skip to Main Content
Heb je direct hulp nodig? Bel nu!
085 - 130 84 22

Ongediertebestrijding Almelo

Bestrijding van alle soorten ongedierte

Heb je last van ongedierte in en om het huis of bedrijf? Dat is erg vervelend! Gelukkig kunnen wij je helpen met ongediertebestrijding in Almelo en omgeving. Onze bestrijders hebben ervaring met het herkennen, bestrijden en voorkomen van alle soorten ongedierte. De meest voorkomende ongedierte plagen zijn; muizen, ratten, wespen, vliegen, houtwormen en bedwantsen. Vraag jij jezelf af van welk ongedierte je last hebt? Bel ons dan gerust op 085 – 130 84 22 (lokaal tarief) of vul ons contactformulier in.

Onze Werkwijze

In 4 stappen van je ongedierte af!

Hè vervelend, je hebt last van ongedierte in je huis of bedrijf!

Bel ons en je krijgt direct een lokale bestrijder aan de lijn..

Een professionele ongediertebestrijder komt je graag helpen!

Je krijgt advies om terugkeer te voorkomen.

Werkgebied

Werkzaam in Almelo en omgeving

Na het eerste telefoongesprek was alles duidelijk. De afspraken zijn correct nagekomen en het nest is volledig verwijderd door een aardige vakman.

Ethan Klein
Rating : 5

Aardige en betrouwbare bestrijder die snel reageert, nog dezelfde dag langs kwam en voordelig offreerde. Ik raad hem aan en bel hem zeker weer als er iets loos is.

Lauren Smith
Rating : 5

Een zeer attente bestrijder heeft mij goed geholpen bij zowel het bestrijden van een wespennest in de zomer, als van muizen in huis deze winter.

Lisa Marcus
Rating : 5

Wij helpen je ook graag in:

Wij helpen je ook graag in:
Aadorp
Albergen
Bruinehaar
Den Ham
Geesteren
Harbrinkhoek
Hoge Hexel
Langeveen
Mariaparochie
Vriezenveen
Westerhaar-Vriezenveensewijk
En omgeving…

HEB JE LAST VAN ONGEDIERTE IN JE HUIS,
TUIN OF BEDRIJF?

√  PARTICULIER EN ZAKELIJK

√  9,3 KLANTTEVREDENHEID

√  GEDIPLOMEERD VAKMANSCHAP

Ongediertebestrijder Almelo

Werkzaam in Almelo en omgeving

Ongediertebestrijding Almelo

Wij zijn Ongediertebestrijding Almelo en zitten al jaren in deze business. De laatste tijden hebben wij opgemerkt dat de vraag naar onze diensten zijn toegenomen. Dit heeft er namelijk naar toe geleidt dat wij niet alleen de mensen in Almelo willen bijstaan met de bestrijding van ongedierte, maar ook de mensen die zich rondom Almelo bevinden. Wij leven altijd mee met onze (toekomstige) klanten, omdat wij weten hoe lastig aanvallen van ongedierte ondervonden worden. Heb je de behoefte om meer te weten over ongedierte en onze diensten? Wil je daarnaast ook weten hoe je hen preventief kunt voorkomen? In de vastleggingen hieronder vertellen we je meer over deze twee belangrijke punten. Ook leggen wij je hieronder uit waarop wij letten om de kostenplaat voor je vast te stellen. Lees dus verder om meer weet te krijgen. Ongediertebestrijding Almelo wenst je daarnaast ook heel veel leesplezier toe!

Ongediertebestrijding AlmeloDe diensten die we verlenen om diverse soorten ongedierte te bestrijden

De diensten die wij verlenen aan onze klanten, behelzen het bestrijden van verschillende soorten ongedierte. De diverse soorten ongedierte die wij in de meeste gevallen zijn tegengekomen in Almelo, zijn onder andere:

