skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Roermond

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Roermond en omgeving. Onze ongediertebestrijder heeft ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Roermond en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Roermond
Herten
Nederweert
Beesel
Swalmen
Maasbree
Echt
Maasbracht
Reuver
Panningen
Meijel
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Roermond

Werkzaam in Roermond en omgeving

Ongediertebestrijding in regio Roermond

Heb jij enig idee hoe vies en onhygiënisch vliegen zijn? Wist je dat zij bacteriën met zich meenemen? Weet jij waar vliegen hun eieren leggen? Wat zou je dan kunnen doen om vliegen te bestrijden of om hen preventief te voorkomen? Wens je al deze vragen beantwoord te hebben? Bij ons ben je dan op het juiste adres! Wij zijn Ongediertebestrijding in Roermond en zijn al jaren gespecialiseerd in de ongediertebestrijding van ongedierte. Je kunt bij ons daarom de beste resultaten verwachten en krijgen. Graag willen wij de mensen in en rondom Roermond graag van dienst zijn. In de vastleggingen hieronder kun je meer lezen over ongedierte soorten en de preventie daarvan. Ook zul je informatie tegenkomen die toelichten waarom wij geen vaste prijzen aan onze klanten geven. Met andere woorden letten wij op heel wat punten voor de kostenplaat. Lees dus met heel veel leesplezier verder om meer te weten te komen over deze punten. Je zult er zeker wat van leren.

Ongedierte soorten in Roermond

Ongediertebestrijding RoermondOngedierte heb je in diverse soorten. Zoals wij eerder hebben vermeld, behoren vliegen ook tot ongedierte. Ongedierte brengen namelijk ziektes met zich mee of sommigen worden door de mens daarnaast gewoon als last ondervonden. De ongedierte soorten die wij in de praktijk het meest zijn tegengekomen in en rondom Roermond, zijn namelijk:

 • Vliegen: dit ongedierte is heel erg onhygiënisch en houdt zich daarom ook op zulke plekken schuil. Zij staan daarnaast ook bekend, omdat zij ervan houden om zich in vlees in te nestelen. Denk er maar aan dat jij een lekker kip hebt klaar gemaakt in ketjap saus. Een ander voorbeeld is dat vliegen ook ervan houden om zich te bevinden op het lichaam van een dode dier, zoals een dode hond. Vliegen kunnen hun eieren overal leggen, dus ook op jouw voedsel. De eieren van vliegen brengen ziektekiemen met zich mee. Indien je bijvoorbeeld jouw voedsel hebt gegeten met de eieren van vliegen erin, is de kans groot dat je er ziek van kunt worden. De ongediertebestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke ongediertebestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Ongediertebestrijding is een specialistisch werkje voor een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige ongediertebestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de ongediertebestrijding voor u doen door een van onze lokale ongediertebestrijder.
 • Kakkerlakken: zijn ongedierte soorten die bruin of soms zwart van kleur zijn. Zij zijn daarnaast ook erg eng wanneer je ze goed bekijkt van dichtbij. Ook dit ongedierte brengt ziektekiemen met zich mee. Kakkerlakken houden ervan om zich schuil te houden op plekken waar het koel is. Vaak genoeg is de mens zelden aan te treffen op deze plekken en ook daar leggen zij hun eieren. Voorbeelden van deze plekken zijn bijvoorbeeld oude krantenpapier, oude dozen, etc. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele bestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele ongediertebestrijding. De goedkoopste vorm van bestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste ongediertebestrijding specialist in de regio. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met ongediertebestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de ongediertebestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.
 • Mieren: komen in de zomer het meest tevoorschijn. Dit ongedierte heb je in verschillende soorten en grootten. In de meeste gevallen houden mieren ervan om zich in te nestelen op het lichaam van dode dieren, zoetigheid en ook jouw etenswaren. Ook mieren houden ervan om zich schuil te houden en hun eieren te leggen op plekken waar het koel is en waar de mens zelden aan te treffen is. Voorbeelden van deze plekken zijn tussen openingen in jouw muur, oude krantenpapier, etc. Wij doen uw ongediertebestrijding in uw buurt. Als u de ongediertebestrijder inschakelt, dan zorgt de ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de ongediertebestrijding. Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijder u zo spoedig mogelijk met de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder kan ook buiten de openingstijden de ongediertebestrijding uitvoeren.
 • Wespen: zijn ongedierte die je overal kunt tegenkomen. In de meeste gevallen houden wespen heel veel van zoetigheid en op die manier tref je ze in de meeste gevallen aan op bloemen en fruit. Dit ongedierte kan namelijk hun huisjes bouwen in jouw omgeving. Indien je hebt opgemerkt dat de huisjes groter aan het worden zijn en dat de groep wespen groter geworden is, is het raadzaam om niet te dichtbij hen te komen. Zij zullen dan het gevoel krijgen dat je hen wilt aanvallen. Het is dus raadzaam om onze ongediertebestrijder in te schakelen voor de bestrijding van de wespen.
 • Mollen: tref je in de grond aan. Zij houden er namelijk van om te graven daarin en vaak genoeg heeft de mens te kampen hiermee. Dit komt, doordat deze graafwerkzaamheden voor gaatjes in de bodem en voor beschadigingen hebben gezorgd. Aan de hand van een inspectie door de ongediertebestrijder wordt de ongediertebestrijding uitgevoerd bij uw gewenste locatie. Als ervaren ongediertebestrijder weten wij als geen ander wat er nodig is om van ongedierte af te komen daar we ons langer dan 10 jaren gespecialiseerd hebben in ongediertebestrijding. Laat u terugbellen door een ongediertebestrijder voor informatie over de beste aanpak en ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder brengt wering aan en ontzegt u van het probleem met onze professionele ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder staat klaar voor al jouw klussen m.b.t ongediertebestrijding.
 • Duiven: kun je ook aantreffen in jouw omgeving. Zij houden er namelijk van om zich schuil te houden op het dak, tussen dakgoten en in het plafond. Duiven worden als een last ondervonden, omdat zij ervan houden om rommel te creëren. Dit doen zij door takjes van de ene naar de andere plek te brengen. Op die manier blijven takjes overal zitten. Ook houden duiven ervan om hun uitwerpselen overal waar zij maar willen, hun uitwerpselen achter te laten.
 • Ratten/ muizen: zij houden ervan om zich schuil te houden op plekken waar de mens zelden aan te treffen is. Ook deze plekken zijn vaak genoeg koel en onhygiënisch. Deze twee kun je van elkaar onderscheiden, doordat ratten groter zijn dan muizen. Het is dan op zijn beurt ook van belang dat je ratten altijd laat bestrijden. Dit komt, doordat ratten gevaarlijk zijn. Zij brengen de ziekte van Weil mee in hun pis. Deze ziekte is ongeneeslijk. Indien je op jouw blote voeten op hun pis getrapt hebt, kun je geïnfecteerd raken en ervan sterven.

