skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding te Dordrecht

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding te Dordrecht en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, ongediertebestrijding en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Dordrecht en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Dordrecht
Heerjansdam
Kinderdijk
Maasdam
Mookhoek
Papendrecht
s-Gravendeel
Strijen
Zwijndrecht
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Dordrecht

Werkzaam in Dordrecht en omgeving

Ongediertebestrijding Dordrecht

Maak je je omgeving regelmatig goed schoon en heb je desondanks heel veel last van ongenode gasten in je woon- en werkomgeving of in de tuin? Ja, ongedierte zorgen voor overlast en zijn overbrengers van allerlei ziekten. Ongedierte moeten bestrijdt worden, want deze beesten wil je niet graag als huisgenoot hebben.

Ongedierte

Ongediertebestrijding DordrechtOngedierte zijn nergens gewenst omdat ze schadelijke dieren zijn en heel veel schade aanrichten aan al jouw bezittingen in huis of bedrijfspand. Ratten, muizen, papiervisjes, kakkerlakken en wespen zijn slechts enkele van de vele soorten ongedierte die voor overlast zorgen. Papiervisjes kunnen het behang aanvreten, muizen en ratten zorgen voor heel veel knaagschade aan je persoonlijke bezittingen. Muizen en ratten kunnen ook in je tuin heel veel gewassen vernietigen waardoor de opbrengst laag wordt. Denk maar aan veldmuizen die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Ongediertepreventie

Je kunt ook zelf preventieve maatregelen treffen door regelmatig je omgeving schoon te maken. Deze preventieve maatregelen zijn niet altijd effectief, vooral al de plaagdieren al verspreid zijn. Daarom heb je de hulp van het ongediertebestrijder nodig die met zijn expertise een ongediertepreventieplan bedenkt om het ongedierte voorgoed buiten het huis te houden.  Ongediertepreventie is voorkomen dat ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder in je woon-of werkomgeving terugkeren of voorkomen dat ze ooit in je woon- of werkomgeving binnendringen en voor overlast zullen zorgen. De ongediertebestrijder bedenkt een preventieplan op maat en houdt rekening met de voorgeschreven regels voor ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder binnen elke sector. Bij de ongediertepreventie wordt jaarlijks 6 tot 8 keer je woonomgeving, bedrijfspand of tuin gecontroleerd op de aanwezigheid van ongedierte waarbij er naar sporen van ongedierte worden gezocht. Zijn sporen van ongedierte waargenomen dan betekent het dat ongedierte zich in de nabije omgeving bevinden en dat deze onmiddelijk bestreden moeten worden om te voorkomen dat ze gaan uitgroeien tot  een plaag. Bij de controle wordt er in het logboek alle uitgevoerde handelingen verwerkt en krijgt de klant inzage zodat deze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Ongediertebestrijding

Door je omgeving goed en regelmatig te onderhouden en ook vocht te vermijden voorkom je in eerste instantie dat ongedierte een nest maken in je huis, bedrijfspand of tuin. Merk je toch dat deze ongenode gasten je huis of bedrijspand zijn binnengetreden, dan is de hulp van een ongediertebestrijder een noodzaak. Wacht nooit te lang om een ongediertebestrijder in te schakelen. Door steeds de hulp van de ongediertebestrijder uit te stellen kan het ongedierte een plaag vormen en wordt het nog ingewikkelder om het te bestrijden. Ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder kan op verscheidene manieren plaatsvinden. Elke ongediertesoort heeft een eigen planmatige aanpak. Ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder kan plaatsvinden door middel van de chemische en de niet- chemische bestrijdingsmethode. De meeste mensen kiezen voor de chemische bestrijdingsmethode. Hieronder staan de voor- en nadelen van elke methode:

Voordelen van de chemische bestrijdingsmethode zijn:

 • Het is goedkoop en makkelijker om uit te voeren.
 • Het levert snel resultaat op en is effectief.

Nadelen van de chemische bestrijdingsmethode:

 • Het is niet milieuvriendelijk. Als er een rat is vergiftigd en buiten in de natuur doodgaat, dan zal een roofdier de dode rat opeten. De roofdier raakt op zijn beurt vergiftigd en sterft ook.
 • Het ongedierte wordt resistent.

Voordelen van de niet-chemische bestrijdingsmethode:

 • Het is milieuvriendelijk. Er wordt geen gebruik gemaakt van giftige stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu. Er worden bij bepaalde ongediertesoorten zoals ratten en muizen vallen ingezet die de dieren levend vangen met de bedoeling deze weer in de natuur vrij te laten.
 • Het is een effectieve wijze van ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder.

