skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Arnhem

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in uw omgeving. Onze specialisten hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale ongediertebestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Arnhem en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je graag in:

Arnhem
Oosterbeek
Velp
Rozendaal
Huissen
Westervoort
Driel
Elst
Heveadorp
Bemmel
Duiven
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Arnhem

Werkzaam in Arnhem en omgeving

Ongediertebestrijding Arnhem

Heb jij last van houtworm, muizen, bedwantsen of mieren? Of duikt er plots ander ongedierte op in of rondom jouw woning of bedrijfspand in Arnhem? Wacht dan niet tot de beestjes zelf verdwijnen. Dit gebeurt namelijk niet. Indien jij niets doet, worden het er juist alleen nog maar weer. Niet wenselijk natuurlijk. Heb jij zelf geen idee hoe ongediertebestrijding plaats vindt? Of lijkt het je gewoonweg niet verstandig om dit zelf te doen? Laat het over aan de specialisten van ongediertebestrijding Arnhem over.

Het voordeel van ongediertebestrijding door onze professionals is dat jij zeker weet dat jij verlost wordt van het ongedierte. Dit komt doordat wij uitsluitend werken met lokale, professionele bestrijders. Zij zijn geschoold en hebben jarenlange ervaring. Hierdoor weten zij als geen ander hoe zij ongedierte in een woning en bedrijfspand te lijf moeten gaan. Dit alles doen wij uiteraard tegen scherpe tarieven. Is er haast bij de ongediertebestrijding? Doe dan een beroep op onze spoedservice. Deze is 24/7 bereikbaar.

Waarom een ongediertebestrijder uit Arnhem inhuren?

ongediertebestrijding ArnhemWaarom een ongediertebestrijder inhuren als je ongedierte tegenwoordig ook zelf kunt bestrijden? Net als veel andere inwoners van Arnhem stel jij jezelf ongetwijfeld ook deze vraag. Logisch, want het inschakelen van een ongediertebestrijder kost aanzienlijk meer dan de ongediertebestrijding van ongedierte. Indien het slechts een paar beestjes betreft, kun jij de ongediertebestrijding eerst zelf proberen te doen. Gebruik hiervoor wel de juiste middelen, want anders heeft ongediertebestrijding geen zin. Uit ervaring weten wij dat de ongediertebestrijding zelf doen de beestjes lang niet altijd succesvol is. Lukt het jou ook niet? Ga dan niet bij de pakken neerzitten maar schakel ongediertebestrijder Arnhem in.

Besluit jij om niet langer op te treden tegen het ongedierte? Verwacht dan niet dat de beestjes binnenkort verdwenen zijn. De meeste beestjes kiezen namelijk niet uit zichzelf het hazenpad. Na verloop van tijd is het aantal juist fors gegroeid wanneer jij er niet tegen in actie komt. Dit is dan ook de voornaamste reden om een ongediertebestrijder van ongediertebestrijding Arnhem in te schakelen. Onze ongediertebestrijder weet namelijk hoe zij de strijd met het ongedierte aan moeten gaan. Doordat zij het aanwezige ongedierte altijd in de kern bestrijden, ben jij snel verlost van de beestjes. Hierdoor blijft de overlast die jij ervan ondervindt beperkt. Tevens zorgt snel handelen tegen ongedierte voor minimale schade. Indien jij niets doet terwijl je te maken hebt met houtworm, muizen of papiervisjes, kan de schade namelijk flink in de papieren lopen!

Wie zorgen voor de problemen?

Heb jij schade aangetroffen, maar weet je niet welk beestje dit veroorzaakt heeft? Of zie jij beestjes die je niet kent? Kijk dan eens in het onderstaande overzicht. In dit overzicht hebben wij de verschillende soorten ongedierte op een rijtje gezet met daarbij de schade die zij kunnen veroorzaken.

Particulier of zakelijk?

Ongedierte kan in een woning de nodige schade aanrichten. Zo zijn er bepaalde beestjes die aan van alles en nog wat vreten, zoals hout, behang en kabels. Wanneer jij te maken hebt met zulke beestjes, ontstaat er dan ook schade. Om deze schade te beperken, is snelle bestrijding gewenst. Lukt het jou niet om de ongediertebestrijding zelfstandig te doen. Dan kan onze ongediertebestrijder ongediertebestrijding Arnhem voor jou uitvoeren. Wij komen snel ter plekke om de bestrijding in gang te zetten, waardoor het nooit lang duurt voor jij verlost bent van het ongedierte.

Zitten de beestjes niet in jouw huis of bedrijf? Dan is het al helemaal zaak om snel een ongediertebestrijder in te schakelen. Ongedierte kan het bedrijfsproces namelijk flink verstoren, zeker wanneer er sprake is van een plaag. Daarbij komt dat sommige beestjes ervoor kunnen zorgen dat jouw personeel ziek wordt. Hier zit je ongetwijfeld niet op te wachten. Neem daarom direct contact met ons op wanneer jij te maken hebt met ongedierte in jouw bedrijf. Onze ongediertebestrijder heeft in de loop der jaren nagenoeg alle soorten ongedierte binnen bedrijven wel bestreden. Ook jouw bedrijf maken wij binnen de kortste keren dus ongediertevrij!

