skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Enschede

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder in Enschede en omgeving. Onze ongediertebestrijder heeft ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 8422 voor een ervaren ongediertebestrijder (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Enschede en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Enschede
Glane
Haaksbergen
Losser
Overdinkel
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Enschede

Werkzaam in Enschede en omgeving

Ongediertebestrijding Enschede

Iedereen heeft wel eens een ongewenst bezoekje gekregen van ongedierte in of om het huis in Enschede. Hier vanaf komen kan heel moeilijk zijn. Soms is het slechts één verdwaald diertje, maar vaak is er een nest dat eerst gezocht moet worden. Er zijn verschillende soorten Enschede ongedierte, denk maar aan wespen, kakkerlakken, bijen, mieren, ratten, muizen en luizen. In Enschede staat de Universiteit van Twente, het is dus een drukke studentenstad die heel veel evenementen en muziekfestivals organiseert. Gezien het hier om studenten gaat kun je wel iets van inbeelden. Het is niet altijd zo schoon als het zou moeten zijn. Het bedrijf Rentokil, www.rentokil.nl, doet al sinds 1936 aan ongediertebestrijding Enschede en expert in ongediertepreventie.

Waarom ongediertebestrijding Enschede inhuren?

Ongediertebestrijding-EnschedeRentokil begon in 1927 als klein bedrijfje in Engeland en is sinds de oprichting een groot voorbeeldbedrijf op het gebied van ongediertebestrijding in Enschede door een ervaren ongediertebestrijder . Zij zijn daarom heel snel gegroeid tot een grote onderneming met de focus op efficiënte bestrijding. In 1936 hebben ze de onderneming uitgebreid met een kantoor in Nederland en staan nu ook bekend als de meest efficiënte en betrouwbare ongedierte preventie –en bestrijdingspartner voor huisproblemen maar ook bij je bedrijf. Het verschil met andere bedrijven ligt in de constante bijscholing die de medewerkers wordt aangeboden. Hierdoor blijft ongediertebestrijdeing Enschede de deskundigheid en kwaliteit van het vak behouden. De ongediertebestrijder blijft de juiste dienst leveren.

Wat Rentokil ook onderscheidt van de rest is hun manier van bestrijding.

Zij hebben een liefde voor het milieu en hebben daarom een milieubewuste aanpak voor bestrijding door een professionele ongediertebestrijding Enschede. Bij ongediertebestrijding door een professionele Enschede ongediertebestrijder van ongedierte komen er allerlei andere gassen vrij die schade kunnen toebrengen aan woningen en bedrijfspanden.

Bij Rentokil gebruikt de Enschede ongediertebestrijder methodes die het milieu zo min mogelijk belasten.

De geavanceerde controle –en detectiesystemen die onze Enschede ongediertebestrijder hanteert leidt ertoe dat er een afname is in het gebruik van giftige stoffen. Ook werkt de Enschede ongediertebestrijder  met de algemene regels en wetten met betrekking tot veiligheid en gezondheid.

De studentenstad bevat behalve de universiteit ook verschillende hoge scholen en de Duitse toeristen.

Het is gebleken dat de binnenstad van Enschede een overlast heeft aan muizen, ratten en vliegen. Dit door de vele studentenfeestjes en muziek festivals, maar er zijn ook veel horeca tentjes in de binnenstad. Wij zullen even samen nagaan op welke manieren je muizen, ratten en vliegen kunt verdelgen met ongediertebestrijding door een professionele Enschede ongediertebestrijder. Maar voordat ongediertebestrijding gedaan wordt door een Enschede ongediertebestrijder kun je ook nagaan hoe ze zich vermeerderen, vermenigvuldigen en verplaatsen.

 

MUIZEN

Men praat over een muizenplaag wanneer:

 • Je ze kan zien in huis

 • Je krassende geluiden hoort in het plafond

 • Je uitwerpselen van ze aantreft (kleine, zwart of donker)

 • Je een sterke geur ruikt (ammoniak en muskus geur)

 • Je knaagresten of knaagsporen ziet

 • Je nestjes hebt aangetroffen

Wat kun je doen als er muizen zijn en je ze niet meer in je omgeving wil?