Nadeel van de niet- chemische bestrijdingsmethode:

 • Het is arbeidsintensief en duur

Voorbeelden van niet-chemische ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder zijn de muizenvallen en heteluchtbehandeling. Met de heteluchtbehandeling kun je ook insecten die zich schuil houden in kieren en gaten effectief bestrijden. Ook de eitjes en de larven blijven niet in leven door de hete lucht. Het is veilig te gebruiken op verschillende objecten. Bij de chemische methode worden er verdelgingsmiddelen gebruikt om ratten en muizen te doden.  Sommige niet-chemische bestrijdingsmiddelen zijn wel dieronvriendelijk en worden daarom ook niet gebruikt zoals de muizenstrip. Bij een muizenstrip zit de muis met zijn poot vast aan het lijm van het strip en kan daarvan niet los komen. Hierdoor raakt de muis gestressed en gaat op een dieronvriendelijke manier doodt.

Kostenplaatje ongedierte bestrijder Dordrecht

Er kan een hoog prijskaartje hangen aan ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder. Het prijskaartje van ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder hangt af van een aantal factoren. De factoren die de kosten van ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder bepalen zijn:

 • Soort ongedierte

Elk ongedierte heeft weer een ander manier van aanpak. Sommige ongedierte hebben een hoge resistentie waardoor het ongedierte niet zo makkelijk bestreden kan worden. Voor sommige ongedierte zijn er meerdere methoden voor een ervaren ongediertebestrijder ongediertebestrijding te Dordrecht. Bedwantsen hebben een hoge resistentie en is niet zo eenvoudig uit te roeien terwijl muizen en ratten relatief makkelijk bestreden kan worden.

 • Wijze van bestrijding

Zoals eerder aangegeven kunnen niet alle ongedierte op dezelfde manier bestreden worden. Bedwantsen kunnen alleen maar met hete lucht behandeld worden. Deze behandeling is zeer arbeidsintensief waardoor deze methode van ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder ook prijzig is. Ongedierte die alleen met hete lucht behandeld kunnen worden zijn bedwantsen, kakkerlakken, motten, zilvervisjes, houtwormen, kevers en voorraadinsecten.

 • De verspreiding van de plaag

Als je het ongedierteprobleem niet gelijk aanpakt, kan het probleem groter worden. Het probleem is groter als het ongedierte een plaag vormt. Een beginnende plaag is veel sneller te bestrijden dan een grote plaag en zal daarom ook minder kosten. Bij een beginnende plaag zijn er relatief minder behandelingen nodig dan bij een grote plaag. Hoe groter de plaag, hoe hoger de kosten van ongediertebestrijding in Dordrecht door een ervaren ongediertebestrijder  zullen zijn.

 • Het aantal behandelingen

Het aantal behandelingen laat de kosten van ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder oplopen. Hoe meer behandelingen nodig zijn, hoe hoger de kosten zullen oplopen. Het is daarom verstandig als je niet te lang wacht met de ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder van ongedierte. Ongedierte kunnen zich heel snel voortplanten en voordat je het weet zijn ontwikkelen ze zich tot een hele grote familie. Ze zijn vooral actief in de zomer en ook bij een zachte winter weten bepaalde ongedierte te overleven. Hierdoor blijven ze langer actief. Ga dus gelijk over tot de ongediertebestrijding in Dordrecht door een professionele ongediertebestrijder als je een ongedierte of de sporen ervan hebt waargenomen.

 • De grootte van de te behandelen oppervlakte

Een kleine oppervlakte is veel goedkoper dan een relatief grote oppervlakte omdat de ongediertebestrijder minder tijd nodig heeft om een kleine ruimte te behandelen. Een heel huis behandelen zal meer tijd vergen dan een slaapkamer en kost daarom duurder.

Ongediertebestrijding in Dordrecht

Ben je zat van al dat ongedierte in en rondom je huis, bedrijfspand of tuin? Wil je een ongediertevrije omgeving en doe je zoveel moeite om van ze af te komen? Lukt het jouw toch niet dan is bestrijdingsservice jouw enige oplossing. Onze professionele ongediertebestrijders kunnen jouw  omgeving ongediertevrij houden met het bestrijdings- en preventieplan. Wij pakken elk ongedierte professioneel aan en zorgen ervoor dat ze voorgoed van je woon- en werkomgeving blijven. Maak dus gauw contact met onze bestrijdingsservice.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button