skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijder Alkmaar

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met  ongediertebestrijding in Alkmaar en omgeving. Onze bestrijder heeft ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22  (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Alkmaar en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Alkmaar
Bergen aan zee
Egmond aan zee
Groet
Heerhugowaard
Heiloo
Koedijk
Oudorp
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Ede

Werkzaam in Alkmaar en omgeving

Ongediertebestrijding Alkmaar

Hoi daar! Deze ongediertebestrijder is gespecialiseerd is in het bestrijden van ongedierte. Wij assisteren onze (potentiële) klanten altijd in hetgeen zij wensen. Ben jij woonachtig in Alkmaar? Of woon jij heel dichtbij? Heb jij wel eens last gehad van ongedierte en wil je af van hen? In zulke gevallen hoef jij je absoluut geen zorgen om te maken, omdat je bij ons aanwezig bent voor de beste oplossing! Deze ongediertebestrijder staat altijd garant om jou van dienst te zijn bij ongediertebestrijding Alkmaar. Lees maar mee om meer te weten over alle soorten ongedierte die de ongediertebestrijder naar ervaring kent, waar je ze kunt vinden, de preventie daarvan, onze diensten en het kostenplaatje waar je rekening mee dient te houden.

Soorten Ongedierte

Ongediertebestrijding AlkmaarDoor de jaren heen heeft onze ongediertebestrijder  ervaring opgedaan in het bestrijden en de preventie van ongedierte. Op die manier zijn wij diverse ongedierte tegengekomen. Wij onderscheiden twaalf soorten ongedierte. Hier kun je meer lezen welke die zijn en op welke plekken je ze kan tegenkomen:
1. Vliegen: vliegen kun je op diverse plekken in huis tegenkomen. Voorbeelden hiervan zijn in de keuken en in en rondom jouw vuilnisbak. Zij zoeken graag naar etensresten en zijn altijd bereid om hun eitjes daar te leggen. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om deze snel te bestrijden
2. Ratten: ratten kun je aantreffen op plekken in en rondom jouw huis. Zij houden zich schuil op plekken waar de zon niet schijnt en vooral waar het minder schoon is. Aangezien zij een gevaarlijke en ook wel een ongeneeslijke ziekte, namelijk de ziekte van Wijl, met zich meebrengen, dien je altijd alert te zijn.
3. Mollen: mollen kun je vinden in de grond. Zij zijn beesten die van graven houden, dus wees voorzichtig met jouw kabels in de grond bijvoorbeeld.
4. Mieren: mieren kun je aantreffen in jouw heel huis. In de meeste gevallen komen ze het meest naar voren op plekken waar zoetigheid te vinden is, zoals de keuken bijvoorbeeld.
5. Bedwantsen: bedwantsen tref je in de meeste gevallen aan in matrassen, meubels en tussen jouw muur.
6. Duiven: duiven tref je buiten jouw woning aan. Deze kunnen zich ook vestigen in jouw plafond.
7. Houtwormen: zoals de naam het al zegt, kun je die aantreffen op plekken in en rondom jouw huis die uit hout bestaan. Zij hebben als doel om hout te vreten, waardoor je gaten in jouw houtwerk kunt krijgen.
8. Kakkerlakken: kakkerlakken tref je in en rondom jouw huis aan. Deze ongedierte houdt van plekken waar het koel is, oftewel op plekken waar er uitsluitend schaduw is.
9. Muizen: muizen komen op diverse plekken in en rondom jouw huis voor. Zij houden zich schuil op plekken waar het minder netjes is en houden graag van rommelen.
10. Zilvervisjes: zilvervisjes komen op plekken in jouw huis voor waar het minder hygiënisch is.
11. Wespen: wespen vindt je overal in en rondom jouw huis. Deze kunnen jou ten alle tijden verrassen.
12. Vlooien: vlooien vindt je aan jouw huisdieren. Heb jij katten en/of honden thuis? Controleer hun regelmatig, omdat zij last kunnen krijgen van jeuk door de beten.

