skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Utrecht

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kan ongediertebestrijding Utrecht je helpen met ongediertebestrijding. De bestrijders van ongediertebestrijding Utrecht hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen die ongediertebestrijding Utrecht tegenkomt zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Utrecht en omgeving

Reviews

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5
Wij helpen je graag in:

Utrecht
Haarzuilens
Maarssen
Breukelen
Vleuten
Woerden
De Meern
Harmelen
Kortenhoef
en meer…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Utrecht

Werkzaam in Utrecht en omgeving

Ongediertebestrijding Utrecht

Zoek jij nog iemand die jou kan helpen bij Ongediertebestrijding in Utrecht? Dan ben je bij deze ongediertebestrijding Utrecht aan het juiste adres! Naast het feit dat wij jarenlange ervaring met bestrijden hebben, bestrijden wij met lokale, gediplomeerde bestrijders. Hierdoor kunnen wij snel ongedierte bestrijden wanneer jij een beroep op ons doet. Ontdek jij ongedierte in de avonduren of in het weekend? Geen probleem, want dankzij onze spoedservice zijn wij 24 uur per dag, zeven dagen per week, bereikbaar voor bestrijden. Jij kunt dus altijd contact met ons opnemen voor ongediertebestrijding in Utrecht. Bang dat ongedierte bestrijden je geld gaat kosten? Dat is helaas onvermijdelijk. Gelukkig hanteert onze ongediertebestrijding scherpe tarieven. Hierdoor vallen de kosten van de ongediertebestrijding Utrecht vaak aanzienlijk lager uit dan elders. Zit er geen ongedierte in jouw woning, maar in een bedrijfspand? Ook dan kan onze ongediertebestrijding jou helpen bestrijden. Wij bestrijden namelijk zowel zakelijk als particulier.

Waarom een ongediertebestrijder uit Utrecht inhuren?

Ongediertebestrijding UtrechtIn iedere woning in Utrecht komt ongedierte voor. Dit merk je echter niet altijd. Zie jij de laatste tijd plotseling wel heel erg veel beestjes? Dan is er mogelijk sprake van een ongedierteplaag. In dat geval zoek jij ongetwijfeld naar de oorzaak. De meeste mensen kiezen ervoor om de beestjes een voor een te bestrijden. Dit lost het probleem echter niet op. Om verlost te worden van ongedierte, moeten deze beestjes bestreden worden. Je kunt tegenwoordig zelf bestrijden. Er zijn namelijk verschillende middelen die jij voor ongediertebestrijding kunt gebruiken. De ervaring leert echter dat zo bestrijden lang niet altijd werkt, zeker niet in het geval van ongediertebestrijding bij plagen.

Wil jij daadwerkelijk van het ongedierte af komen?

Dan doe je er goed aan onze ongediertebestrijding Utrecht in te schakelen. Ongediertebestrijding Utrecht weet namelijk precies hoe wij ongedierte bestrijden. Hierdoor kunnen wij jou verzekeren dat de beestjes daadwerkelijk verdwijnen. Wacht vooral niet te lang met het inschakelen van onze professionele bestrijder voor bestrijden. Waarom niet? Omdat er dan een plaag kan ontstaan. Dit is niet wenselijk, zeker niet wanneer het gaat om ongedierte dat schade aanricht. Neem daarom direct contact op voor bestrijden met onze ongediertebestrijding Utrecht zodra jij beestjes in jouw woning of bedrijfspand ziet!

Welke beestjes veroorzaken het probleem?

Ongedierte lijkt soms behoorlijk veel op elkaar. Dit maakt het lastig om te bepalen om wat voor een soort het eigenlijk gaat. Zeker wanneer jij de beestjes nooit eerder gezien hebt, is dit het geval. Hierdoor weet je mogelijk niet of het ongedierte schadelijk is. Om jou een handje te helpen, heeft ongediertebestrijding Utrecht  hier een overzicht opgesteld met beestjes die het probleem veroorzaken.

