skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Den Helder

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Den Helder en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Den Helder en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Den Helder
Anna Paulowna
Breezand
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Den Helder

Werkzaam in Den Helder en omgeving

Ongediertebestrijding Den Helder

Heb jij momenteel te kampen met ongedierte? Zijn die meer dan maar één ongedierte soort? Heb jij enig idee wat je tegen hun kunt doen? Ben jij daarnaast ook woonachtig en/of werkzaam in Den Helder? Het is altijd belangrijk dat verschillende soorten ongedierte bestreden worden, omdat je jezelf op die manier dan bespaard tegen ziektes. Wie kun je dan inschakelen voor de bestrijding van alle ongedierte soorten? Wees niet gerust, want wij kunnen jou helpen daarmee! Wij zijn Ongediertebestrijding Den Helder en zijn al jaren actief op de markt inzake de bestrijding van verschillende soorten ongedierte. Dit heeft dus gemaakt dat je altijd op ons kunt bouwen en ons ook kan vertrouwen. Wil jij meer weten over ongedierte en hoe je hen ook preventief kunt voorkomen? Daarnaast kunnen wij jou ook meer vertellen over de punten waar wij op letten om jouw kostenplaat vast te stellen. Wil jij meer weten over deze punten? Lees dan verder om informatie te vergaren. Wij wensen jou heel veel leesplezier toe!

Ongediertebestrijding Den HelderOngediertebestrijding Den Helder

In Den Helder zijn wij verschillende soorten ongedierte tegengekomen en ook die hebben wij succesvol kunnen bestrijden. Enkele soorten van deze ongedierte zijn onder andere:

 • Mieren: zijn ongedierte die zich in de zomer het meest voordoen. Net hoe wij Nederlanders gedurende de zomer zo vaak op stap gaan, zien de mieren het ook op zo een manier. Mieren houden namelijk van zoetigheid, menselijke etenswaren, lichamen van dode dieren, etc. Enkele voorbeelden van zoetigheid zijn namelijk frisdrankjes, stroop, chocola, taart, etc. Mieren zijn dus geneigd om al deze spullen te loeren in jouw omgeving en zodoende ervan te profiteren. Vaak genoeg zijn wij woon- en broedplekken van mieren tegengekomen tussen oude krantenpapier, openingen in muren, in de grond, etc. Met andere woorden houden mieren ervan om zich schuil te houden op plekken waar het koel is. Meestal zorgen de presentie van mieren voor heel veel frustratie bij de mens.
 • Kakkerlakken: zijn bruine en soms zwarte ongedierte die vliegen. Ook de woon- en broedplekken van kakkerlakken zijn wij tegengekomen op plekken waar het koel is. Op deze plekken schijnt de zon zelden en ook daar heeft de mens weinig interactie. Een voorbeeld hiervan is tussen oude ongebruikte spullen (oude dozen en krantenpapier). Kakkerlakken brengen ziektekiemen met zich mee en daarom dien je hen te voorkomen en/of te bestrijden.
 • Vliegen: zijn onhygiënische ongedierte die ook ziektekiemen met zich meebrengen. Je kunt ze meestal ook op onhygiënische plekken aantreffen zoals op het lichaam van een dode dier en op vuilnisbelten. Let wel, vliegen houden er ook van om te profiteren van jouw etenswaren. Meestal nadat zij zich hebben bevonden op onhygiënische plekken en jij jouw pas klaargemaakte kip niet hebt afgedekt, kunnen zij hun eieren dan op jouw kip deponeren. Indien jij deze eieren niet gezien hebt en die hebt gegeten met jouw kip, kun je er dan ziek van worden.
 • Wespen: zijn ongedierte die vliegen. Je kunt ze altijd overal in jouw omgeving tegenkomen. Soms tref je ze individueel aan, maar soms ook collectief. Wespen houden heel veel van zoetigheid. Je kunt hierbij denken aan fruit, snoepgoed, frisdrankjes, stroop, etc. Het enige waar wespen bekend voor staat, is hun prikgedrag. Wanneer jij geprikt bent door een wesp, kan die ontzettend zeer doen en ook jeuken. Het is dus heel erg lastig wanneer je bijvoorbeeld overvallen wordt door een groepje wespen in plaats van één. Wij zijn enkele gevallen tegengekomen dat mensen allergisch zijn tegen de prikken van wespen. Denk er maar aan hoe gevaarlijk het is wanneer deze mensen door een groep wespen geprikt worden. Wij zijn daardoor van mening dat je wespen in de vroege stadium laat bestrijden door ons.
 • Mollen: zijn ongedierte die je kunt aantreffen in de grond. Dit komt, omdat mollen van graven houden. Mensen hebben ons heel vaak ingeschakeld voor de bestrijding van mollen, omdat zij te kampen hadden met de graafwerkzaamheden. De graafwerkzaamheden van mollen hebben ervoor gezorgd dat mensen zichzelf bezeerd hebben. Mensen zijn bijvoorbeeld in de gaatjes gevallen. Daarnaast kunnen mensen ook moeilijk planten. Ook hebben mensen te kampen gehad met lekkages in de grond (denk bijvoorbeeld aan waterleiding- en rioolpijpen).
 • Vlooien: zijn ongedierte soorten die je kunt aantreffen op jouw huisdieren, zoals honden en katten. Deze vlooien bijten aan de huidjes van jouw huisdieren. Jouw huisdieren zullen op hun beurt zodanig aan hun lichaam jeuken. Sommige huisdieren hebben dunne huidjes, waardoor wondjes ontstaan. In zulke gevallen is het ook raadzaam om de dierenarts te raadplegen.