De eerste manier voor een Enschede ongediertebestrijder om ongediertebestrijding te doen van muizen is hun in –en uitgangen bij jouw huis of bedrijf te blokkeren. Dit zijn meestal minder zichtbare plekken, maar kunnen na een grondige inspectie wel gevonden worden. De in –en uitgangen kunnen geblokkeerd worden door kieren onder deuren en ramen te dichten met een borstelstrip. Gaten, spleten en holten zullen ook moeten worden gedicht. Ook dit kan door ons uitgevoerd worden. Zij hebben voor ongediertebestrijding van muizen een speciaal product ontwikkeld waardoor muizen niet makkelijk kunnen knagen. Onze Enschede ongediertebestrijder  kan je daarbij helpen.

Een andere manier is voor een Enschede ongediertebestrijder de professionele ongediertebestrijding van muizen. Jouw huis muizenvrij maken en houden kan met behulp van verschillende producten. Verkeerd gebruik van deze producten kan leiden tot vermenigvuldiging van de muizenfamilie in huis. Muizengif is een zo een product. Als jij ervoor kiest muizengif te gebruiken tijdens bestrijding is er aangeraden deze uit de buurt van kinderen en huisdieren te plaatsen, zij kunnen dit zien als snoep. Met een muizenval kan een ongediertebestrijding Enschede heel professioneel bestrijding in Enschede van de muizen doen.

RATTEN

Men praat over een rattenplaag wanneer:

 • Je krassende geluiden hoort over de vloer

 • Je uitwerpselen van ze aantreft (donker, langwerpig)

 • Je een sterke geur ruikt (sterke ammoniak en muskus geur)

 • Je knaagschade ziet

 • Je opengescheurde voedselverpakkingen aantreft

 • Je nesten of holen hebt aangetroffen

Bij ratten is het beter direct naar professionele hulp te zoeken omdat deze een serieus gezondheidsgevaar zijn voor de mens. Zij zijn ziekte overbrengers voor mensen en huisdieren. Ziekten zoals de ziekte van Weil, E. Coli en TBC. Rattenklemmen zijn net als een muizenval, maar bij een rattenklem worden de ratten tijdens bestrijding opgevangen zodat zij of door kunnen leven of worden gedood bij het vangen. Bij het plaatsen van rattengif in zo een klem kun je de rat dood laten gaan, maar met een inloopval zonder rattengif vang je een rat op en kun je hem binnen 24 uur weer los laten buitenshuis.

Een professionele manier van ratten bestrijding door een Enschede ongediertebestrijder is het gebruik van een ultrasoon geluid tegen ratten. Er bestaan tegenwoordig ultrasoon apparaten waarmee ratten kunnen worden verjaagd. Ratten worden met geluid, trillingen, en golven verjaagd. Maar de kans bestaat wel dat deze bestrijding niet al te effectief  werkt bij jouw thuis.

VLIEGEN

Er wordt vaak geklaagd over een vliegenplaag in Enschede wanneer men na lang op zolder is geweest. Deze is makkelijk toegankelijk voor vliegen en biedt een rustig onderdak tijdens de winter. Vliegen kunnen ook een na-effect zijn van een muizen of rattenplaag, omdat zij afkomen op dode dieren. Net als ratten kunnen vliegen ook ziektes overbrengen bij mens en dier. Ziekten zoals dysenterie, tuberculose, cholera en parasitische wormen worden door vliegen overgebracht.

Omdat vliegen tussen de 400 en 600 eitjes kunnen leggen binnen 30 dagen (levensduur) kunnen ze zich heel snel uitbreiden tot een plaag in Enschede. Vliegen kunnen in Enschede bestreden worden op een snelle en effectieve manier, maar ook op een professionele wijze. Een grote schoonmaakbeurt is de eerste effectieve manier in Enschede waarmee vliegen bestreden kunnen worden. Vliegenpoeder plaatsen op plekken in huis waar de vliegen het meest voorkomen is ook een makkelijke manier om van ze af te komen. Vliegenpoeder bevat een lokstof en actieve stof die vliegen aantrekt maar tegelijkertijd zorgt voor een snelle doding.