Ongediertepreventie
Na jaren lange ervaring, probeert deze ongediertebestrijder onze (potentiële) klanten zoveel mogelijk adviezen te geven hoe zij ongedierte kunnen voorkomen. Wij beleven hen aan om:
1. Hun huis optimaal op te ruimen. Zij kunnen dit doen om de drie maanden. Dit kan ook geschieden door steeds weer de spullen hun huis te rouleren en hun vloer vooral te dweilen met middelen die ongedierte doden. Een voorbeeld zo een schoonmaakmiddel is Creoline. Dit middel heeft een sterke geur dat ervoor zorgt dat ongedierte voorkomen worden en eventueel doden.
2. Geen krantenpapier opstapelen. Het opstapelen hiervan zorgt ervoor dat ongedierte, zoals kakkerlakken bijvoorbeeld, hun eitjes daarin leggen. Daar worden de kleintjes groot gebracht, welke dus weer een last kan zijn voor jou.
3. Zorg ervoor dat jouw woonomgeving schoonhoudt. Dit is van belang, omdat ratten ten alle tijden bestreden moeten worden. Aangezien de ziekte van Wijl nog steeds ongeneesbaar is, is het schoonhouden van jouw omgeving zeker wel een aanrader.

Onze diensten
Als professionals in het bestrijden van ongedierte doet deze ongediertebestrijder hun uiterste best om de klanten volledig bij te staan en hen te helpen met hetgeen zij van ons verwachten. Onze diensten verschillen. In hoofd bestaan onze diensten uit het bestrijden en voorkomen van ongedierte. Naast het feit dat onze ongediertebestrijder ervaren genoeg is en de juiste tools in huis hebben om onze werkzaamheden uit te voeren, letten wij ook strak op onze ongediertebestrijder. Wij hebben graag dat wij goede relaties met onze klanten aangaan en streven daarom ook ernaar dat onze ongediertebestrijder vriendelijk genoeg met jou omgaat. Prettig werken staat bij ons dus op de eerste plaats!

Kostenplaatje
Indien je ernaar streeft om gebruik te maken van onze diensten, zijn er punten waar je rekening mee dient te houden. Dit is van belang, omdat de werkzaamheden van de ongediertebestrijder per klant en/of situatie verschillen. Wat je dus wel in mind moet houden zijn het volgende:
1. De afstand van ons kantoor naar jouw plek.
2. Het type ongedierte waar je mee te kampen hebt. Dit is heel erg belangrijk, omdat er ongedierte zijn die iets gemakkelijker zijn te bestrijden door de ongediertebestrijder , maar daarnaast ook ongedierte die iets moeilijker zijn te bestrijden.
3. Afhankelijk van de situatie. De situatie per klant kan verschillen. Zo ook kan bijvoorbeeld op A meer ongedierte zijn en op plek B. Het kan dus zo zijn dat de ongediertebestrijding in Alkmaar van ongedierte door de ongediertebestrijder op plek B goedkoper zal zijn dan op plek A.
4. Aan de hand van het soort ongedierte waar je mee te kampen hebt, moeten wij ook de juiste tools en middelen hebben. Ook dit kan per situatie verschillen. Stel je maar eens voor dat de ongediertebestrijder voor plek A één liter Creoline moeten gebruiken en op plek B vijf. Dan is het vanzelfsprekend dat de diensten die verleend zijn op plek A goedkoper zullen zijn dan de diensten op plek B.
5. Ook aan de hand van het type ongedierte en de situatie zal maken dat onze ongediertebestrijder korter of langer onze moeite moeten stoppen voor ongediertebestrijding Alkmaar. Ook hiervoor zijn kosten aan verbonden, omdat tijd en moeite bij dit vak gepaard gaan met ervaring van de ongediertebestrijder .

Ongediertebestrijder in Alkmaar

Indien je gebruik wenst te maken van onze diensten, is het belangrijk om een schets te maken over jouw kostenplaats. Hierdoor voorkom je teleurstellingen. Wij garanderen jou dat wij de juiste ongediertebestrijder en tools in huis hebben voor ongediertebestrijding in Alkmaar om jouw probleem op te lossen. Daarnaast geeft onze ongediertebestrijder jou ook gericht richtlijnen hoe jij, aan de hand van jouw last, die type ongedierte kan voorkomen. Vraag ze het maar! Let wel: het is ten alle tijden belangrijk dat jij jouw huis en omgeving schoonhoudt! Op die manier hoef jij geen last te hebben van ongedierte

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button