skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Oosterhout

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Oosterhout en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Oosterhout en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Oosterhout
Den Hout
Dongen
Drimmelen
Geertruidenberg
Hank
Made
Oosteind
Raamsdonk
Raamsdonksveer
’s Gravenhage
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Oosterhout

Werkzaam in Oosterhout en omgeving

Ongediertebestrijding Oosterhout

Bevind jij je in en rondom Oosterhout? In en rondom Oosterhout hebben wij de laatste jaren veel gevallen van ongedierte moeten bestrijden. Wij zijn Ongediertebestrijding Oosterhout en zijn al jaren actief binnen deze branche. Heb jij wellicht ook te kampen hiermee? Indien wel, dan hebben wij vandaag goed nieuws voor je!

Je kunt ons dan ten alle tijden inschakelen voor de bestrijding van ongedierte. Wellicht kun je met meer dan maar één ongedierte te kampen hebben. Wil je zodoende meer weten over hen en welke wij voor je kunnen bestrijden? Behoef je daarnaast ook preventieve maatregelen tegen ongedierte? Wil je ook weten waarop wij allemaal letten om de kostenplaat vast te stellen? Al deze vragen beantwoorden wij in de vastleggingen hieronder. Lees dus verder om meer te weten over ongedierte over het algemeen. Ongediertebestrijding Oosterhout wenst je bij deze heel veel leesplezier toe!

Ongediertebestrijding Oosterhout

Ongediertebestrijding OosterhoutDe bestrijding van ongedierte is voor ons niets nieuw. Met andere woorden zijn wij elke dag hiermee bezig dat wij per heden zo goed zijn in ons vak. Wij kunnen ongedierte op diverse manieren bestrijden. De meest voor komende ongedierte soorten die wij kunnen bestrijden, zijn onder andere:

 • Duiven: zijn heel lastige ongedierte. Deze mooie vogels houden er namelijk van om de mens te frustreren. Zij deponeren hun uitwerpselen overal in jouw omgeving. De frustratie begint wanneer jij bijvoorbeeld jouw terras pas hebt schoongemaakt en deze duiven hun uitwerpselen nadien achterlaten daarop. Daarnaast maken zij ook heel veel rommel. Zij brengen bijvoorbeeld takjes naar diverse plekken in jouw omgeving, omdat zij daarmee hun huisjes bouwen. Duiven kun je meestal vinden in jouw plafond, op jouw dak en tussen jouw dakgoten.
 • Vlooien: zijn ongedierte die aan te treffen zijn op jouw huisdieren. Voorbeelden van jouw huisdieren kunnen honden en katten zijn. Vlooien staan bekend voor hun bijtgedrag. Indien vlooien gebeten hebben aan het lichaam van jouw huisdier, kan die dan voor vreselijke jeuk zorgen. Wanneer de huidjes van jouw huisdieren gevoelig zijn, kunnen wondjes ontstaan door het jeukgedrag. Bij het verschijnen van de wondjes, dien je jouw huisdieren wel naar de dierenarts te brengen.
 • Vliegen: zijn onhygiënische ongedierte die je op onhygiënische plekken kunt aantreffen. Voorbeelden van deze plekken zijn vuilnisbelten, kadaver, etc. Ook op deze plekken kunnen vliegen hun eieren leggen. Wist je dan vliegen ook ervan houden om te profiteren van jouw eten? Stel dat je eens vis in curry hebt klaargemaakt en die niet hebt afgedekt. Vliegen zien zodoende de kans om zich in te nestelen op jouw eten en gaan op die manier hun eieren daarop leggen. Vaak genoeg zul je ook larven aantreffen. Indien je daarna jouw curry vis eet met de eieren en larven van vliegen erin, kun je er ziek van worden. Vliegen brengen dus ziektekiemen met zich mee.
 • Kakkerlakken: hebben een bruine en soms zwarte kleur. Dit ongedierte brengt ook ziektekiemen met zich mee. Zij houden zich in de meeste gevallen schuil op plekken waar de mens zelden aan te treffen is. Meestal zijn deze plekken verlaten plekken waar het ook lekker koel is. Ook daar leggen kakkerlakken hun eieren. Een paar voorbeelden van deze plekken zijn oude dozen en oude krantenpapier. Kakkerlakken brengen ook ziektekiemen met zich mee.
 • Mieren: tref je meestal aan op plekken waar zoetigheid, voedsel en kadaver liggen. Zij houden zich meestal schuil op plekken waar er veel schaduw is. Enkele voorbeelden hiervan zijn tussen openingen in jouw muur, in oude (ongebruikte) spullen, tussen oude krantenpapier, etc. Ook op deze plekken kunnen mieren hun eieren leggen. Een aandachtspunt is dat je mieren in de zomer het meest zult aantreffen. Meestal lijkt het er ook op dat dit ongedierte ook op vakantie is, net als wij mensen.
 • Wespen: kun je overal in jouw omgeving tegenkomen. Dit ongedierte wordt als last ondervonden, omdat zij prikken met hun angels. Deze prikjes doen zeer en jeuken soms ook. Wespen kunnen jou individueel als collectief prikken. Zij kunnen hun huisjes dan ook overal in jouw omgeving bouwen. Het is altijd belangrijk om deze huisjes in de vroege stadium al te bestrijden, zodat je in de toekomst geen last krijgt van hen.
 • Houtwormen: tref je aan in houtwerkjes. Voorbeelden van houtwerkjes in jouw omgeving zijn houtenkasten, -bedden, -tafels, -stoelen, -kozijnen, etc. Houtwormen vreten al deze houtwerkjes op, waardoor gaten daarin ontstaan. Indien je ze niet vroegtijdig bestrijdt, kunnen de houtwerkjes niet meer te gebruiken zijn.