Particulier of zakelijk

Vaak wordt gedacht dat ongediertebestrijding in Utrecht alleen maar voor particulieren is. Bij onze ongediertebestrijder is dit echter niet het geval. Ongediertebestrijding Utrecht verleent onze diensten voor bestrijden namelijk ook aan zakelijke partijen.

Heb jij te maken met ongedierte in jouw bedrijfspand?

Dan kun je dus gerust een beroep doen op onze ongediertebestrijding. Wij hebben verschillende technieken voor ongediertebestrijding, waardoor het bedrijfsproces geen schade oploopt. Met onze hulp kun jij er dan ook zeker van zijn dat het ongedierte op een verantwoorde wijze bestreden wordt. Het ongedierte verdwijnt tevens snel uit jouw bedrijf, waardoor de schade vaak beperkt blijft. Onze Utrecht ongediertebestrijding kan tevens preventieve maatregelen treffen, zodat de kans op ongedierte in de toekomst een stuk kleiner is.

Zit er ongedierte in jouw woning?

Dan ben je bij ongediertebestrijding Utrecht natuurlijk ook aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij in Utrecht tal van soorten ongedierte in woonhuizen bestreden. Hierdoor is geen ongedierte ons te gek. Zelfs wanneer de beestjes op lastig te bereiken plekken zitten of met veel zijn, weet onze Utrecht ongediertebestrijder wat hij moet doen. Voordeel van ongediertebestrijding in Utrecht door onze ongediertebestrijding is dat het probleem in de kern bestreden wordt. Hierdoor voorkom jij dat het ongedierte vroeg of laat weer terugkeert in jouw woning.

Gemiddelde kosten van een bestrijding

Wil jij ons bedrijf in Utrecht voor ongediertebestrijding inschakelen om ongedierte bestrijden? Dan ben je vast en zeker benieuwd naar het prijskaartje voor bestrijden. Dit willen wij je graag geven, maar dat is onmogelijk wanneer wij niet weten waar het om gaat. De aanwezigheid van ongedierte alleen is voor ons namelijk niet voldoende om een schatting te maken van de kosten. Zo is het in eerste instantie belangrijk om te weten met welke beestjes jij te maken hebt. Niet alle ongedierte is namelijk even makkelijk te bestrijden. Daarnaast speelt ook de plek waar het ongedierte zit mee. Zitten de beestjes goed verscholen? Dan moeten vaak speciale technieken voor ongediertebestrijding gebruikt worden en deze zijn nu eenmaal duurder.

Uiteraard is ook de omvang van het probleem van belang voor het bepalen van de kosten. Hoe meer ongedierte er aanwezig is, des te lastiger is het te bestrijden. Onze Utrecht ongediertebestrijder moet in dat geval meer middelen inzetten, waardoor de ongediertebestrijding duurder wordt.

Is er zelfs sprake van een plaag?

Dan is de kans groot dat er meerdere bestrijders ingezet moeten worden. De kosten voor bestrijden vallen hierdoor hoger uit dan wanneer jij last hebt van slechts een paar beestjes. Eén Utrecht ongediertebestrijder is dan vaak voldoende om van het ongedierte in jouw woning of bedrijfspand af te komen.

Overlast van ongedierte in de openbare ruimte Utrecht? Dan komt de gemeente in actie. Kijk hier naar wat ze voor je kunnen betekenen als het om ongediertebestrijding gaat.

Ongediertebestrijdingsplan

Wij willen niet dat jij straks een torenhoge rekening ontvangt voor bestrijden zonder dat je hier zelf van op de hoogte bent. Daarom stelt onze Utrecht bestrijder altijd eerst een plan voor de ongediertebestrijding op. Dit plan stellen wij op na inspectie van het probleem. Wij komen dus altijd eerst bij jou langs. Voordat wij beginnen met bestrijden, leggen wij het plan aan jou voor. Zo weet jij precies wat wij gaan doen en weet je ook direct wat bestrijden gaat kosten. Ben jij akkoord met het door onze Utrecht bestrijder opgestelde plan voor de ongediertebestrijding? Pas dan beginnen wij met het bestrijden van het ongedierte.

