skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Roosendaal

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Roosendaal en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Roosendaal en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Wouw
Moerdijk
Rucphen
Bergen op Zoom
Steenbergen
Zundert
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Roosendaal

Werkzaam in Roosendaal en omgeving

Ongediertebestrijding Roosendaal

Heb jij momenteel last van ongedierte en heb je verder geen weet wie je het best kunt raadplegen om ongedierte voor je te bestrijden? Vandaag is jouw gelukkigste dag! Dit komt, doordat wij een bestrijdingsdienst zij die je kan helpen daarmee. Wij hebben al jaren ervaring in het bestrijden van elk type en grootte ongedierte. Type? Ja, type! Door de jaren heen zijn wij verschillende typen ongedierte tegengekomen, vandaar we dit van mening zijn. Wil je meer weten over de typen die zich het meest voordoen? Lees dan verder om meer informatie hierover te verschaffen. Daarnaast zul je ook informatie aantreffen over de preventie van ongedierte. Indien je bereid bent om ons team in te schakelen voor de bestrijding van ongedierte, willen wij jou informeren dat wij geen vaste prijzen hanteren.

Ongediertebestrijding RoosendaalDe meest voorkomende ongedierte

In de praktijk zijn wij veel soorten ongedierte tegengekomen. Deze sommen wij hieronder voor je op:

 • Mollen: tref je aan in de grond en houden van graven. Hierdoor kunnen mensen en zelfs ook dieren in de grond zakken en zichzelf bezeren.
 • Mieren: bevinden zich in de buurt van zoetigheid en dode dieren. Wees dus voorzichtig wanneer je bijvoorbeeld een chocolade taart hebt gebakken. Daarnaast bevinden mieren zich ook op een dode slang dichtbij jouw huis bijvoorbeeld.
 • Houtwormen: zoals het woord al zegt, tref je deze aan in hout. Wees dus alert wanneer je beschikt over een houtenstoel, -bed en zelfs -huis. Houtwormen kunnen al het houtwerk opvreten, waardoor gaten ontstaan.
 • Muizen en ratten: brengen een ongeneeslijke ziekte in hun pis mee. Deze heet de ziekte van Weil. Je kunt muizen en ratten aantreffen op plekken waar het koel en rommelig is. Deze dieren houden van onhygiënische plekken.
 • Vlooien: tref je aan op jouw huisdieren, bijvoorbeeld honden en katten. Zie je dat jouw huisdieren veel beginnen te jeuken aan hun lichaam? Wellicht hebben zij last van vlooien. Deze kun je herkennen aan hun klein bruin lichaam.
 • Vliegen: tref je aan in jouw voedsel en daarnaast op onhygiënische plekken zoals vuilnisbelten. Deze leggen vaak hun eieren in eten. De eieren zijn te herkennen aan witte klontjes en brengen ziektekiemen met zich mee.
 • Duiven: kun je aantreffen tussen jouw dakgoten, op het dak en in jouw plafond. Duiven staan bekend voor het maken van rommel. Zij brengen bijvoorbeeld takken naar jouw plafond en dakgoten en bouwen daar hun huis. Wat zij ook doen, is het achter laten van hun uitwerpselen in jouw omgeving. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele ongediertebestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele ongediertebestrijding. De goedkoopste vorm van ongediertebestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste ongediertebestrijding specialist in de regio. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met ongediertebestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de ongediertebestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.
 • Wespen: tref je overal aan, zelfs in jouw huis. Gevallen kunnen zich voordoen waar jij bijvoorbeeld jouw huis aan te bezemen bent en toevallig in aanraking bent gekomen met wespen. Je had totaal geen slechte bedoelingen, maar deze wespen vallen je nu aan. Indien je allergisch bent tegen hun prikken, is het raadzaam om jouw huisarts te raadplegen. Wij doen uw ongediertebestrijding in uw buurt. Als u de ongediertebestrijder inschakelt, dan zorgt de ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de ongediertebestrijding . Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijder u zo spoedig mogelijk met de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder kan ook buiten de openingstijden de ongediertebestrijding in Roosendaal uitvoeren.
 • Kakkerlakken: tref je aan op plekken waar het koel is. Deze is in de meeste gevallen op plekken waar er veel schaduw is. Ook deze kakkerlakken brengen ziektekiemen met zich mee, vooral wanneer zij hun eieren leggen tussen oude opgestapelde krantenpapier. Aan de hand van een inspectie door de ongediertebestrijder wordt de bestrijding  uitgevoerd bij uw gewenste locatie. Als ervaren ongediertebestrijder weten wij als geen ander wat er nodig is om van ongedierte af te komen daar we onze ongediertebestrijder langer dan 10 jaren gespecialiseerd hebben in bestrijding. Laat u terugbellen door een ongediertebestrijder voor informatie over de beste aanpak en bestrijding. Onze ongediertebestrijder brengt wering aan en ontzegt u van het probleem met onze professionele ongediertebestrijding in Roosendaal. Onze ongediertebestrijder staat klaar voor al jouw klussen m.b.t bestrijding. Bestrijdingsservice.

