skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Assen

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Assen en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Assen en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Anderen
Balloo
Deurze
Donderen
Eleveld
Hoogersmilde
Huis ter Heide
Langelo
Rhee
Ter Aard
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Assen

Werkzaam in Assen en omgeving

Ongediertebestrijding Assen

Heb jij wel eens last gehad van aanvallen van ongedierte? Of heb jij momenteel te kampen daarmee? Ben jij woonachtig en/of eventueel werkzaam in Assen? Indien je voor al deze drie vragen “ja” hebt kunnen beantwoorden, hebben wij vandaag goed nieuws voor jou! Dit komt, doordat wij de beste ongediertebestrijdingsdienst zijn in Nederland. Wij proberen de mensen in Assen op die manier ten alle tijden bij te staan als het gaat om ongediertebestrijding. Al jaren zijn wij bezig geweest met de bestrijding van ongedierte. Wil jij weten waaruit dat te blijken is? In de vastleggingen hieronder zul je het kunnen concluderen. Je zult opmerken dat wij jou voldoende informatie kunnen geven inzake ongedierte en de preventie daarvan. Indien je ons daarna wenst in te huren, geven wij jou ook punten mee waarop wij letten voor de kostenplaat. Lees dus verder om daarnaast wijzer te worden als het gaat om ongedierte. Als de beste bestrijdingsdienst voor Assen, wensen wij jou veel leesplezier toe!

De meest voor komende ongedierte en hun eigenschappen

Ongediertebestrijding AssenIn Assen zijn onze mensen veel verschillende ongedierte soorten tegengekomen. Dit heeft dus gemaakt dat wij vandaag de dag die voor je kunnen opnoemen. Wat wij daarnaast ook kunnen doen, is jou enkele eigenschappen van de meest voor komende ongedierte doorgeven. Deze twee punten komen hieronder aan bod:

 • Mollen: graven in de grond. Soms kunnen deze graafwerkzaamheden van de mollen lastige gevolgen met zich meebrengen. Denk er maar aan dat je onoplettend loopt, in de grond kunt zakken en jezelf kan bezeren. Daarnaast kunnen deze mollen, dankzij hun graafwerkzaamheden, ook jouw rioolpijpen in de grond beschadigen. Lekkages kunnen zich dan voordoen in jouw rioolpijpen en hierdoor zul je een loodgieter dan moeten inschakelen. De bestrijding wordt zo snel mogelijk uitgevoerd door een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder zorgt altijd voor een kind- en huisdiervriendelijke bestrijding, daarvoor is onze ongediertebestrijder goed opgeleid. bestrijding is een specialistisch werkje voor een ervaren ongediertebestrijder. Onze ongediertebestrijder heeft de ervaring om snelle en veilige bestrijding aan te zorgt ook voor bescherming van uw woning tegen plagen met ongedierte en mogelijke risico’s. Wij kunnen ook thuis de bestrijding voor u doen door lokale ongediertebestrijders
 • Mieren: houden in de meeste gevallen van zoetigheid. Hierdoor kun je ze in de meeste gevallen aantreffen op plekken waar jij zoetigheid geplaatst hebt. Een goed voorbeeld hiervan is de keuken. Ben jij een lekkere dessert aan het maken? Pas dan op voor mieren! Daarnaast houden mieren er ook van om zich te bevinden op dode dieren. Heb jij zojuist een glazenmaker gedood en ben je die vergeten weg te zetten? Na een poosje zul je mieren aantreffen op het lichaam van de dode glazenmaker. Neemt u dan contact op met een ervaren ongediertebestrijder voor een professionele bestrijding. De ongediertebestrijder is gecertificeerd en opgeleid voor professionele bestrijding. De goedkoopste vorm van bestrijding is het laten verwijderen door een ervaren ongediertebestrijder. Wij zijn gegarandeerd de beste ongediertebestrijder in de regio. Kies een lokale ongediertebestrijder die je kunt helpen met bestrijding tot aan huis of in het bedrijf. Wij bieden de bestrijding op maat aan door een ervaren ongediertebestrijder.
 • Muizen en ratten: zij zijn aan te treffen op plekken waar het onhygiënisch is. Een goed voorbeeld hiervan is een vuilnisbelt. Deze onhygiënische plekken zijn in de meeste gevallen plekken waar het lekker koel is. De bestrijding van muizen en ratten moet ten alle tijden gebeuren, omdat dit ongedierte een ongeneeslijke ziekte in hun pis meenemen. Indien zij gepist hebben in jouw omgeving en jij op jouw blote voeten daarop getrapt hebt, kun je niet genezen worden. Je kunt er zelfs dood van gaan. Deze ziekte heet de Ziekte van Weil. Wij doen uw bestrijding in uw buurt. Als u de ongediertebestrijder inschakelt, dan zorgt de ongediertebestrijder spoedig ervoor een afspraak om te maken voor de bestrijding. Met de snelle service en deskundige advies helpt onze ongediertebestrijder u zo spoedig mogelijk met de bestrijding. Onze ongediertebestrijder maakt enkel gebruik van duurzame producten tijdens de bestrijding. Onze ongediertebestrijder kan ook buiten de openingstijden de bestrijding uitvoeren.
 • Vlooien: dit ongedierte tref je in de meeste gevallen op jouw katten en honden aan. Je zult opmerken dat jouw huisdieren meer dan normaal aan hun huid beginnen jeuken. In zulke gevallen hebben zij meestal dan te kampen met vlooien. Vlooien zijn klein en bruin. Aan de hand van een inspectie door de ongediertebestrijder wordt de ongediertebestrijding uitgevoerd bij uw gewenste locatie. Als ervaren ongediertebestrijder weten wij als geen ander wat er nodig is om van ongedierte af te komen daar we ons langer dan 10 jaren gespecialiseerd hebben in ongediertebestrijding. Laat u terugbellen door een ongediertebestrijder voor informatie over de beste aanpak en bestrijding. Onze ongediertebestrijder brengt wering aan en ontzegt u van het probleem met onze professionele ongediertebestrijding. Onze ongediertebestrijder staat klaar voor al jouw klussen m.b.t ongediertebestrijding.
 • Wespen: kun je overal in jouw omgeving aantreffen. Dit ongedierte staat bekend voor kun prikgedrag. Het is altijd belangrijk om wespen niet aan te vallen, omdat zij jou gegarandeerd terug zullen pijnigen. Deze moet je dus aan ons over laten. Het komt ook voor dat mensen allergisch zijn tegen de prikken van wespen. Indien jij ook zo een persoon bent, is het raadzaam om jouw huisarts per direct te raadplegen.
 • Kakkerlakken: tref je aan op plekken waar het lekker koel is. Je treft ze in de meeste gevallen aan op plekken waar de zon zelden schijnt. Dit ongedierte brengt ziektekiemen met zich mee. Hun eieren leggen zij ook op de plekken waar het koel is. Het is ook zo opmerkelijk dat wij kakkerlakken hun eieren hebben zien leggen tussen oude opgestapelde krantenpapier.
 • Vliegen: tref je aan op onhygiënische plekken, zoals vuilnisbelten. Daarnaast houden vliegen ook ervan om zich te verzamelen op jouw voedsel. Daarop kunnen zij ook hun eieren leggen. De eieren van vliegen zijn klein en wit. Deze brengen ook ziektekiemen met zich mee.
 • Duiven: zijn mooie vogels die wij ook tot ongedierte categoriseren. Dit komt, doordat mensen ook last krijgen van duiven. Duiven houden van rommelen en slepen overal met takjes. Met deze takjes bouwen zij in de meeste gevallen hun huisjes. Duiven tref je aan op het dak, tussen dakgoten en het plafond. Wat zij daarnaast ook doen, is dat zij hun uitwerpselen overal in jouw omgeving kunnen deponeren.
 • Houtwormen: zijn kleine ongedierte die zich voordoen in houtwerkjes. Goede voorbeelden van houtwerkjes zijn houtensouvenirs, -bedden, -kasten, -stoelen en ook -huizen. Houtwormen vreten namelijk aan houtwerkjes, waardoor gaatjes kunnen ontstaan. Sommige gevallen kunnen soms zo verergerd zijn, dat huizen beginnen in te storten.

