skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Ede

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Ede en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Ede en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Bennekom
De klomp
Ederveen
Elst
Harskamp
Lunteren
Otterlo
Renswoude
Veenendaal
Wekerom
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Ede

Werkzaam in Ede en omgeving

Ongediertebestrijding Ede

Heb je wel eens last van muizen, ratten, houtwormen, wespen, allerlei vliegende en kruipende insecten? Dan is het tijd om een ongediertebestrijder in te schakelen voor professionele ongediertebestrijding. Bij het waarnemen van een van deze ongenode gasten dien je gelijk maatregelen te treffen want door langer te wachten en de ongediertebestrijding uit te stellen groeit het ongedierte uit tot een plaag.

Ongedierte

Ongediertebestrijding EdeOngedierte zorgen voor heel veel overlast en kunnen overal voorkomen. Wereldwijd neemt de vraag naar het weren van ongedierte toe. De vraag naar een ervaren ongediertebestrijder voor ongediertebestrijding neemt steeds toe.

Het aantal leefgemeenschappen neemt toe.

Ongedierte krijgen hierdoor meer voedsel en onderdak ter beschikking om te overleven. Bovendien nemen ook de economische activiteiten toe. Dat is te merken aan de hoeveelheid hotels, kantoren en restaurants die jaarlijks uit de grond rijzen. Deze gebouwen zijn niet alleen de werkplek van mensen maar zijn ook een onderdak voor ongedierte als ze niet goed en regelmatig worden onderhouden. Kantoren hebben heel wat kabels en ongedierte zoals muizen en ratten knabbelen het liefst aan kabels. Zij zorgen voor heel wat knaagschade aan kabels, meubels en andere bezittingen. Restaurants zijn dagelijks lekker eten aan het klaarmaken en gooien ook heel wat etensresten weg. Als etensresten niet op een veilige manier worden gedumpt kan het heel wat ongedierte aanlokken zoals ratten, muizen en vliegen. Tevens kunnen ze ook je voedselvoorraden vervuilen en de gezondheid van de mensen in gevaar brengen.

Door onwetendheid of ignorantie breng je na jouw reis ongedierte mee naar huis.

In hotels komen niet alleen de reizigers uit verre landen maar je vindt er ook bedwantsen die zich goed schuil houden in de omgeving van het bed. Bedwantsen kunnen ook je koffer binnenkruipen en samen met jouw de reis terug naar huis afleggen. Als je geen voorzorgsmaatregelen treft komen ze zo via je koffer in je huis terecht en zoeken hun weg naar hun favoriete schuilplaats, de slaapkamer. Terwijl je lekker ligt te slapen in je bedje nemen ze een heerlijke bloedmaaltijd en sta je de volgende morgen voor de spiegel met rode bulten op je gezicht.

Door de klimaatverandering kunnen ongedierte ook toenemen.

Het is alom bekend dat ongedierte tijdens de zomermaanden voor meer overlast zorgen omdat ze tijdens dit seizoen actief zijn. De weersomstandigheden zijn gunstig voor de voorplanting en ze hebben geen moeite om te overleven. Er is tijdens de zomer ook voldoende voedsel aanwezig waardoor ze makkelijk kunnen uitgroeien tot een plaag en zich kunnen verspreiden. Tijdens een milde winter en een extreem warme zomer  zijn de weersomstandigheden gunstig voor de voorplanting en overleving van ongedierte. Hierdoor neemt de overlast van ongedierte toe.

Ongediertebestrijding Ede

Ongediertebestrijders zijn gespecialiseerd in de ongediertebestrijding en voorkomen van ongedierte. Ongedierte hebben in je omgeving is helemaal niet prettig. Je wilt zo snel mogelijk af van deze beestjes. De ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder kan afhankelijk van de verspreiding van de plaag variëren van een eenvoudige aanpak tot een arbeidsintensieve ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder.

Een muizenplaag dat al verspreidt is, is soms niet meer te bestrijden met gif.

Het probleem is hardnekkig en je kunt zo een situatie onmogelijk zelf aanpakken. De ongediertebestrijder is professioneel en kan dus voor elke ongedierteprobleem een goede oplossing vinden zodat je rustig kunt wonen en werken in een ongediertevrije omgeving.

De ongediertebestrijder gaat ook planmatig te werk om het beste resultaaat te behalen.

