skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Hengelo

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Hengelo en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam inHengelo en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Hengelo
Ambt
Delden
Borne
Bornerbroek
Hertme
Saasveld
Zenderen
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Hengelo

Werkzaam in Hengelo en omgeving

Ongediertebestrijding Hengelo

Loop je ineens je tuin binnen en wordt je afgeschrikt door tientallen kuilen op je gazon? Zie je hoopjes houtzaagsel rond je mooie houten schuur? Het eerste scenario is een hol ontstaan door een mol. In het ander geval heb je houtluizen die jouw schuur langzaam aan het “verbouwen” zijn. Twee verschillende scenario’s hebben één fenomeen gemeen. Ongedierte! Nutteloze beestjes die jouw leven soms niet alleen zuur maken, maar ze kunnen ook zeer schadelijk zijn voor je gezondheid in en rondom je omgeving. Vooral als deze zich gaan vermenigvuldigen en verspreiden. Dat hangt helemaal af van de ernst van de zaak. Pak het zo snel mogelijk aan. Laat het niet zo ver komen dat je buren er op gegeven moment ook last van gaan ondervinden vanwege jouw nalatigheid, want laat je het uitgroeien tot een plaag waarbij je huis of tuin overspoeld raakt met ongedierte, kan de situatie gevaarlijk of onleefbaar worden. Ongediertebestrijdingsbedrijf Hengelo bestrijdt en voorkomt ongedierte op professionele wijze in heel Nederland ongeacht een woning of bedrijfspand. Met een groot netwerk aan medewerkers verspreid over Nederland, hebben we nooit handen noch expertise tekort. Daarom moet je voor de bestrijding van ongedierte een afspraak maken met ongediertebestrijding Hengelo.

Ongediertebestrijding HengeloWat gaat het je kosten?

Wil je weten hoe diep je in je zak moet graaien? Dan hoef jij niet met je handen in het haar. De prijzen zijn zeer redelijk, omdat het geven van adviezen en het verstrekken van een offerte Hengelo dat geheel gratis doet. Vanaf inspectie beginnen de kosten te lopen. Ons groot netwerk aan ongediertebestrijders hebben we over heel Nederland opgeleid en kan Hengelo daardoor heel lage voorrijkosten inclusief btw aanbieden.

Voor het bepalen van de prijs voor het verwijderen of bestrijden van het ongedierte, zijn de prijzen tot stand gekomen door alvast materiaalkosten en arbeidsloon in evenwicht te houden en het gemiddelde van beide aan jou aan te bieden, omdat jij ook moet begrijpen dat niet alle situaties even gemakkelijk zijn en dat de risicofactor voor het verwijderen of bestrijden van ongedierte veel hoger kan liggen, vooral als het ongedierte agressief is. Verder weten we dat sommige beestjes zich razend snel kunnen vermenigvuldigen, dus het hoeveelheid aan ongedierte bepaalt verder de prijs.

 

Soort ongedierte Prijs
Wespen € 65 per nest
Muizen € 85 per nest
Mollen € 90 per gazon
Kakkerlakken € 90 per nest
Ratten € 90 per nest
Houtworm en boktor € 300 per verdieping
Bedwantsen € 325 per verdieping

De biodiversiteit van ongedierte

Zij hebben een netwerk aan experts die gespecialiseerd zijn in het kennen en herkennen van een breed scala aan ongedierte waarvan er zeker eentje is opgesomd op hun pagina die jou koppijn bezorgt.

Er zijn ongeveer 250 soorten ongedierte. Hier een opsomming van de meest voorkomende tot de kleinste of zeldzame pest:

 • Boktor
 • Duiven
 • Houtworm
 • Kakkerlakken
 • Kevers
 • Mieren
 • Mollen
 • Motten
 • Muggen
 • Muizen
 • Papiervisjes
 • Ratten
 • Rioolvliegjes
 • Spinnen
 • Vliegen
 • Vlooien
 • Wespen
 • Zilvervisjes
 • Zwam
 • Motmuggen

 

 

Tips om ongedierte te voorkomen

Als je door hebt dat het om een kakkerlak, een muis of een wesp gaat, dan hebben we deze tips die je kunt toepassen om van die hinderlijke beestjes af te zijn:

 1. Te veel water voor je kamerplant betekent een thuis maken voor kakkerlakken, door al dat vocht in de plantengrond.
 2. Hoe vochtiger de lucht in je ruimte, hoe groter de kans op boktor, houtwormen en kakkerlakken. Je badkamer is één van ze. Zorg ervoor dat er voldoende ventilatie en koeling is, want warme lucht is erg vochtig, Breng zo veel als mogelijk de luchtvochtigheid onder 50% te houden.
 3. Ruim je etensresten of kruimels op en doe de vaat na het eten, als je muizen of ratten of kakkerlakken geen kans wil geven om te snoepen. Kijk even onder je gasfornuis en koelkast. Doe je eten of snacks in blikken of bakjes.
 4. Gemak dient de mens, waar wees niet te comfortabel en blijf netjes met je kleren in je klerenkast. Vuile kleren eruit, kleren niet te dicht aan elkaar plaatsen in de klerenkast. Anders heb je last van muizen, ratten en bedwantsen.
 5. Zelfs voer van je trouwe huisdier is niet uitgesloten voor de muizen en ratten, zoals vogelzaad, brokken etc. Zet ze in bakjes die goed afsluiten en ruim de restjes netjes op.
 6. Laat je (oud} hout nooit ongeprepareerd achter, maar doe wat verf of houtolie ervoor. Nog erger is het als het ongeprepareerd hout vocht opneemt. Doe je dat niet, dan zullen houtwormen en boktoren “snoepen” aan je hout.
 7. Voorzichtig met het steeds willen verplaatsen van je meubilair. Omdat bedwantsen op verschillende spullen nestelen, kan je ze onbewust verspreiden.
 8. Als je je beddengoed of kleren op 60°C kan wassen of stomen, dood je hierdoor bedwantsen.
 9. Zorg dat het deksel van je vuilnisbak goed dicht is. .

Ga terug naar de homepage.

Ongediertebestrijding Hengelo

 • De ELEKTRONISCHE VERJAGER: Geheel vrij van chemicaliën. Dit elektrische apparaat zendt geluidsgolven die muizen en ratten dusdanig irriteren, dat ze op de vlucht slaan.
 • DE GATENSTOPPER: Een simpel middel om gaten en naden te dichten. Zo maak je het moeilijk voor het dier om uit en in je huis te kruipen, met uitzondering van heel oude woningen met teveel gaten en naden,
 • POEDER, KORRELS of SCHUIM: Gif in verschillende vormen die niets anders doen dan verjagen of bestrijden van ongedierte als muizen, ratten, wespen, bedwantsen etc.
 • LOKDOZEN: Net als hoe Tom Jerry uitlokt door een blokje kaas aan een ratteval te zetten en het voor zijn gat te schuiven. Hetzelfde principe hebben lokdozen. Alleen wordt het gecombineerd met gif en weet de ongediertebestrijder waar hij een dergelijk lok doos moet plaatsen. Niet je eigen lok doos zetten in huis, anders krijg je zelf last van mieren.
 • KOU: Veel organismen overleven de kou niet. Voor de houtwormen en boktor is er speciaal een koud voorwerp die men voor 2 weken in de vriezer ingaat om die tenslotte te plaatsen waar de pest zich bevindt. Best effectief.
 • GAS: Gas is het meest gevaarlijke middel die er bestaat. Je ziet het niet, maar het doet zijn werk en het kan zich overal verplaatsen op moeilijk bereikbare plekken. Echter is het arbeidsintensief.
 • BEDWANTSENSPRAY: Net als insecticide die je in de winkel kan kopen als eerste hulp bij ongemak. is dit middel speciaal voor bedwantsen bestemd, waarvan jij weet waar ze voorkomen. Anders heb je altijd nog last en heb je het probleem tijdelijk verholpen.
 • INSECTENLAMPEN: Een gifvrije lok doos met keuze uit kleefplaat en / of knetterlamp. Alleen zijn knetterlampen bij het elektrocuteren onhygiënisch, omdat insectendeeltjes kunnen vallen in eten.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button