 

Manieren hoe je de meest voorkomende ongedierte preventief kunt voorkomen

Heb jij enig idee wat je kunt doen om ongedierte preventief voor te komen? Wij kunnen je hierbij simpele en handige tips meegeven. Het belangrijkste is dat je deze tips blijft behouden. Met andere woorden is het niet verstandig om maar een keer gebruik te maken daarvan, want indien je die niet blijft doen, kunnen ongedierte zich weer voordoen in jouw omgeving. Onze tips behelzen:

 • Ruim jouw omgeving regelmatig op. Om veilig te zijn, kun je dit om de ene week doen. Doe oude en/of ongebruikelijke spullen weg.
 • Stof jouw omgeving altijd af, omdat ongedierte van rommel houden. Op die manier is jouw omgeving schoon en willen ongedierte zelden tevoorschijn komen.
 • Rouleer spullen in jouw omgeving regelmatig. Doe dit bijvoorbeeld om de twee weken. Spullen die je aan de rechterkant hebt liggen, kun je verplaatsen aan de linkerkant. Op die manier hebben de ongedierte geen vaste woonplek meer en kunnen zij verdwijnen.
 • Reinig jouw omgeving regelmatig. Doe dit het liefst elke week. Je kunt heel simpele dingen doen, bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen mengen met water en die smeren of gooien in jouw omgeving. Het beste is wanneer je gebruik maakt van een sterk geurtje, want dan jaag je alle ongedierte meteen weg. Indien jij ook niet tegen het sterk geurtje kan, kun je na een uur of half een fris geurtje erbij halen. Op die manier blijft jouw omgeving ten alle tijden fris ruiken. Een heel prettig gevoel is dat!
 • Doe oude krantenpapier weg. Vaak genoeg zijn mensen geneigd om oude krantenpapier op te sparen voor welke redenen dan ook. Blijf onthouden dat mieren en kakkerlakken oude krantenpapier zien als broedplaats en dat zij daar hun eieren leggen. Deze moet je dus weten te vermijden.
 • Dek jouw voedsel altijd af en zelfs de kleinste openingen.

Je merkt dus op dat deze tips heel simpel zijn zoals wij dat eerder hebben aangegeven. Het is erg handig deze tips mee te nemen in jouw huishouding. Onze ongediertebestrijder werkt met ervaring en daardoor hebben wij de bovengenoemde tips aan je kunnen geven. Je zult ons zeer zeker bedanken hiervoor!

 

Het kostenplaat voor de inschakeling van ons team

Zoals wij eerder hebben aangegeven, gebruiken wij voor al onze klanten geen vaste prijzen. Het is niet dat wij dat niet willen, maar meer omdat situaties verschillen. Punten waar wij op letten voor de bepaling van de prijzen behelzen het volgende:

 • Het type ongedierte dat zich bij jou bevindt, een rol speelt.
 • De grootte van de plaag heel erg belangrijk is.
 • De bestrijdingsmiddelen die onze mensen moeten inzetten zal verschillen aan de hand van het type ongedierte en de grootte van de plaag.
 • De tools ook zullen verschillen aan de hand van het type en grootte van het ongedierte.
 • De afstand die onze mensen moeten afleggen om het ongedierte te bereiken ook een grote rol speelt.

Ongediertebestrijding Roosendaal

Aan de hand van de bovenstaande informatie hopen wij dat wij jou voldoende hebben kunnen uitleggen als het gaat om ongedierte. Wij hopen dus dat al jouw vragen beantwoord zijn. Het resterende deel is dat wij het ongedierte nog bij jou moeten bestrijden. Thans, indien je dat wilt natuurlijk.

De ongediertebestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke ongediertebestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Ongediertebestrijding is een specialistisch werkje. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige ongediertebestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de bestrijding in Roosendaal voor u doen door lokale ongediertebestrijders. Een voordeel van ons, is dat onze mensen jou altijd adviezen kunnen geven nadat de bestrijding van ongedierte heeft plaatsgevonden. In dit geval hebben wij het dus over repressieve voorkoming van ongedierte. Wees dus altijd alert en meld zelfs kleine gevallen aan bij ons. Wacht dus niet te lang totdat het ongedierte zich heeft vermenigvuldigd. Tot slot willen wij jou altijd van dienst zijn en zelfs in de vroege toekomst!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button