skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Dordrecht

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding te Dordrecht en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, ongediertebestrijding en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Dordrecht en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Dordrecht
Heerjansdam
Kinderdijk
Maasdam
Mookhoek
Papendrecht
s-Gravendeel
Strijen
Zwijndrecht
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Dordrecht

Werkzaam in Dordrecht en omgeving

Ongediertebestrijding Dordrecht

Maak je je omgeving regelmatig goed schoon en heb je desondanks heel veel last van ongenode gasten in je woon- en werkomgeving of in de tuin in Dordrecht? Ja, ongedierte in Dordrecht zorgen voor overlast en zijn overbrengers van allerlei ziekten. Ongedierte moeten bestrijdt worden, want deze ongedierte in Dordrecht wil je niet graag als huisgenoot hebben.

Ongedierte

Ongediertebestrijding DordrechtOngedierte zijn nergens gewenst omdat ze schadelijke dieren zijn en heel veel schade aanrichten aan al jouw bezittingen in huis of bedrijfspand. Ratten, muizen, papiervisjes, kakkerlakken en wespen zijn slechts enkele van de vele soorten ongedierte in Dordrecht die voor overlast zorgen. Papiervisjes kunnen het behang aanvreten, muizen en ratten zorgen voor heel veel knaagschade aan je persoonlijke bezittingen. Muizen en ratten kunnen ook in je tuin heel veel gewassen vernietigen waardoor de opbrengst laag wordt. Denk maar aan veldmuizen die hiervoor verantwoordelijk zijn.

Ongediertepreventie

Je kunt ook zelf preventieve maatregelen treffen door regelmatig je omgeving in Dordrecht schoon te maken. Deze preventieve maatregelen zijn niet altijd effectief, vooral al de ongedierte in Dordrecht al verspreid zijn. Daarom heb je de hulp van het ongediertebestrijding Dordrecht nodig die met zijn expertise een ongediertepreventieplan bedenkt om het ongedierte in Dordrecht voorgoed buiten het huis te houden.  Ongediertepreventie is voorkomen dat ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijding Dordrecht in je woon-of werkomgeving terugkeren of voorkomen dat ze ooit in je woon- of werkomgeving binnendringen en voor overlast zullen zorgen. De Dordrecht ongediertebestrijder bedenkt een preventieplan op maat en houdt rekening met de voorgeschreven regels voor ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder binnen elke sector. Bij de ongediertepreventie wordt jaarlijks 6 tot 8 keer je woonomgeving, bedrijfspand of tuin gecontroleerd op de aanwezigheid van ongedierte in Dordrecht waarbij er naar sporen van ongedierte worden gezocht. Zijn sporen van Dordrecht ongedierte waargenomen dan betekent het dat ongedierte zich in de nabije omgeving bevinden en dat deze onmiddelijk bestreden moeten worden om te voorkomen dat ze gaan uitgroeien tot  een ongedierte plaag. Bij de controle wordt er in het logboek alle uitgevoerde handelingen verwerkt en krijgt de klant inzage zodat deze op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen.

Ongediertebestrijding

Door je omgeving goed en regelmatig te onderhouden en ook vocht te vermijden voorkom je in eerste instantie dat ongedierte in Dordrecht een nest maken in je huis, bedrijfspand of tuin. Merk je toch dat deze ongenode gasten je huis of bedrijspand in Dordrecht zijn binnengetreden, dan is de hulp van een ongediertebestrijding Dordrecht een noodzaak. Wacht nooit te lang om een Dordrecht ongediertebestrijder in te schakelen. Door steeds de hulp van de ongediertebestrijding Dordrecht uit te stellen kan het ongedierte een plaag vormen en wordt het nog ingewikkelder om het te bestrijden.

Bestrijding door een ervaren ongediertebestrijder kan op verscheidene manieren plaatsvinden.

Elke Dordrecht ongediertesoort heeft een eigen planmatige aanpak. Bestrijding door een ervaren ongediertebestrijding Dordrecht kan plaatsvinden door middel van de chemische en de niet- chemische bestrijdingsmethode. De meeste mensen kiezen voor de chemische bestrijdingsmethode. Hieronder staan de voor- en nadelen van elke methode:

Voordelen van de chemische bestrijdingsmethode zijn:

 • Het is goedkoop en makkelijker om uit te voeren.
 • Het levert snel resultaat op en is effectief.

Nadelen van de chemische bestrijdingsmethode:

 • Het is niet milieuvriendelijk. Als er een rat is vergiftigd en buiten in de natuur doodgaat, dan zal een roofdier de dode rat opeten. De roofdier raakt op zijn beurt vergiftigd en sterft ook.
 • Het Dordrecht ongedierte wordt resistent.

