skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Sudwest Fryslan

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Sudwest Fryslan en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Sudwest Fryslan en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Sudwest Fryslan
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Sudwest Fryslan

Werkzaam in Sudwest Fryslan en omgeving

Ongediertebestrijding Sudwest Fryslan

Hoi, ben jij bekend met onze bestrijdingsdienst? Wij verlenen bestrijdingsdiensten aan onze (toekomstige) klanten wanneer zij dus hun klachten hebben ingediend. Onze diensten verschillen, omdat de ongediertebestrijding van elk ongedierte op een andere manier plaatsvindt. Wij verlenen ook diensten aan Sudwest Fryslan. Woon jij toevallig daar of daar in de buurt? Heb jij ook zoveel te kampen met ongedierte zoals onze huidige klanten? Wacht niet te lang voordat het probleem zich verergert, maar maak per direct contact met ons op. Indien je te lang wacht, kan dat maken dat je dieper in jouw zak zal gaan. Weet jij hoe dat komt? Hier beneden kun je meer lezen over alle ongedierte die je kunt aantreffen in Sudwest Fryslan, hoe jij ze preventief kunt voorkomen indien jij momenteel (nog) geen last van ze hebt en waarom je dieper in je zak gaat wanneer je te lang wacht om het probleem op te lossen.

Welke ongedierte kun je allemaal aantreffen op Sudwest Fryslan?

Ongediertebestrijding Sudwest FryslanSudwest Fryslan vinden wij een heel mooie plek, maar wij vinden het soms alleen jammer dat er veel ongedierte daar aan te treffen zijn. Wij willen en proberen deze geweldige plek altijd beschermen, door alle ongedierte te bestrijden. Dit kunnen wij niet alleen doen, maar wij hebben jouw hulp hard nodig! Indien jij (veel) ongedierte aantref bij jou op het erf en eventueel naast jou op een leeg perceel, dan attenderen wij jou om ons in te schakelen. Ongedierte heb je in verschillende soorten en de ongediertebestrijding daarvan zal dan niet altijd op één manier plaatsvinden. Wij onderscheiden hen in:

