skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Capelle aan den IJssel

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Capelle aan den IJssel en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Capelle aan den IJssel en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Bergschenhoek
Berkel en Rodenrijs
Bodegraven
Gouda
Krimpen aan den IJssel
Schoonhoven
Waddinxveen
Zoetermeer
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Capelle aan den IJssel

Werkzaam in Capelle aan den IJssel en omgeving

Ongediertebestrijding Capelle aan den IJssel

Het bestrijden van ongedierte is zeker wel iets wat je in jouw omgeving behoeft. Wij weten hoe lastig het is om aangevallen te worden door ongedierte. Daarnaast brengen bepaalde ongedierte ook nog ziektes met zich mee. Dubbel last voor jou dus! Heb jij op dit moment te kampen met ongedierte en behoef jij professionele assistentie van de beste bestrijdingsdienst in Nederland? Prima, want bij ons ben je op het juiste adres! Als ongediertebestrijdingsdienst opereren wij al jaren in deze branche en weten wij op die manier hoe wij elk aanval van ongedierte moeten bestrijden. Wens je ons daarom nu in te huren? Alvorens jij deze stap neemt, vinden wij het belangrijk dat je eerst meer inzicht krijgt in de meest voor komende ongedierte en de manieren hoe je hen preventief kunt voorkomen. Tenslotte zul je ook informatie tegenkomen inzake de punten waar wij op letten voor de bepaling van onze prijzen. Heb dus nog heel even geduld en neem jouw tijd om de vastleggingen hieronder door te nemen. Nadat je die hebt doorgenomen, zul je opmerken waarom de vastleggingen hieronder handig waren. Veel leesplezier toegewenst!

Ongedierte soorten in Nederland

Ongediertebestrijding Capelle aan den ijsselIn Nederland zijn wij gedurende de jaren heen diverse ongedierte soorten tegengekomen. Op die manier kunnen wij die voor je opnoemen en -sommen. Daarnaast geven wij jou ook enkele eigenschappen van al deze ongedierte mee. De meest voor komende ongedierte soorten in Nederland zijn onder andere:

 

 • Muizen: zijn aan te treffen op plekken waar het onhygiënisch is. In de meeste gevallen zijn deze plekken koel en heeft de mens niet veel interactie met spullen op zulke plekken. Deze muizen kunnen hun nesten bouwen daar en daar hun kleintjes groot brengen.
 • Ratten: bevinden zich op plekken waar het koel en onhygiënisch is. Ratten zijn bekend, doordat zij een ongeneeslijke ziekte met zich meenemen. Deze ziekte wordt de ziekte van Weil of de rattenziekte genoemd. De rattenziekte is zo gevaarlijk dat je geïnfecteerd kunt raken wanneer jij met jouw blote voeten op hun pis trapt. Je kunt er zelf van sterven. Heel erg is dat dus!
 • Mollen: kun je aantreffen in de grond. Hun eigenschap is graven. Mollen graven in de grond, waardoor de mens last krijgt van hun. Enkele gevolgen van de graafwerkzaamheden van mollen zijn lekkages in rioolpijpen en het door mensen en dieren in de grond vallen. Door dit laatste punt kunnen mensen en ook dieren zichzelf bezeren.
 • Mieren: kun je overal in jouw huis aantreffen. Mieren komen meestal in de zomer het meest tevoorschijn. Mieren houden ervan om hun eieren te leggen op plekken waar mensen weinig interactie hebben. Daarnaast zijn wij de eieren van mieren in de praktijk veel tegengekomen tussen oude opgestapelde krantenpapier. Mieren houden heel veel van zoetigheid. Het is daarom raadzaam om al jouw zoetigheden (ook snoepgoed) goed te bewaren, alvorens mieren ook daarmee zullen feesten.
 • Vliegen: tref je aan op onhygiënische plekken. Daarnaast houden zij ook ervan om zich schuil te houden op jouw voedsel. Een goed voorbeeld hiervan is vleeswaren. Vliegen leggen bijvoorbeeld op jouw eten hun eieren en kun je, indien je de eieren niet gezien hebt en het voedsel hebt gegeten, er ziek van worden. De eieren van vliegen zijn te herkennen aan de witte kleur en daarnaast zijn ze ook klein. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele ongediertebestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele ongediertebestrijding. De goedkoopste vorm van ongediertebestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste ongediertebestrijder voor professionele ongediertebestrijding in de regio. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met ongediertebestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de ongediertebestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.
 • Kakkerlakken: bevinden zich in de meeste gevallen op onhygiënische plekken en  daar leggen zij ook hun eieren. Ook in de praktijk hebben wij veel gevallen gehad waar wij de eieren van kakkerlakken zijn aangetroffen tussen oude krantenpapier. Kakkerlakken brengen ziektekiemen met zich mee en bevinden zich daardoor op plekken waar het onhygiënisch is. Wij doen uw ongediertebestrijding in uw buurt. Als u de ongediertebestrijder inschakelt, dan zorgt de ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de ongediertebestrijding. Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijder u zo spoedig mogelijk met de bestrijding. Onze ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de bestrijding. Onze ongediertebestrijder kan ook buiten de openingstijden de bestrijding uitvoeren.
 • Duiven: hebben wij in de praktijk ook moeten bestrijden. Deze mooie vogels brengen hier en daar takjes, waardoor de mens er last van krijgt. Duiven houden heel veel van rommelen. Zij bouwen met de takjes hun huisjes op het dak, tussen dakgoten en ook in het plafond. Daarnaast houden duiven er ook van om hun uitwerpselen overal in jouw omgeving achter te laten. Stel je eens voor dat jij jouw terras mooi geveegd hebt en een duif plotseling zijn uitwerpselen daar achterlaat. Heel lastig is dat!

