skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Deventer

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Deventer en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Deventer en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je ook graag in:

Apeldoorn
Barneveld
De Bilt
Ede
Kampen
Nijkerk
Veenendaal
Zeist
Zwolle

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Deventer

Werkzaam in Deventer en omgeving

Ongediertebestrijding Deventer

Wij bieden onze klanten alleen de hoogste kwaliteitsprogramma’s en klantenservice. Als het gaat om het beschermen van huizen en gezinnen in Deventer tegen ongedierte, kun je er zeker van zijn dat ongediertebestrijding Deventer jou de best beschikbare ongediertebestrijding technici en hoog opgeleide en gecertificeerde technici zal bezorgen om het werk uit te voeren. Wij begrijpen dat ongediertebestrijding belangrijk is. We kennen de bedreigingen die plagen veroorzaken, en daarom bieden we de meest geavanceerde behandelingen die beschikbaar zijn om ze te elimineren!

Effectieve oplossingen voor ongediertebestrijding in huis

Ongediertebestrijding DeventerOnze hoogopgeleide en ervaren servicetechnici zijn toegewijd om onze klanten uitzonderlijke klantenservice en professionele ongediertebestrijding oplossingen te bieden die alle plagen problemen behandelen waarmee je in jouw huis te maken kunt krijgen. Naast termiet controle bieden we ook behandelingsopties voor mieren, bedwantsen, spinnen, kakkerlakken en een verscheidenheid aan andere hinderlijke, schadelijke en potentieel gevaarlijke plagen! Ongeacht welk plaag probleem je bij jouw thuis tegenkomt, onze professionals zijn meer dan bereid om die plaag problemen voor jou aan te pakken.

Professionele, vertrouwde plaag oplossingen voor bedrijven

Als je een bedrijf hebt, is ongediertebestrijding een absolute must! Een gezond, bloeiend bedrijf is er een die georganiseerd, goed onderhouden en vrij is van alle indringers. Ongediertebestrijding Deventer biedt alle tools die jouw bedrijf nodig heeft om goed gerespecteerd en met een hoge reputatie te blijven. Wanneer je met ons samenwerkt, bent je verzekerd van de beste services en de modernste apparatuur en producten om jouw bedrijf veilig te houden. Als jouw faciliteit binnen ons servicegebied valt, profiteer dan van alle commerciële programma’s die wij aanbieden!

Hebben plagen je huis overvallen?

Ben je het zat om je leefruimte te delen met griezelige beestjes? Ongediertebestrijding Deventer biedt effectieve ongediertebestrijding diensten. Neem nu contact met ons op als insecten of knaagdieren jouw huis binnenvallen. We zullen de besmetting inspecteren en het probleem meteen behandelen.

We behandelen huizen voor verschillende plagen, waaronder:

 • Mieren
 • Kakkerlakken
 • Spinnen
 • Vlooien
 • Wespen
 • Bijen

Kies voor ons om een ongediertebestrijding inspectie bij jou te doen. Nadat we pesticiden in en rond de omtrek van jouw huis hebben besproeid, is jouw leefruimte volledig vrij van ongedierte.

Vermijd grote structurele schade van termieten

Het kan moeilijk zijn om termieten te ontdekken. Een termiet infestatie die groeit en onbehandeld blijft voor een langere tijd kan leiden tot grote problemen. Misschien heb je een termiet probleem als je de volgende kenmerken ziet:

 • Stapels termite uitwerpselen
 • Aanwezigheid van termieten vleugels
 • Verzakkende vloeren
 • Kleine gaten in gipsplaat
 • Doolhof achtige patronen in meubels

 

We gebruiken kwalitatieve middelen, om termieten efficiënt te elimineren. Het is bewezen dat onze termieten behandelingsmethoden de termieten in jouw huis van de hand doen en ervoor zorgen dat ze in de toekomst niet meer terugkomen. Bel vandaag nog om jouw problemen met termiet infestatie te bespreken met een verdelger.

Je moet de behandeling diensten voor termieten meteen plannen als je termieten op jouw eigendom opmerkt, omdat een termietenkolonie ongeveer een pond hout per dag eet, het veroorzaakt grote structurele schade en leidt tot allergische reacties en een ongezonde leefomgeving.

