skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 029 85 14

Ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 029 85 14 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Alphen aan de Rijn en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating: 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating: 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating: 5

Wij helpen je ook graag in:

Almere
Huizen
Naarden
Zeewolde
Blaricum
Eemnes
Lelystad
Laren
Bussum
Muiderberg
Hilversum
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Alphen aan den Rijn

Werkzaam in Alphen aan den Rijn en omgeving

Ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn

Wespen, kakkerlakken, muizen, ratten, vliegende en kruipende insecten? Jakkes, allemaal ongedierte die zich onuitgenodigd in je huis, bedrijfsruimte of tuin kunnen ophouden en je directe omgeving onaangenaam maken. Heb je een sterk vermoeden dat je last hebt van ongedierte?  Wacht niet langer, ze kunnen een gevaar vormen voor mens, dier en milieu. Om die reden is het slim als je gelijk de hulp inroept van een professionele ongediertebestrijding.

Het gevaar

Ongediertebestrijding Alphen aan de RijnOngedierte zijn insecten die schadelijk zijn voor de gezondheid van mens en dier en die je directe omgeving onaangenaam maken. Deze beestjes richten ook forse schade aan jouw bezittingen. Denk maar aan ratten en muizen die knaagschade veroorzaken op pijpen, kabels en meubels, papiervisjes die jouw boeken beschadigen, motten die gaten in kleding maken, steenmarkers die zorgen voor geluids- en stankoverlast en schade aan kabels en isolatiemateriaal. Ook bedwantsen zijn zeer onaangenaam. Dit beestje kruipt ‘s nachts uit zijn schuilplaats om voeding te halen uit het bloed van mens en dier. Door de bedwantsen beet krijg je last van rode bulten en veel jeuk. Houtworm, boktor, bonte knaagkever, spinthoutkever en andere houtslopers brengen heel veel schade aan meubelen. Ook is gebleken dat ongedierte schadelijk is voor jouw gezondheid. Ongedierte zoals ratten, muizen en kakkerlakken zijn dragers van gevaarlijke virussen en ziekteverwekkers. Ook tropische mieren zijn niet uitgesloten. Ratten en muizen bevuilen voedselvoorraden met hun urine, haren en uitwerpselen en veroorzaken voedselvergiftiging. Ze brengen ook besmettelijke ziektes over via hun urine, speeksel en uitwerpselen op mens en dier. Je kunt ziek worden van ratten en muizen als je in contact komt met hun urine of uitwerpselen of door een rat of muis bent gekrabt. Dieren kunnen ziek worden door ratten en muizen als ze besmet voedsel hebben gegeten of besmet water hebben gedronken. Kakkerlakken zijn dragers van het E-coli en Salmonella bacterie en veroorzaken diverse allergische reacties bij mensen met hun geur, ontlasting en lichaamsdelen. Het is dus onacceptabel om deze beestjes langer door jouw huis, bedrijfsruimte of tuin te laten kruipen. Genoeg aanleiding dus om de professionele ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn in de arm te nemen.

Ongediertepreventie

Behalve dat je ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn kunt inschakelen om ongedierte te bestrijden, kun je ook voor ongediertepreventie bij ons terecht. Voorkomen is immers beter dan genezen! Het ongediertepreventieplan van Alphen aan den Rijn kan voor elk sector op maat worden gemaakt met in acht neming van de eisen en regels uit de desbetreffende sector. Bij de uitvoering van de ongediertepreventie wordt jouw huis of bedrijfspand op gezette tijden gecontroleert op de aanwezigheid van ongedierte. Door geregelde controles te plegen kan er een plaag voorkomen worden. De handelingen die worden verricht bij de ongediertepreventie worden goed bijgehouden in een logboek waarin je inzage heb.

Natuurlijk begint een schone en hygiënische omgeving eerst bij jezelf. Het is van eminent belang om je leefpatroon aan te passen en hygiëne- en weringsmaatregelen te treffen om een plaag van ongedierte te voorkomen. Je kunt bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de afvalbakken goed afgesloten zijn zodat ratten, muizen en wespen niet bij de inhoud kunnen komen.. Je kunt ook naden en kieren in muren of deuren opsporen en dichten. Zelf ongedierte preventief bestrijden met tuin-en-keuken middeltjes werkt ook prima. Zo kun je fruitvliegjes verjagen met de geur van kruidnagels, lavendel en rozemarijn werken goed tegen motten en mollen blijven graag ver weg van sterk geurende planten. Je kunt ook zelf bestrijdingsmiddelen kopen in de supermarket om papier- en zilvervisjes te bestrijden maar als je te lang wacht om het probleem aan te pakken heb je in een ogenblik een plaag en moet je een expert inschakelen.

Ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn

Ongeacht de goede hygiëne- en weringsmaatregelen, kunnen ongedierte soms toch hun weg vinden naar jouw huis of bedrijfsruimte. Een effectieve ongediertebestrijding heeft een duurzaam resultaat waardoor je in de toekomst niet meer geteisterd wordt door een ongedierteplaag.

Bepaalde ongedierte kun je zelf aanpakken maar als het probleem hardnekkig is lukt dat niet en moeten de ongediertebestrijders te voorschijn komen. Bij ongediertebestrijding wordt het volgende gedaan:

  • Oriëntatie. De ongediertebestrijder gaat oriënteren op de plek waar het probleem zich voordoet om te weten hoe groot het probleem is, om welk ongedierte het gaat, en welke bestrijding of preventie maatregelen al zijn getroffen.
  • Plan uitwerken. Vervolgens wordt een ongediertebestrijdingsplan uitgewerkt om het ongedierteprobleem op te lossen en wordt vakkundig advies gegeven op maat.
  • Plan uitvoeren. Het ongediertebestrijdingsplan wordt uitgevoerd door professionele ongediertebestrijders die hulpmiddelen en bestrijdingsmiddelen gebruiken zoals vallen, gif en andere middelen.
  • Schoonmaak. Vervolgens wordt jouw huis of bedrijfsruimte grondig schoongemaakt van al de dode beestjes en gifrestanten.
  • Hoe kun je dit probleem in het vervolg voorkomen? De ongediertebestrijder maakt een preventieplan, geeft adviezen wat je zelf kunt doen en biedt een abonnement aan.

Het prijskaartje

Als het ongedierteprobleem uitgegroeid is tot een plaag kan ongediertepreventie en ongediertebestrijding prijzig zijn. Een aantal factoren die de prijs bepalen zijn:

  • Type ongedierte – Welk type ongedierte moet bestreden worden? De bestrijding van kakkerlakken wordt anders berekend dan die van muizen. Muizen hebben meerdere bestrijdingsmethoden terwijl kakkerlakken resistent zijn en vaak voorkomen in meerdere kamers waardoor de behandeling niet beperkt moet worden tot een bepaalde ruimte. Voor een succesvolle behandeling tegen kakkerlakken zullen meerdere kamers moeten worden behandeld waardoor het duurder wordt.
  • Omvang van de plaag – Hoe groot is de plaag? Is de plaag wijdverspreid? Een grote ongedierteplaag kan meer tijd in beslag nemen dan een kleine beginnende plaag.
  • Soort bestrijding – Niet alle ongedierte kunnen op dezelfde manier bestreden worden. De gehanteerde bestrijdingsmethode en de complexiteit beïnvloeden de kosten. Bedwantsen hebben vanwege hun hoge resistentie maar één doeltreffende bestrijdingsmethode die zeer arbeidsintensief is waardoor de uitroeing van deze beestjes duurder kosten.
  • Oppervlakte van de locatie die behandeld moet worden – Hoe groter de oppervlakte, hoe meer tijd nodig is om de ongedierteplaag effectief te bestrijden en hoe duurder het wordt.
  • Aantal behandelingen – Bepaalde soorten ongedierte zijn na één behandeling nog niet succesvol bestreden zoals bij seizoensongedierte het geval is. Ook bij de bestrijding van een muizenplaag zijn meerdere behandelingen vereist voor het behalen van een goed resultaat. Ook bij een wijdverspreide plaag zullen meer behandelingen nodig zijn. Hoe meer behandelingen nodig is, hoe duurder het zal kosten.

Wij doen het graag

Wil je je huis of bedrijfsruimte of tuin plaagdiervrij maken? Ben je niet staat zelf de bestrijding te doen en wordt het probleem alleen maar erger. Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij ongediertepreventie? Wij houden ons bezig met het voorkomen, bestrijden en weren van allerlei ongedierte en zijn gespecialiseerd in verschillende bestrijdingsmethoden. Wij pakken elk type ongedierte professioneeel aan en helpen je graag om veilig en snel af te komen van deze ongewenste beestjes. Aarzel niet! Neem gauw contact met ongediertebestrijding Alphen aan den Rijn.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Call Now Button Back To Top