skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Nissewaard

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Nissewaard en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Nissewaard en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Nissewaard
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Nissewaard

Werkzaam in Nissewaard en omgeving

Ongediertebestrijding Nissewaard

Wij raken soms verrast met ongewenst bezoek. Dat gebeurt zowel thuis, op school, op het werk of kantoor. Eigenlijk houden ze helemaal geen rekening, waar jij je ook maar bevindt. Daarnaast weten ze niet wat ophouden is en krijg je de pest van ze.

Nee, dan hebben we het niet over je families, vrienden of collega’s met een olifantshuid. Wij hebben het over ongedierte! Zij kunnen omschreven worden als dieren die geen nut hebben en zijn lastig of zelfs schadelijk voor onze gezondheid. Daarom moet er een ongediertebestrijding zeer snel aan te pas komen om verdere verspreiding te voorkomen dat niet alleen voor jou, maar ook voor jouw buren een last kan worden.

Wie wil zich dan nog omringen met deze beestjes? Voor het professioneel verwijderen of bestrijden van ongedierte moet je langs bij Ongediertebestrijding Nissewaard.

Wij van Nissewaard zorgen voor professionele ongediertebestrijding en ongediertepreventie bij bedrijven en particulieren in heel Nederland. Wij proberen voldoende medewerkers in te werken en te verspreiden over heel Nederland zodat wij geen handen tekort hebben en jij je mag relaxen.

Ongediertebestrijding NissewaardEr zijn ongeveer 250 soorten ongedierte. Omdat het groepje ongediertesoorten zo omvangrijk is, nemen we het op ons om ze goed aan te pakken, dus stel je gerust.
Toch willen wij je een overzicht laten zien van ongedierte die wij typeren als het meest voorkomend, zodat je onze kwaliteit kent.

Insecten en geleedpotigen zoals: ···
• Bedwantsen
• Boktor
• Kakkerlakken
• Kevers
• Mieren
• Motten
• Muggen
• Papiervisjes
• Rioolvliegjes
• Spinnen
• Vliegen
• Vlooien
• Wespen
• Zilvervisje
• Motmuggen
• Houtwormen

Zoogdieren als:
• Duiven
• Mollen

Zoals je uit het lijstje heb gezien, pakken we een groot diversiteit aan ongedierte aan, omdat wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn als je een pest niet verwijderen kan, vooral als die geen nut voor ons hebben als mens. Klik hier om terug te keren naar de homepage

Prijzen voor het verwijderen van ongedierte
Ten eerste bieden wij gratis offerte en adviezen. De gemiddelde prijs voor het laten verwijderen van ongedierte ligt gemiddeld rond de € 90, – waarvan het verwijderen van een wespennest het goedkoopste is. Dat ligt rond de €65, –
Afhankelijk hoe groot het probleem is, kunnen wij een kostenplaatje voor je vaststellen. Wij zorgen ervoor dat arbeidskosten en materiaalkosten tenminste in evenwicht zitten, omdat wij dus te maken hebben met ervaren medewerkers die soms in een riskante situatie hun diensten moeten verlenen. Dus voor hun ervaring en risico nemen wij het gemiddelde van beide.
Het volgend overzicht is een voorbeeld van onze prijzen verschillend of overeenkomend met onze concurrenten aan de hand van het ongedierte en de situatie:

  • Voor Wespen voor €65, – per nest
  • Voor muizen €85, – per nest
  • Voor mollen €90, – per gazon
  • Voor ratten €90, – per nest
  • Voor houtworm en boktor €300, – per verdieping
  • Voor bedwantsen €325, – per verdieping