 

Al deze ongedierte soorten kunnen wij voor je bestrijden. Het is altijd belangrijk dat je ons vroegtijdig inschakelt, zodat je geen problemen meer hebt nadien. Via deze link keer je weer terug naar de homepage

 

Simpele en eenvoudige manieren om ongedierte preventief te voorkomen

Heel simpele en eenvoudige manieren kun je toepassen in jouw omgeving om ongedierte preventief te voorkomen. Wij hebben deze manieren voor je bedacht en hieronder opgesomd:

 • Het regelmatig opruimen van jouw plafond, dak en dakgoten. Wat je ook kunt doen, is de loodgieter inschakelen om deze werkzaamheden voor je te verrichten. Op die manier hoeft je ze niet zelfstandig te doen.
 • Het reinigen van jouw omgeving. Je kunt bijvoorbeeld een sterk ruikend geurtje mengen met water en die spuiten in jouw omgeving. Hiervoor kun je bestrijdings- en/of schoonmaakmiddelen gebruiken.
 • Dek jouw etenswaren altijd goed af. Het is dat belangrijk dat je helemaal geen openingen laat, want vliegen en mieren kunnen met de kleinste openingen genieten van jouw etenswaren.
 • Ruim oude spullen die je niet meer gebruikt op. Deze kunnen bijvoorbeeld oude dozen en krantenpapier zijn. Op die manier hebben kakkerlakken en mieren geen woon- en/of broedplekken meer voor hun familie.
 • Geef de gebruikte spullen in jouw omgeving regelmatig een andere plek in huis. Dit kun je doen door ze om de drie weken of om de ene maand te rouleren.

 

Waarop wij letten voor de vaststelling van de kostenplaat

Om nu de kostenplaat van onze diensten voor je vast te stellen, kunnen wij voor al onze klanten geen zelfde prijzen hanteren. Heb jij enig idee waarom? Dit komt, omdat wij letten op:

 • De afstanden die wij moeten afleggen om jouw omgeving te bereiken.
 • Het ongedierte dat zich bij jou bevindt.
 • De grootte van de plaag.
 • De bestrijdingsmiddelen die wij moeten gebruiken.
 • De tools die wij moeten gebruiken.
 • De tijd die wij totaal gespendeerd hebben voor de totale bestrijding.

Aan de hand van het artikel hierboven, hopen wij dat wij al jouw vragen beantwoord hebben. Heb jij daarnaast nog meer onduidelijkheden? Je kunt ons dan vandaag nog contacten om specifieke antwoorden te verkrijgen. Voor de mensen in en rondom Oosterhout zijn wij altijd de beste oplossing geweest voor de bestrijding van alle ongedierte soorten en wij streven er ook naar om de beste oplossing te blijven in de toekomst. Vraag vandaag nog een offerte op wanneer jij gebruik wenst te maken van onze diensten. Graag hopen wij je heel gauw van dienst te zijn!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button