skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Haren

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Haren en omgeving. Onze ongediertebestrijder heeft ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22  (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Haren en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Haren
Voorveld
Glimmen
Hemmen
Onnen
Essen
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Haren

Werkzaam in Haren en omgeving

Ongediertebestrijding in Haren

In de praktijk zijn wij heel wat paniekerige mensen tegengekomen. Maar waarom raken deze mensen in paniek denk je? Dit komt, doordat zij kakkerlakken eng vinden en dat zij niet weten hoe ze hen moeten bestrijden. Kakkerlakken zijn best wel eng als je ze van dichtbij bekijkt. Bevind jij je in Haren en heb jij ook te kampen met aanvallen van kakkerlakken? Vind je ze daarnaast ook griezelig en weet je ook niet hoe je hen moet bestrijden? Geen nood, want wij kunnen die voor je doen! Wij zijn Ongediertebestrijding in Haren en opereren al jaren in deze branche. Door de jaren heen hebben wij ongedierte bestreden voor de mensen in Haren, maar per heden willen wij ook de gebieden rondom Haren van dienst zijn. Wij streven ernaar om ziektes, die veroorzaakt kunnen worden door ongedierte, te bestrijden.  Wil jij weten welke soorten ongedierte er nog meer zijn naast de kakkerlakken en op welke manier je ongedierte over het algemeen preventief kunt voorkomen? Lees maar verder om meer te weten hierover. Ook geven wij jou de redenen aan waarom wij geen vaste prijzen kunnen hanteren voor onze diensten. Ongediertebestrijding Haren wenst jou ontzettend veel leesplezier toe!

Ongedierte soorten in en rondom Haren

Ongediertebestrijding HarenZoals wij eerder hebben aangegeven, bestaan ongedierte in diverse soorten. Deze dieren worden tot ‘ongedierte’ gecategoriseerd, omdat zij vaak genoeg ziektes met zich meebrengen of soms gewoon super lastig zijn. De ongedierte soorten die wij vaak genoeg in de praktijk zijn tegengekomen, zijn onder andere:

 • Kakkerlakken: tref je in de meeste gevallen aan op plekken waar de mens zelden tevoorschijn komt. Deze plekken zijn meestal verlaten en koel. De zon schijnt daar dus zelden. Kakkerlakken leggen daar hun eieren, maar in de meeste gevallen ook tussen oude opgestapelde krantenpapier. De bestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke ongediertebestrijding in Haren, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. Bestrijding is een specialistisch werkje voor een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige bestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de ongediertebestrijding voor u doen door lokale ongediertebestrijders
 • Mieren: vind je op plekken waar er zoetigheid, voedsel en dode dieren zijn. Zij houden ervan om zich daar in te nestelen. Mieren komen in de zomer het meest voor en leggen hun eieren op plekken waar het ook koel is. In de praktijk zijn we ze vaker tegengekomen tussen oude opgestapelde krantenpapier. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele bestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele ongediertebestrijding. De goedkoopste vorm van bestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste ongediertebestrijding met ervaren ongediertebestrijder in de regio. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met ongediertebestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de ongediertebestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.
 • Muizen/ ratten: kun je aantreffen op onhygiënische plekken. Deze plekken zijn meestal koel en daar schijnt de zon ook zelden. Ratten bijvoorbeeld zijn heel erg gevaarlijk, omdat zij een ongeneeslijke ziekte, namelijk de ziekte van Weil, meenemen in hun pis. Wees dus voorzichtig en doe altijd tenminste jouw slippers aan!
 • Mollen: bevinden zich in de grond. Zij houden namelijk van graven, waardoor de mens het lastig vindt. De graafwerkzaamheden zorgen bijvoorbeeld voor lekkages in de rioolbuizen. Wij doen uw bestrijding in uw buurt. Als u de ongediertebestrijder inschakelt, dan zorgt de ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de bestrijding. Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijder u zo spoedig mogelijk met de bestrijding. Onze ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de bestrijding. Onze ongediertebestrijder kan ook buiten de openingstijden de bestrijding uitvoeren.
 • Houtwormen: tref je op hout aan. Voorbeelden hiervan zijn houtenbedden, -stoelen, -bedden, etc. Houtwormen vreten houtwerkjes, waardoor gaatjes daarin ontstaan. Sommige situaties zijn zo verergert dat bijvoorbeeld de houtenstoelen niet meer gebruikt kunnen worden. Aan de hand van een inspectie door de ongediertebestrijder wordt de bestrijding uitgevoerd bij uw gewenste locatie. Als ervaren ongediertebestrijder weten wij als geen ander wat er nodig is om van ongedierte af te komen daar we ons langer dan 10 jaren gespecialiseerd hebben in bestrijding. Laat u terugbellen door een ongediertebestrijder voor informatie over de beste aanpak en bestrijding. Onze ongediertebestrijder brengt wering aan en ontzegt u van het probleem met onze professionele bestrijding. Onze ongediertebestrijder staat klaar voor al jouw klussen m.b.t bestrijding.
 • Wespen: kun je overal in jouw omgeving aantreffen en in de meeste gevallen houden zij van zoetigheid. Prikken van wespen zijn soms wel te verdragen, maar daarnaast heb je ook mensen die er allergisch tegen zijn. Die mensen moeten bij een collectieve aanval van wespen per direct de huidarts raadplegen.
 • Vliegen: vind je op onhygiënische plekken. Daarnaast houden zij ook ervan om te profiteren van jouw voedsel. Hun eieren leggen zij op onhygiënische plekken en ook op jouw voedsel.
 • Bedwantsen: tref je aan op jouw matras, maar daarnaast ook in de buurt van jouw muur. Zij staan bekend om hun bijtgedrag. Indien je gebeten bent door bedwantsen, kan jouw lichaam er rood van worden en jeuken. Kan jij niet tegen de jeuk? Raadpleeg jouw huisarts dan meteen, want wellicht ben je er allergisch tegen.
 • Duiven: houden zich schuil in jouw plafond, tussen dakgoten en op het dak. Zij houden ervan om met takjes te sjouwen. Rommel wordt dus door hen gecreëerd. Ook laten zij hun uitwerpselen overal achter.