De prijzen zijn berekend in vergelijking met onze concurrenten ook aan de hand van de volgende: inspectie, voorrijkosten en btw.
Hoe herken je een specialist in ongediertebestrijding?
Er zit een markt vol met concurrenten die ongediertebestrijding op niveau uitoefenen, omdat zij zich ook allemaal een specialist willen zijn in hun vakgebied. Welke punten moet je letten om die goede uit de rotte appels te herkennen?
• Prijs: Ga de prijzen vergelijken. Ga niet onnodig duur neertellen, terwijl je kunt besparen. Als ze vooral ver van je huis zijn, zijn er extra voorrijkosten die gepaard gaan ermee.
• Bestrijdingsmiddelen en technieken: Vraag altijd hoe ze het probleem gaan aanpakken. Een verkeerde stap kan ommekeerbare consequenties met zich meebrengen. Op onze pagina hebben we een ook een overzicht hoe wij bepaalde bestrijdingsmiddelen gebruiken om ongedierte correct aan te pakken.
• Tijd: Een specialist kan een klus goed schatten. Laat ze niet te lang het werk uitvoeren, anders liggen de kosten hoger en zit je nog met het probleem

 

Ongediertebestrijding Nissewaard

Deze lijst is voor jou een controle om na te gaan als de juiste bestrijdingstechnieken en bestrijdingsmiddelen worden toegepast door onze medewerkers of andere ongediertebestrijdingsbedrijven:
1. De elektronische verjager tegen muizen en ratten, waarbij het apparaat geluidsgolven ontwikkelt op zeer lage frequenties dat uit irritatie de muizen gestrest raken en vluchten.
2. Wij weten dat muizen en ratten gaten maken of in naden verstoppen, dus daarom kan men de gatenstopper gebruiken om de doorgang te verstoren. Bij oude huizen is deze techniek wel niet gunstig.
3. Niets is zo grappig om te zien als dieren uitgelokt worden door voedsel. Met Lokdozen die speciaal voor muizen en ratten bestemd zijn, krijg je ze met voedsel makkelijk in de val of krijg je ze door het toegediende gif zelfs dood.
4. Korrels, Schuim en Poeder voor het verjagen of als gif tegen muizen, ratten, wespen en bedwantsen.
5. Met de kou kan je houtwormen en boktor bestrijden. Zet het te bevriezen voorwerp voor 2 weken in de vriezer en zie het wonder gebeuren als je hem plaatst.
6. Old school aanpak, maar vooral effectief, omdat wij weten dat Houtwormen en Boktor zich verschuilen in zeer moeilijk toegankelijke plekken. Gas gaat in elke hoek of naad. Net als de zuurstof die wij inademen.
7. Bedwantsen spray kan je dus in een goed gesorteerde winkel verkrijgen voor eigen gebruik. Alleen effectief als je weet waar en hoeveel je nodig hebt om te spuiten, want als je dat verkeerd doet, dan kunnen ze terugkomen.
Tips om ongedierte te voorkomen
Preventie is de eerste aanpak tegen ongedierte. Ongedierte als muizen, kakkerlakken of wespen kan je zelf aanpakken.

Neem de volgende tips in acht om te voorkomen dat je last krijgt van ze:
1. Geef je kamerplant niet teveel water, want een vochtige bodem is aantrekkelijk voor kakkerlakken.
2. Zorg voor voldoende ventilatie en verkoeling van je ruimtes, want als je lucht te vochtig is, krijg je last van kakkerlakken, vooral geschimmeld hout is delicatesse voor houtwormen en boktor.
3. Dek je eten altijd af, of doe hem in blikken of plastic containers, want die muizen en ratten kusten je eten ook.
4. Let op je klerenkast. Laat geen vuile kleren daar zitten en laat je kleren niet te dicht aan elkaar liggen, anders heb krijg je last van muizen ratten en bedwatsen of zelfs kakkerlakken.
5. Etensresten van jezelf of van je huisdier op tijd opruimen en hun voer zelf goed afdichten, anders heb je muizen en ratten op bezoek. Zij eten ook graag wat je huisdier eet.
6. Houtwormen en boktor houden van onbewerkte hout. Doe wat verf, lak of olie erover en bescherm daardoor het hout.
7. Spullen hier en daar in huis verplaatsen kan maken dat je bedwantsen over je hele huis / kamer verspreid.
8. Je beddengoed wassen op 60 C doodt bedwantsen of laten stomen. Dat kan ook bij de wasserette.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button