Negeer de muis in jouw huis niet

Heb je muizen of ratten die rondrennen in je huis? Wij doen ook knaagdier controlediensten. Muizen en ratten kunnen grote schade aan woningen veroorzaken. Reik naar ons uit als je denkt dat je een muis- of rattenprobleem hebt. We respecteren jouw eigendom en gebruiken een verscheidenheid aan methoden en vallen om tijdig van de knaagdieren op jouw eigendom af te komen. We hebben de apparatuur die nodig is om muizen en ratten te vangen en te verwijderen. Neem contact met ons op voor het plannen van knaagdier behandeling services waar je op kunt rekenen. We zullen elk laatste knaagdier uit je huis verwijderen. Het is belangrijk om muizen en ratten uit jouw leefruimte te verwijderen, omdat ze:

 • Jouw voedsel en oppervlakken met urine en ontlasting verontreinigen
 • Bacteriën en schadelijke ziektes verspreiden
 • Grote schade aan elektrische apparatuur, meubels en persoonlijke bezittingen aanbrengen

Hoe kun je ongedierte in Deventer voorkomen

 1. Verzegel alle scheuren, spleten en gaten

Alle spalten, scheuren en gaten bieden toegangspunten voor ongedierte. Zelfs de kleinste scheurtjes kunnen mogelijke ingangen creëren voor deze plagen die in staat zijn er doorheen te knijpen. Mieren, kakkerlakken, bedwantsen en ratten hebben slechts 1 cm nodig om je huis binnen te komen! Denk daarom altijd aan het dichten van alle scheuren en spleten.

 1. Voer afval op de juiste manier af

Beheer van jouw afval is een belangrijk onderdeel om ongedierte buitenshuis te houden. Investeer in een duurzame vuilnisbak met deksel, zodat de geur van afval effectief wordt ingeperkt. Een goede bak minimaliseert ook eventuele lekkages, vooral wanneer deze per ongeluk omvallen en, nog belangrijker, om te voorkomen dat ongedierte de bak binnendringt om te zoeken naar hun voedselbron. Neem ook regelmatig het vuilnis weg en vermijd het om het ‘s nachts bij in huis achter te laten. Door het regelmatig opruimen, wordt de prullenbak een minder aantrekkelijke plek voor ongedierte om samen te komen.

 1. Voedsel veilig en op de juiste manier bewaren

Plaatsen waar voedsel wordt bewaard, moeten absoluut ongedierte bestendig zijn! Jouw keuken en voorraadkast zijn de plek waar ongedierte zoals mieren en kakkerlakken vaak hun toevlucht nemen tot voedsel. Zorg ervoor dat je geen voedsel achterlaat en bewaar het in voedselveilige containers met vergrendelende deksels.

 1. Was je beddengoed regelmatig

Het regelmatig wassen van je lakens en kussenslopen is niet alleen een kwestie van uiterlijk, maar het kan ook helpen bij het doden van bedwantsen die mogelijk zijn afgedwaald. Was en droog de lakens op de warmste temperatuur.

 1. Verzorg jouw huisdieren

Katten en honden zijn als stadsbussen voor plagen in de buitenlucht die op zoek zijn naar een enkele rit naar je huis. Omdat het onmogelijk is om jouw huisdieren elke dag grondig te wassen, zal het poetsen wanneer ze het huis binnenkomen het risico van eventuele ongedierte die mee zijn in de rit verminderen.

Wat zijn de bestrijding prijzen?

Hier zijn enkele van de factoren die de uitroeiingskosten met zich meebrengen:

 • Aantasting – als er een ernstige aantasting is, stijgen de kosten.
 • Ongediertetype – sommige plagen zijn duurder om mee om te gaan dan andere
 • Eigendom – een magazijn is groter dan een huis. De grootte van de woning is van belang en kan de kosten beïnvloeden
 • Behandelingsproces – afhankelijk van de plaag, kunnen verschillende behandelingen nodig zijn, inclusief follow-up behandelingen.
 • Aantal behandelingen – soms vereisen ernstige plaag plagen vervolgbehandelingen of meerdere bezoeken van een specialist

Ongediertebestrijding Deventer

Woningen en bedrijven vereisen verschillende behandelingen en kosten verschillende bedragen. Een magazijn of kantoorgebouw vereist meer werk, meer inspecties en meestal meer continue behandelingen van onze ongediertebestrijding specialisten. Ook vereist het type plaag van het ongedierte meer behandelingen of verschillende behandelingsopties die de kosten kunnen beïnvloeden. Bedrijven hebben vaak een consistenter, jaar lang behandelplan nodig om ervoor te zorgen dat plagen verdwijnen en ze blijven weg. Dus, de kosten zijn afhankelijk van het feit of je op zoek bent naar ongediertebestrijding of commerciële ongediertebestrijding. Jouw beste gok voor verdere informatie is om contact met ons op te nemen en te zien wat de volgende stappen zijn.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top