Alle ongedierte die hierboven zijn opgesomd, kunnen wij voor je bestrijden. Let wel, wij zorgen ervoor dat onze klanten altijd tevreden zijn met de resultaten die wij voor hen opleveren. Via deze link keer je weer terug naar de homepage

 

Algemene preventieve maatregelen tegen ongedierte

Je kunt op heel simpele manieren ongedierte preventief voorkomen. Hieronder hebben wij enkele punten voor je opgesomd. Deze punten hebben wij voor je opgenoemd, doordat wij al jaren bezig zijn met de bestrijding van de meeste ongedierte soorten. De preventieve maatregelen zijn namelijk:

 • Het permanent weg zetten van oude krantenpapier. Dit is van belang, zodat kakkerlakken en mieren hun eieren niet daarin kunnen leggen.
 • Het afdekken van jouw voedsel, zodat mieren bijvoorbeeld zich niet hoeven voor te doen in jouw keuken.
 • Het permanent weg zetten van oude ongebruikte spullen, omdat die voor woonplekken van ongedierte zorgen.
 • Jouw gebruikte spullen regelmatig een andere plek geven. Dit is nodig, zodat jij geen vaste woonplekken creëert voor ongedierte en dat zij daarna het gevoel krijgen dat zij niet meer welkom zijn.
 • Jouw omgeving regelmatig te reinigen met schoonmaakmiddelen. Je kunt hierbij heel simpel te werk gaan. Voorzie jouw omgeving tenminste wekelijks van een mengsel van water en een sterk ruikend schoonmaakmiddel.
 • Ruim jouw plafond, dak en dakgoten regelmatig op. Dit is van belang, zodat duiven geen woonplekken hebben.

 

Het bepalen van de kostenplaat

Om de kostenplaat nu te bepalen bij de verlening van onze diensten, kunnen wij voor elke klant helaas geen vaste prijzen gebruiken. Dit komt, doordat situaties van elkaar verschillen. De punten waarop wij letten om onze kostenplaat te bepalen, zijn onder andere:

 • De afstand die wij moeten afleggen om het ongedierte te bereiken, belangrijk is voor ons. Op die manier hebben wij ons daardoor gericht op de mensen in en rondom Haren, zodat jij dus niet diep in jouw zak hoeft te gaan.
 • Het ongedierte. Dit komt, doordat elk ongedierte van elkaar verschilt en de bestrijding daarvan dus ook zal verschillen.
 • De grootte van de plaag een grote rol speelt. Indien je bijvoorbeeld te lang gewacht hebt en de situatie nu verergert is, kan dat maken dat je dieper in jouw zak zal gaan.
 • De bestrijdingsmiddelen en tools die onze ongediertebestrijder gebruiken ook punten zijn waarnaar wij kijken. Deze zullen dus verschillen aan de hand van de grootte van de plaag bijvoorbeeld.
 • De tijd die wij totaal besteed hebben voor de bestrijding van het ongedierte van eminent belang is.

Ongediertebestrijding in Haren

Aan de hand van de vastleggingen hierboven hopen wij dat wij jou voldoende geïnformeerd hebben over het onderwerp ‘ongedierte’. Ook hopen wij dat jij nu weet hoe belangrijk het is om ziektes en lastjes te voorkomen en dat je daardoor ongedierte in de vroege stadium moet bestrijden. Ben je voldoende overtuigd dat je ons momenteel al wenst in te huren? Bevind jij je reeds in ons klantenbestand of wens jij je nu aan te sluiten? Prima! Vraag vandaag nog jouw offerte bij ons op om een beeld te krijgen in de kostenplaat. Graag hopen wij jou zo gauw als mogelijk te helpen met de bestrijding van ongedierte.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button