skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Bergen op Zoom

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Bergen op Zoom en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Bergen op Zoom en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Bergen op Zoom
Halsteren
Hoogerheide
Huijbergen
Lepelstraat
Ossendrecht
Putte
Woensdrecht
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Bergen op Zoom

Werkzaam in Bergen op Zoom en omgeving

Ongediertebestrijding Bergen op Zoom

Hoi daar! Heb jij wel eens last gehad van ongedierte? Ben je de situatie totaal zat en wil je af zijn van ongedierte? Prima, daarmee kunnen wij jou zeker van dienst zijn. In Nederland zijn wij de beste ongediertebestrijdingsdienst. Ook streven wij ernaar om de meeste plekken in Nederland van dienst te zijn, omdat wij weten hoe lastig aanvallen van ongedierte zijn. Gedurende de jaren heen hebben wij onze ervaring opgedaan en daardoor kunnen wij elke situatie van ongedierte voor je bestrijden. Heel fijn is dat toch? Voel je dus op jouw gemak en schakel ons team in. Hieronder vertellen wij je over enkele ongedierte die wij voor je kunnen bestrijden. Je zult daarnaast ook nog hun eigenschappen tegenkomen. Vervolgens geven wij jou ook nog handige tips mee hoe je ongedierte preventief kunt voorkomen. Voor het verlenen van onze diensten kunnen wij geen vaste prijzen hanteren voor al onze klanten. De redenen hiervoor zul je ook aantreffen in de vastleggingen hieronder. Lees dus verder om meer te weten te komen over deze punten.

De ongedierte soorten

Ongediertebestrijding Bergen op ZoomIn de praktijk zijn wij heel veel ongedierte tegengekomen. Alle ongedierte soorten die wij voor je kunnen bestrijden zijn onder andere:

 • Ratten: tref je aan op onhygiënische plekken. In de meeste gevallen zijn deze plekken koel en schijnt de zon daar nauwelijks. Ratten zijn gevaarlijk, omdat zij de Ziekte van Weil met zich meenemen in hun pis. Deze ziekte wordt ook wel de rattenziekte genoemd en is ongeneeslijk. Indien je onbewust met jouw blote voeten getrapt hebt op plekken waar ratten hebben gepist, kun je geïnfecteerd raken en ervan sterven. Ratten houden daarnaast ook van knagen en veroorzaken op die manier gaatjes (in spullen) in jouw huis. De ongediertebestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke ongediertebestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. ongediertebestrijding is een specialistisch werkje voor een professionele ongediertebestrijder . Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige ongediertebestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de ongediertebestrijding voor u doen door lokale ongediertebestrijders.
 • Muizen: hebben bijna dezelfde eigenschappen net als ratten. Dit ongedierte houdt zich ook schuil om onhygiënische plekken. Ook muizen houden van knagen en kunnen gaatjes veroorzaken (in spullen) in jouw huis. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele ongediertebestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele ongediertebestrijding. De goedkoopste vorm van ongediertebestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste ongediertebestrijding specialist in de regio. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met ongediertebestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de ongediertebestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.
 • Mollen: bevinden zich in de grond en graven daarin. Meestal zijn lekkages in rioleringen te wijten aan de graafwerkzaamheden van de mollen. Daarnaast kunnen mollen ook zodanig graven dat mensen en andere dieren, bij onoplettendheid, in die gaatjes kunnen vallen. Op die manier bezeren mensen en dieren zichzelf. Wij doen uw bestrijding in uw buurt. Als u de ongediertebestrijder inschakelt, dan zorgt de ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de ongediertebestrijding. Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijder u zo spoedig mogelijk met de bestrijding. Onze ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de bestrijding. Onze ongediertebestrijder kan ook buiten de openingstijden de bestrijding uitvoeren.
 • Mieren: kun je overal in jouw huis aantreffen, maar in de meeste gevallen zijn het op plekken waar zoetigheid aan te treffen is. Mieren kunnen hun eieren op die manier ook in jouw huis leggen. In de praktijk zijn wij gevallen tegengekomen waarbij wij de eieren van mieren zijn aangetroffen tussen oude krantenpapier. Meestal gedurende de droge tijd, oftewel in de zomer, hebben wij de meeste gevallen van mieren moeten bestrijden.
 • Kakkerlakken: vind je op plekken waar het lekker koel is en ook op die plekken leggen zij hun eieren. De eieren van kakkerlakken zijn klein en wit. Daarnaast zijn wij de eieren van kakkerlakken ook vaker tegengekomen tussen oude opgestapelde krantenpapier. Dit ongedierte brengt ziektekiemen met zich mee en moet daarom bestreden worden.
 • Vliegen: tref je aan op onhygiënische plekken. Meestal kun je ze zien op vuilnisbelten en vooral in jouw keuken. Dit wilt niet zeggen dat jouw keuken onhygiënisch is, maar meer omdat vliegen ervan houden om hun eieren te leggen op jouw voedsel. Ook de eieren van vliegen brengen ziektekiemen met zich mee. Deze zijn namelijk klein en wit.
 • Houtwormen: zijn ongedierte die zich schuilhouden op houtwaren. Enkele voorbeelden hiervan zijn houtenschoenenrekken, -tafels en -huizen. Houtwormen vreten namelijk aan houtwaren, waardoor gaatjes daarin kunnen ontstaan. Sommige situaties zijn zo verergerd dat zelfs huizen beginnen in te storten. Aan de hand van een inspectie door de ongediertebestrijder wordt de bestrijding uitgevoerd bij uw gewenste locatie. Als ervaren ongediertebestrijder weten wij als geen ander wat er nodig is om van ongedierte af te komen daar we ons langer dan 10 jaren gespecialiseerd hebben in ongediertebestrijding. Laat u terugbellen door een ongediertebestrijder voor informatie over de beste aanpak en ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder brengt wering aan en ontzegt u van het probleem met onze professionele ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder staat klaar voor al jouw klussen m.b.t ongediertebestrijding in regio Bergen op zoom.
 • Duiven: zijn mooie vogels die door ons ook tot ongedierte worden gerekend. Dit komt, doordat zij van rommelen houden met bijvoorbeeld boomtakjes. Onze klanten hebben hier vaak last van gehad en daarom hebben wij duiven voor hen moeten verjagen. Duiven brengen boomtakjes van hier naar daar en bouwen op die manier hun huizen. Die kun je aantreffen op daken, dakgoten en in het plafond. Daarnaast laten duiven hun uitwerpselen ook overal achter, wat dus ook super lastig is voor de mens.