 

Het preventief voorkomen van diverse ongedierte soorten

Ongedierte kun je op diverse en simpele manieren preventief voorkomen. Enkele voorbeelden om ongedierte preventief te voorkomen, zijn onder andere:

 • Het regelmatig opruimen van jouw oude (ongebruikte) spullen. Op die manier creëer je geen woon- en broedplekken voor mieren en kakkerlakken bijvoorbeeld.
 • Het afdekken van jouw etenswaren, zodat je geen of weinig last krijgt van mieren en vliegen.
 • Bewaar zoetigheid goed, zodat bijvoorbeeld mieren en wespen niet ervan kunnen profiteren.
 • Het rouleren van de gebruikte spullen in jouw omgeving. Je kunt dit heel simpel doen. Een voorbeeld hiervan is dat jij de spullen die je aan de linkerkant gezet hebt, kunt verplaatsen aan de rechterkant.
 • Maak jouw omgeving tijdig schoon. Je kunt hierbij bijvoorbeeld alle hoeken van jouw huis schoon vegen.
 • Reinig jouw omgeving met een mengsel van bestrijdings- en/of schoonmaakmiddelen. Prefereer dan een schoonmaakmiddel met een sterke geur.

Belangrijke punten om de kostenplaat te bepalen

Om nu de prijzen van onze diensten vast te stellen, zijn er enkele punten waar wij op letten. Deze punten hebben dus gemaakt dat wij geen vaste prijzen kunnen hanteren voor alle klanten. Voor de vaststelling van de kostenplaat letten wij onder andere op:

 • De afstand van ons kantoor naar jouw omgeving.
 • Het ongedierte waar jij te kampen mee hebt.
 • De grootte van de plaag.
 • De bestrijdingsmiddelen en tools die wij moeten inzetten voor de bestrijding van ongedierte.
 • De tijd die wij besteed hebben om ongedierte te bestrijden.

Zo zie je dus dat wij veel voor jouw huishouding kunnen betekenen. Het kan wellicht zijn dat je er moeite mee hebt bij het maken van een keuze tussen diverse ongediertebestrijdingsdiensten, maar wij kunnen je garanderen dat wij de beste zijn voor de mensen in Den Helder. Wat ons ook zo speciaal maakt is dat wij niet alleen aan de mensen in Den Helder onze diensten willen en kunnen verlenen, maar ook voor gebieden rondom deze stad. Wij staan bekend voor het opleveren van de beste resultaten in en rondom Den Helder. Wens je ons momenteel al in te schakelen? Wacht dan niet te lang, maar vraag vandaag nog jouw offerte op. Wij kunnen niet wachten om jou bij te staan met de bestrijding van ongedierte en om jouw blij gezicht te zien van tevredenheid. Terugkeren naar de homepage?

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button