou meedelen dat het altijd belangrijk is om jouw huis en omgeving altijd schoon te houden, omdat het beter is om het ongedierte te voorkomen dan te bestrijden.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top