 

De preventieve maatregelen om ongedierte te voorkomen

Het is altijd belangrijk om ongedierte te voorkomen. Hiervoor kun je de volgende tips meenemen in jouw omgeving:

 • Het wegzetten van oude opgestapelde krantenpapier. Hierdoor hebben kakkerlakken geen broedplekken meer.
 • Het ten alle tijden afdekken van jouw voedsel, omdat vliegen niet op jouw voedsel mogen zijn. Hiervoor kun je simpele en goedkope spullen halen bij winkels in de buurt.
 • Het regelmatig opruimen van jouw omgeving. Heb jij oude ongebruikte spullen? Het is dan raadzaam om die in de vuilnisbelt te deponeren. Op die manier creëer je geen woonplekken voor ongedierte.
 • Het regelmatig rouleren van de spullen in jouw huis en omgeving. Wij vinden het belangrijk dat jouw spullen niet op een plek laat liggen, maar dat jij ze steeds weer van plek veranderd. Hierdoor geef je ongedierte geen plek om in te wonen.
 • Reinig jouw huis en omgeving regelmatig. Dit kun je doen door schoonmaakmiddelen te mengen met water. Voor de reiniging van jouw huis, kun je jouw huis dweilen met het mengsel. Daarnaast kun je het mengsel ook strooien in jouw omgeving. Klik hier om terug te keren naar de homepage.

 

Belangrijke punten voor de kostenplaat

Voor het bepalen van de kostenplaat, letten wij namelijk op enkele punten. Deze zijn:

 • Het type ongedierte.
 • De grootte van de plaag.
 • De bestrijdingsmiddelen en tools die onze mensen moeten gebruiken.
 • De afstand die onze mensen moeten afleggen om het ongedierte te bestrijden.

Ongediertebestrijding Assen

Zo zie je aan de hand van de bovenstaande vastleggingen dat wij al jaren ervaring hebben in ons vak. Dit hebben wij jou kunnen bewijzen, omdat wij aan de hand van onze ervaring de bovengenoemde vastleggingen met je kunnen delen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij elke kleine situatie van ongedierte meldt bij ons, zodat je niet diep in jouw zak hoeft te gaan. Wat wij ook belangrijk vinden, is dat jij de tips blijft uitvoeren en niet na een tijdje stopt ermee. Wens je ons in te huren voor de ongediertebestrijding in Assen van ongedierte? Wees dan gerust en maak contact met ons op. Wij zien je gauw tegemoet!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button