 

De preventieve voorkoming van ongedierte

Om ongedierte preventief voor te komen, kunnen wij jou ook handige tips meegeven. In zulke gevallen kun je namelijk:

 • Rattenval en -gif plaatsen in jouw huis en omgeving. Op die manier kun je het permanent verblijf van ratten en muizen voorkomen.
 • Doe oude krantenpapier weg in de vuilnisbelt, want op die manier creëer je geen broedplekken voor ongedierte.
 • Reinig jouw huis en omgeving om de ene week. Dit kun je simpelweg doen door een sterk ruikende schoonmaakmiddel te mengen met water en die te strooien in jouw omgeving. Voor jouw huis, kun je dat heel simpel ook dweilen. Ongedierte zijn meestal bang voor sterke geurtjes van schoonmaakmiddelen.
 • Ruim alle ongebruikte spullen in jouw huis en omgeving op. Spullen die niet nodig zijn kun je het liefst weg zetten in de vuilnisbelt. Ongedierte houden zich in de meeste gevallen schuil op plekken waar mensen weinig interactie mee hebben en in dit geval zijn ongebruikte spullen een heel goed voorbeeld.
 • Geef gebruikte spullen in jouw huis vaker een andere plek. Wanneer ongedierte opmerken dat je gebruikte spullen te lang op een plek laat, kunnen zij zich ook daar bevinden. Hierop kun je dus inspelen door de gebruikte spullen in jouw huis te rouleren.
 • Dek jouw voedsel ten alle tijden af tegen aanvallen van vliegen. Je kunt daarnaast spullen in de winkel halen tegen aanvallen van vliegen. Een voorbeeld hiervan is een kaars met een geurtje waartegen vliegen niet kunnen.

 

De bepaling van de kostenplaat

Voor de diensten die wij allemaal verlenen, kunnen wij helaas geen vaste prijzen voor onze klanten hanteren. Dit komt vanwege het feit dat:

 • Het bestrijden van diverse ongedierte soorten verschillen.
 • De grootte van de plaag een grote rol speelt.
 • De tools en bestrijdingsmiddelen die wij moeten gebruiken, aan de hand van het type ongedierte en de grootte van de situaties, ook belangrijk zijn voor de bepaling van de prijs.
 • De afstand die wij moeten afleggen om het ongedierte te bestrijden, ook van belang is voor ons.

Ongediertebestrijding Capelle aan den IJssel

Aan de hand van de vastleggingen hierboven weten wij zeker dat je zult opmerken dat je bij ons te maken hebt met een ervarend team. Wij zijn zo professioneel in ons vak, dat je ons vandaag nog kunt inschakelen. Daarnaast vinden wij het heel erg belangrijk dat je elke kleine situatie van ongedierte meldt bij ons, niet omdat je minder diep in jouw zak zal gaan, maar meer voor jouw eigen veiligheid. Wens je ons nu definitief in te schakelen? Vraag vandaag nog een offerte bij ons op. De ongediertebestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke ongediertebestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. ongediertebestrijding is een specialistisch werkje voor een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige ongediertebestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de ongediertebestrijding voor u doen door lokale ongediertebestrijders.

Aan de hand van een inspectie door de ongediertebestrijder wordt de bestrijding uitgevoerd bij uw gewenste locatie. Als ervaren ongediertebestrijder weten wij als geen ander wat er nodig is om van ongedierte af te komen daar we ons langer dan 10 jaren gespecialiseerd hebben in ongediertebestrijding. Laat u terugbellen door een ongediertebestrijder voor informatie over de beste aanpak en ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder brengt wering aan en ontzegt u van het probleem met onze professionele ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder staat klaar voor al jouw klussen m.b.t ongediertebestrijding.

Op ons kun je altijd rekenen, omdat wij jou de beste resultaten garanderen. Probeer ons maar en profiteer van de voordelen!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button