skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Lelystad

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Lelystad en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Lelystad en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Almere
Urk
Zeewolde
Marknesse
Kraggenburg
Emmeloord
Biddinghuizen
Dronten
Swifterbant
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Lelystad

Werkzaam in Lelystad en omgeving

Ongediertebestrijding Lelystad

Ongedierte, de minst wenselijke wezens op aarde. Heb jij momenteel het gevoel dat jij stappen moet ondernemen om af te zijn van ongedierte? Het maakt dan niet uit om welke type het gaat, maar je behoeft wel jouw vrijheid in jouw omgeving. Weet jij wie je het best kunt raadplegen om die voor je te bestrijden? Onze ongediertebestrijder heeft het antwoord op jouw vraag! Als ongediertebestrijding bedrijf zijn wij al jaren in deze business en daardoor weten wij ook hoe wij ongedierte moeten bestrijden. Het maakt voor onze ongediertebestrijder dan niet uit met welk soort ongedierte jij te kampen hebt, omdat onze ongediertebestrijder elk soort kan vernietigen. Thans, dat is toch wat jij hebben wilt? Wist je daarnaast ook dat er verschillende soorten ongedierte bestaan? Wij geven je de meest bekende door in de vastleggingen hieronder. Daarnaast zal je ook punten aantreffen die wij voor je hebben opgesomd die gaan over de preventie van ongedierte. Indien je dan nieuwsgierig bent geworden en ons team al wenst in te huren, zijn er punten waar je op moet letten.

De meest bekende diverse soorten ongedierte

Ongediertebestrijding LelystadDoor de jaren heen zijn wij diverse soorten ongedierte tegengekomen. Daardoor kunnen wij die nu voor je opnoemen. De meest bekende ongedierte zijn onder andere:

 • Mieren: bevinden zich op plekken waar zoetigheid en dode dieren aan te treffen zijn. Je ziet ze vaker verschijnen in de droge tijd, aldus de zomer.
 • Kakkerlakken: houden zich schuil op plekken waar het koel is. Dit ongedierte heeft een bruine en soms zwarte kleur en brengen ziektekiemen met zich mee.
 • Bedwantsen: dit ongedierte houdt zich in de meeste gevallen schuil in jouw matras en tussen muren. Indien zij jouw gebeten kun je er rode plekken en jeuk van krijgen. Ben jij iemand die allergisch bent tegen deze beten? Raadpleeg jouw huisarts dan meteen!
 • Vliegen: tref je in de meeste gevallen aan in de buurt waar eten en vuil zijn. Deze vliegen zijn vaak geneigd om hun eieren in jouw voedsel te leggen. Daardoor moet je jouw voedsel altijd afdekken, omdat je ziek kunt worden van hun eieren. Zij zijn te herkennen aan de witte kleur en brengen ziektekiemen met zich mee.
 • Vlooien: tref je vooral aan bij jouw huisdieren. Heb jij honden en/of poezen in jouw huis? Merk je op dat zij de laatste tijden te vaak aan hun lichaam jeuken? Het kan dan zijn dat zij last hebben van vlooien. Je kunt vlooien herkennen aan hun bruin lichaampje. Indien de jeuk niet over gaat, is het raadzaam om jouw huisdieren te brengen naar de dierenarts. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele ongediertebestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele ongediertebestrijding in Lelystad. De goedkoopste vorm van ongediertebestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste ongediertebestrijding specialist in de regio. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met ongediertebestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de ongediertebestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.
 • Muizen en ratten: je kunt ze vinden op plekken waar het onhygiënisch is. Verder houden zij zich ook schuil op plekken waar de zon totaal niet schijnt en waar het koel is. Dit ongedierte moet altijd bestreden worden, omdat zij een de ziekte van Weil met zich meebrengen in hun pis. Deze ziekte is ongeneeslijk. Wij doen uw ongediertebestrijding in uw buurt. Als u de ongediertebestrijder inschakelt, dan zorgt de ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de ongediertebestrijding in Lelystad. Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijder u zo spoedig mogelijk met de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder kan ook buiten de openingstijden de ongediertebestrijding uitvoeren.
 • Duiven: tref je in de meeste gevallen aan in jouw plafond, op het dak en tussen dakgoten. Zij zijn geneigd om te rommelen met takjes en hun uitwerpselen achter te laten.
 • Houtwormen: deze vind je in houtwerkjes. Heb je een houtenstoel en -huis? Weet dat je ze daar kunt aantreffen. Zij knagen aan het houtwerk, totdat gaten ontstaan.
 • Wespen: vind je overal in jouw omgeving. Zij kunnen je in groepen aanvallen en indien je allergisch bent tegen de prikken, moet je de huisarts direct raadplegen.
 • Mollen: bevinden zich in de grond, omdat zij daarin graven. Hierdoor kunnen dieren als mensen in de grond zakken en zichzelf bezeren.

