skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Gouda

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Gouda en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Gouda en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Wij helpen je ook graag in:
Gouda
Ammerstol
Bergambacht
Berkenwoude
Gouderak
Haastrecht
Hekendorp
Moordrecht
Polsbroek
Reeuwijk
Schoonhoven
Stolwijk
Vlist
Waddinxveen
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Gouda

Werkzaam in Gouda en omgeving

Ongediertebestrijding Gouda

Wij zijn Ongediertebestrijding Gouda. Gedurende de laatste jaren zijn wij van mening dat er in Gouda heel veel last wordt ondervonden als het gaat om aanvallen van ongedierte. Wij weten hoe lastig aanvallen van ongedierte zijn en daarom doen wij altijd ons uiterste best om de mensen in Gouda bij te staan hiermee. Aanvullend hierop willen wij je ook aangeven dat wij niet alleen de mensen in Gouda willen bijstaan met de bestrijding van ongedierte, maar ook de mensen die zich rondom dit stadje bevinden. Bevind jij je in en/of rondom Gouda en behoef jij diensten van de beste ongediertebestrijding? Wij zijn voor jou dan de beste oplossing! Maak vandaag nog kennis met ons door dit artikel verder te lezen. Wij vertellen je hieronder meer over de soorten ongedierte die zich in en rondom Gouda bevinden. Ook zul je informatie aantreffen die je kunt gebruiken om ongedierte preventief te voorkomen. Tot slot vertellen wij jou ook op welke punten wij letten om de kostenplaat vast te stellen. Wij raden je dus aan om verder te lezen en wensen je ook heel veel leesplezier toe

Ongediertebestrijding GoudaDe ongedierte soorten in en rondom Gouda

Het is altijd belangrijk om ongedierte te voorkomen. Heb jij enig idee waarom wij dit van mening zijn? Wij zijn dit van mening, omdat ongedierte onhygiënisch en lastig zijn. Als mens wens je zeker wel gezond te zijn en je vrij te voelen in alles wat je doet. De soorten ongedierte die wij zijn tegengekomen, zijn namelijk:

 • Duiven: zijn ongedierte soorten die zich bevinden op jouw dak, in jouw plafond en tussen jouw dakgoten. Deze prachtige vogels zorgen voor heel wat onrust voor de mens, omdat zij ervan houden om rommel te maken. Dit doen ze heel vaak door middel van takjes. Zij brengen de takjes van de ene plek naar de andere en bouwen hun nestjes in de meeste gevallen daarmee. Daarnaast houden duiven er ook van om hun uitwerpselen overal in jouw omgeving te deponeren. Deze situaties worden door de mens als een last ondervonden.
 • Mieren: kun je in de meeste gevallen aantreffen op plekken waar de zon zelden schijnt en waar het lekker koel is. Hierbij kun je denken aan plekken tussen de wortels van bomen, tussen openingen in jouw muur, tussen oude (ongebruikte) spullen zoals krantenpapier, dozen etc. Ook op deze plekken deponeren mieren hun eieren. Mieren komen in de zomer het meest tevoorschijn. Dit ongedierte houdt namelijk heel veel van zoetigheid. Je kunt ze daardoor aantreffen op frisdrankjes, stroop, snoepgoed, etc. Zij houden er ook van om zich te bevinden op jouw etenswaren. Als dat niet voldoende is, kunnen mieren ook heel onhygiënisch zijn, omdat zij zich ook bevinden op kadaver.
 • Vliegen: zijn onhygiënische ongedierte, omdat zij in de meeste gevallen voor komen op vuilnisbelten, -tonnen, kadaver, uitwerpselen, etc. Als dat niet voldoende is, houden zij er ook van om zich te bevinden op jouw etenswaren en ook daar deponeren zij hun eieren. Vliegen brengen ziektekiemen met zich mee. Stel maar eens voor dat vliegen hun eieren gedeponeerd hebben op jouw etenswaren en jij jouw etenswaren gegeten hebt. Je kunt er dan ziek van worden, omdat bacteriën zich hebben bevonden in jouw etenswaren.
 • Kakkerlakken: tref je aan op plekken waar het onhygiënisch is. Een paar voorbeelden van deze plekken zijn tussen oude (ongebruikte) spullen zoals oude krantenpapier, oude dozen, etc. Ook op deze plekken deponeren kakkerlakken ook hun eieren en ook deze eieren zijn onhygiënisch.
 • Ratten: zijn gevaarlijke soorten ongedierte. Dit komt, omdat zij een ongeneeslijke ziekte met zich meebrengen. Deze ziekte is overdraagbaar door hun pis. Indien ratten gepist hebben in jouw omgeving en jij door onwetendheid met jouw blote voeten daarop getrapt hebt, kun je er geïnfecteerd van raken en dood gaan.