Hoe voorkom je het

Jij wilt natuurlijk zo min mogelijk te maken hebben met ongedierte. Logisch, want dan hoef je ook geen Utrecht ongediertebestrijder in te schakelen. Helaas is het vrijwel niet te doen om ongedierte uit jouw woning te weren. Wel kun je het een en ander doen om het aantal beestjes te beperken. Wil jij er ook voor zorgen dat het ongedierte rond jouw woning of bedrijfspand in Utrecht beperkt blijft en geen overlast veroorzaakt?

Zorg dan dat jij onderstaande punten naleeft.

– Maak het ongedierte niet te makkelijk. Veel mensen laten etensresten slingeren of laten vuilnisbakken open staan. Dit is niet verstandig. Ongedierte wordt namelijk aangetrokken door de etensresten en de vuilnisbakken. Zij hoeven zo immers nauwelijks moeite te doen om aan hun voedsel te komen. Ruim je etensresten daarom altijd op en zorg tevens voor afsluitbare afvalbakken.
–  Beperk het aantal openingen. Ongedierte komt op allerlei manieren jouw woning of bedrijfspand binnen. In de meeste gevallen gebruiken de beestjes kieren en spleten om binnen te komen. Daarom is het belangrijk openingen zo goed mogelijk te dichten. Ongedierte kan zo namelijk niet zo makkelijk meer binnenkomen. Zorg er daarnaast ook voor dat je ramen en deuren gesloten houdt. Lukt dit niet? Kies dan eventueel voor een hor. Hiermee houd je het ongedierte namelijk ook grotendeels buiten.
– Roei niet alle ongedierte uit. Ongedierte kan namelijk bijzonder nuttig zijn. Spinnen eten bijvoorbeeld andere soorten ongedierte, zoals vliegen en muggen. En zo zijn er nog meer soorten die zich voeden met andere beestjes in jouw woning. Zorg er daarom altijd voor dat jij niet alle nuttige ongedierte uitroeit.

Welke panden hebben er het meeste last van

Een ongediertevrije woning of bedrijfsruimte is een utopie. Ook huizen en bedrijven in Utrecht hebben daarom geregeld te maken met ongedierte. Maar in sommige panden komt ongedierte vaker voor dan in andere gebouwen. Dit hangt af van het soort ongedierte. Zo houden bepaalde beestjes van een droge, warme omgeving. Nieuwe woningen en bedrijfspanden zijn wat dat betreft ideaal. Enige probleem is dat ongedierte hier vaak lastig binnenkomt, doordat de boel goed is afgesloten. Toch lukt het sommige beestjes wel om binnen te komen. En indien zij eenmaal binnen zijn, kom je er niet zo één, twee, drie weer vanaf.

Ook oude woningen zijn echter in trek bij ongedierte.

Hier geldt wederom dat dit niet voor alle soorten beestjes geldt. Met name ongedierte dat houdt van een vochtige, koude omgeving duikt geregeld op in oude woningen en bedrijfspanden Waarom? Omdat verouderde gebouwen over het algemeen niet goed geïsoleerd zijn. Daarom is het hier vaak kouder en vochtiger. Bovendien hoeft ongedierte meestal niet veel moeite te doen om binnen te komen. Oude panden barsten doorgaans namelijk van de kieren en scheuren.

Last but not least hebben we nog de studentenhuizen. Aangezien Utrecht een grote studentenstad is, treffen we hier de nodige studentenhuizen aan. In deze huizen wordt vaak overlast veroorzaakt door ratten en muizen. Hoe dit komt? Doordat studenten vaak niet al te hygiënisch leven. Zo blijft afwas in sommige huizen langer dan een week staan. Daarnaast barst het er vaak van de etensresten. Dit is natuurlijk aantrekkelijk voor ongedierte, omdat zij makkelijk aan voedsel komen. Bijkomend voordeel voor ongedierte is dat studentenhuizen niet vaak schoongemaakt worden. Kortom: een studentenhuis is de ideale plek voor ongedierte om zich te nestelen.