Prijzen van een specialistisch bedrijf

Wil jij onze specialisten inschakelen voor ongediertebestrijding in Arnhem? Reken er dan wel op dat dit kosten met zich meebrengt. Waarschijnlijk had jij niet anders verwacht, maar wil je wel weten wat de bestrijding gaat kosten. Zonder enige informatie over het probleem kunnen wij hier echter geen uitspraken over doen. Om een goede inschatting te kunnen maken van de kosten, moeten wij namelijk eerst weten wat het probleem precies is. Hierbij gaat het niet alleen om het soort ongedierte. Ook de grootte van het probleem speelt een belangrijke rol. Ongediertebestrijding van een plaag kost nu eenmaal meer tijd en dus ook meer geld.

Het soort ongedierte en de omvang van het probleem zijn niet de enige twee factoren die meespelen bij het bepalen van de prijs. Zo speelt ook de locatie van het ongedierte mee. Een huis is vaak een stuk kleiner dan een bedrijfspand. Ongediertebestrijding is in dat geval stukken makkelijker. Indien er ongedierte in jouw woning zit, is één ongediertebestrijder vaak voldoende. Bij een plaag in een groot bedrijf moeten er vaak meerdere bestrijders aan te pas komen. Tot slot speelt ook de bestrijdingsmethode nog mee. Niet alle methodes zijn immers even goedkoop.

Ongediertebestrijdingsplan

Aangezien wij niet willen dat jij straks een torenhoge rekening krijgt, stellen wij altijd eerst een ongediertebestrijdingsplan op. Om dit plan op te stellen, komen wij bij jou langs voor een inspectie. Onze ongediertebestrijder kijkt om wat voor een ongedierte het gaat, hoeveel beestjes er aanwezig zijn, waar zij zich precies schuilhouden en welke methode hij toe moet passen. Indien hij alles in kaart heeft gebracht, overhandigt hij het ongediertebestrijdingsplan aan jou. In dit plan staat ook een schatting van de kosten. Door ongediertebestrijding in Arnhem aan ons over te laten, kom jij dus nooit voor verrassingen te staan.

Preventie zorgt voor minder overlast

Indien er slechts een paar beestjes aanwezig zijn in jouw woning of bedrijfspand, ervaar jij niet snel overlast. Dit verandert wanneer het ongedierte zich voortplant. Er komen dan immers meer beestjes bij, waardoor jij er ook meer mee te maken krijgt. Zo duikt het ongedierte steeds vaker op. Bovendien kan er hierdoor veel schade ontstaan. Heb jij geregeld te maken met hetzelfde soort ongedierte? Dan ben jij zelf misschien wel de grote veroorzaker van het probleem. Wil je voorkomen dat jij in de toekomst opnieuw te maken krijgt met dit ongedierte? Zorg dan voor een goede preventie. Hierdoor ontstaat er namelijk aanzienlijk minder overlast. Om jou een handje te helpen, geven we je hier een aantal handige tips.

  • Ruim etensresten altijd op en laat niks slingeren. Doe aangebroken voedsel bij voorkeur in afsluitbare bakken. Hierdoor kan ongedierte niet makkelijk aan voedsel komen.
  • Doe afval altijd in afsluitbare bakken. Zet jij het buiten neer of doe je het in een open bak? Dan kan ongedierte zich makkelijk toegang verschaffen tot de etensresten in de zakken.
  • Ga op zoek naar kieren en gaten. In ieder pand zijn deze wel aanwezig, maar in oude panden vooral. Heb jij een gat aangetroffen? Maak deze dan altijd dicht. Zo heeft ongedierte weer een manier minder om binnen te dringen.
  • Maak regelmatig schoon. Ongedierte is namelijk dol op viezigheid. Indien jij niet of nauwelijks schoonmaakt, kun je erop wachten dat er binnenkort ongedierte opduikt. Laat de moeilijk bereikbare plekken niet zitten, want dit is vaak een broedplaats voor ongedierte.

Hoe gaat een specialist te werk

Onze ongediertebestrijder begint nooit zonder gedegen voorbereiding aan ongediertebestrijding in Arnhem. Zoals je eerder in deze tekst al kon lezen, stelt hij eerst een ongediertebestrijdingsplan op. Hiervoor maakt hij een inspectieronde door jouw woning. Zodoende weet hij precies waar hij mee te maken heeft en hoe groot het probleem is. Ga jij akkoord met het door onze ongediertebestrijder opgestelde plan? Dan begint hij zo snel mogelijk met ongediertebestrijding van het ongedierte. Hierdoor duurt het niet lang voor jij verlost bent van de beestjes.