 • Duiven: worden door de mens al last ondervonden, omdat deze vogels ervan houden om hun uitwerpselen overal te deponeren. Het zorgt namelijk voor een minder leuk zicht, waardoor wij vaak genoeg ingeschakeld werden om duiven te verjagen. Daarnaast houden duiven er ook van om rommel te maken. Zij kunnen bijvoorbeeld met takjes sjouwen in jouw omgeving met de bedoeling dat zij hun nestjes bouwen daarmee. Wij zijn duiven het meest tegengekomen in het plafond, tussen dakgoten en op het dak.
 • Mollen: zijn ongedierte die zich in de grond bevinden. Zij hebben namelijk lange klauwen en graven ook daarmee in de grond. De graafwerkzaamheden hebben ertoe geleidt dat de mens ontzettend veel last krijgt van mollen. Dankzij de graafwerkzaamheden kunnen mensen bijvoorbeeld minder planten in de grond, valt men in de kuiltjes en ontstaan er lekkages in pijpen die zich in de grond bevinden.
 • Mieren: houden in de meeste gevallen van zoetigheid. Enkele voorbeelden waar mieren zich kunnen voordoen, zijn namelijk stroop, snoepgoed, frisdrankjes, etc. Mieren houden er ook van om zich te bevinden op kadaver. Daarnaast wonen mieren op plekken waar het lekker koel is. Je kunt hierbij denken aan plekken in de openingen in jouw muur, tussen wortels van bomen, etc. Ook op deze woonplekken deponeren mieren hun eieren.
 • Kakkerlakken: zijn bruin en soms ook zwart van kleur. Dit ongedierte is onhygiënisch, omdat zij zich ook op onhygiënische plekken bevinden. Een heel simpel voorbeeld hiervan is op plekken waar er ongebruikte spullen aan te treffen zijn. De mens heeft geen en/of weinig interactie hier, waardoor deze plekken meestal onhygiënisch zijn geworden. Ook op deze woonplekken deponeren kakkerlakken hun eieren, welke op hun beurt ook onhygiënisch zijn.
 • Vliegen: zijn onhygiënisch, omdat zij zich bevinden op onhygiënische plekken. Je kunt ze in de meeste gevallen aantreffen op vuilnisbelten, uitwerpselen, kadaver, etc. Op deze plekken deponeren vliegen ook hun eieren. Wij willen je erop attenderen dat vliegen ook ervan houden om te genieten van jouw voedsel. Denk heel simpel aan de curry kip die je zojuist hebt klaargemaakt! Het lastige ervan is dat deze vliegen ook geneigd zijn om hun eieren te deponeren op jouw voedsel. Indien je jouw voedsel door onwetendheid gegeten hebt, kun je er dan ziek van worden.
 • Vlooien: bevinden zich in de meeste gevallen op het lichaam van honden en katten. Beschik jij over deze huisdieren? Indien wel, dan is het wel raadzaam om hen tijdig grondig te onderzoeken. Dit kun je natuurlijk op een spelende wijze doen. Vlooien zijn klein en bruin van kleur en bijten aan het lichaam van jouw huisdieren. Nadien zullen jouw huisdieren zo erg jeuken aan hun lichaam. Soms kan het zo erg worden dat er wondjes kunnen ontstaan door de jeuk. Het is dus altijd belangrijk dat jij jouw huisdieren in de gaten houdt. Klik hier om terug te keren naar de homepage

Het preventief voorkomen van ongedierte

Er zijn natuurlijk ook manieren hoe je ongedierte kunt voorkomen. Hieronder hebben wij simpele manieren voor je bedacht hoe dat kan geschieden. De manieren zijn onder andere:

 • Ruim jouw dak, dakgoten en plafond regelmatig op. Indien je takjes (nestjes) van duiven aantreft, is het altijd goed om die te verwijderen. Wanneer je dit regelmatig doet, zullen duiven het gevoel krijgen dat ze niet thuis horen in jouw omgeving.
 • Reinig jouw omgeving regelmatig. De reiniging kan geschieden door gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen, schoonmaakmiddelen met een sterke geur en/of eventueel ook azijn. De bestrijdings- en schoonmaakmiddelen kun je bijvoorbeeld mengen met water en die strooien (ook dweilen) in jouw omgeving.
 • Ruim jouw omgeving op door ongebruikte spullen permanent weg te zetten. Wanneer je ongebruikte spullen weg zet, creëer je dan geen woon- en broedplekken voor ongedierte.
 • Geef de gebruikte spullen in jouw omgeving regelmatig een andere plek. Dit kun je bijvoorbeeld om de 3 weken doen.
 • Dek jouw etenswaren altijd goed af tegen aanvallen van vliegen en mieren. Het is altijd beter om, vooral vliegen, te vermijden. De voorkoming van vliegen is van belang om jezelf te besparen tegen ziektes.

De kostenplaat ongediertebestrijding Almelo

Wij willen je erop attenderen dat wij geen vaste prijzen voor elke klant kunnen hanteren. De redenen hiervoor sommen wij hieronder voor je op:

 • De afstand van ons naar de plek waar het ongedierte zich bevindt, een rol speelt.
 • Het type ongedierte waar je ons voor hebt ingeschakeld, een rol speelt.
 • De grootte van de plaag niet weg te denken is.
 • De tools die wij moeten inzetten om het type ongedierte voor je te bestrijden, een rol speelt.
 • De bestrijdingsmiddelen die wij allemaal moeten gebruiken om het type ongedierte voor je te bestrijden, van eminent belang is.
 • De tijd die wij totaal besteedt hebben om het type ongedierte te bestrijden vooral niet weg te denken is.

 

Je merkt dus op dat wij voldoende ervaring hebben, dankzij het artikel hierboven. Wij willen graag dat onze (toekomstige) klanten gezond zijn en blijven en dat zij daarnaast ook met een gerust gevoel slapen en wakker worden. Trouwens is dat waar wij naar streven! Dit prettig gevoel kunnen wij jou aanbieden, maar dat kun je pas krijgen wanneer je ons inschakelt. Indien je ons momenteel al wenst in te schakelen, vinden wij het belangrijk dat je vandaag nog een offerte opvraagt. Let wel, de offerte is vrijblijvend. Tot slot hopen wij je gauw van dienst te zijn!

Lees meer

Gratis offerte ontvangen?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte op maat.
Of bel gratis en zonder verplichtingen om ons te laten weten wat we voor jou kunnen doen.

Klik op de onderstaande knop en pak het ongedierte aan!

Back To Top Call Now Button