 • Duiven: zien wij vaak als schattige vogels. Men zegt wel vaak dat deze vogels voor geluk zorgen. Indien jij een winkel of bedrijf hebt bijvoorbeeld en je deze duiven aantreft op jouw erf, kun je er geld van maken. Althans, dat is wat men beweert. Daarnaast typeren wij duiven toch als een ongedierte, omdat wij vaker klachten van hen hebben binnen gekregen. Wij worden geïnformeerd dat zij te vinden zijn tussen het plafond en het dak van huizen en dat zij van rommelen houden. Zij brengen vaak takjes hier en daar. Ook nog krijgen wij te horen dat zij hun uitwerpselen overal achterlaten, wat klanten dus lastig vinden.
 • Mieren: de meeste klachten van mieren hebben wij in de zomer gehad. Gedurende deze droge tijd komen mieren uit hun nesten. Het lijkt er wel op alsof zij ook op vakantie gaan en het leven van de mens verstoren. Dit ongedierte houdt van zoetigheid, dus bewaar al jouw snoepgoed goed! De ongediertebestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke bestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Ongediertebestrijding is een specialistisch werkje. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige ongediertebestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de ongediertebestrijding voor u doen door een van onze ervaren lokale ongediertebestrijder.
 • Kakkerlakken: zijn vieze ongedierte die zich schuilhouden op plekken waar er veel schaduw is. Op deze koele plekken planten zij zich voort en leggen zij hun eitjes. Wat ons in de praktijk ook is voorgekomen, is dat zij hun eitjes leggen tussen krantenpapier. Dus stapel geen oude krantenpapier op en deponeer ze in de vuilniston.
 • Mollen: je kunt mollen vinden in de grond. Zij houden van graven en vernietigen de bodem. Vaak kunnen mensen en/of dieren in de grond zakken waar deze mollen gegraven hebben. De bodem is in zulke gevallen niet stabiel genoeg. Maar wat dacht je dan aan pijpleidingen en eventueel kabels die je in de bodem hebt liggen? Indien deze mollen gegraven hebben op die plek waar deze dingen zich bevinden, dan kunnen zij schade eraan verrichten. Een professionele ongediertebestrijder kan je helpen.
 • Vliegen: vliegen vind je vaak op vuilstortplaatsen, in de keuken en op kadaver. Dit ongedierte brengt ook ziektekiemen met zich mee. Weet jij hoe zij dan doen? Het is simpel! Zij leggen hun eitjes bijvoorbeeld in jouw voedsel (welke niet afgedekt is). Indien jij deze eitjes niet gezien hebt en het voedsel eet, kun je er ziek van worden. Maar hoe zien de eitjes van vliegen eruit? Zij hebben een witte kleur, klein aan elkaar vastgeplakt.
 • Wespen: wespen kunnen jou prikken. Vaak hebben wij klanten gehad die niet tegen de prikken van de wespen aan kunnen, waardoor zij per direct naar de huisdokter moesten. Zij zijn met andere woorden allergisch tegen deze prikken. Indien zij geprikt worden door wespen, krijgen zij builden. Deze builden worden zo groot en niet normaal groot. Daarnaast beginnen zij erger dan ooit te jeuken. Onderschat allergie niet en laat het behandelen! Aan de hand van een inspectie door de ongediertebestrijder wordt de ongediertebestrijding uitgevoerd bij uw gewenste locatie. Als ervaren ongediertebestrijder weten wij als geen ander wat er nodig is om van ongedierte af te komen daar we ons langer dan 10 jaren gespecialiseerd hebben in ongediertebestrijding. Laat u terugbellen door een ongediertebestrijder voor informatie over de beste aanpak en ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder brengt wering aan en ontzegt u van het probleem met onze professionele ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder staat klaar voor al jouw klussen.
 • Bedwantsen: dit ongedierte staat bekend voor hun beten. Indien jij gebeten wordt door bedwantsen, kun je er ook jeuk van krijgen. Ben je er dan ook allergisch tegen? Raadpleeg dan jouw huisdokter! Maar waar houden deze bedwantsen zich schuil? Je kunt ze aantreffen op jouw matras en meubels. Daarnaast houden zij zich ook schuil tussen jou muren.
 • Houtwormen: zoals het woord al vanzelfsprekend is, kun je houtwormen vinden in alle houtwerken. Zij knagen daaraan, waardoor gaten kunnen ontstaan. Je kunt ze voornamelijk aantreffen in jouw houten bed, kasten, meubels en eventueel huizen. Deze gaten kunnen heel veel gevolgen met zich meebrengen. We zullen dit toelichten aan de hand van een voorbeeld. Stel je maar eens voor dat je woonachtig bent in een houten huis. Deze houtwormen knagen aan het huis. Je dacht zeker dat het niet zo erg zal worden, dus je laat het maar liggen. Na een jaar zie je de nadelen ervan. Je ziet verschijnselen welke aangeven dat jouw huis gedeeltelijk wilt instorten. Wat een minder gevoel is dat! De ongediertebestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke ongediertebestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Ongediertebestrijding is een specialistisch werkje voor een ervaren voor ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige ongediertebestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de ongediertebestrijding voor u doen door een van onze lokale ongediertebestrijder. Een professionele ongediertebestrijder kan je helpen.
 • Ratten en/of muizen: dit ongedierte kun je aantreffen op plekken waar weinig mensen te vinden zijn. Daarnaast willen wij ook aangeven dat deze plekken meestal ook onhygiënisch zijn. Ratten en/of muizen houden ervan om zich schuil te houden op plekken waar er veel rommel is. Het is ten alle tijden noodzakelijk om dit ongedierte te bestrijden, omdat zij de ‘ziekte van Wijl’ met zich meenemen. Deze ziekte is ongeneeslijk en wordt overgebracht door de pis van ratten en/of muizen. Via deze link keer je weer terug naar de homepage

Tips van een ongedierte bestrijder Sudwest Frsylan

Wij hebben verschillende manieren bedacht om ongedierte preventief voor te komen. Indien je geen of zelden last hebt van ongedierte, is het raadzaam om die situatie te onderhouden. Je kunt dit doen door:

 1. Jouw huis ten alle tijden schoon te houden. Let wel in en rondom jouw huis. Ruim jouw omgeving op en reinig die ook. De reiniging is soms wel belangrijker, omdat deze het ongedierte kan doden.
 2. Dek jouw voedsel altijd af.

Ongediertebestrijding Sudwest Fryslan

Je ziet dus dat wij zoveel gevallen in de praktijk hebben meegemaakt. Hierdoor kunnen wij met voldoende voorbeelden jou overtuigen hoe belangrijk het is om ongedierte te bestrijden. De ongediertebestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke ongediertebestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Ongediertebestrijding is een specialistisch werkje voor ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige ongediertebestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de ongediertebestrijding voor u doen door lokale ongediertebestrijders

Voor alle diensten kunnen wij helaas geen vaste prijzen hanteren voor al onze klanten. Dit komt vanwege het feit dat:

 1. De type plaag van klant tot klant kan verschillen.
 2. De grootte van de plaag bij alle klanten kan verschillen.
 3. Wij andere middelen en apparaten moeten gebruiken voor diverse ongedierte.
 4. Aan de hand van de grootte van de plaag, zal ons team minder of meer tijd moeten besteden om het ongedierte te bestrijden.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button