Voordelen van de niet-chemische bestrijdingsmethode:

 • Het is milieuvriendelijk. Er wordt geen gebruik gemaakt van giftige stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu. Er worden bij bepaalde Dordrecht ongediertesoorten zoals ratten en muizen vallen ingezet die de dieren levend vangen met de bedoeling deze weer in de natuur vrij te laten.
 • Het is een effectieve wijze van ongediertebestrijding door een ervaren Dordrecht ongediertebestrijder.

Nadeel van de niet- chemische bestrijdingsmethode:

 • Het is arbeidsintensief en duur

Voorbeelden van niet-chemische ongediertebestrijding door een ervaren Dordrecht ongediertebestrijder zijn de muizenvallen en heteluchtbehandeling. Met de heteluchtbehandeling kun je ook Dordrecht insecten die zich schuil houden in kieren en gaten effectief bestrijden. Ook de eitjes en de larven blijven niet in leven door de hete lucht. Het is veilig te gebruiken op verschillende objecten. Bij de chemische methode worden er verdelgingsmiddelen gebruikt om ratten en muizen te doden.  Sommige niet-chemische bestrijdingsmiddelen zijn wel dieronvriendelijk en worden daarom ook niet gebruikt in Dordrecht zoals de muizenstrip. Bij een muizenstrip zit de muis met zijn poot vast aan het lijm van het strip en kan daarvan niet los komen. Hierdoor raakt de muis gestressed en gaat op een dieronvriendelijke manier doodt.

Kostenplaatje ongedierte bestrijder Dordrecht

Er kan een hoog prijskaartje hangen aan bestrijding van ongedierte door een ervaren ongediertebestrijding Dordrecht. Het prijskaartje van ongediertebestrijding door een ervaren Dordrecht ongediertebestrijder hangt af van een aantal factoren.

De factoren die de kosten van ongediertebestrijding door een ervaren ongediertebestrijder bepalen zijn:

 • Soort ongedierte

Elk Dordrecht ongedierte heeft weer een ander manier van aanpak. Sommige ongedierte hebben een hoge resistentie waardoor het ongedierte niet zo makkelijk bestreden kan worden. Voor sommige ongedierte zijn er meerdere methoden voor een ervaren ongediertebestrijder ongediertebestrijding te Dordrecht. Bedwantsen hebben een hoge resistentie en is niet zo eenvoudig uit te roeien terwijl muizen en ratten relatief makkelijk bestreden kan worden.

 • Wijze van bestrijding

Zoals eerder aangegeven kunnen niet alle Dordrecht ongedierte op dezelfde manier bestreden worden. Bedwantsen kunnen alleen maar met hete lucht behandeld worden. Deze behandeling is zeer arbeidsintensief waardoor deze methode van ongediertebestrijding door een ervaren Dordrecht ongediertebestrijder ook prijzig is. Ongedierte die alleen met hete lucht behandeld kunnen worden zijn bedwantsen, kakkerlakken, motten, zilvervisjes, houtwormen, kevers en voorraadinsecten.

 • De verspreiding van de plaag

Als je het Dordrecht ongedierteprobleem niet gelijk aanpakt, kan het probleem groter worden. Het probleem is groter als het ongedierte een plaag vormt. Een beginnende ongedierte plaag is veel sneller te bestrijden dan een grote plaag en zal daarom ook minder kosten. Bij een beginnende plaag zijn er relatief minder behandelingen nodig dan bij een grote plaag. Hoe groter de plaag, hoe hoger de kosten van ongediertebestrijding in Dordrecht door een ervaren ongediertebestrijder  zullen zijn.

 • Het aantal behandelingen

Het aantal behandelingen laat de kosten van ongediertebestrijding door een ervaren Dordrecht ongediertebestrijder oplopen. Hoe meer behandelingen nodig zijn, hoe hoger de kosten zullen oplopen. Het is daarom verstandig als je niet te lang wacht met de bestrijding door een ervaren ongediertebestrijding Dordrecht van ongedierte. Ongedierte kunnen zich heel snel voortplanten en voordat je het weet ontwikkelen ongedierte zich tot een hele grote familie. Ze zijn vooral actief in de zomer en ook bij een zachte winter weten bepaalde Dordrecht ongedierte te overleven. Hierdoor blijven ongedierte langer actief. Ga dus gelijk over tot de ongediertebestrijding in Dordrecht door een professionele ongediertebestrijder als je een ongedierte of de sporen ervan hebt waargenomen.

 • De grootte van de te behandelen oppervlakte tijdens bestrijding

Een kleine oppervlakte is veel goedkoper dan een relatief grote oppervlakte omdat ongediertebestrijding Dordrecht minder tijd nodig heeft om een kleine ruimte te behandelen. Een heel huis behandelen zal meer tijd vergen dan een slaapkamer en kost daarom duurder. Ga terug naar de homepage.