Ongediertebestrijding in Gouda

Het is altijd beter om jouw omgeving te onderhouden tegen aanvallen van ongedierte. Aangezien wij al jaren in deze business zitten, hebben wij daardoor heel simpele manieren bedacht hoe je ongedierte preventief kunt voorkomen. Let er wel op dat je deze manieren blijft toepassen in jouw omgeving. Dit is van belang, zodat ongedierte voorgoed verdwijnen. Indien je een tijdje stopt, zullen zij weer tevoorschijn komen. De preventieve maatregelen die je kunt toepassen, zijn onder andere:

 • Het regelmatig onderhouden van jouw daken, dakgoten en plafond. Je kunt hierbij om de drie weken alle rommel, zoals takjes, opruimen. Indien je hoogtevrees hebt, kun je ook de loodgieter inschakelen hiervoor. Dit, omdat zij de meesters zijn in hoogtevrees.
 • Dek jouw snoepgoed goed af. Dit is van belang, zodat mieren zich niet hoeven te bevinden op de zoetigheden die je in jouw huis hebt.
 • Dek jouw etenswaren goed af, zodat mieren en vliegen zich niet kunnen en hoeven te bevinden daarop. De focus is vooral op vliegen, omdat dit ongedierte wel gevaarlijker is dan mieren.
 • Ruim jouw omgeving regelmatig op. Doe hierbij oude ongebruikte spullen permanent weg, omdat je op die manier geen woon- en broedplekken creëert voor ongedierte. Je kunt hierbij denken aan kakkerlakken, ratten, etc.
 • Reinig jouw omgeving regelmatig. Doe dit door gebruik te maken van sterke geurtjes. Deze kunnen bestrijdingsmiddelen, schoonmaakmiddelen en azijn zijn.

Belangrijke punten om de kostenplaat vast te stellen

Om nu de kostenplaat voor je te berekenen, letten wij op heel wat punten. Deze punten hebben wij hieronder voor je opgesomd:

 • De afstand van ons kantoor naar jouw omgeving waar het ongedierte zich bevindt.
 • Het soort ongedierte waarmee je te kampen hebt.
 • De grootte van de plaag.
 • De tools die wij allemaal moeten gebruiken voor de bestrijding.
 • De bestrijdingsmiddelen die wij allemaal moeten gebruiken voor de bestrijding.
 • De totale tijd die wij besteedt hebben voor de bestrijding.

Je merkt, aan de hand van het artikel hierboven, dus op dat wij veel weten over ongedierte en dat wij ongedierte altijd voor je kunnen bestrijden. Wij weten ook hoe lastig ongedierte zijn en daarom willen wij jou helpen met de bestrijding daarvan. Sommige klanten zijn geneigd om ongedierte zelfstandig te bestrijden, maar niet altijd lukt het. Wij vinden deze klanten heel erg flink, maar het is altijd beter om deze werkzaamheden aan ons over te laten. Wij kennen alles op onze tien vingers en daarom willen wij dat onze (toekomstige) klanten ons moeten vertrouwen hiermee. Wees als (toekomstige) klant dus altijd gerust, omdat wij alles voor honderd procent onder controle hebben. Indien je geïnteresseerd bent in onze diensten, raden wij jou aan om vandaag nog een offerte aan te vragen bij ons. De offerte is nog steeds vrijblijvend. Wij hopen jou zo snel als mogelijk van dienst te zijn. Tot in de vroege toekomst!

Via deze link keer je weer terug naar de homepage

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button