En hoe zit dat in Utrecht?

We haalden hierboven al kort aan dat het haast niet te doen is om ongedierte volledig uit woningen en bedrijfspanden te weren. Ook in Utrecht komen de beestjes geregeld voor. In de binnenstad van Utrecht tref je over het algemeen veel oude huizen aan. Deze bestaan al de nodige jaren en zijn vaak niet goed geïsoleerd. Ongedierte kan makkelijk binnenkomen en vindt ook snel een plek om zich te vestigen. In dat geval duurt het vaak niet lang voor er een plaag ontstaat. Bij de ideale omstandigheden plant ongedierte zich namelijk in rap tempo voort.

Naast de verouderde bouw in de Utrechtse binnenstad wordt er natuurlijk ook het nodige nieuw gebouwd en gerenoveerd. Veel inwoners van Utrecht denken dat hierdoor ook de aanwezigheid van ongedierte afneemt, maar dit hoeft niet. Sterker nog, bepaalde soorten ongedierte kunnen juist ineens opduiken in een nieuw of gerenoveerd pand. Ook de Utrechtse bedrijven blijven niet onthouden van ongedierte. Zo zijn er bijvoorbeeld veel ratten en muizen aanwezig in de stad. Zij houden zich veel schuil in het riool, maar kunnen buiten sluitingstijd ook bedrijven binnendringen om voedsel te vinden. Zorg er dus voor dat openingen en kieren gedicht worden en kijk altijd of je sporen van ongedierte ziet.

Welke diersoorten veroorzaken de grootste problemen?

In Nederland kennen we veel verschillende soorten ongedierte. Ook in Utrecht komt nagenoeg alle ongedierte wel voor. Je hoeft alleen niet altijd in aanraking te komen met ongedierte. Toch zijn er bepaalde soorten die vrijwel altijd overlast veroorzaken. Benieuwd op welke diersoorten wij hier doelen? We zetten ze hieronder even voor je op een rijtje.

– Muizen en ratten: niemand zit te wachten op aanwezigheid van dit ongedierte. Ten eerste zijn veel mensen er bang voor, ten tweede richten ze vaak veel schade aan. Deze beestjes knagen namelijk overal en nergens aan om hun tanden kort te houden. Zo komt het geregeld voor dat dit ongedierte aan kabels knaagt. Hierdoor kan er maar zo kortsluiting ontstaan.
– Houtworm: dit ongedierte is lastig op te merken, maar kan enorm veel problemen veroorzaken. De larven van dit ongedierte voeden zich namelijk met hout. Ze houden zich vaak schuil in meubels, kasten of in de houten dakconstructie. De houtworm vreet zich een weg door het hout, waardoor het materiaal aangetast wordt. Indien het ongedierte lang genoeg in de dakconstructie zit, kan deze in het ergste geval in storten.
– Papiervisjes: ondanks dat dit ongedierte betrekkelijk klein is, kan het voor de nodige problemen zorgen. Dit is bijvoorbeeld in bedrijven met een papieren archief het geval. Papiervisjes voeden zich namelijk met papier. Indien jij de aanwezigheid van dit ongedierte te laat opmerkt, kan jouw hele archief aangetast zijn. In huizen verschuilen papiervisjes zich vaak achter het behang, waar zij zich voeden met de lijm.
– Bedwantsen: dit ongedierte zorgt met name in woonhuizen voor problemen. De beestjes voeden zich namelijk met het bloed van mensen. Dit doen zij door jou ’s nachts te bijten, wat resulteert in jeukende bultjes. De bedwants leeft vaak nabij het bed, maar kan zich makkelijk verspreiden naar andere ruimtes in huis.

Terug keren naar de homepage.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button