De manier van ongediertebestrijding hangt af van het soort ongedierte. Zo maakt onze ongediertebestrijder bij veel soorten ongedierte gebruik van insecticide. Dit is bijvoorbeeld het geval bij bedwants, zilvervisjes, papiervisjes, kakkerlakken en motmuggen. Doorgaans is dit een prima middel voor ongediertebestrijding van de beestjes. Omdat onze ongediertebestrijder in kaart heeft gebracht waar de beestjes allemaal zitten, is de ongediertebestrijding in Arnhem nagenoeg altijd doeltreffend. Uiteraard heeft insecticide geen zin voor de grotere beestjes. Zo zijn muizen en ratten bijvoorbeeld niet gevoelig voor dit middeltje. Zij zijn echter wel met een andere vorm van vergif te bestrijden. Daarnaast gebruikt onze bestrijder vaak vallen om dit ongedierte te doden of te vangen. Doorgaans is eenmalig ongediertebestrijding voldoende. Dit geldt niet altijd. Jij hoeft er in dat geval niet bang voor te zijn dat bestrijding geen succes wordt. Indien ongedierte vaker dan één keer bestreden moet worden, komen onze specialisten gewoon nogmaals langs. Jij wordt dus altijd verlost van ongedierte wanneer je een beroep op ons doet!

Zijn de beestjes in jouw woning of bedrijfspand succesvol bestreden? Dat is natuurlijk goed nieuws! Hier eindigt het echter nog niet. Onze ongediertebestrijder nemen ook altijd preventieve maatregelen. Hierdoor wordt de kans op ongedierte in de toekomst een heel stuk kleiner. Ook voorzien zij jou vaak van handige tips om ongedierte buiten de deur te houden.

Is de aanpak verschillend per diersoort?

Hierboven hebben we al enigszins aandacht besteed aan ongediertebestrijding. Voor de meeste soorten moet namelijk een verschillende bestrijdingsmethode gebruikt worden. Wat helpt tegen het ene beestje, heeft totaal geen zin bij het andere beestje. Gelukkig weet onze ongediertebestrijder precies wat wel en niet werkt bij de verschillende soorten ongedierte. Dit is een groot verschil met wanneer jij zelfstandig ongediertebestrijding zou doen. Wanneer jij geen kennis van zaken hebt, kom jij namelijk niet van de beestjes af. Je weet immers niet welke bestrijdingsmethode het beste is voor het ongedierte waarmee jij te maken hebt.

Vallen en vergif werken vaak goed tegen ongedierte. Soms is het echter noodzakelijk om deze twee te combineren. Het kan zelfs handig zijn om nog weer andere bestrijdingsmethoden te kiezen. Dit hangt maar net van de situatie af. Zeker in het geval van een plaag kiest onze ongediertebestrijder vaak voor meerder bestrijdingstechnieken. Dit is duurder, maar de kans op succes is aanzienlijk groter. En hoe groter onze professional de kans van slagen acht, des te sneller is het ongedierte verdwenen uit jouw woning of bedrijfspand!

Hebben bedrijfspanden of woningen meer last?

Ongedierte duikt in Arnhem zowel op in woningen als in bedrijfspanden. Veel mensen vragen zich echter af waar nu eigenlijk de meeste overlast ontstaat. Dit verschilt natuurlijk per situatie. De ene keer zorgt ongedierte in een woning voor meer overlast, de andere keer in een bedrijf. Toch ervaar jij waarschijnlijk sneller overlast in jouw huis. Waarom? Omdat je hier gewoon veel vaker bent. Mocht er inderdaad ongedierte aanwezig zijn, dan zie jij de beestjes vast en zeker geregeld lopen. Zeker in het geval van een plaag is dit zo.

Ook in het bedrijfsleven duikt ongedierte veelvuldig op. De overlast kan hier soms zelfs groter zijn dan in een woning. Dit is zeker het geval wanneer er bijvoorbeeld muizen of ratten aanwezig zijn. Indien zij kabels kapot bijten, kan het productieproces stil vallen. Hierdoor loop jij omzet mis. In horecabedrijven kan ongedierte verstrekkende gevolgen hebben voor jouw gasten. Zo kunnen er uitwerpselen van de beestjes in het eten terechtkomen. Indien mensen dit binnenkrijgen, kunnen zij ziek worden. Ongediertebestrijding in Arnhem is dus ook binnen bedrijven noodzakelijk.

Eén ding kunnen we overigens wel zeggen: oude woningen en bedrijfspanden hebben vaker last van ongedierte. Hoe dit komt? Ten eerste door de matige isolatie. Hierdoor is het er vaak vochtig en koud. Ongedierte houdt weliswaar niet van kou, maar wel van vocht. Indien zij in een woning of bedrijf een warme, vochtige plek kunnen vinden, is de kans groot dat zij zich hier nestelen. Bovendien komt ongedierte in een oud pand gewoon veel makkelijker binnen. Muren van oude panden gaan op den duur namelijk scheuren. Dergelijke kleine openingen zijn vaak al voldoende voor ongedierte om binnen te komen. In nieuwe huizen en bedrijven heb je hier vaak (nog) geen last van. Dit wil echter niet zeggen dat er helemaal geen ongedierte in dit soort gebouwen aanwezig is.

Keer terug naar de homepage.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top