 

Handige tips voor de preventieve voorkoming van ongedierte

Aan de hand van de bovenstaande alinea, zie je dus dat wij heel veel ongedierte voor je kunnen bestrijden. Onze diensten zijn dus heel erg breed! Heb jij momenteel te kampen met een ongedierte? Wij vinden het super belangrijk dat jij thuis preventief de andere ongedierte soorten moet voorkomen. Hiervoor geven we je enkele tips mee:

 • Dek jouw voedsel altijd af, want op die manier kunnen mieren en vliegen niet profiteren van jouw voedsel. Ook kun je voor vliegen heel wat betaalbare spullen halen tegen de preventie daarvan. Je kunt simpelweg kaarsen aanschaffen die tegen vliegen zijn. Deze specifieke kaarsen hebben een geurtje waar vliegen niet tegen kunnen.
 • Ruim al jouw oude opgestapelde krantenpapier op. Op deze manier creëer je dan geen broedplekken voor mieren en kakkerlaken.
 • Ruim al jouw oude ongebruikte spullen op en doe die permanent weg in de vuilnisbelt. Zodoende hebben ongedierte geen woonplekken meer en verdwijnen ze.
 • Reinig jouw omgeving om de ene week. Dit kun je doen door middel van schoonmaakmiddelen met een sterk geurtje. Doe dit door simpelweg het schoonmaakmiddel te mengen met water en die te strooien in jouw omgeving. Ook kun je jouw huis hiermee dweilen.
 • Geef gebruikte spullen in jouw huis regelmatig een andere plek. Op die manier blijven de spullen niet op een plek staan en hebben ongedierte geen vaste woonplek meer. Zij zullen op die manier dan verdwijnen.

Ongediertebestrijding in regio Bergen op Zoom

Je ziet dat de bovengenoemde tips heel simpel zijn en dat je die op elk moment kunt gebruiken in jouw huis. Bij het verlenen van onze diensten kunnen wij helaas geen vaste prijzen voor je hanteren. Redenen hiervoor zijn onder andere:

 • De ongedierte soorten van elkaar verschillen. Het bestrijden van elk ongedierte soort verschilt van elkaar en daarom vinden wij het belangrijk dat wij daarop moeten letten.
 • De grootte van de plaag belangrijk is voor ons, omdat de bestrijding daarvan langer kan duren en wellicht moeilijker zal zijn.
 • De bestrijdingsmiddelen en tools die wij moeten gebruiken ook afhankelijk zullen zijn aan de hand van de situatie die zich bij jou afspeelt.
 • De afstand die wij moeten afleggen om het ongedierte te bereiken en te bestrijden een rol speelt. Vaak kan het zo zijn dat ongedierte zich op een verre afstand van jouw huis bevinden, maar toch hebben zij indirect invloed op jou. Op deze manier zal de afstand die wij moeten afleggen dan ook een rol spelen. Een ander punt bij deze is de bereikbaarheid van het ongedierte. Stel dat wij afstanden moeten afleggen in een omgeving die overwoekerd is met bos.

Via deze link keer je weer terug naar de homepage

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button