De ongediertebestrijding door een professionele ongediertebestrijder gaat eerst op de locatie poolshoogte nemen om na te gaan welk ongedierte voor overlast zorgt en hoe hardnekkig het probleem is. De ongediertebestrijder werkt dan een plan uit en voert deze ook uit met gebruikmaking van chemische of niet- chemische bestrijdingsmiddelen. Nadat de ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder heeft plaatsgevonden wordt de locatie goed schoongemaakt van al de dode beestjes en de restanten gif. Het is ook belangrijk dat er aan preventie wordt gedaan. De ongediertebestrijder geeft adviezen om te voorkomen dat zo een probleem zich weer voordoet.

Ongediertepreventie

Voorkomen is altijd beter dan genezen. Door ongedierte te voorkomen bespaar je heel wat kosten. Je kunt zelf maatregelen treffen om ongedierte te voorkomen maar je kunt ook de ongediertebestrijder vragen naar een ongediertepreventieplan.

Door de volgende maatregelen te treffen kun je zelf ongedierte voorkomen:

  • Voedsel dat niet afgedekt is trekt gauw ongedierte aan. Berg je eigen voedsel en ook dat van huisdieren op in goed afsluitbare bakken dat bestendig is tegen knaagschade.
  • Houd je huis ten allen tijde schoon. Ongedierte komen graag wonen in een rommelige leefomgeving. Een huis met donkere hoekjes die nooit of nauwelijks wordt geveegd en afval dat niet optijd wordt opgeruimd, lokken allerlei ongedierte aan.
  • Naden en kieren in en rondom het huis goed dichten zodat ongedierte daar geen woning kunnen maken.
  • Een goed geventileerd huis voorkomt schimmelvorming op houten meubelen.

Zorg er dus voor dat je huis goed geventileerd is want ongedierte kunnen zich heel snel ontwikkelen bij een warme en vochtige omgeving.

Als de ongedierte zich ontwikkelt tot een plaag, is het verstandig om deze uit te voeren door een professionele ongediertebestrijder voor ongediertebestrijding. Om ervoor te zorgen dat je huis vrij blijft van ongedierte moet de ongediertebestrijder een preventieplan ontwikkelen en uitvoeren.

Kostenplaatje ongediertebestrijding

Is het ongedierte over het heel huis of tuin verspreidt? Dan heeft de ongediertebestrijder meer tijd nodig om deze te verdrijven of te doden. In zo een situatie is één behandeling niet voldoende. Doordat meerdere behandelingen nodig zijn, lopen de kosten op. Ongedierte zoals bedwantsen zijn resistent en kunnen slechts met één methode van ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder gedood worden. Ook is daarbij veel meer arbeid nodig dan bij het vangen van muizen.

De kosten van ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder hangen dus af van:

  • Het soort ongedierte dat zorgt voor overlast.

Bedwanten kun je ongediertebestrijding niet op dezelfde wijze doen als muizen of ratten. Elk type ongedierte heeft weer een eigen plan van aanpak. Daarom moet de ongediertebestrijder zich eerst oriënteren op de locatie om het soort ongedierte te identificeren voor de ongediertebestrijding.

  • Het aantal behandelingen die gedaan moeten worden.

Hoe hardnekkiger het probleem is, hoe meer behandelingen nodig zal zijn. Als de ongediertebestrijder steeds terug moet keren voor het doen van de behandelingen, kunnen de bestrijdingskosten oplopen.

  • De grootte van de ongedierte plaag die aangepakt moet worden.

Bij een grotere plaag zijn er meerdere behandelingen van node wat als gevolg heeft dat de kosten voor de ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder toenemen.

  • De wijze van bestrijding.

Er zijn verschillende methoden om ongedierte te bestrijden. Gelet op de mate van resistentie wordt een adequate manier van bestrijden gehanteerd. Bedwantsen kunnen slechts met hete lucht behandeld worden omdat zij een hoge mate van resistentie hebben.  Houtwormen zijn ook effectief te behandelen met hete lucht. De hete lucht kan ook heel gemakkelijk tussen de naden en kieren gespoten worden. Ook de eitjes en larfjes gaan van de hete lucht doodt. Er zijn meerdere bestrijdingsmethoden voor muizen waardoor de ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder van deze beesten toch wat makkelijker is en relatief goedkoop.

Via deze link keer je weer terug naar de homepage.

De oplossing voor jouw ongedierte probleem

Heb je last van ongedierte in je huis? De juiste ongediertebestrijding maakt een eind aan jouw ongedierteprobleem. Met de professionaliteit van de ongediertebestrijding kun je zorgeloos in een ongediertevrije omgeving wonen. Maak gauw contact met onze ongediertebestrijders.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button