skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Spijkenisse en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Spijkenisse en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Spijkenisse
Hekelingen
Heenvliet
Oudenhoorn
Hellevoetsluis
Geervliet
Zuidland
Barendrecht
Oud-Beijerland
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Spijkenisse

Werkzaam in Spijkenisse en omgeving

Ongediertebestrijding Spijkenisse

Heb jij ooit last gehad van ongedierte in en om jouw huis? Het hoeft niet eens zo te zijn dat jij de veroorzaker bent. Maar het kunnen ook de buren zijn die hun omgeving niet netjes houden. Dat is heel lastig. Want de ongedierten passeren jouw huis niet alleen, maar ze komen ook een kijkje nemen in jouw huis en soms zoeken zij huisvesting erin. Dat is best vervelend. Maar maak jij er maar niet druk over. Omdat er een manier is om ze op een afstand te houden. Dat is de ongediertebestrijding Spijkenisse. Als jij niet oppast komen de ongediertes niet eens langs jouw huis. Om het maar niet hebben over een kijkje nemen of een huisvesting te zoeken. Hier kun jij lezen welke ongedierten er allemaal kunnen zijn en of de prijzen meevallen om ze te bestrijden.

Ongediertebestrijding SpijkenisseOngediertebestrijding Spijkenisse:

 • Muizen / ratten.

Zij vormen een risico voor de volksgezondheid omdat ze ziekten verspreiden, waaronder:   rattenbeetkoorts, leptospirose, salmonellosis en hantavirus.

Ratten kunnen bij jou thuis komen door ruimtes in het dak of door kruipruimtes. Zij kunnen ook klimmen, springen en zwemmen. Als een eekhoorn iets kan beklimmen, kan een rat het ook beklimmen. Zij knagen plastic, hout, zachte metalen, elektrische draden (soms kunnen zij branden veroorzaken) en zelfs sintelblok en baksteen. Zij eten van alles, inclusief vogelvoer en eten bij u thuis. Het is raadzaam om eten in een koelkast op te slaan of goed gedekt in bakken met deksels. Zij schuilen in kleine ruimtes en nesten waar het donker en warm is. Ze kunnen elke 3 tot 4 weken een nestje jongen (baby’s) produceren!

 • Bedwantsen

Bedwantsen krijgen waarschijnlijk hun naam van hun gewoonte om zich te voeden met mensen terwijl ze in hun bed slapen. Ze zijn te vinden op vrijwel elke plaats die mensen samen hebben, waaronder woningen, hotels, scholen, kantoren, winkels en zelfs openbaar vervoer.

 • Boktor

Er zijn duizenden soorten boktoren. Dat wilt zeggen dat jij altijd alert moet zijn. Het zou kunnen dat jij een keertje denkt dat het een onschuldige insect is. Maar de kans is heel groot dat het een schadelijke boktor kan zijn.

 • Duiven

Hoewel ze vaak worden omschreven als “ratten met vleugels”, zijn duiven eigenlijk best leuk. Van homing instincten tot misleidende veren. Heel veel mensen gebruiken het als tuindieren. Maar er zijn ook anderen die het heel lastig vinden wanneer ze in de buurt zijn. Deze duiven brengen stof mee met hun veren en laten poepjes achter.

 • Houtworm

Weet u niet zeker of u een houtworminfectie heeft? Dat is begrijpelijk omdat het heel moeilijk kan zijn om de houtwormkevers te zien, ongeacht de houtwormlarven die door het hout zijn geboord. Wat u echter wel kunt zien, zijn de typische verklikkerlichten die wijzen op een mogelijke houtwormplaag.

 • Kakkerlakken

Iedereen heeft het aanstekelijke Spaanse volkslied, “La Cucaracha”, gehoord over een kakkerlak die niet kan lopen omdat hij een van zijn zes poten heeft verloren. Hoewel het lied geliefd is bij kinderen en leuk om mee te zingen, is het hoogst onwaarschijnlijk dat iemand dezelfde genegenheid voelt voor dit ick-inspirerende en ziekteverspreidende plaag!