Terugkeren naar de homepage?

Manieren hoe je ongedierte simpel preventief kunt voorkomen

Je kunt heel simpele manieren gebruiken om ongedierte preventief te voorkomen. Aan de hand van onze jarenlange ervaring, sommen wij hieronder preventieve maatregelen voor je op:

 • Dek jouw voedsel en snoepgoed altijd goed af. Op die manier kun je weinig of geen last krijgen van vliegen, mieren en wespen.
 • Doe oude krantenpapier en dozen permanent weg in de vuilnisbelt. Hierdoor creëer je geen broedplekken voor mieren en kakkerlakken.
 • Maak jouw plafond, dak en dakgoten regelmatig schoon. Hierdoor kunnen duiven zich niet meer daarop bevinden.
 • Ruim oude ongebruikte spullen op en/of doe ze permanent weg. Op die manier hebben bijvoorbeeld ratten en muizen geen woonplekken meer in jouw omgeving.
 • Rouleer jouw gebruikte spullen. Dit kun je heel simpel doen door de spullen om de ene maand een andere plek te geven in jouw omgeving. Op die manier zullen ongedierte zich niet meer thuis voelen en verdwijnen.
 • Reinig jouw omgeving regelmatig. Dit kun je doen door gebruik te maken van een sterk ruikend schoonmaakmiddel, want daar kunnen ongedierte niet tegen. Dit middel kun je mengen met water en die dan strooien in jouw omgeving. Het liefst strooi je het op plekken waar jij je zelden bevindt. Ook kun je jouw huis met dit mengsel dweilen, waarbij alle kleine plekken waar jij je zelden bevindt, dan niet moet vergeten.

Ongediertebestrijding Roermond

Om de kostenplaat nu voor je vast te stellen, letten wij op enkele punten. Deze zijn onder andere:

 • Het ongediertesoort dat zich bij jou bevindt.
 • De grootte van de plaag.
 • De afstand die wij moeten afleggen.
 • De bestrijdingsmiddelen die wij moeten gebruiken.
 • De tools die wij moeten gebruiken.
 • De tijd die wij besteedt hebben.

Wij kunnen dus heel veel voor je betekenen. Wens je ons per direct in te schakelen? Vraag dan eerst jouw offerte op. Wij zien je dan heel gauw tegemoet. Tot ziens dan maar!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button