Ongediertebestrijding in Dordrecht

Ben je zat van al dat ongedierte in en rondom je huis, bedrijfspand of tuin? Wil je een Dordrecht ongediertevrije omgeving en doe je zoveel moeite om van ze af te komen? Lukt het jouw toch niet dan is Dordrecht bestrijdingsservice jouw enige oplossing. Onze professionele Dordrecht ongediertebestrijding kunnen jouw  omgeving ongediertevrij houden met het bestrijdings- en preventieplan. Wij pakken elk ongedierte professioneel aan en zorgen ervoor dat ze voorgoed van je woon- en werkomgeving blijven. Maak dus gauw contact met onze Dordrecht bestrijdingsservice.

In Dordrecht kun je ook last krijgen van ongedierte. Maar met een goed onderhoud kun je Dordrecht ongedierte zelf bestrijden. Er zijn heel wat technieken die je kunt toepassen om ongedierte te bestrijden. Ongedierte komt overal voor. In huizen, tussen kieren, in planten ook op je bed. Dit kan levensgevaarlijk zijn en moet daarom snel verholpen worden. Ongedierte bestrijden kun je ook zelf in Dordrecht doen zonder professioneel hulp. Maar in geval je een ongedierte plaag hebt dan is het wel geadviseerd om een Dordrecht bestrijdingsservice te raadplegen. Als je een ongedierte zelf bestrijd en hij weer terugkomt, kun je in zo een geval ook een Dordrecht bestrijdingsservice raadplegen.

Er zijn tal van bestrijdingsmiddelen om ongedierte in Dordrecht te bestrijden. Je moet alleen nog weten welke het beste is. Want niet allemaal doodt de beestjes. Bestrijdingsmiddelen vind je in verschillende vormen met als doel om deze ongedierte in Dordrecht makkelijk te vernietigen. Zo heb je korrels, poeder of schuim. Afhankelijk van het diersoort worden deze gemaakt. Bij mieren zijn de korrels zoet, omdat mieren van zoet houden, maar daarna worden ze ook vernietigd. De bestrijding in Dordrecht wordt nog makkelijker gemaakt als je het poeder op het nestje plaats, indien je hun nestje hebt gevonden. Daardoor wordt de hele kolonie vernietigd.

Een ander manier is door gebruik te maken van lokdozen of vallen. Denk maar aan muizen. Muizen en ratten worden vooral in dozen gevangen of vallen. In vallen gaan ze vaak genoeg dood. Muizen moeten zo snel mogelijk vernietigd worden. Ze vermenigvuldigen heel snel en moeten uitgeroeid worden anders maken ze jou ziek. Lokdozen zijn ook handig om andere ongedierte in Dordrecht te vangen. Maar wel een beetje eng om ze daarna te doden, omdat ze levend gevangen worden. Vallen zijn ook makkelijk, omdat je een stukje kaas of vlees erin plaatst en voordat je denkt vang je die vervelende ongedierte in Dordrecht.

Sprays

Sprayen is handig. Door te sprayen schrikken de beestjes en komen ze niet meer in je omgeving. Het hoeft niet zo te zijn dat je meteen op ze sprayt, want ongedierte in Dordrecht zijn ook heel erg snel. Je kunt vanuit een afstand sprayen of juist in de gaten en kieren. Ze overlijden daarbinnen. Maar het lastige is als er eitje zijn dan kun je deze niet vernietigen met spray. Handig is het wel vooral als je bezig bent met voedingswaren dan kun je sprayen. Door de geur komen de ongedierte in Dordrecht niet meer in je buurt.

Het kan wel mislopen, wanneer je verkeerde materialen gebruikt tijdens ongediertebestrijding. Hierdoor kunnen kosten wel hoog oplopen en het ongedierte plaag is nog steeds niet verdwenen. Om het makkelijk voor jezelf te maken, kun je direct voor een specialist van ongediertebestrijding Dordrecht kiezen. Binnen de kortste tijd is jouw ongedierte probleem aangepakt en krijg je geen last meer van vervelende ongedierte. Voor elk budget kunnen onze vakmannen elke ongedierte in Dordrecht verjagen, dus wees niet ongerust dat je verrassingen zult tegenkomen na bestrijding. Ongediertebestrijding Dordrecht helpt niet alleen bij bestrijden van ongedierte, maar ze delen ook tips of advies om een ongedierte plaag te voorkomen. Onze specialisten uit Dordrecht staan altijd klaar om je van dienst te zijn, zodat je geen vervelende momenten in of rondom jouw huis ondervindt.

Ongedierte bestrijden kan op elk manier. Maar niet altijd worden ze helemaal uitgeroeid. Daarvoor dien je een bestrijdingservice te raadplegen. Wacht niet te lang met jouw ongedierte probleem, want anders zal de schade blijven toenemen.

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button