 • Mieren

Hoewel mieren frustrerend zijn als ze bij jou thuis komen of als jij een picknick hebt, helpen mieren het milieu. Het zijn sociale insecten, wat betekent dat ze in grote kolonies of groepen leven. Afhankelijk van de soort kunnen mierenkolonies bestaan ​​uit miljoenen mieren.

Er zijn drie soorten mieren in een kolonie: de koningin, de vrouwelijke arbeiders en mannen. De koningin en de mannetjes hebben vleugels, terwijl de arbeiders geen vleugels hebben. De koningin is de enige mier die eieren kan leggen. De taak van de mannelijke mier is om te paren met toekomstige koningin mieren en ze leven niet erg lang daarna. Zodra de koningin tot volwassenheid groeit, brengt ze de rest van haar leven eieren aan het leggen! Afhankelijk van de soort kan een kolonie een koningin of veel koninginnen hebben.

 • Mollen

Dit is een kleine gravende zoogdier. Het heeft geen mooie huidskleur en kan van bleek tot donker paars worden. De mollen kunnen met moedervleken komen die spotjes kunnen vormen op de huid. De mol kan niet goed tegen zonlicht maar het kan in de grond rondom het huis of in de fundering heel veel schade brengen.

 • Motten

Motten variëren sterk in grootte, variërend in spanwijdte van ongeveer 4 mm tot bijna 30 cm. Ze zijn sterk aangepast en leven in bijna alle polaire habitats. De vleugels, lichamen en benen van motten zijn bedekt met stofachtige schubben die loslaten als het insect uit popt. In vergelijking met vlinders, hebben motten scherpere lichamen en saaie kleuren. Motten hebben ook opvallende vederlichte of dikke antennes. Wanneer ze in rust zijn, vouwen motten hun vleugels op dezelfde manier als het lichaam, wikkelen ze de vleugels rond het lichaam of houden ze het uitgestrekt aan hun zijden, terwijl vlinders hun vleugels verticaal houden.

 • Muggen

Hun jeukende, irritante beten en bijna alomtegenwoordige aanwezigheid kunnen een barbecue in de achtertuin of een wandeling in het bos ruïneren. Ze hebben een griezelig vermogen om onze moorddadige intenties te voelen, vluchtend en verdwijnende milliseconden voor een fatale mep te nemen. En in onze slaapkamers kan het aanhoudende, gierende gezoem van hun zoemende vleugels de zachtste dwarsliggers wakker maken. Ook zijn er mugggen soorten die ziektes kunnen overbrengen.

 • Wespen

De meeste van de 20.000 soorten wespen zijn solitair, maar omdat solitaire wespen niet steken, zijn de meeste mensen meer bekend met sociale wespen, die in complexe gemeenschappen leven, dan hun eenzame neven. Er zijn maar weinig soorten bijen die hun nestjes bouwen rondom woningen. Maar dat wilt niet zeggen dat zij weinig invloed hebben op het milieu. Klik hier om terug te keren naar de homepage

Er zijn verschillende soorten ongedierte. Behalve de ongedierte die hier zijn opgenoemd zijn er nog meer. Het maakt niet uit welke ongedierte er zijn. Ze kunnen allemaal bestreden worden. Soms vergt het ook een aanpassing van de leefgewoonten van de bewoner. Dan gaat het stukken makkelijker. Ongedierte bestrijden hoeft niet duur te zijn. Bij Ongediertebestrijding Spijkenisse ben jij terecht voor de beste prijzen. Jij bespaart heel wat en kunt een offerte vragen om er een beter beeld van te hebben. Vaak genoeg komt er ook garantie in voor. Jij kunt dus heel gerust zijn als jij twijfelt of zo een bestrijdings klusje zou werken. Het bestrijden van ongedierte wilt niet alleen maar zeggen dat jij weinig last zult hebben van ongedierte maar het betekent ook dat jij minder kans hebt op de ziektes die zij kunnen verspreiden.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button