Er zijn ook insectenlampen in Enschede die kunnen helpen bij de bestrijding van vliegen. De Lumnia vliegenlampen worden de toekomst van vliegenbestrijding genoemd. Het is ontworpen zodat vliegen die worden aangetrokken niet alleen worden opgevangen, maar op een hygiënische manier zodat het besmettingsrisico wordt verlaagd. De Lumnia lamp kan het best gebruikt worden in de Enschede horeca sector en biedt een veilig en gerust gevoel.

Ongediertebestrijding Enschede

Ongedierte kunnen op verschillende manieren worden bestreden. Men zegt voorkomen is beter dan genezen, maar hoe kun je ze het best in Enschede voorkomen? Ratten, muizen en vliegen zoeken tijdens de winter naar warme plekken. Zorg er bij ratten voor dat jij ook in de winter jouw afval goed opruimt en geen etensresten laat liggen. Bij muizen is het belangrijk dat elke mogelijke in –en uitgang in Enschede wordt geblokkeerd en dat er geen schuilplaatsen worden gecreëerd. Voor vliegen is ook het dichten van kieren en gaatjes rondom het dak belangrijk, ze houden zich vaak schuil op zolder. Laat voor vliegen geen etensresten en stilstaand water staan.

Bevrijd jouw huis of bedrijf van ongedierte

Ongedierte als ratten, muizen, kakkerlakken etc. zijn niet gezond voor jou en ook niet voor het huis in Enschede. Ongedierte schaadt niet alleen jouw gezondheid maar ratten bijvoorbeeld kunnen knagen aan jouw hout en houtwormen vernietigen jouw meubelen. Daarom is het belangrijk dat je jouw Enschede huis van deze ellende verlost.

Welke problemen veroorzaken Enschede ongedierte?

Schade aan het huis en interieur

Termieten, mieren en zilvervissen zijn slechts enkele van de griezelige Enschede kruipers die bekend staan om het vernietigen van huishoudelijke voorwerpen en kunnen het moeilijkst te detecteren zijn. Zilvervisjes leven van organische vezels – zoals je favoriete boek, een fotoalbum van de kinderen of al die dozen die je hebt bewaard. Hetzelfde geldt voor termieten – de meeste termietenplagen blijven jarenlang onopgemerkt en tegen de tijd dat het zichtbaar wordt, is het bestrijden bijna onmogelijk. Alleen de Enschede bestrijdingsdienst zal je kunnen helpen.

Voedselvergiftiging

Ongedierte hebben ook voeding nodig om te kunnen leven. Jouw keuken in Enschede is voor de ratten en kakkerlakken een heilige plek en daar voelen zij zich vrij. Als jij deze voeding vervolgens gaat eten, kan je verschillende ziektes oplopen.

Stress

Jouw huis in Enschede moet een plek zijn waar jij en jouw gezin zich gewoon kunnen ontspannen en zich nergens zorgen over hoeven te maken. Als ongedierte jouw eigendom echter overspoelt, kan je niet van jouw Enschede huis genieten, slapen of zelfs maar aan iets anders denken dan het wegwerken van deze ongewenste gasten. Huur de Enschede ongediertebestrijder in om je te helpen.

Waarom moet je Rentokil inhuren?

Rentokil is sinds 1936 actief in het bestrijden van ongedierte in Enschede, waardoor zij inmiddels de beste technieken hebben en de patronen van alle ongedierte kennen om een effectief uitroeiingsplan voor je op te maken. In dit bedrijf werken ervaren en betrouwbare vakmensen uit Enschede, die jouw probleem snel kunnen oplossen. Rentokil is niet duur, je kunt nu al jouw gratis offerte aanvragen.

Ongediertebestrijding in Enschede moet je niet onderschatten. Wanneer je geen ervaring of kennis hebt over bestrijding, kun je wel fouten maken of zelfs onnodige kosten. Vermijd zulke gevallen door de bestrijding over te laten aan een specialist ongediertebestrijding Enschede. Wees niet bang voor verrassingen, want alle kosten worden vooraf besproken. Zonder goedkeuring van de klant, zullen de werkzaamheden in Enschede nog niet starten. Ongediertebestrijding Enschede zorgt ervoor dat de kosten binnen het budget blijft.

Via deze link keer je weer terug naar de homepage.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button