 

Wat je kunt doen om ongedierte preventief voor te komen

Zo zie je aan de hand van de bovenstaande alinea dat er best wel veel ongedierte soorten zijn. Daardoor moet je weten hoe je hen kan voorkomen. Wij geven je hieronder enkele tips:

 • Zorg ervoor dat jouw omgeving schoon is. Ongedierte houden zich meestal schuil op plekken waar het onhygiënisch en rommelig is. Dit is niet altijd zo natuurlijk. Wat je dus kan doen is alle takjes die je aantreft op jouw erf op te ruimen en alle oude dozen en ongebruikte spullen weg te zetten. Op die manier is en blijft jouw omgeving altijd netjes schoon. Wat je ook kunt doen, is jouw omgeving regelmatig afstoffen. Doe dit tenminste om de twee weken of zelfs een week om veiliger te zijn.
 • Zorg ervoor dat je spullen in jouw omgeving regelmatig verlegd. Dit kun je bijvoorbeeld om de twee weken doen. Indien je spullen hebt liggen in en rondom jouw huis, is het beter dat je die om de twee weken een andere plek geeft in huis. Op die manier hebben ongedierte geen kans om op een plek te blijven en verdwijnen zij.
 • Zorg ervoor dat jij jouw omgeving regelmatig reinigt. Dit kun je doen door gebruik te maken van schoonmaakmiddelen. Deze zorgen ervoor dat ongedierte weg blijven. Je kunt bij dit punt het best gebruik maken van een schoonmaakmiddel dat een sterke geur heeft.
 • Zorg ervoor dat je geen oude krantenpapier opspaart. Mieren en kakkerlakken zij geneigd om hun eieren te leggen in oude krantenpapier en daardoor dien je die weg te zetten in de vuilniston. Daardoor zullen ongedierte geen broedplaatsen meer hebben in jouw omgeving.
 • Dek jouw voedsel altijd goed af. Vliegen en mieren houden ervan om aan jouw voedsel te komen. Vliegen bijvoorbeeld leggen hun eieren in jouw voedsel en die bevatten ziektekiemen. De eieren van vliegen kun je herkennen aan de witte klontjes.
 • Zorg ervoor dat je alle vijf bovengenoemde punten blijft onderhouden. Het is natuurlijk ook altijd belangrijk dat je alle vijf bovengenoemde punten blijft doen in jouw omgeving, want op die manier kun je ongedierte altijd voorkomen.

 

Waar je op moet letten voor het kostenplaat

Voor onze diensten kan onze ongediertebestrijder geen vaste prijzen hanteren. Dit kom doordat:

 • Ongedierte soorten verschillen.
 • De grootte van de plagen verschillen.
 • Situaties verschillen.
 • De hoeveelheid aan bestrijdingsmiddelen die onze ongediertebestrijder moet gebruiken ook zullen verschillen.
 • De tools die onze ongediertebestrijder moet gebruiken voor elke ongediertebestrijding kunnen verschillen.
 • De afstanden die wij moeten afleggen om het ongedierte te bereiken ook kunnen verschillen. Terugkeren naar de homepage?

 

Ongediertebestrijding in regio Lelystad

Wij hopen dat wij jou met dit artikel hebben geholpen als het gaat om ongedierte. Verder willen wij ook aangeven dat het beter is om elke kleine ongedierte te bestrijden. Naarmate die zich hebben vermenigvuldigd, zul je dus dieper in jouw zak moeten gaan. Het enige wat je dus moet doen, is contact opnemen met ons team. Sta je nu op het punt om onze ongediertebestrijder in te schakelen? Vraag vandaag nog een offerte op. Tot slot zijn wij bereid je te helpen met de ongediertebestrijding van elke type en grootte ongedierte! De ongediertebestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke ongediertebestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Ongediertebestrijding in Lelystad is een specialistisch werkje. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige ongediertebestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de ongediertebestrijding voor u doen door lokale ongediertebestrijders

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button